Fórum

Lezárt beszélgetés

Oldalak : 1

#1 2017. 12. 13. - 10h43

Szikrázó gárda
Eldarya
Orákulum
Eldarya
...
Üzenetek: 225

>> Frissített könyvtár

Decemberben megújítjuk a könyvtárat!A régi és poros Eldarya könyvtárunk polcait újrarendezzük, kicsinosítjuk és egy új kategóriával bővítjük: a familiárisokról /static/img/forum/smilies/wink.png>> Az Eldapédia


Ykhar és Kero sokat dolgoztak azon, hogy felújítsák és modernizálják kicsit a könyvtárat.
Egy kis sepregetés és portörlés és a két barát máris ragyogóvá varázsolta ezt az otthonos, kultúrával és fontos papirosokkal teli helyet. És ki tudja, lehet, hogy a jövő még több meglepetést rejteget...Ykhar jegyzete:
“Keróval azt gondoltuk, hogy rendesen ki kell takarítani ezt a lepukkant, kaotikus helyet! Tudod, én imádom a könyveket, de utálom a port. Már irritálta az orromat olvasás közben. Az egész életemet itt tudnám tölteni a kedvenc meséim és enciklopédiáim között.

Meséltem már neked a kedvenc könyveimről? A legjobb a...”
*A jegyzet többi része olvashatatlan. Úgy tűnik valaki kitépte Ykhar kezéből a jegyzetét. Vajon Kero lesz a megmentőtök?*


Külső kép linkje

>> Familiáris-invázió a könyveitekben


Megérkeztek a familiárisok a könyvtárba!
Nézegessétek őket, fogadjátok őket örökbe, gondoskodjatok róluk és ismerjétek meg őket alaposabban a következő “életesemények” során:


első találkozás és “szerelembeesés”;
a megfelelő csali használata;
a különböző tojások összegyűjtése;
az apróságok kikeltése ;
a felnőtté válás időszaka


A szeretnivaló familiárisok minden egyes életszakasza egy új meglepetést és információt  rejt a gazda számára és ez automatikusan hozzá lesz adva a könyvtárhoz!


Külső kép linkje

>> Figyelem: munkálatok folyamatban


Biztosan észrevettétek, hogy a helyek és tárgyak kategória többé már nem jelenik meg a könyvtárban. Ezúton adjuk tudtotokra, hogy nem tűntek el örökre, csupán karbantartás alatt állnak és hamarosan újból elérhetőek lesznek.


>> Kellemes (újra)felfedezést!

Kijelentkezve

Lezárt beszélgetés

Oldalak : 1