Doroko, annyira nem, de a jók közt vagyok, igen
Ezt hallani is rossz Nem irigyellek
Kitartást, meg tudod csinálni! ❤ A tanároknak lehet, életcéljuk kivágni minden második embert, de nekünk életcélunk nem közéjük tartozni, na, kinek fog sikerülni? HÁT NEKÜNK! DO-RO-KO! DO-RO-KO! MEN-NI FOG! MEN-NI FOG! HURRÁÁ!
Hirtelen sajna ennyi bíztatással tudok szolgálni :") Azért aludj is valamit az ünnepek alatt ^^
Pollu, végül ki tudtad magd magyarázni, és sikerült aláírni?
#26 2017. 12. 21. - 23h27
#27 2017. 12. 22. - 14h47
Hát igen, ilyenkor örülök, hogy nálunk megmaradtak a tanárok embereknek, és nem az az érdekük, hogy minél kevesebb hallgató végezzen, és azok is idegösszeomlással és kimerülten. Semmi pénzért nem mennék át másik szakra vagy egyetemre.
A héten is, az egyik vizsgám hármas lett, de rögtön mondta a tanár, hogy jöhetek nyugodtan javítózni, szinte neki esett rosszul, hogy nem ötös lett (én meg teljesen elégedett vagyok vele, örülök, hogy letudtam, szóval szerintem nem élek a lehetőséggel, lesz még elég vizsgám:'D).
Doroko, neked nagyon sok kitartást, menni fog!
Polluxia, nem irigyellek most, mi lett végül? ><

#28 2017. 12. 22. - 15h50
Eru, Doroshii ne tudjátok meg. Annyira tündér a tanár, hogy azt írta be a neptunba, hogy megjelentem a vizsgán, és már be is van írva minden. Pedig simán bejelölhette volna, hogy nem voltam ott, és akkor ugye csak Januárban tudtam volna aláírni, plusz fizethettem volna 7 ezret a két elmulasztott vizsgáért.
Asszem tartozok neki, minimum egy köszönömmel. ^^

#29 2017. 12. 23. - 13h19
Ne szerénykedj. :cEruhelTheOne írta:
Doroko, annyira nem, de a jók közt vagyok, igen
Ezt hallani is rosszNem irigyellek
Kitartást, meg tudod csinálni! ❤ A tanároknak lehet, életcéljuk kivágni minden második embert, de nekünk életcélunk nem közéjük tartozni, na, kinek fog sikerülni? HÁT NEKÜNK! DO-RO-KO! DO-RO-KO! MEN-NI FOG! MEN-NI FOG! HURRÁÁ!
Hirtelen sajna ennyi bíztatással tudok szolgálni :") Azért aludj is valamit az ünnepek alatt ^^
Mi az az alvás?

Milyen egyetem ez? Jövök én is. xd Itt ugye ez nem érdek. Van elég hallgató, majd jövőre is felvesznek 700 embert. S minden problem solved.Doroshii írta:
Hát igen, ilyenkor örülök, hogy nálunk megmaradtak a tanárok embereknek, és nem az az érdekük, hogy minél kevesebb hallgató végezzen, és azok is idegösszeomlással és kimerülten. Semmi pénzért nem mennék át másik szakra vagy egyetemre.
A héten is, az egyik vizsgám hármas lett, de rögtön mondta a tanár, hogy jöhetek nyugodtan javítózni, szinte neki esett rosszul, hogy nem ötös lett (én meg teljesen elégedett vagyok vele, örülök, hogy letudtam, szóval szerintem nem élek a lehetőséggel, lesz még elég vizsgám:'D).
Doroko, neked nagyon sok kitartást, menni fog!
Köszi neked is.

Polluxia hú, nagyon rendes ez a tanár!

Ezt mindenkinek küldöm:
Külső kép linkje
#30 2017. 12. 23. - 19h21
Doroko, az a poén, hogy nem szerénykedek xD Ha látnád, néhány csoporttársam mennyire rá van b****va az irodalomra vagy a nyelvészetre Megijednél
Jaaaaaj, mérnök-infós vagy? Ott vannak lányok is? Mérnök-koliban lakok, barátnőmmel pár mérnök-infós (meg egy gépészmérnök) sráccal összebarátkoztunk, ők is rég megbolondultak volna, ha nem 5-6 év alatt végeznék el a képzést (mivel ha elvégzik, munkájuk biztosan lesz
)
#31 2017. 12. 23. - 19h33
Vannak magyar szakos ismerőseim. Egyelőre az, hogy szóéletrajzot kellett írniuk, az jobban megijeszt. Miféle feladat ez?EruhelTheOne írta:
Doroko, az a poén, hogy nem szerénykedek xD Ha látnád, néhány csoporttársam mennyire rá van b****va az irodalomra vagy a nyelvészetreMegijednél
Jaaaaaj, mérnök-infós vagy? Ott vannak lányok is?Mérnök-koliban lakok, barátnőmmel pár mérnök-infós (meg egy gépészmérnök) sráccal összebarátkoztunk, ők is rég megbolondultak volna, ha nem 5-6 év alatt végeznék el a képzést (mivel ha elvégzik, munkájuk biztosan lesz
)

Haha, 12%. Vagyis nálunk. Máshol szerintem több van. Ja. 10 év múlva, mikor talán elvégzem az egyetemet, nekem is lesz munkám. xd
#32 2017. 12. 23. - 19h39
Sziasztok mindenkinek!
Már szembe jött velem az idei utolsó vizsgám előtt a téma, de akkor épp befagyott a fórum nálam, de azért most beköszönök Valószínűleg amúgy is mindenki jobban járt, hogy nem jöttem nyafogni
Amúgy elsőéves fizikus msc-s vagyok, ami szintén egy idegösszeroppanással ér fel XD Ahogy egy csoporttársam mondta volt: életem két legnagyobb hazugsága, hogy a záróvizsga csak formalitás, és hogy az msc majd könnyebb lesz
Lett egy megajánlottam, meg három vizsgát sikerült még az idén kipipálnom, még három maradt januárra. Ti hogy osztottátok a dolgaitokat? Én hamar végezni szeretnék, mert január közepétől a laborban belecsapunk egy intenzív kísérletsorozatba, és a témavezetőm azt mondja mindig, hogy a tanulás az első, de én nem szeretnék kimaradni belőle Nektek mik a terveitek, ha sikerül kicsit hamarabb végeznetek?
~Francesca
#33 2017. 12. 23. - 20h09
Nyafogós már van a topicban. xd De talán elfér kettő is, szóval posztolj ide sokat. Nem semmi, hogy elvégezted a fizika bsc-t. ELTE? Arról tudom, hogy piszok nehéz. Jó pár ismerősöm van ott.Francesca írta:
Sziasztok mindenkinek!
Már szembe jött velem az idei utolsó vizsgám előtt a téma, de akkor épp befagyott a fórum nálam, de azért most beköszönökValószínűleg amúgy is mindenki jobban járt, hogy nem jöttem nyafogni
Amúgy elsőéves fizikus msc-s vagyok, ami szintén egy idegösszeroppanással ér fel XD Ahogy egy csoporttársam mondta volt: életem két legnagyobb hazugsága, hogy a záróvizsga csak formalitás, és hogy az msc majd könnyebb lesz
Lett egy megajánlottam, meg három vizsgát sikerült még az idén kipipálnom, még három maradt januárra. Ti hogy osztottátok a dolgaitokat? Én hamar végezni szeretnék, mert január közepétől a laborban belecsapunk egy intenzív kísérletsorozatba, és a témavezetőm azt mondja mindig, hogy a tanulás az első, de én nem szeretnék kimaradni belőleNektek mik a terveitek, ha sikerül kicsit hamarabb végeznetek?
Én csak egyet vállaltam be most. Az analízist. Az elég is volt.

#34 2017. 12. 23. - 20h29
Doroko, szóéletraaajz, az micsoda? xD Nem akarom tudni inkább ^^"
Francesca, gyere, gyere
Én 5 vizsgát (plusz egy svéd zh-t) hagytam januárra, a többi 8 tárgyam már lerendeztem 2 hét alatt (és majdnem minden kávém megittam ), de persze, hogy a nehezeket hagytam a végére
Hajrá a többi vizsgáddal, menni fog! ^^
#35 2017. 12. 23. - 21h16
Doroko írta:
Nyafogós már van a topicban. xd De talán elfér kettő is, szóval posztolj ide sokat. Nem semmi, hogy elvégezted a fizika bsc-t. ELTE? Arról tudom, hogy piszok nehéz. Jó pár ismerősöm van ott.
Én csak egyet vállaltam be most. Az analízist. Az elég is volt.Olyan szinten éjjel-nappal azt tanultam, hogy ma arra keltem, hogy integrálok álmomban. Nagyon félelmetes volt. Ha végzek, akkor először aludni fogok, utána pedig végig gondolom, hogy mi lesz. De valószínűleg egyik ismerősömnek fogok besegíteni. Azt mondta, hogy már most hasznomat venné. Én ennek meg csak örülök.
Pedig a nyafogásban igazán tehetséges vagyok XD A család már fel se veszi. Csütörtökön, ahogy elindultam, és mondtam anyának, hogy én meg fogok bukni, akkor már csak annyit mondott, hogy: "legutóbb is olyan jól megbuktál. Négyesre." De most sikerült ötösre "megbuknom" XD Szóval tudom, hogy szörnyű vagyok

Nem, SZTE-s vagyok

Fú, az analízis csúnyán is hangzik ><
EruhelTheOne írta:
Én 5 vizsgát (plusz egy svéd zh-t) hagytam januárra, a többi 8 tárgyam már lerendeztem 2 hét alatt (és majdnem minden kávém megittam /static/img/forum/smilies/lol.png ), de persze, hogy a nehezeket hagytam a végére /static/img/forum/smilies/lol.png
Hajrá a többi vizsgáddal, menni fog! ^^
Azta, hát akkor nagy gratula o-o Húgomnál is csak néztem, hogy volt képes ilyen sokat megcsinálni ennyi idő alatt... De hát gondolom, ne magamból induljak ki, mert vannak még okos emberek is XD
Remélem, hogy menni fog :3 Én úgy taktikáztam, hogy a "könnyűeket" khm, akarom mondani, könnyebbeket hagytam a végére, szóval talán menni fog

~Francesca
#36 2017. 12. 23. - 21h32
Francesca, hát, meg nekünk inkább sok, de annyira nem vészes vizsgánk van. Oké, hogy többezer oldal irodalmat kell elolvasnunk félévente (nem viccelek, volt olyan órám, ahol 6k oldal irodalom, + még szakirodalom volt az anyag xD kettes is lett, 3k-nál feladtam, és imádkoztam, hogy azokat kérdezze, amiket tudok és volt még 14 másik órám mellette
), de van, hogy az órai anyagból 3-4 oldalnyi tömény jegyzetet írok magamnak, kiszínezgetem, és ötös, de azt a 3-4 oldalt kívülről betéve kell tudni, ha álmodból felriasztanak, is (bár az ilyen tárgy kevés, és nem ezektől félünk mi sem xD)
#37 2017. 12. 23. - 21h42
Kiválasztanak egy szót, és arról mindent le kell írniuk. Az eredetét, mikor hol szerepelt először, történetét meg ehhez hasonló dolgok. Állandóan a könyvtárba kellett járniuk emiatt (is).EruhelTheOne írta:

Én bármikor vehető vagyok egy kis nyafogásra. xD Mondjuk amiatt lehet, hogy harapok, hogy ilyen jegyeid vannak. Én bármennyit tanulok, kettes kapok kb. mindenre.Francesca írta:
Pedig a nyafogásban igazán tehetséges vagyok XD A család már fel se veszi. Csütörtökön, ahogy elindultam, és mondtam anyának, hogy én meg fogok bukni, akkor már csak annyit mondott, hogy: "legutóbb is olyan jól megbuktál. Négyesre." De most sikerült ötösre "megbuknom" XD Szóval tudom, hogy szörnyű vagyok
Nem, SZTE-s vagyok
Fú, az analízis csúnyán is hangzik ><
Az se lehet könnyű. Meg úgy a fizika általában. Nekünk van fizika tárgyunk. Annyi elég is.
Az analízis. Csúnya, ronda.

#38 2017. 12. 24. - 07h10
Doroko írta:
Milyen egyetem ez? Jövök én is. xd Itt ugye ez nem érdek. Van elég hallgató, majd jövőre is felvesznek 700 embert. S minden problem solved.
Köszi neked is.
Debrecen, pszichológia. Várunk szeretettel, nem te lennél az első, aki valamilyen infós szakról jött:D Csupán annyi a hátránya az infóval szemben, hogy az alapképzéssel semmit nem érsz, a mesterrel ha szerencséd van, el tudsz helyezkedni, de az a tuti, ha szakosodsz, és akkor talán 10 éven belül lesz munkád is:D De legalább a lelki békéd a helyén van egyetem alatt (kivéve harmadévesen, amikor 4 műhelymunkát is meg kell írnod), és néha tudsz aludni is.
(Mondjuk ha valaki nem tanul, természetesen itt is megbuktatják, egyik szaktársam azt hitte, ha egyszer elolvassa az anyagot, az elég a ketteshez... most úgy áll, hogy a legkönnyebb vizsgája hármas lett, egy másik kettes, és egy nem sikerült.)
Francesca írta:
Lett egy megajánlottam, meg három vizsgát sikerült még az idén kipipálnom, még három maradt januárra. Ti hogy osztottátok a dolgaitokat? Én hamar végezni szeretnék, mert január közepétől a laborban belecsapunk egy intenzív kísérletsorozatba, és a témavezetőm azt mondja mindig, hogy a tanulás az első, de én nem szeretnék kimaradni belőle /static/img/forum/smilies/smile.png Nektek mik a terveitek, ha sikerül kicsit hamarabb végeznetek?
Nekünk 10 tárgyból kell vizsgázni, ebből 2-ből írtunk utolsó héten, szóval vizsgaidőszakra 8 maradt. Már letudtam kettőt, januárra maradt hat. Remélhetőleg január 18-án lesz az utolsó vizsgám. Utána aludni akarok, egy új profilt csinálni ide, mert a régi már nem teljesen aktuális, animét nézni, és ingert érzek egy mexikói telenovella megnézéséhez is, bár ez remélhetőleg elmúlik (amúgy kifejezetten a jobbak közül való, nagyon régen a nagyszüleimnél -hol máshol- néztem, csak... rohadt hosszú:'D).

#39 2017. 12. 24. - 12h29
Jah, etimológiaDoroko írta:
Kiválasztanak egy szót, és arról mindent le kell írniuk. Az eredetét, mikor hol szerepelt először, történetét meg ehhez hasonló dolgok. Állandóan a könyvtárba kellett járniuk emiatt (is).EruhelTheOne írta:

#40 2017. 12. 24. - 13h22
Karácsonyi ajándék
Nem gondoltam volna, hogy karácsonykor felrakja az eredményt, igazából eleve csak megszokásból léptem be Neptunra, így rendesen meglepődtem:'D

#41 2017. 12. 24. - 23h54
Jajj az messze van. :c Túlságosan szeretem Pestet, az a baj. De amúgy van olyan szaktársam, aki kezdett nálunk, átment magyarra, utána meg inkább visszajött.Doroshii írta:
Debrecen, pszichológia. Várunk szeretettel, nem te lennél az első, aki valamilyen infós szakról jött:D Csupán annyi a hátránya az infóval szemben, hogy az alapképzéssel semmit nem érsz, a mesterrel ha szerencséd van, el tudsz helyezkedni, de az a tuti, ha szakosodsz, és akkor talán 10 éven belül lesz munkád is:D De legalább a lelki békéd a helyén van egyetem alatt (kivéve harmadévesen, amikor 4 műhelymunkát is meg kell írnod), és néha tudsz aludni is.
(Mondjuk ha valaki nem tanul, természetesen itt is megbuktatják, egyik szaktársam azt hitte, ha egyszer elolvassa az anyagot, az elég a ketteshez... most úgy áll, hogy a legkönnyebb vizsgája hármas lett, egy másik kettes, és egy nem sikerült.)

Az ilyen emberek nálunk már szeptemberben kibuktak. :"D
Grat az eredményhez!

Gondolom azért ennél egy kicsit igényesebb munkát várnak el tőlük. Az ELTÉn azért tanítanak. Nem úgy mint más helyeken.EruhelTheOne írta:
Jah, etimológiaÍgy már értem xD Egy etimológiai szótár szinte elég is hozzá, azt meg leszeded a netről (nem vicc, én egyszer véletlen letöltöttem egy 5 vagy 600 oldalasat
)
#42 2017. 12. 25. - 12h16
A PTE-n is tanítanak, a diplomát sehol nem adják ingyenDoroko írta:
Gondolom azért ennél egy kicsit igényesebb munkát várnak el tőlük. Az ELTÉn azért tanítanak. Nem úgy mint más helyeken.EruhelTheOne írta:
Jah, etimológiaÍgy már értem xD Egy etimológiai szótár szinte elég is hozzá, azt meg leszeded a netről (nem vicc, én egyszer véletlen letöltöttem egy 5 vagy 600 oldalasat
)

És gratulálok az ötöshöz ^^
Doroshii, ügyes vagy, gratula

#43 2017. 12. 25. - 20h51
A ingyen diplomával vitatkoznék.EruhelTheOne írta:
A PTE-n is tanítanak, a diplomát sehol nem adják ingyenJó, mondjuk szótól függ, de a meló jelentős részét elvégzi nekik egy etimológiai szótár; csak elsőben pl azt se tudja az ember, hogy ilyen létezik. De fölösleges erről beszélnünk, nem releváns annyira
Doroshii, ügyes vagy, gratula

Ehhez ne gratulálj. Mindenki ötöst kapott.

#44 2017. 12. 25. - 21h18
Jóó, igazad van, én is láttam már ezt-aztDoroko írta:
A ingyen diplomával vitatkoznék.EruhelTheOne írta:
A PTE-n is tanítanak, a diplomát sehol nem adják ingyenJó, mondjuk szótól függ, de a meló jelentős részét elvégzi nekik egy etimológiai szótár; csak elsőben pl azt se tudja az ember, hogy ilyen létezik. De fölösleges erről beszélnünk, nem releváns annyira
Doroshii, ügyes vagy, gratulaDe ahogy gondolod. És nem a PTE-re gondoltam.
Ehhez ne gratulálj. Mindenki ötöst kapott.

Jah xD Azért csak gratula, képzeld el, ha te lennél az a szerencsétlen, aki mégse

#45 2018. 01. 03. - 12h48
Felkerült annak a ZH-nak az eredménye ami miatt szétizgultam magam, és ezzel együtt a megajánlott jegy is.
OMG! Jobban sikerült mint az első ZH és ezzel együtt nem csak hogy átmentem, de hármas lett.
Le vagyok sokkolva, már arra készültem h megnyitom azt az oldalt és elkezdek bőgni. De ááááá!
Köszönöm mindenkinek aki szurkolt! <3
És tanulás tovább a vizsgákra...

#46 2018. 01. 03. - 16h03
Gratula, Alíz! Hajrá a többi tárgyaddal! ^^
Én holnap Introduction to Applied Linguisticsből (bevezetés az alkalmazott nyelvészetbe) vizsgázom; jó lenne, ha nem abból állna a vizsga, hogy csupa fogalmat meg rövidítést definiálj, ráadásnak ezek naaaagyon hasonlítanak egymásra, csak hogy ne legyen egyszerű még véletlen se -_-
De már a legtöbbet tudom (szilveszter éjjel óta ezzel foglalkozom, illik tudni :")), szóval remélhetőleg nem járok vele úgy, mint tavaly, mikor azzal a szöveggel adtam be, hogy "nem garantálom, hogy felemelő élmény lesz olvasni"
#47 2018. 01. 03. - 16h16
Gratula Aliz! Túl lehet mindent élni! ^^)
Neked pedig sok sikert Eru a vizsgádhoz!
Én is holnap írok keleti népek eszmetörténelméből (kínai vallás és filozófia). De nem ez az a tárgy amitől borsódzik a hátam, szóval annyira nem aggódok Készültem, a lelkiismeretem tiszta.

#48 2018. 01. 08. - 08h39
Kezdődik a kedvenc hetem a vizsgaidőszakból: minden napra egy vizsga Ha az intro to applied-ot buktam (amire esély igazából van, bár reménykedem egy kettesben, netalántán egy csodahármasban), akkor pénteken is
Az az egy vígasztal (de az nagyon), hogy ha ez megvan, akkor 3 hét könyörtelen szabi
Artanis, hogy érzed, megvan a vizsga? Vagy már van esetleg eredmény is?
#49 2018. 01. 08. - 09h47
Legalább te úgy osztottad, be hogy egy napra egy, nekem van hogy egy nap 2 XD
Jó lesz nyugi Átnézed és annyi ^^ Meg gondolom csak elmondták már mik a kritériumok :') [Nekem töriből nem, így attól parázok. Pedig 6x kérdeztük meg! 6X!!!]
Főtantárgyaidból a vizsgán már túl vagy, vagy még hátra van a "hajrá-hétben"?
Van eredmény, ötös lett
Szerencsére pont olyanokat kérdezett amik eszembe jutottak, illetve nagyon rendes a tanárnő, annak ellenére hogy érezhető: nagyon akarják, hogy leredukálódjunk 20-ra, vagy kevesebbre légyszámilag. [Első héten már 40-ről 34-re estünk.]

#50 2018. 01. 08. - 16h35
Artanis, gratula ^^
20? De kicsi szak, mi 50-es+tanárisok vagyunk
Jaaaaaj, rémesen hangzik ez a töri, de csak lesz pótidőpont, nem? Mi (azaz a csoptársaim, én azért megpróbálom ) gyakran azért megyünk elsőre, hogy megnézzük, és másodjára tanulunk xdd
Hát, vannak főbb, 4 kreditesek hagyva (1, meg egy hármas), de csak meg tudom tanulni xD Meg mind kötelező és nem akarok semmin se csúszni
szerk.: Az Introduction to Applied Linguistics sok szeretettel vár 19-én ismételten
Utolsó módosítás: EruhelTheOne (2018. 01. 09. - 16h33)