Nekem is felnőtt végre-valahára a Regariusom.
Nem is tudatosult bennem csak az amiént, mert valami okból felnéztem még hozzá, pedig már délelőtt kiürítettem az energiáit. Talán este kelhetett ki anno, hogy mostanság váltott át az éjjeli órákban..?
Tegnap sajnos elég nagy mellényúlással bevásároltam neki 30 kaját *rip mana* így még egy darabig velem marad (hacsaknem sikerül eladnom az ételéből valamennyit, nyilván veszteségesen), ám ha sikerül kifarmolnom vele a Chiro pergamenjét, akkor elköszönősdit fogunk játszani, ha már csak 15 élelme marad - Sæmd ugyanis eddig sem külsejével, sem teljesítményével nem nyűgözött le - ezzel pedig nem vagyok egyedül, sokan panaszkodnak rá.
Az előbb küldtem el első felnőtt útjára, ma még igyekszem kihasználni mind a 170 energiáját /ami 5 Tűzoltárhoz elég lenne, de időben sajnos már nem fogok annyit levinni, lévén hogy 35? perces egy út oda/.
A szerencséje szépen nőtt, babaként +356-ot kapott, míg felnőve +382-es szerencsével áldotta meg a sors (és az oldal). Kíváncsian várom, mit hoz haza a kis úszói között 
----
6 útból hatszor érkezett üres úszókkal, így nem vagyok túlságosan büszke. Viszont sikerült szereznem Chiro pergament, így amint sikerült elégséges kaját eladogatnom, megyek is alkímiázni.
----
Megtörtént aminek meg kellett, ugyan a mágusköpenyem is majdnem ráment, de sikerült kialkímiázni ezt a szépséget, úgyhogy uszonyos 'barátom' perceken belül megy vissza a tojásába.

Egyelőre név nélküli Chiromagnus-om végül +351-es szerencsével látta meg a napvilágot, ami kevesebb ugyan mint a Regarius baba szerencséje volt, de már most több mindennel lepett meg, mint a felnőtt Rega. Szépen hozogatja a legendás Arany múgliztejet, van több mint egy tucat vérvörös almám és sikerült elkapnia egy Molecicát is, rögtön első próbálkozásra.
Külsőre is igencsak magamhoz valónak érzem, bízom benne hogy most már Ő lesz az utolsó familiáris, akit kikeltettem.
Utolsó módosítás: Ɓecca (2020. 10. 05. - 12h55)