Fórum

Oldalak : 1 ... 28 29 30

#726 2024. 02. 25. - 19h36

Absynthe gárda
Madelline
Recrute
Madelline
...
Üzenetek: 44

♡ M A D E L L I N E ♡

Hellóka mindenkinek!

Gondoltam kiírok magamból egy kis life update-t, ahelyett, hogy holnapra készülnék.

A januári vizsgákkal sikeresen túléltem életem első egyetemi félévét, egy egész jó eredménnyel. A 2. félévről kb az első hét felénél kiderült, hogy ez bizony szóró félév lesz, így most jobban koncentrálnom kell majd a tanulmányokra. Egyelőre még nyugis minden, aztán szép lassan úgyis beindul. Viszont, ez a félév tárgyak szempontjából sokkal jobban bejön, mint az előző.

Az egyik szemináriumon kifogtam egy brutál jó oktatót, akihez nem volt szerencsém az előző félévben, viszont máris imádom az óráját.

Ezen kívül 2 szemináriumom van, ott is kifejezetten jó oktatókra esett a választásom. Az órarendemet jobban szeretem szintén, így igazából összességében nem élem meg túl negatívan, hogy nehezedett a dolog.

Emellett most tervezgetünk egy kisebb utazást néhány barátnőmmel, májusra (félretéve minden pénzünket erre az egy útra xd). Remélem az össze fog jönni, legalábbis mindenkinek lesz rá ideje, stb.


───────────────────────────────────

A NewGennel sajnos nem jártam sikerrel, nem kerültem be a béta tesztelők közé. Viszont amit olvastam, az leginkább pozitív. Elvileg az AP rendszer most még elég aggasztó, ha jól értelmeztem, de remélhetőleg hallgatnak a visszajelzésre, és változtatnak valamit rajta.

Igazából mint a legtöbben, én is már kíváncsian várom, hogy milyen lesz. Love Interest mellett még nem döntöttem, de jelenleg esküszöm Jason tűnik a legjobb választásnak. :') Valószínűleg azért, mert az ő személyiségéből nem sokat láttunk a különleges epizódban CsJ-n, a többiek meg nem fogtak meg. Szóval, kicsit dilemmában vagyok egyelőre ezzel kapcsolatban.

Utolsó módosítás: Madelline (2024. 02. 25. - 19h37)


https://i.imgur.com/6NUXsvy.png

───────────────────────────────────
are we the creations, or are we the creators?
───────────────────────────────────

Kijelentkezve

#727 2024. 05. 09. - 13h25

Absynthe gárda
Miralys
Rookie
Miralys
...
Üzenetek: 87

Sziasztok!

Nagyon rég nézelődtem errefelé is (mikre rá nem veszik az embert a tanulás közötti kényszerszünetek?). Hétfőn egész nap vizsgázni fogok, kezdve a gyakorlatival, át a vizsgaremekem bemutatásán a szóbeliig. Már most érzem mennyire fáradt leszek nap végére.
Elég nagy a kétségbeesésem is, mivel kettő tantárgyból van 20-20 tételem, de az egyikből 5 év alatt egyszer sem volt ilyen óránk. Mint kiderült ez nem normális, csak mi voltunk az elsők akik ezt szóba hozták (és az utolsók is, az alattunk lévőknek már van, az új rendszerben tanulnak). A válasz erre többek között az volt, hogy "Nem mindegy? Úgy is csak most kezdtetek volna el tanulni." Oké, még fair is lehetne a válasz, de az olyanoknak mint én, akik nagyrészt hallás után tanulnak, egyáltalán nem mindegy volt-e órám belőle vagy sem. Világéletemben én voltam a buta-okos barát, aki "soha nem tanult", mégis négyes-ötös átlagokkal végzett mindenből (érettségit is beleértve). Nekem brutál fontos hogy ott lehessek az órán, hallgassam és jegyzeteljek. Próbáltam valami alternatívát keresni, felveszem magamnak ahogy felmondom a tételt és visszamondom, de az nem ugyanolyan, nem vitt előrébb. Próbáltam kizárólag jegyzetelni, de mikor órákat arra szánok hogy figyelmesen teleírok akár oldalakat, aztán másnap már alig emlékszem belőle valamire, akkor eléggé elkap a kétségbeesés. Már ott tartok hogy csak olvasgatom őket, de így meg az az érzésem, hogy nem próbálkozom eléggé.
Persze hiába a panaszkodás, ezzel már nem lehet kezdeni semmit. Csak mikor belegondolok, hogy hány tölteléktantárggyal rakták tele egész középiskola alatt az órarendünket, miközben itt volt ez a tárgy amit tanítani kellett volna, kicsit elkap a harag. És nem lett volna lehetetlen sem, tekintve hogy az alattunk lévőknek van.
Van bárki aki volt hasonló helyzetben tanulás szempontból? Mi segíthetne, ha még neten sem találok a témáról videót? Ezt a vizsgát már kihúzom valahogy, de a jövőben nem szeretnék megint ilyen helyzetbe kerülni.

Boldogabb témához csatlakozva, egyébként én kaptam bétát a New Genhez (ment is a meglepődés, nem fűztem hozzá sok reményt). Akkor kipróbáltam, és eldöntöttem hogy köszönöm nem. Az AP rendszer valami borzasztó, behoztak három féle játékon belüli fizetési módot, behoztak várakozási időt az epizódokon belül, elkérnek 80 AP-t egy-egy válaszhoz, alig tudom átlátni az új felületet... és még a karakterek sem fogtak meg.
Nem is érdekelt mikor kijött. Aztán egy ugyanolyan szüneten mint amit most is tartok úgy voltam vele hogy azért mégis ránézek. Második élményre már egy kicsit pozitívabban tudtam látni a dolgokat.
Az egyik fizetési eszközt egész könnyen lehet összeszedni, ha rengeteg embert jelölsz barátnak (külön fórum oldalt is csináltak neki). Általános AP-t lehet szerezni a kis kék gyémánt (mifene az? /static/img/forum/smilies/lol.png) beváltásával, amiből minden nap kap kettőt az ember, szóval még csak nem is az Eldás aranyrög szintjén van. Persze ezeket a kék gyémántokat kell használni ha gyorsítani akarunk, vagy a speciális romantikusabb részeket megszerezni, de nekem ezek nem fontosak (van pozitívuma is, ha egyik karakter sem érdekel /static/img/forum/smilies/lol.png ).
Most még nyitott vagyok a történetre, de nagyon félek, hogy 10 epizód után már együtt is lesz a karakterünk valamelyikkel. Jason a cél, abban reménykedem hogy nála lassabban indulnak majd be a dolgok.


https://i.imgur.com/xZDqGUw.gif

Kijelentkezve

#728 2024. 05. 09. - 20h40

Light gárda
LilyanaRed
Moderator
LilyanaRed
...
Üzenetek: 322

Miralys írta:


Az egyik fizetési eszközt egész könnyen lehet összeszedni, ha rengeteg embert jelölsz barátnak (külön fórum oldalt is csináltak neki).

10 olyan szívet lehet bezsebelni egy nap(?) valami limitált számban, de ha nekiállsz "savazgatni" a szerencsétleneket a divatbemutatón -5/szavazat ugrik /static/img/forum/smilies/big_smile.png hát, majd szavaz más... asszem ebből a szívből ki lehetett váltani az epizód másik randiruháját (nem vagyok biztos benne még, hogy melyik fizetőeszközt írta ki, de mintha a szív rémlene...) akkor már arra jobban megéri ellőni ezeket, mint a szavazatokra.
Egyébként nem tartom fairnak, hogy azt "kell" válasszam, amelyik a többség szerint befutó lehet, ha nem akarom lenullázni azt a kis számlálót (mondjuk 10 jó voks és jön egy gyémánt, nem is annyira megérős ez az átváltás így).

Most még könnyen összejött az epizódra való ap mennyiség, ha a jövőben is legalább egy hónapot kell várni egy epizódra talán lesz esély ap-t gyűjtögetni rá (úgysem. A beemoov nem olyan fajta, aki ezt hagyná... majd nyomják a hot&spicy epiket hamarosan és megpróbálják majd úgy beadni, hogy ki akard vinni az epizódot)

Ezzel a vip rendszerrel az a szerencse (egyrészt drága, mint a...), hogy ha nem veszed meg, mikor kijön az új epi már várnak a válaszok valahol. Hála égnek elég kétbitesek a karakterek, hogy az ember magától kitalálja általában mi jönne be a fiúkáknak-lányzónak, de mindig jól jön egy kis puska. Annyira ráhajtottam a randifiúra, hogy véletlenül lemínuszoltam magam már most másik karaktereknél /static/img/forum/smilies/big_smile.png


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/49a5fe12-eff7-4359-b557-1e02a5a1e0b9/dea28g2-65b6defe-5ddf-4d94-89ca-dd0139727ffc.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzQ5YTVmZTEyLWVmZjctNDM1OS1iNTU3LTFlMDJhNWExZTBiOVwvZGVhMjhnMi02NWI2ZGVmZS01ZGRmLTRkOTQtODljYS1kZDAxMzk3MjdmZmMuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.iql8ihsa225rjfrtqxsENmijZhT7ALZYlj6Kpi-Iw-o

Kijelentkezve

#729 2024. 05. 10. - 12h04

Absynthe gárda
Miralys
Rookie
Miralys
...
Üzenetek: 87

Tipikusan olyan rendszert hoztak össze, ami akkor barátságosabb a játékosoknak ha abszolút nem érdekli őket semmi /static/img/forum/smilies/lol.png
Divatbemutatóra felnéztem hogy van ilyen is, de se nem szavazgattam, se nem készítettem szettet. Egyrészt tök feleslegesnek éreztem így, hogy még nem nagyon van ruhája az embernek ha nem vásárolt, másrészt nem érdekel xd Majd talán 1-2 év múlva, mikor már lesz normális mennyiségű ruhám.

A VIP rendszernek én is "örültem", az a néhány nap csúszás semmit nem oszt nem szoroz, és még a válaszok is meglesznek mire eljut hozzám. A spoilerek meg sosem zavartak. Csj-n mikor még az alternatív epizódok jöttek egyből nekiálltam a legújabbaknak, de így abszolút semmi segítség nem volt mellettem. Emiatt talán 2-3 epizód volt amiben meg tudtam szerezni az ajándékképet a hatból.

Egyébként arra még nem jöttem rá pontosan hol tudom kiváltani a másik ruhát? /static/img/forum/smilies/lol.png Újra kéne játszani hozzá az epizódot? Mert akkor elengedem a dolgot.


https://i.imgur.com/xZDqGUw.gif

Kijelentkezve

Oldalak : 1 ... 28 29 30