Fórum

Oldalak : 1 2 3 4 5 ... 30

#51 2021. 10. 25. - 16h48

Shadow gárda
Nightwing
Recrute
Nightwing
...
Üzenetek: 36

https://bit.ly/3Gnj70f
Hello.
oh, micsoda meglepetés ez a téma. Látok sok régi játékost. Gondoltam én is beköszönök, bár nagyon visszaolvasgatni nincs időm xd
Láttam halloween témát. Maximum sulis programokon vettem részt korábban, így nekem ez idén kimerül az eventezésekben. XD Esetleg kicsit az őszi a hangulat kedvéért megcsináljuk húgommal a pumpkin spice lattét, amit mondogat már egy ideje. És ha már event. Kíváncsi vagyok már az új szettekre, a promó kép igéretesnek tűnik.

Kijelentkezve

#52 2021. 10. 26. - 04h35

Shadow gárda
Zirailah
Rookie
Zirailah
...
Üzenetek: 94

Ajha.

Akarom mondani sziasztok! (Először ugye köszönni illik nyilván, csak ebben a mostani helyzetben azt hiszem az államat kellene még összekapirgálnom a pöttyöt látva a harangnál, mely aztán ide vezetett. /static/img/forum/smilies/roll.png)

Egészen berozsdásodott szegény karakterem, illetve mondhatni elég antiszociális lettem már ami az Eldaryát illeti. Nagyon elment a motivációm emiatt az epizódokat sem igazán vittem/viszem. Sőt volt egy kihagyásom és megértem, hogy a Gallytrotom visszabújt a tojásába. :'D De most jött egy sugallat, ami ide vonzott. (Na meg a fene nagy kialvatlanságom fog üldözni ma nap közben, mondván úgy sem tudok aludni akkor hagyok itt egy litániát. /static/img/forum/smilies/lol.png)

Azért remélem azzal, ha visszatér legalább így az élet talán van némi fénysugár feléleszteni a közösségünket. Idővel és türelemmel. /static/img/forum/smilies/smile.png A remény hal meg utoljára mint tudjuk. Szóval örülök, mert van értelme feljönni és a pörgésnek úgy szintén, bár most biztos lehetetlen lenne végig olvasni mik mentek itt. /static/img/forum/smilies/big_smile.png

A Genshin Impact-ot meg a játékokat sikerült kisilabizálnom. Na hát én pont az a kategória vagyok, aki kipróbálta gépen a Genshin-t. Hú. Lehet telefonon jobb lett volna, de két alkalommal játszottam vele és azóta sem. Egyszerűen valahogy azt kell mondjam jobban leköt a Mihoyo egy másik, a Genshin testvérjátéka a Honkai Impact 3rd. Igaz azzal nagyon régóta játszom így persze komolyabb a tapasztalatom benne, többet elértem ott lehet ezért is húz felé jobban a szívem. Ha egyszrr megjönne igazán a motiváció lehet a Genshinnel ugyanúgy meglódulnék komolyabban.

Egyébként a személyesebb dolgokat illetően van egy kisebb hullámvasút az életemben. ^^' Nekem is. A családom szerencsére egészséges, csupán beköszöntött egy plátói szerelem, amit hozzáteszem a bizonyos illető kezdeményezett, aztán jól hoppon maradtam. Most jelenleg próbálok erőteljesen az elengedésre koncentrálni, egy kollégámról van szó egyébként, minden nap látom úgyhogy nehezebb a dolog. Azt se tudom miért siklott félre az ismerkedésünk, de már mondogatják nekem, hogy rég el kellett volna engednem. Mondani könnyű. /static/img/forum/smilies/lol.png Ebből az apropóból jobban ráfeküdtem olyan dolgokra mint például az aktívabb edzés, mondjuk saját szakállra, de kezdésnek pont jó. Plusz ez a lejtő késztetett erősen arra, hogy intenzívebben elkezdjem az önkismeret témáját boncolgatni. Sok mindent észrevettem már eddig, de mostanában aztán meg tömegével jönnek a felismerések. Sokat olvasok cikkeket, plusz könyveket emellett pedig jelenleg egyelőre gyűjtöm az anyagokat hozzá podcastok, illetve hanganyagok formájában. Elég nehéz, de rájöttem, hogy nincs igazán kialakított rutinom sem a mindennapokban, ezért erre is lssz gondom, hogy egy kisebb tervezést követően kialakuljon valami állandóság, rendezettség. Remélhetőleg segít rendbe rakni a vihart a lelkemben ez az új jellegű stabilitás majd. Annyiból volt rosszabb, hogy időszerűen a családom képes érdekes dolgokat kitalálni, ami még rádobott a lelki dolgaimra és még a munkahelyen sem minden tökéletes. Autóipar meg az ingatag gyártások.. khm.. khmm.. chiphiány, covid stb-stb.

A Halloween nálunk egy az egyben ki fog maradni, pedig jó lenne tököt faragni, vagy készülődni, csupán nincsen, aki osztaná a lelkesedésemet így hamar leapadt. Mi a minden szentekre készülünk, tervezgetjük melyik rokonhoz mit viszünk, kihez megyünk meg mikor. Visszakanyarodva vicces azért picit, hogy majdnem elfelejtkeztem a Halloweenről csak az egyik kedves kollégámtól kaptam egy szemgolyó nyalókát és ott jöttem rá, hogy hát helló lassan bekacsint a Halloween az ajtón. /static/img/forum/smilies/lol.png

Azt hiszem jó kis regényt sikerül itt hagynom, de hosszú ideig tartott ez a rádió csend, túl sokáig. És úgy érzem kellene időt szánnom egy normális adatlapra, mert hiába számítok régi játékosnak sok új arcot véltem felfedezni itt a régiek mellett. /static/img/forum/smilies/roll.png


https://i.imgur.com/ZFzFU4f.gif

Kijelentkezve

#53 2021. 10. 26. - 07h09

Light gárda
LilyanaRed
Moderator
LilyanaRed
...
Üzenetek: 321

Szia Zira!

Hű, te is jó korán kelsz /static/img/forum/smilies/smile.png az ilyen platói dolok nagyon lélekőrlők tudnak lenni sajnos (szerencsére velem legutóbb középsuliban volt ilyen). De azért nagy öröm, ha ez akár az edzésre, akár az önismeretben elmélyülésre ösztönöz.
(nekem sem ártana elkezdeni edzeni... Nálunk a párom nagyon szeret a konyhában ténykedni és alapvetően sokáig dolgozik, nem egyszer este 9 után végez az irodában, aztán áll neki valamit sütni - főzni, amitől meg jól kikerekedtünk mindketten).

Kíváncsi leszek majd az új adatlapodra!


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/49a5fe12-eff7-4359-b557-1e02a5a1e0b9/dea28g2-65b6defe-5ddf-4d94-89ca-dd0139727ffc.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzQ5YTVmZTEyLWVmZjctNDM1OS1iNTU3LTFlMDJhNWExZTBiOVwvZGVhMjhnMi02NWI2ZGVmZS01ZGRmLTRkOTQtODljYS1kZDAxMzk3MjdmZmMuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.iql8ihsa225rjfrtqxsENmijZhT7ALZYlj6Kpi-Iw-o

Kijelentkezve

#54 2021. 10. 26. - 10h56

Absynthe gárda
Miralys
Rookie
Miralys
...
Üzenetek: 85

https://i.imgur.com/lGySplq.png

Nishiko írta:

Abban reménykedem, hogy nem térképes event lesz, mert maana hiányában (kissé inaktív vagyok) visszatettem a famim a tojásába és nem akarom újra előszedni, ha nem muszáj. Ingyen is kivihető, könnyed eventet szeretnék, mint amilyen a Valentin-napi és a zenés is volt.

Nekem is jobban tetszenek a könnyedebb eventek, már csak azért is, mert ott a szettek színeit is én választhatom ki. Szeretem a mostani famimat, de mindig csak olyan színeket hoz nekem amik a piacra mennek, nem a karakteremre.
De tekintve, hogy mióta újraindult a játék az eventeknek mindig köze volt a térképhez, én nem sok esélyt látok arra, hogy a Halloween kivétel lesz majd. Na meg ez és a karácsony volt régen az az event, ahol mindig térkép volt.
Én egyébként a maana hiány miatt is váltottam olyan familiárisra, akinek össze tudom szedni a kajáját térképről. Fáj a szívem mikor látom milyen jól néznek ki más famik, de tudom, hogy csak csődbe vinnének a drága élelmeikkel.


https://i.imgur.com/4aVa0Rt.png


https://i.imgur.com/xZDqGUw.gif

Kijelentkezve

#55 2021. 10. 26. - 11h02

Obsidian gárda
Ascalone
Young Recrute
Ascalone
...
Üzenetek: 24

LilyanaRed írta:


A creepypasta ihletésű famikkal / öltözetekkel az lenne a baj, hogy abszolút át tudna menni plágiumba és mikor "mások" ihlette szettekkel (vagy ott a Luna haj, a maga hold a hajban témájával) rukkolnak elő nagyon szétszedik a beemoov-ot, kérdés, hogy mennyit mernek bevállalni.


Igazából nem sok gond lenne vele, mivel a creepypasták legtöbbje afféle népmese. Senki nem tudja honnan indul, vagyis nincs szerző, nincs ki perelje a céget. De egyébként meg szerintem elég sokan ismernek és szeretnek ilyeneket (köhömm Slenderman), így nem hiszem, hogy annyira panaszkodnának érte, ha kapnánk ilyen famit vagy szettet. Legalább végre tényleg ijesztő holmikkal dobnának meg /static/img/forum/smilies/big_smile.png

LilyanaRed írta:


Így hirtelen azt mondanám, kígyót békát a népnek


Kígyónk van már kettő is asszem (ornak meg most az új NE-s térképről is egy), és egy békaszerű is van a Libleunette(?), de igaz, hogy egyik sem lett kimondottan ilyesztő. Viszont egy varangyosbéka nem is lenne rossz, ha mondjuk most az új szett megint valamilyen boszorkányos lenne. Valamelyik. De azért sem haragudnék meg, ha az új szetteknek mindegyiknek meglenne a saját famija (mint az új batyus szetteknek).

Kijelentkezve

#56 2021. 10. 26. - 11h26

Absynthe gárda
Nishiko
Recrute
Nishiko
...
Üzenetek: 37

Miralys írta:

Nekem is jobban tetszenek a könnyedebb eventek, már csak azért is, mert ott a szettek színeit is én választhatom ki. Szeretem a mostani famimat, de mindig csak olyan színeket hoz nekem amik a piacra mennek, nem a karakteremre.
De tekintve, hogy mióta újraindult a játék az eventeknek mindig köze volt a térképhez, én nem sok esélyt látok arra, hogy a Halloween kivétel lesz majd. Na meg ez és a karácsony volt régen az az event, ahol mindig térkép volt.
Én egyébként a maana hiány miatt is váltottam olyan familiárisra, akinek össze tudom szedni a kajáját térképről. Fáj a szívem mikor látom milyen jól néznek ki más famik, de tudom, hogy csak csődbe vinnének a drága élelmeikkel.


Én még ahhoz is lusta vagyok, hogy kidobáljam piacra a felesleges dolgaimat, szóval csak porosodnak a szekrényben vagy a padláson. xd  A parókákból van a legjobban elegem, mert cosplayezni se szoktam, összegészében kétszer csináltam ilyet. És ami nem vörös, azzal meg ugye nem tudok mit kezdeni.

Ezért sincsenek nagy elvárásaim. A CsJ-s eventtel elégedett voltam (a ruhákkal), itt mondom azért reménykedem valami egyszerűben, de ha megint térképes lesz, akkor sem fogok falnak menni miatta. :'D

Nem is a drágaságával van bajom, hanem hogy néha még a napi juttatásért sem jövök fel, és amúgy lenne rá pénzem, mert másra nemigen költök. Bár most, hogy tojásban van, minden maanám batyukra és tárgyakra megy el, reménykedve abban, hogy a játék megszán pár purrokártyával.

Utolsó módosítás: Nishiko (2021. 10. 26. - 11h26)


https://kepkuldes.com/images/fc8ca528529c1d9c0f7da31f78ed20ad.png

Kijelentkezve

#57 2021. 10. 26. - 11h35

Light gárda
Lyah
Moderator
Lyah
...
Üzenetek: 223

Helló mindenki! ♥

Végre ide is be tudok nézni a minden egyebem mellett. :')
(Röviden s tömören zajlik az élet itt is ezerrel, főleg jó értelemben, de azért néha nagyon hiányzik egy kis pihenő...)
Örülök, hogy végül is a topik megnyitása megszavazódott, talán még lehelhetünk némi életet a szerverbe... Nem tudom, meddig leszünk majd itt, de azt érdemes kihasználni. /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Ezzel én is így vagyok, Katanám, kíváncsi vagyok, mi újság a régi-új ismerősökkel errefelé, de sem időm, sem életerőm nincs ennyit olvasni. /static/img/forum/smilies/lol.png (ami persze tök jó, hogy már ennyit beszélgettetek)
Egyébként nagyon szuper a kis animációd, meg a bannered is. :3

Helló, Zira, jó látni a régi motorosokat is. /static/img/forum/smilies/big_smile.png
Tényleg nem könnyű elengedni dolgokat, azt tudom, de tényleg tök jó, hogy át tudod fordítani a dolgot valami hasznosba, építőbe. /static/img/forum/smilies/hmm.png Meditációk pl. segítenek az ilyesmiben (és az önismeretben is), ha az ember beiktatja a napi rutinjába.^^

Eldarya meg... eleinte még nagyon reménykedtem benne, hogy rendesen visszatér az oldal, de így, hogy már az epizód beharangozókat sem hagyják fordítani...
A pozitívum viszont, hogy a NE sztorija eddig egészen tetszik, nagyon kellemes csalódás volt számomra, és a karakterek is sokkal életszerűbbnek tűnnek. Mi a fene, a végén még kifejezetten élvezni fogom a sztorit? /static/img/forum/smilies/lol.png /static/img/forum/smilies/lol.png
Maga az oldal is talán az eventtel kicsit felpezsdül megint, eddig egy beharangozó képet láttam, és az alapján bizakodó vagyok. :3

Famik terén őszintén fogalmam sincs, minek örülnék, annyi féle van már, és néha így is fáj a szívem tojásba küldeni valakit, mikor jön egy "jobban tetsző"...
Mondjuk ez a varangy nem rossz ötlet. De az egyetlen, ami igazán el tudná rabolni a szívem, egy tisztességes sárkány fami (mindenki meglepődött, right? /static/img/forum/smilies/lol.png ), amire kevés esélyt látok sajnos. /static/img/forum/smilies/sad.png

Hát kíváncsian várom, mi lesz itt. /static/img/forum/smilies/lol.png


https://imgur.com/ClYL3l1.png

Bejelentkezve

#58 2021. 10. 26. - 12h45

Absynthe gárda
Szorina
Recrute
Szorina
...
Üzenetek: 65

Hello Mindenki!

Sokként ért ( jó értelemben), hogy belépve egy Csevegő topic fogadott. Eldarya "előző életében" is aktív fórumozó voltam, és szuper kis közösséget építettünk fel, ami nagyon hiányzott a tűzeset után. Örömmel látom, hogy azért nem lett elengedve a kezünk. Hamarosan event, és szerintem a látogatói számot emelni fogja az újrainduló fórum élet is.
Remélem a régi térképes event marad, 3 új famival, sok régi és persze legalább 2 szett új öltözékkel.  /static/img/forum/smilies/smile.png
Örülök a sok régi arcnak, és persze ÜDV az újaknak!  /static/img/forum/smilies/big_smile.png


https://kepkuldes.com/images/19e63af46cfa3907f1619130a8e85748.png

Kijelentkezve

#59 2021. 10. 26. - 13h01

Shadow gárda
Nana-san
Recrute
Nana-san
...
Üzenetek: 35

Én reménykedek valami jó kis Halloween eventben, főleg a hajak és a ruhák miatt. Meg persze milyen kép/képek lesznek.
Térképes eventért én sem vagyok úgy oda, úgyhogy remélem nem az lesz, de ez nemsokára úgy is kiderül. /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Utolsó módosítás: Nana-san (2021. 10. 26. - 13h01)

Kijelentkezve

#60 2021. 10. 26. - 13h11

Absynthe gárda
Hazel
Rookie
Hazel
...
Üzenetek: 75

Én is reménykedem egy jó Halloween eventben. Jó magam nem bánom a térképes eventet, de ha történet lesz és megint behozzák a csak helyes válaszért jár kép és összes megszerzett képért fami marhaságot, inkább lemondok az eventről.
Az utóbbi evék ruháit nem igen tudtam felhasználni a karakteremhez, így padláson ültek (tűz előtt) vagy meg se vettem őket újra.

A Halloweent talán 3-szor tartottam rendesen de kétlem, hogy idén bármit csinálok annak jegyében.
Összeültem volna a baráti körömmel, de egyikkel éppen mosoly szünet van, így az egész korábbi terv dugába dőlt.


Previously: Kuro_Hana

Kijelentkezve

#61 2021. 10. 26. - 13h11

Shadow gárda
Polluxia
Young Recrute
Polluxia
...
Üzenetek: 12

@Henim

A rohanó idő! Na ez az, ami pont arra sarkall most engem is, hogy a lehető legügyesebben és legalaposabban próbáljam ügyesen beosztani és kezelni az időm! Minél gyorsabban pörög annál inkább veszi észre az ember, hogy az idő bizony véges is! Remélem, hogy sikerül neked is megtalálni a módját és a medret, amibe terelheted az idő tengerét, csajszi!


Pont, ahogy mondod. Már lassan ijesztő, hogy milyen gyorsan telnek a napok, és még inkább az, hogy az elmúlt két hónapban annyi minden történt, hogy elképzelni is nehezen tudom, hogy ez mind hogy, és miért, és hogyan fért ennyi időbe bele. ^^"
Dolgozom rajta egyébként, hogy mindent kordában tartsak és úgymond nálam legyen a gyeplő, erre most az elkövetkezendő 7 nap tökéletes is lesz. A hétvégével/szabival együtt még ennyi időm van szusszanni egyet-kettőt, főleg így, hogy sikerült kimászni az őszi meghűlésből is.

Még mindig a rendőrségen dolgozol? Hogy tetszik ez a hivatás?


Igen, sőt.. igazából egyre inkább. Ahogy múlik az idő, annál többet tudok mindenről, ami egyre érdekesebbé is teszi a dolgot, illetve egyre sokkolóbbá is. Élvezem egyébként, tetszik. Viszont minden álszenteskedést mellőzve be kell ismernem, hogy az elmúlt két hónapban szerintem egy tucat agyérgörcsöt is kihordtam lábon... :'D Nem hazudok, volt olyan pont, amikor leültem, a fejemet fogtam és az volt bennem, hogy felejtsen el mindenki egy életre. XDD Vitathatatlan, hogy kitartás, acélidegek és kiegyensúlyozottság nélkül ezt nem is lehetne csinálni. Még ezek mellett is megzuhan az ember, másokon is látom. Viszont meg van a szépsége, és a szívemhez nőtt a társaság, szóval egyelőre ez most rendben van. 

***

Akiket eddig még nem üdvözöltem, azoknak ez úton is pacsi, puszi, helószia meg miegymás! ^^
Igaz, nekem is van még mit bepótolnom az itteni írásokból - bár vannak témák, amikhez úgysem tudok hozzászólni -, de jó látni, hogy azért igenis van élet még a magyar Eldán, és hiába van mindenki megzuhanva egy kicsikét most, itt vagyunk és nyomjuk. Már a tűz előtt is a közösség volt az egyik legjobb húzóerő, számomra legalább is. Szóval tényleg, ez tök jó. ♥
Ráadásul egyre jobban izgat engem is a HW, a szettekre vagyok a leginkább kíváncsi. Nem áll szándékomban költekezni, így csak remélni tudom, hogy nem a bankos lesz a nélkülözhetetlenül menő szett, és hogy marha könnyen ki lehet majd maxolni az eseményt... XD

Lyah én nem vagyok nagyon sárkány mániás, de egy ilyen familiárisnak már én is nagyon örülnék. Szinte sajnálom, hogy az egyetlen igazi sárkány familiáris akkora, mint egy kismadár. Jó lenne most már egy szép nagy, termetes példány is. Őszintén nem értem, hogy eddig hogyhogy nem kaptunk egy ilyen tök alap familiárist. :'D


https://i.imgur.com/8ioZrQa.jpg

Kijelentkezve

#62 2021. 10. 26. - 13h15

Light gárda
LilyanaRed
Moderator
LilyanaRed
...
Üzenetek: 321

Nana-san írta:


Térképes eventért én sem vagyok úgy oda, úgyhogy remélem nem az lesz, de ez nemsokára úgy is kiderül. :D


A halloween és a karácsony "hagyományosan" térképes, mióta van eldarya. A tűzeset után pedig minden esemény az, hogy vissza tudjuk szerezni valamilyen módon az elveszített ruhatárunkat.
Gondolom lesz legalább egy csak térképes szett meg egy, amit vagy minijátékkal vagy a butikból lehet megszerezni (vagy mindkettő és akkor feltöltős famit lehet pluszba szerezni).

Ascalone valóban a Liblunette béka, de egy kis helyes lila békácskával (ami elég gyenge statisztikát villantó fami nehéz menőnek lenni, valami vagány is lehetne.
Van a sersea(?), ami vagy tengeri sárkány vagy kígyó meg az ornak, ami meglehetősen elegáns. Valami sersea féle jöhetne hw-ra (a chead, rawist vonalon maradva).
+ Tényleg, egy sárkány milyen jó lenne! (és nem ilyen zombi féle)

Lyah hát, én nagyon tárgyilagosan kezelem ezt a familiáris témát :D meg mondjuk a Ciralak / Alfelin kívül nem sok volt nálam eddig (persze a kezdő bekola^^).
Abban teljesen egyet tudok érteni, hogy a mostani évad meglehetősen izgalmas. Kicsit el vannak aprózva az epizódok, meg soknak tartom a kötelező ruhamennyiséget, de alapvetően mérföldekkel jobbnak érzem, mint az Originst. (És még mindig várom, hogy Eza mikor bukkan fel, hátha! bár Lys, Kentin és Armin sem tértek vissza egy cameo erejéig sem a CSJ-be :/)
Kár, hogy erről a szériáról már teljesen letetettek :(


Jó újra látni Pollu! Sajnos az ilyen munkák néha eléggé stresszesek tudnak lenni, de a lényeg hogy élvezed (remélem a sok-sok hónappal ezelőtti óta jobban vagy!)

Utolsó módosítás: LilyanaRed (2021. 10. 26. - 13h19)


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/49a5fe12-eff7-4359-b557-1e02a5a1e0b9/dea28g2-65b6defe-5ddf-4d94-89ca-dd0139727ffc.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzQ5YTVmZTEyLWVmZjctNDM1OS1iNTU3LTFlMDJhNWExZTBiOVwvZGVhMjhnMi02NWI2ZGVmZS01ZGRmLTRkOTQtODljYS1kZDAxMzk3MjdmZmMuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.iql8ihsa225rjfrtqxsENmijZhT7ALZYlj6Kpi-Iw-o

Kijelentkezve

#63 2021. 10. 26. - 13h32

Absynthe gárda
Szorina
Recrute
Szorina
...
Üzenetek: 65

Igen, rettenetesen gyorsan szalad az idő. Mintha most díszítettem volna a fát karácsonyra, és lassan vehetem az újat. A tavalyi díszek egy része még mindig fenn van az ajtó/ ablak felett, de már ott is maradnak karácsonyig. /static/img/forum/smilies/tongue.png

Kitartás Polluxia!
Ha szereted a munkád és jó a kollektíva, akkor a legstresszesebb munka is bírható.
Próbálj kikapcsolni, mikor szabadidőd van, és ne vidd haza fejben sem a munkát. /static/img/forum/smilies/wink.png


https://kepkuldes.com/images/19e63af46cfa3907f1619130a8e85748.png

Kijelentkezve

#64 2021. 10. 26. - 13h59

Light gárda
Lyah
Moderator
Lyah
...
Üzenetek: 223

Hát elég jó érvek vannak mindkét típusú event ellen és mellett is; mondjuk épp ezért talán jó lenne a hibrid megoldás. A térképes eventeket szerettem anno, de hát a nyártündérből azóta sincsen még meg minden kívánt darab, míg a minijátékosok esetében az okozott sokaknak gondot, hogy ki tudják-e vinni időben... bármit is csinálnak, nem lesz mindenkinek teljesen jó. Én tényleg csak azt remélem, hogy maguk a szettek (és famik) jók lesznek, és a színekkel sem rontják el. Azzal szinte mindig van valami bibi. /static/img/forum/smilies/lol.png /static/img/forum/smilies/lol.png
Most már tényleg csak az online játékok miatt foglalkozom a halloweennel, régen rendszeresen beöltöztem és jártam cukrot gyűjteni barátaimmal, de annyira nem sikerült hagyományba iktatni. /static/img/forum/smilies/lol.png Meg miért csak ilyenkor ölthetnénk jelmezt? Én szívesen teszem máskor is, ha arról van szó. /static/img/forum/smilies/lol.png
Na, lényeg a lényeg, az Eldarya az, ami miatt várni szoktam egy kicsit ezt az időszakot, szóval ajánlom, hogy ne legyen csalódás! /static/img/forum/smilies/lol.png

Pollu, kitartást a melóhoz! Ahogy észre vettem, az elmúlt időszak elég nehézkes volt sokaknak, de aki keményen átvészeli, annak már csak jobb lehet. /static/img/forum/smilies/wink.png Főleg, ha tényleg szereted is.^^
És igen, szegény drafival ez az örök probléma... ki tudja, mit hoz a jövő, de ha nem hajlandóak sárkit adni a népnek, akkor kénytelen leszek továbbra is egyedül lenni hasonpikkelyű fami nélkül. /static/img/forum/smilies/lol.png Evvan.

Lily, ez nekem is problémám, az új ap-rendszer óta annyira szétszedik a gondolatokat, hogy kifolyik az agyam, mire valami konklúziót levon a karink, vagy kiböki, amit akar. :'))) De legalább már van némi önreflexiója, mintha érett volna (mondjuk mitől, az kérdés...), meg a többieken is látszik a kor - több logikát látok abban, amiket mondanak és csinálnak, mint régen. Végre. A Beemooov írói is fejlődtek azért valamit, azt hiszem.
A ruhákkal meg tényleg visszavehetnének egy kicsit; nem azt mondom, jó szettek ezek, de epizódonként 1K maana túlzás.

Jajj, CSJ-nél először én is reménykedtem a nagy visszatérésben (elég vicces lett volna, mikor közlöm az ex-crushommal, hogy átpártoltam a nőkre, hehe), de hamar beláttam, hogy fölöslegesen. Mondjuk Eldában még nem zárnám ki a lehetőségét. Én is nagyon szívesen viszont látnék pár régi arcot. /static/img/forum/smilies/big_smile.png Ezát is, de mondjuk Keróra is kíváncsi lennék, mi lett vele, betolnának nála is valami Kentin-féle változást... Meg Alajea és Colaia is érdekelne.

Szorina,
ismerős. :') Volt, hogy április-május magasságában szedtük le otthon a karácsonyfát. Az albiban meg pici, asztali műfenyőnk van, azt egyszer mintha le sem szedtük volna egész évben, csak halloweenkor lecseréltük a gömböket kis papírdenevérekre meg tökökre. /static/img/forum/smilies/lol.png


A wild Night was here...
Sicc! Rossz szisza!
meow


https://imgur.com/ClYL3l1.png

Bejelentkezve

#65 2021. 10. 26. - 14h15

Shadow gárda
Nana-san
Recrute
Nana-san
...
Üzenetek: 35

Lyah: A ruhákkal meg tényleg visszavehetnének egy kicsit; nem azt mondom, jó szettek ezek, de epizódonként 1K maana túlzás.


Ezzel teljesen egyetértek! Vagy ha már adnak ruhát, legalább ne lenne ennyire drága.

Utolsó módosítás: Nana-san (2021. 10. 26. - 14h15)

Kijelentkezve

#66 2021. 10. 26. - 14h20

Shadow gárda
Polluxia
Young Recrute
Polluxia
...
Üzenetek: 12

Lily
Téged is, Lily! ♥
Igen, így van. Ezzel tisztában is voltam, mikor elkezdtem, és igazából fogalmazzunk úgy, hogy még csak egy szeletét ismerem a többemeletes tortának, szóval kizárásos alapon bírni kell - vagy leszerelni, ha nem megy XDD -, csak ugye a hirtelen éles váltásba mindig bele kell rázódni. Meg alkalmazkodni, itt ugye fontos a rugalmasság, és nincs is ezzel baj.
És igen, köszönöm, igazából minden oké, jól vagyok! ^^ Igaz, azóta megjártam megint a kórházat, mert zuhantam fejjel a földbe közel 3 métert, de amúgy minden oké. :'D XDD

Szorina
Köszönöm Neked is, dolgozom rajta, hogy meg legyen az egyensúly. Mondjuk ez most így marha vicces, mert pont tanultam róla, hogy aki teljes egészében szét tudja választani a munkát a magánélettől, az igazoltan pszichopatának számít. XD
Megnyugtat, hogy nem tartozom ebbe a kategóriába, mert egyszerűen nem lehet elvonatkoztatni teljesen attól, amit az ember csinál. Legalábbis nekem 100% nem megy, de még így is simán el lehet tenni félre, és lehet pihenni. Kell egy jó könyv hozzá, egy jó sorozat, vagy a baráti társaság, és máris meg lehet nyugodni mind mentálisan, mind fizikálisan is. Tisztára mint egy terápia. :'D

Lyah
Neked is köszii, Lyah! ^^
Igen, amúgy mindenhol ez megy most. Tök mindegy, hogy a saját körömben, vagy más körökben, most mindenkinél van egy ilyen akadály, amit nehezebben mászik meg. Legalábbis marha sok embernél ezt látom.

És az a poén a drafival, hogy (spoiler fehérrel) pont most lettek a sztoriban nagyobbak a megszokottnál... XD Szóval legalább egy gigantikus drafit kaphatnánk, ha mást nem. :'D Jó, ezt mondom úgy, hogy nekem egy életre kielégítették a familiárisok iránti vágyamat a Galorzéval (persze most nem Ő van porondon), de akkor is kellene egy tisztességes sárkány.


https://i.imgur.com/8ioZrQa.jpg

Kijelentkezve

#67 2021. 10. 26. - 16h48

Absynthe gárda
Hasunohana
Young Recrute
Hasunohana
...
Üzenetek: 13

https://i.imgur.com/lE2Dz0L.png
▲ Jó látni egyre több ismerős arcot!♥

Kész öröm, hogy ennyi olvasnivaló torlódott fel visszamenőleg.
Annyi újabb téma feljött, hogy nem is tudom melyikbe kezdjek bele, vagy melyikre tudok egyáltalán érdemben válaszolni.

Én is játszottam párszor a Genshin-el, de nem igen kötött le hosszútávra. Karaktereiben és történeteiben sokkal inkább megfog.
Bár az utóbbiakról is inkább csak a párom jóvoltából tudok annyit amennyit. /static/img/forum/smilies/lol.png

Az utóbbi időben egyrészt a "kicsit" elszállt ruhaárak miatt függesztettem fel az epizódozást. Inkább félreteszem azt a pénzt az eventre, az epizódok úgyis megvárnak.
Kíváncsi vagyok mivel állnak elő idén Hw-kor, mondjuk a magam részéről nem igen reménykedem új, használható darabokban.
Az utóbbi időben alig akadt kiegészítőkön kívül bármi, amit beleépíthettem volna az állandó szettjeim egyikébe. De hátha meglepnek...

Familiáris témában nincsenek elvárásaim.
A tűz előtt nagyon pörögtem ezen a témán, de azóta alábbhagyott a lelkesedésem. Igaz, hogy a készletem egy részét pótolni tudtam, de ez így már nem olyan... /static/img/forum/smilies/hmm.png
Nem lenne rossz egy termetes sárkány familiáris, de a beharangozó alapján én inkább egy mitológiai lényre számítok (már csak a háttér miatt is).

Pollu neked kitartást kívánok a munkádhoz! ^^


https://i.imgur.com/ctLqi24.png

Kijelentkezve

#68 2021. 10. 26. - 16h49

Obsidian gárda
Toshiroo
Just Arrived
Toshiroo
...
Üzenetek: 7

https://i.imgur.com/WXdEIUm.png

Üdv, Eldarya apraja-nagyja!


Először is, köszöntök minden régi, illetve új őrzőt!
Remélem mindenki nagyon jól fogja magát érezni a főhadiszállás kapuin belül - és persze azokon kívül is!

Nos, nem igazán tartoztam a nagy fórumozó közösséghez, de örülök, hogy visszatért a csevegő. Jó látni a régi ismerős arcokat, illetve az újakat is!
Én is betegeskedtem, viszont sosem hittem volna, hogy egy megfázás elhúzódhat több hétig is. Így lett az 1 hetes iskola szünetemből 3.  /static/img/forum/smilies/lol.png 

A Genshin Impact témához hozzászólva: A Mihoyo munkássága tőlem nem áll távol, ugyanis már pár éve játszom a számomra kedves testvérjátékkal, a Honkai Impact 3rd-el
(persze csak amennyire az időm, és a készülékem engedi).

Maga a Genshin-t egy hónappal a játék megjelenése után kezdtem (2020. 10. 21.), és azóta is buzgón űzöm. De a hatalmas hypeja kezd levinni az életről, mostmár tényleg boldog-boldogtalan is ezzel játszik.
Kedvenc férfi karakterként jelenleg Kazuha a befutó, őt pedig követi Chongyun, na meg a sokak által kedvelt Zhongli. A lányok közül Kokomi, Sucrose, Beidou, Ganyu, illetve Hu Tao és Mona - van valami ebben a kettő lánykában, ami kísértetiesen emlékeztet a barátnőmre. Hogy is ne szeretném akkor őket?   /static/img/forum/smilies/lol.png
Persze ők csak az ultra favoritek. Ha ez a "kaszt" nem lenne, valószínűleg mindenki a kedvenceim közé tartozna a sokszínűségük miatt.  /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Kitérve a Halloween témára, az eventet már én is nagyon várom, remélem lesz valami szép színkombó a szetteknél.
Sajnos nálunk nem igen ünnepeljük a Halloweent, bármennyire is szeretném. Néha sikerül egy-egy tököt szereznem faragáshoz, de ennyiben ki is merül az ünnep.

Bevallom, képtelen vagyok végig olvasni az eddigi helyzetjelentéseket, bármennyire is szeretném, viszont még a New Eráról szeretnék pár mondatot írni. Az epizódokat hiába vinni szeretném a ruhák miatt, egyszerűen nem győzöm őket maanával bírni - de ezzel bizonyára nem vagyok egyedül. Pedig megfogadtam, hogy legalább a New Erát követni fogom...na mindegy.
Familiárisok terén pedig nekem sincsenek különsebb elvárásaim, de nekem is tetszik a nagyobb sárkány koncepciója, ugyanakkor nem mondanék nemet valami másmilyen kígyónak, illetve farkas szerűségnek sem.  /static/img/forum/smilies/big_smile.png


https://i.imgur.com/BLeCc4I.png

Utolsó módosítás: Toshiroo (2021. 10. 26. - 17h38)


https://i.imgur.com/Xq2hSY2.png

Kijelentkezve

#69 2021. 10. 26. - 16h59

Light gárda
Cosinus
Moderator
Cosinus
...
Üzenetek: 88

Egyre több ismerős arc tűnik fel ebben a kis topicban, őszintén örülök, hogy hiába a közel fél éves beszélgetőhely-hiány, továbbra is sokan kitartanak a játék mellett. ^^

Toshiroo írta:

Az epizódokat hiába vinni szeretném a ruhák miatt, egyszerűen nem győzöm őket maanával bírni - de ezzel bizonyára nem vagyok egyedül. Pedig megfogadtam, hogy legalább a New Erát követni fogom...na mindegy.

Ezzel én is így vagyok. Nagyon szeretném már folytatni a történetet, de az egyetemi élettel járó költségek mellett jelenleg nem tervezek sokat költekezni - még szerencse, hogy legalább állami helyen vagyok -, de általában a feltöltős szettért mindig beáldozok egy keveset, és ez lassan fel fog gyűlni, talán egy-egy epizódra elég lesz, és haladhatok a magam tempójában.
Illetve CsJ-n ugyanez a helyzet, örülök, hogy ott egy epizód múlva lezárjuk ezt az egészet, így végre nem gyűlik fel több epizód.

Úgy látszik, mindenki nehéz időszakon van túl egészség/tanulás/munka szempontjából is, szerintem ez az év összességében rosszabb volt, mint a 2020-as. Na de hamarosan bontjuk a pezsgőt a tűzijátékok alatt, talán fordul a kocka.

A famikkal én sem foglalkozom - olyannyira nem, hogy nincs is. Ez most lehet, hogy picit gonosz lesz, de általában eventekkor szoktam kikelteni valamelyik állatkát, amit aztán az esemény végéig valahogy életben tartok, de egy idő után vissza is bújik a tojásába. lol


https://64.media.tumblr.com/7fd77d19f4f91c0bf7c65eada71e5f34/c90f535884bcaab7-94/s500x750/2646e275b9e5966109706ab45ec1da7116aeeb39.gifv

Kijelentkezve

#70 2021. 10. 26. - 18h02

Absynthe gárda
Szorina
Recrute
Szorina
...
Üzenetek: 65

Polluxia ezt még nem hallottam, de talán jobb is. /static/img/forum/smilies/lol.png  Nekem eddig minden munkahelyemen műszak után kattogott az agyam, és persze akkor jutott eszembe mit is felejtettem el. De a mostani, ahol 1 éve dolgozom, annyira nyugis légkört biztosít, hogy nem stresszelek, így az agyam is tisztább, és nem felejtem el, mit is kell még megcsinálni. Remélem innen megyek nyugdíjba.

Az eventnél én a térkép pártot erősítem. Remélem lesznek szép új szettek, a famik annyira nem izgatnak. Úgy is csak egyet használok. A mostanit nem szeretném lecserélni, mert nagyon sokáig vágytam rá. Ez volt az egyetlen pozitívum hozadéka számomra a tűznek, mert különben sosem lett volna meg. /static/img/forum/smilies/tongue.png

Az epizódok alatt megvásárolható ruhák nálam kiverik a biztosítékot, mert nagyon sokba kerülnek. Régebben ha jól emlékszem, nem volt ennyire borsos áruk, és nem is volt mindig kötelező megvenni mindent. Az új rendszer miatt így is sokba fáj egy epi, és így még nehezebb kivinni egy-egy részt. Örülnék,ha változtatnának ezen, de nem hinném, hogy erre esély van.

Cosinus én is bízok benne, hogy nem jár majd ennyi stresszel a 2022. De annyi már biztos, hogy én átalszom a Szilvesztert, mert másnap nappalos leszek. /static/img/forum/smilies/lol.png


https://kepkuldes.com/images/19e63af46cfa3907f1619130a8e85748.png

Kijelentkezve

#71 2021. 10. 26. - 19h01

Absynthe gárda
Nishiko
Recrute
Nishiko
...
Üzenetek: 37

Cosinus írta:

A famikkal én sem foglalkozom - olyannyira nem, hogy nincs is. Ez most lehet, hogy picit gonosz lesz, de általában eventekkor szoktam kikelteni valamelyik állatkát, amit aztán az esemény végéig valahogy életben tartok, de egy idő után vissza is bújik a tojásába. lol


Megnyugvás a lelkemnek, hogy ezzel nem vagyok egyedül! /static/img/forum/smilies/lol.png  Mármint, a játék elején csak az epizódok miatt vettem meg a valuretemet (az már más kérdés, hogy eléggé hozzám is nőtt).

Bár mivel van még két keltetőm, így lehet bevállalom, ha nagyon necces a dolog és fontosak a cuccok. De ha nyári event alapú térképes event lesz, akkor teljesen elengedem - nem kell random színben cucc, hiába van esélyem olyanra, ami tetszik is. :c


https://kepkuldes.com/images/fc8ca528529c1d9c0f7da31f78ed20ad.png

Kijelentkezve

#72 2021. 10. 27. - 11h58

Young Recrute
Hanako
...
Üzenetek: 15

@Annatar
Most volt nemrég, hogy ingyenesen meg lehetett szerezni a BDO-t, így kaptam az alkalmon és csináltam egy új fiókot, hogy tiszta lappal kezdjek. Ennek köszönhetően meg is tapasztaltaltam azokat, amiket leírtál. Erősen érződik, hogy most minél több új játékost be akarnak vonzani, amely rövid távon talán sikerül is nekik, de hosszú távon ezek az új játékosok is elérnek oda, ahova a veteránok. (Sokkal gyorsabban, mint anno mi. Emlékszem mekkora nagy szám volt, amikor megkaptam az első tier 8-as lovamat, most meg már teljesen átlagos dolog.) Én ettől még nagyon szeretem a játékot, rengeteg jó emlék köt hozzá, és ha lenne baráti társaságom, talán tényleg játszanék vele, de egyáltalán nem napi szinten. Felváltotta nálam a Genshin a maga kis chilles, aranyos hangulatával. (Annak ellenére, hogy a sztori korántsem aranyos.)
Nagy meglepetést okoztál, hiszen nem tudtam, hogy jön DLC a Resident Evil Village-hez. Akármilyen tartalomnak örülök a Resident Evil-vel kapcsolatban, ebből sosem elég. /static/img/forum/smilies/big_smile.png


Felmerült itt a csevegésben a familiárosok kérdése is. Aki már járt a profilomon, az jól láthatta, hogy az én famim még mindig baby alakjában van, tehát rólam is elmondható, hogy annyira nem foglalkozok szegénykével. Mindig megvártam, hogy elfogyjon az energiája és csak azután etettem meg, így spórolva a manával. Ez a helyzet kissé megváltozott, hiszen rendszeresen küldöm el felfedezőutakra, hogy hozza nekem a batyukhoz szükséges alapanyagokat. Szóval én valamilyen szinten készen állok egy térképes eventre. ^^ (Meg lehet, addig fel is nő a kis zsiráfom.)

Sokan válaszoltatok az általam feltett kérdésekre, nagyon köszönöm mindenkinek! Most újabb megválaszolandó kérdéssekkel jönnék.

Nagyon gondolkodok azon - már az újra nyitás óta -, hogy egy történetet kitalálok a karakteremnek. A bemutatkozó lapom olyan üres, mint egy frissen kivágott esőerdő.
A kérdéseim pedig nem mások lennének, mint: Ti mennyire foglalkoztatok a karakteretek történetének kialakításával? Beleszőttétek-e valamilyen tulajdonságotokat vagy teljesen új személyiséget adtatok neki?

Többeteknél láttam, hogy nagyon szép bemutatkozást készítettetek, így nagyon kíváncsi vagyok a válaszaitokra. ^^

Kijelentkezve

#73 2021. 10. 27. - 12h18

Absynthe gárda
Nishiko
Recrute
Nishiko
...
Üzenetek: 37

Hanako írta:

Nagyon gondolkodok azon - már az újra nyitás óta -, hogy egy történetet kitalálok a karakteremnek. A bemutatkozó lapom olyan üres, mint egy frissen kivágott esőerdő.
A kérdéseim pedig nem mások lennének, mint: Ti mennyire foglalkoztatok a karakteretek történetének kialakításával? Beleszőttétek-e valamilyen tulajdonságotokat vagy teljesen új személyiséget adtatok neki?


Szia! ^^

Én a nyitás óta (idén május) foglalkozom a sztorimmal és apróságokat még mindig írogatok bele - a betekintő kinn van a profilomon, de a háttérben nagy munkálatok zajlanak. /static/img/forum/smilies/lol.png Viszont borzasztóan élvezem csinálni, a tűzeset jót tett az Elda sztorimnak, ami után régóta vágyakoztam már.
Teljesen egyedi személyiséget alakítottam ki Nishiko-nak és nagyon megszerettem, tehát max. a kreativitás az, ami belőlem származik.
+ kulcsszereplők lettek a purrekók, szóval őket veszem alapul sok helyen /static/img/forum/smilies/big_smile.png


https://kepkuldes.com/images/fc8ca528529c1d9c0f7da31f78ed20ad.png

Kijelentkezve

#74 2021. 10. 27. - 12h53

Light gárda
LilyanaRed
Moderator
LilyanaRed
...
Üzenetek: 321

Nagyon gondolkodok azon - már az újra nyitás óta -, hogy egy történetet kitalálok a karakteremnek. A bemutatkozó lapom olyan üres, mint egy frissen kivágott esőerdő.
A kérdéseim pedig nem mások lennének, mint: Ti mennyire foglalkoztatok a karakteretek történetének kialakításával? Beleszőttétek-e valamilyen tulajdonságotokat vagy teljesen új személyiséget adtatok neki?


Nekem a karakterem sztorija kb 2017 óta íródik. A starry witch szett hozta az igazi áttörést (addig hol démon, hol szellem, hol angyal volt), utána boszorkány lett és hamar Eel főbűvmesterévé kiáltottam ki, elég jó ötletnek tűnt. Hasunohana karaktere pedig csatlakozott a vidék főbűvmestereinek csapatába, az ő karaktere Balenvia főboszorkája (ilyen szempontból elég sok lehetőséget kínál a játék az összefonódásokra).

Én egészen új személyiséget adtam neki, illetve helyből kettőt, mert egy hányattatott sorsú karakter sokkal izgalmasabb írás szempontjából is.

Mondjuk az oldal új kialakítása nem olyan kegyes a játékosokhoz, mint a korábbi így kevesebben látják / olvassák az adatlapokat /static/img/forum/smilies/sad.png meg ez a görgetős módi sem segít annyira ezen, de ehhez is lehet jóféle karakterlapokat csinálni meg az adatalpok / krónika szélességes nagyobb képeket is enged, mint a korábbi. Szóval még itt is van lehetőség szépséges adatlapokat összeeszkábálni a karakterek háttértörténetével /static/img/forum/smilies/smile.png


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/49a5fe12-eff7-4359-b557-1e02a5a1e0b9/dea28g2-65b6defe-5ddf-4d94-89ca-dd0139727ffc.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzQ5YTVmZTEyLWVmZjctNDM1OS1iNTU3LTFlMDJhNWExZTBiOVwvZGVhMjhnMi02NWI2ZGVmZS01ZGRmLTRkOTQtODljYS1kZDAxMzk3MjdmZmMuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.iql8ihsa225rjfrtqxsENmijZhT7ALZYlj6Kpi-Iw-o

Kijelentkezve

#75 2021. 10. 27. - 14h47

Absynthe gárda
Harmat
Rookie
Harmat
...
Üzenetek: 80

https://i.imgur.com/4fUXf6h.png

Hanako írta:

Nagyon gondolkodok azon - már az újra nyitás óta -, hogy egy történetet kitalálok a karakteremnek. A bemutatkozó lapom olyan üres, mint egy frissen kivágott esőerdő.
A kérdéseim pedig nem mások lennének, mint: Ti mennyire foglalkoztatok a karakteretek történetének kialakításával? Beleszőttétek-e valamilyen tulajdonságotokat vagy teljesen új személyiséget adtatok neki?


Hali, hali! ^^
Beköszönök ide bár már mióta újraindult a csevegő terveztem csak most sikerült.:") De egyúttal válaszolok a kérdésre is.

A karakter történetemet valamivel a tűzeset előtt pár hónappal írtam meg, amikor Harmatnak kialakult az úgy mond állandó kinézete. Persze nem ment egyről a kettőre de azóta már teljesen összeállt a kép. Alapból egy teljesen új személyiséget adtam neki ami még most is változik kicsit, (a története nagy rész saját magam által kitalált személyekkel/helyszíneken játszódik, szóval ez is rásegít a dologra) de azért idővel egy-két saját tulajdonságomat is ,,örökölte"amikor jobban bele belendültem az írásba.



https://i.imgur.com/I79f2cs.png

Utolsó módosítás: Harmat (2021. 10. 27. - 14h49)


https://i.imgur.com/MlthuyT.gif

Bejelentkezve

Oldalak : 1 2 3 4 5 ... 30