Fórum

Oldalak : 1 ... 27 28 29

#701 2023. 10. 25. - 20h21

Shadow gárda
roxxstar
Young Recrute
roxxstar
...
Üzenetek: 28

Anneline írta:

Sziasztok!

Rég jártam már itt a csevegőben, remélem mindenki jól van!

Nem tudom láttátok-e, de holnaptól (10.25) kezdődik november 3-ig a halloween event - azaz hát elérhető lesz a térkép meg a bolt. Nem tudom mennyire számít még hírértéknek ez az infó (tekintve, hogy "vége" a játéknak), de gondoltam beírom, ha valaki készülne rá famienergiával stb. és nem látta volna az instaposztot.


Semmi új, ez elszomorító /static/img/forum/smilies/sad.png

Kijelentkezve

#702 2023. 10. 25. - 21h28

Light gárda
LilyanaRed
Moderator
LilyanaRed
...
Üzenetek: 307

Valóban az /static/img/forum/smilies/hmm.png
Ráadásul most is úgy van, hogy a butikban csak a korábban megvett rögös szettek vannak (és most nem is lehet megvenni a korábbi őszi feltöltősöket) - igazán megoldhatták volna, hogy az összes hw szett elérhető legyen, ha már nincs több újítás tervben...


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/49a5fe12-eff7-4359-b557-1e02a5a1e0b9/dea28g2-65b6defe-5ddf-4d94-89ca-dd0139727ffc.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzQ5YTVmZTEyLWVmZjctNDM1OS1iNTU3LTFlMDJhNWExZTBiOVwvZGVhMjhnMi02NWI2ZGVmZS01ZGRmLTRkOTQtODljYS1kZDAxMzk3MjdmZmMuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.iql8ihsa225rjfrtqxsENmijZhT7ALZYlj6Kpi-Iw-o

Kijelentkezve

#703 2023. 10. 31. - 13h17

Obsidian gárda
Becca
Recrute
Becca
...
Üzenetek: 73

Ma vettem erőt hogy valamit haladjak az epizóddal (19. még mindig) és elértem a csodás mana-nyelő ruhavásárlásig, amire nyilván nincs meg a lóvé xd Még életemben nem kattintgattam így át részt, mint ezt. Szó szerint semmit sem olvastam el, és ez eléggé elszomorít. Ma öltöztettem át a szerencsétlen karakteremet először jó idő óta. A pet megint tojásba bújt, nem is csodálom, kaját akkor látott mikor már majdnem üres volt mindene is.

Körülbelül 2-3 hete gondolkozom, hogy simán fogom magam és kitörlöm a karakteremet, de a ruhatáram meg sajnálnám, mert azt a sok időt amit áldoztam erre az egészre. Most valahol a határon billegek, néha fellépek és kattintok párat az epizódban, néha eljutok a menüpontig, aztán otthagyom inkább. Ugyanez a CsJ-nél is. Eleinte még tök izgatott voltam a Méhek új játéka kapcsán, de most már azzal is úgy vagyok, hogy minek előregisztráltam vajon?

Ehh. Nem tudom mások hogy vannak ezzel. Nekem teljesen kicsinálta a játékélményem és az ittlét szeretetét ez az egész, főleg hogy nem kaptuk vissza a Fórumunkat rendesen, sztori is ehh. Lehalt az egész. Alig vannak üzik, beszélgetések, nincsenek témáink hogy különszedhessük amit még ide leírnánk, ha írnánk. A régi öröm helyett inkább csak szomorúságot és csalódottságot érzek, ha feljövök.https://i.imgur.com/BpNU12i.png


https://i.imgur.com/HTHTg1M.png


https://i.imgur.com/muCwe1U.png

Kijelentkezve

#704 2023. 10. 31. - 17h51

Shadow gárda
Ketrin
Young Recrute
Ketrin
...
Üzenetek: 18

Boldog Halloweent!


Ketrin

Kijelentkezve

#705 2023. 10. 31. - 19h05

Absynthe gárda
Madelline
Recrute
Madelline
...
Üzenetek: 38

Boldog Halloweent!

Becca, szívemből szóltál. Kb. naponta belépek, de semmit nem csinálok. A famim azért él még, mert magának hoz kaját.

Hiába van 'event', konkrétan 1 nap nem volt, ahol elfogyott volna a famim energiája, olyan kevésszer küldtem felfedezőútra.

Annyira... lehangoló. Régen imádtam a játékot, és annyi ötletem volt az oc-mel kapcsolatban, amit úgy meg akartam osztani, de most már 100%, hogy soha nem fogom megírni. Nem érdekel az egész annyira, és nincs elég energiám rá.

Legjobban a fórum hiányzik talán, de azért a normális történet is eléggé kéne. (Soha nem fogom megbocsátani a beemoovnak azt amit az itteni crushokkal tettek - mindkét évadban).

Fura belegondolni, hogy mennyire más lett a játék. Mind kinézetben, működésben, sztoriban, közösségben...


https://i.imgur.com/EVpW3hl.jpg

Kijelentkezve

#706 2023. 11. 01. - 11h14

Shadow gárda
Dead
Young Recrute
Dead
...
Üzenetek: 15

Sziasztok! Én is rég jártam már itt. Legszebb időszakjaim közé tartozik az Eldarya világa, amikor még volt élet benne.
Rengeteg legendás familiárisom és szuper szettem veszett el nekem is még ezelőtt, de miután megnyílt a bronz butik, alig vettem vissza bármit is azokból, amim megvolt. Nekem már akkor elment a kedvem az egésztől.

Azon gondolkodtam, hogy miért új Csj-t csinál a beemov, miért nem egy más storyval rendelkező fantasy játékot, mint amilyen volt az Eldarya? Nekem személyszerint mérföldekkel jobban tetszett az elda, mint azelőtt a Csj, mondjuk nem tudom, ti hogy vagytok ezzel. /static/img/forum/smilies/roll.pnghttps://i.pinimg.com/originals/60/da/02/60da026f37902417a88d3a1d919cddf5.gif

Kijelentkezve

#707 2023. 11. 01. - 23h32

Shadow gárda
Zirailah
Rookie
Zirailah
...
Üzenetek: 94

Sziasztok!

Megfogadtam, hogy többet járok fel, de ehhez annyira elfogyott a motivációm, főleg látva, hogy egyre többen vagyunk így vele. Vígasztalnia kellene. /static/img/forum/smilies/hmm.png De annyira lehangoló egyben, mert jobban húzott ehhez a karakteremhez a szívem, mint a Csj-hez. Sajnáltam azt a fórumot is, de ezt jobban.

Inkább azért írok, mivel annak idején belengettem még a költözködést. Az első önállóan kicsengetett albérleti díjat sikeresen elküldtem. Igazán felemelő élmény. /static/img/forum/smilies/big_smile.png Senki sem szól bele a dolgaimba, ha pedig igen, vagy túlzottan akarnak mondhatom a szlogent; "Az én házam, az én szabályaim szerint játszunk. Más különben ott az ajtó, lehet távozni." Persze ennyire durván senkivel sem kellett bánnom szerencsére. Mindenki kezdi érteni körülöttem, mit kockáztat, ha átlépnek bizonyos határokat. /static/img/forum/smilies/cool.png Élvezem, bár a házi koszt hiányzik, mivel még egyelőre kevésbé jutottam el a főzés tanulásig. Néha kapok anyuéktól kaját, de már megy a biztosan fogytam , mert elhagy a nadrágom témázgatás. Meg igazándiból egyszerűbb ételekkel szeretnék kezdeni, sütés ugyanez. Ki kéne válogatnom a kezdőknek megfelelőeket, illetve listázni a hozzávalókat és elmenni megvenni a Lidl-be. Az utóbbi a könnyebbik része, persze a pénzköltés mikor nehéz? /static/img/forum/smilies/roll.png Lassan kezdem látni az átcuccolás végét. Szeptember 13. óta vagyok Fehérváron. Élvezem a csendet és a nyugalmat. Vasárnap bejelentkeztem pszichológushoz, tegnap 21:13-kor reagált vissza az emailemre, szívesen foglalkozik velem, segít rendbe rakni a dolgaimat, csak hívjam fel. A mai nap halottak napja ami végett nyilván elnapoltam a beszélgetést, de holnap délelőtt telefonálok időpont egyeztetés szempontjából. Remélem szombatra sikerül összehoznunk vele egy felmérő konzultációt.

Önismeret szempontjából belebújtam a kronobiológiába, meg a hivatalos asztrológia, avagy könyvszerűleg kiadott Sorselemzésembe még jobban. Bizony rádöbbenve ez rengeteg információ és egyedül megbírkózni vele kemény menet. A pszichológus nő lekopogom a bemutatkozása alapján szimpatikus, nyitott alternatív, spirituálisabb megoldásokra is, sok minden érdekli.

Majdnem egy olvasói válságba kerültem, amennyit olvastam az inkább pszichológiában merült ki. Na hát ez így nagyon rossz irány, ki is szerettem volna mozdulni a városba, azt még ki kell dolgoznom hogyan férjen bele annyi mindent szeretnék. ^^" F. Várkonyi Zsuzsától a Hoztam, kaptam, átszabtam-ot olvasom, egyébként Anne L. Green Viharos érzelmekjét másik vonalon. Lennének más egyebek, de bevallva lehet sztornó lesz egy-két dolog, attól függ a pszichológus majd milyen gyakorlatokat, meg életmódot javasol. /static/img/forum/smilies/smile.png

Családi téren; egy-egy napokra visszatérek olykor a "gyökereimhez". Olyankor elcsodálkozom magamban, vajon hogyan bírtam ki ennyi évet? /static/img/forum/smilies/yikes.png Olyan három hetente fordulnak elő ezek az alkalmak, amikor a pedikűrösömnél jön az időpontom. Van, ami bevált és hát teljesen elvadulni sem szerettem volna akármennyire is sokat kell dolgozni a családi viszonyokon.


https://i.imgur.com/ZFzFU4f.gif

Kijelentkezve

#708 2023. 11. 04. - 07h15

Obsidian gárda
Becca
Recrute
Becca
...
Üzenetek: 73

Madelline, szívemből szóltál. Annyi ötletem volt Beccához, amiket szépen lassan dobálok ki a kukába, mert már semmi életkedvem hozzá, hogy bármit is írjak ami csak kapcsolódik Eldarya világához, és Becca -akármennyire is szerettem volna kihozni innen- erősen kapcsolódik hozzá gyökereiben.

Dead, az újranyitás utáni butikan én lehetőséget láttam, mert anno ugye volt egy nagy hajszínváltásom, és amiatt rengeteg haj nem volt meg ebben a rézvörösömben, amit azóta használok, meg hát ruhákból is be tudtam vásárolni, szóval én akkor még pozitívan vártam a jobb irányba dülöngélést. Aztán most itt vagyunk :c CsJ sztorival sem volt bajom, ahhoz is írtam anno (az megélt jó pár fejezetet), de alapból én is jobban vonzódom a fantasy-hez, mint a sima sulis életszimulátorhoz. Az új játék 1 karakter miatt tetszett, aztán rájöttem hogy nekem is van hasonló OC-m, akinek én szabom a személyiségét, szóval csak miatta nem érdemes belekezdenem. xd

Zirailah, de jó egy kis update-et olvasni tőled! /static/img/forum/smilies/big_smile.png Ez a "hogy bírtam ki ennyi évet?" elég ismerős, nekem is ilyen érzésem van (még mindig, évek távlatából is) mikor néha hazalátogatok. Az ember utólag jobban látja már hogy mi hogy hatott rá, esetleg mennyire és miben volt káros a környezete vele szemben. A saját albiban tényleg a magad ura lehetsz, magadra tudsz fókuszálni, azt és úgy csinálod, amit és ahogy jónak látod /static/img/forum/smilies/big_smile.png Az egyik legfelemelőbb érzés.
A pszichológushoz meg gratu! Sokan nem hajlandóak elmenni hozzájuk, mert "milyenmár hogy nekem kell", pedig végtelenül hasznos és jót tesz, rengeteget tud segíteni az embernek, főleg ha tényleg nyitottabb.
A bevásárlással kapcsolatban: mi mindig egy hétre össze szoktuk írni mit akarunk jövő héten enni, és aszerint vásárolunk be. Nálunk ez bejött, így valamennyit tudunk még spórolni is, hogy nem impulzusból veszünk ezt-azt, hanem lista alapján megyünk.
A főzéssel, sütéssel kapcsolatban: beköltözés után nálam az alapkaják (előtte nem főztem magamtól, max néztem a nagymamámat ahogy főz) a rizs, bármilyen egymásra pakolós hús (jénai aljába felvágyott hagyma, rá csirkemell, tejföl, kolbász, sajt, akármilyen feltét, aztán sütőben megsül) volt. Spagetti; rántott húsok és zöldségek is egyszerűek, csak panírozni kell (vagy a bolti is jó akár). De a bundás csirkemell sem bonyolult. Köretek közül a rizsen kívül sült krumpli, krumplifőzelék sem olyan nagy szám, bármilyen zacskós vegyes zöldségköret is tepsiben kisül a sütőben, nem kell babrálni vele. Zöldborsófőzelék sem olyan nagy kaland, mint ahogy én pl gondoltam, de a spenótfőzelék sem. A nokedli sem egy bonyolult dolog.
Nyilván ki kell ismerni a sütőt hozzá, az albiban pl valami nem volt jó az ottani sütővel, mert mikor muffint csináltam, mindig szétéggette a muffin alját. Most, a rendes sütőmben otthon már nincs ilyen gond, szóval ha az elején nem is klappol minden sütős-főzős dolog, az lehet hogy a sütő beállítása miatt is lehet, ki kell ismerni mit, hogy.
Én alapból Cookpad-ról, Mindmegette-ről, Nosalty-ról keresgélek recepteket, vannak egyszerűek, bonyolultabbak, de a legtöbb recept szépen átvezet, fotókkal, leírással a lépéseken. /static/img/forum/smilies/big_smile.png
Nálunk még a brokkolis, cukkinis rakott dolgok szoktak nagyot menni otthon, nem bonyolult, nem olyan sok idő, viszont cserébe nagyon finom.
Sütikből én először muffinnal kísérleteztem, utána meg ilyen háztartási kekszes-pudingossal (tepsibe keksz-puding-keksz-puding-keksz-amíg elfogy, hűtő, aztán vágható, ehető is), bármilyen töltött leveles tészta. Mi is csak nemrég sütöttünk "komolyabb" sütit, egy sós karamellás tortát, amire nagyon büszke is voltam, mert a sóskaramellát is házilag csináltuk (és rendes féltem hogy le fog égni az egész a lábosomban és dobhatom ki, de nem /static/img/forum/smilies/big_smile.png )

Ha bármi ilyen főzős-sütős dolog van, akkor ha gondolod szívesen segítek benne. Nem azt mondom hogy óriási tapasztalatom van, de én is a nulláról kezdtem és úgy érzem egész jól haladok, szóval lehet tudok egy-két tippet adni /static/img/forum/smilies/big_smile.png


-- Upd. --
Lol, azt hiszem megint megöltem a chatet xd

Utolsó módosítás: Becca (2023. 11. 14. - 11h30)https://i.imgur.com/BpNU12i.png


https://i.imgur.com/HTHTg1M.png


https://i.imgur.com/muCwe1U.png

Kijelentkezve

#709 2023. 11. 26. - 16h58

Shadow gárda
Zirailah
Rookie
Zirailah
...
Üzenetek: 94

Hehh, szegény familiárisom visszabújt a tojásába - nos mindegy, mert amúgy háromfelé osztódik úgy is mostanában a ruhatáram, szóval egy familiáris kevés lenne három karakterhez. xdd - annyira megfeledkeztem csórókámat etetni. /static/img/forum/smilies/lol.png

Sokkal töb potenciál volt az Eldaryában, mint a Csábításból Jelesben. Annak idején én személy szerint Lisandernek örültem a legjobban az első évadban a CsJ-n, mert ő különlegesen kitűnt a többiek közül. Persze ott volt Castiel, mint morc rocker, meg Nathaniel a megfelelési vágyával a szülei felé. Mostani eszemmel visszamennék csak azért, hogy kielemezgessem kit mi motiválhatott. /static/img/forum/smilies/tongue.png De Lisander állt legközelebb az alaptermészetemhez, néztem ugyan nála a válaszokat ugyanakkor valószínű ösztönösen tudtam volna vele azonosulni segÍtség nélkül. Viszont Eldarya hozta meg az igazi szabad választás jogát és sokkal inkább éreztem közel magamhoz Zirailah személyiségét, mint ahogy Alivera életre kelt a CsJ-n. Úgy formálódhatott, ahogyan én. Néha talán előre vetítette azt amerre tartani fogok, vagy tartok nem tudom. xdd De érdekes összevetni Zirailah menetelését mondjuk a saját mérföldköveimmel. Sőt nekem emlékeztető, hogy Zirailah minden ízben az enyém, hiszen megdolgoztam mindenért a saját két kezemmel, amitől Zira olyanná vált, olyanná, s akivé. /static/img/forum/smilies/roll.png Végig kísérte és kíséri is az utamat.

Igyekszem hozni néha frissítést, bár egyelőre az összeszedem magam, energia felszívás, látásmód renoválás és hamvaimból feltámadás szakasza zajlik. Huang Hua és a Fenghuangok vonzottak, oda tudnám elképzelni Zirailah-t, mint könyvtáros, tanár, nagykövet stb. Valami ilyesmi. A Lángok őrzője nagyon klappolt hozzá. /static/img/forum/smilies/neutral.png Ehw. Legalább utólag rájöttem miért vonz annyira a Főnix és a Tűz népe. Mert mindig jön egy mini "halál" és egy újjászületés. /static/img/forum/smilies/cool.png Most egy kicsit sikerült rájönnöm, hogy pozitív életszemlélet terén van mit helyre raknom, pedig alapból inkább az áll közelebb hozzám, csak majdnem feladtam. Ez tartott 2 hónapig. Túl sokáig maradtam a sötétségben. Végre úgy döntöttem leteszem a családi mintákat. Elkezdek tervezni ténylegesen. Programokat nézni és nyitni az emberek felé, mert ezzel az egész családomnak problémája van sosem voltak igazi feltétel nélküli szeretettel működő, kölcsönös kapcsolataik. Ezért is nem nagyon tudtam mit írni ide sem, mert megakadtam. Egyhelyben toporogtam, féltem az ismeretlentől, belevetni magamat és kockáztatni, kilépni a komfortzónámból. Itt az adventi vásár Székesfehérváron, tökéletes lehetőség kimenni. Élvezni az egyedüllétet, na ez a legnehezebb, ezt megtanulni. Egyébként igen, többet mentem vissza, de elég is volt a szülőkből most már biztosan tudom. /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Pszichológusomról csak annyit: beletaláltam. Harmadik alkalommal ültünk össze "online" konzultáció keretein belül. Eleinte féltem egy kicsit, mert mi van, ha kevésbé működőképes, mintha élőben találkoznánk? Ügyesen ráérez, mikor, mit és hogyan kérdezzen, tudja mi zajlik le bennem. Két gyakorlatot tanultam eddig, mindegyik nagyon hasznos, az egyik blokkoldó konkrétan. A másik pedig segíti a könnyebb érzelemkezelést és a feszültség elengedését, hogy ha van valakivel konfliktusom könnyebben eltudjam simítani, meg én is könnyebben elengedem a stresszt, magamnak is jót teszek vele. Ő javasolta a gyógyító közegem megkeresését.

A Fekete péntek alkalmából rendeltem egy csomagot, még hozzá olyasmit, mint az angyalkártyák, csupán unikornisok segítségét kérem az útmutatáshoz - amíg az angyalok a szívünkön keresztül üzennek, addig eme fenséges paripák a lelkünkön - ééés egy tarot paklit. Rendesen, gyönyörű szépen kidolgozott, Misztikus macska tarot pakli. Főszerepben természetesen a macskákkal. Részletes, érthetően megfogalmazott könyvecske jár mindegyikhez. Nagy Arkánumok és Kis Arkánumok. A Kis Arkánumok négy elem törzsre felosztva. Ma használtam őket először. Egy élmény tanulni magát a keverési módokat, kísérletezni azzal és utána a kirakási módokkal is. <3 Az unikorniskártya meg 44 darabos, voltaképp kicsit keveri az angyali világot, de mégsem csak arra terjed ki, rövid, de annál ütősebb üzeneteket közvetít, miközben megerősítések segítségével buzdít az útmutatásaival.

Köszönöm a tippeket Becca! ^^ A főzelékeket már javasolták többen is. Azt hiszem a mindmegette oldalról gyűjtöttem össze pár receptet, de megnézem a többit is. Lassan eljutok én is oda, hogy elkezdjem összeírni miket fogok megcsinálni és ahhoz igazítani a bevásárlást. /static/img/forum/smilies/big_smile.png Az első muffinjaimat én is a héten sütöttem meg. Finomak lettek. :3 Még van mit bevásárolnom konyhai felszerelések terén, de ezek már csak amolyan utolsó simítások. Szerencsére. Azért legalább - picit - kevésbé ücsörögtem ilyen szempontból a mocsár fenekén.

Utolsó módosítás: Zirailah (2023. 11. 26. - 17h01)


https://i.imgur.com/ZFzFU4f.gif

Kijelentkezve

#710 2023. 11. 26. - 21h55

Light gárda
LilyanaRed
Moderator
LilyanaRed
...
Üzenetek: 307

Hű, jövök a havi egy üzenetemmel kábé...
(Becca, nem hiszem, hogy te ölted meg a beszélgetést, halott ez elég gyakran, mióta odapörköltek a szervernek)
Főzőcskézni én is ezekről az oldalakról szoktam, a "Firenzei csirkét" viszont nem ajánlom.
Oké, hozzátett, hogy a párom kicsit rajta van a spektrumon, és ha nekem nem 750 g csirkém, hanem 1000 g-om van és a 750-hez ír 2 db citromot, akkor neki az 1000-hez 3 db-ot kell tennie. Pfú, én nem raktam volna bele a harmadikat, de... akármi is történjék nem kell bele a harmadik citrom, még akkor sem ha több a husi...!
Néha előrukkolok teljesen új receptekkel, ilyen boszorkánykonyhát üzemeltetek azt hiszem, egy kis ez egy kis az még jó lenne együtt aztán a végeredményt általában megesszük vagy kap még egy kis tunningot.


Zira: én tavaly újítottam be egy tarot paklival, oké "a tarot kártyát kapni kell" hát, én megleptem vele magamat. Barátnőmnek mégsem mondhatom, hogy esetleg nem ajándékoznál nekem egy paklit? Az enyém Mucha-s / szecessziós stílusú, mondanám, hogy abszolút éke az ilyesmi csecsebecséknek szentelt polcomnak, de most nemrég felszabadultam aliexpress-re és hát... próbálom türtőztetni magam, hogy ne rendeljem meg az "ebay legjavát".

(megint - vagy még mindig? - a magical girl-es korszakomat élem.
Ők nemrég érkeztek meg, (a felső trió mögött a tarot kártya is befigyel)

Spoiler (A megtekintéshez kattints ide!)


és olyan szinten meg vagyok elégedve a környezetemmel hogy ennyire ritkán érzem magam rendben. Felnézek a klaviatúrából és egy csomó ilyen komfortos dolog vesz körbe, színek kavalkádja (sailor moon figurák meg kiadták hozzájuk azokat a fura ízesítésű italokat, azokat is beszereztem idő közben. Mind a 10-et...)
Nyáron beszereztem pár artbookot aztán befizettem kickstarteren Gretel Lusky artbookjára is, annyi támogató összejött, hogy annak ilyen irizálós-szivárványos élfestése lesz az artbook kinézete
Megint ontom magamból a rajzokat (nem instára, a fióknak még mindig), a Határsávban (írásom) új karakterek kaptak arcot - végre. Nem emlékszem, hogy októberben vagy novemberben kedztem de már megtöltöttem félig egy új vázlatfüzetet, amit kifejezetten magical girl szériák karaktereivel pingálok tele (witch, vadmacska kommandó, mermaid melody, madoka magica eddig + oc-k amiket valamikor ezekhez a szériához készítettem, meg barátnőm oc-i is :D és mét tervben van néhány)
ültem az aktuális kis állomásomon és bevillant pár ötlet,

Spoiler (A megtekintéshez kattints ide!)


Azt a jobb oldali madarat úgy rajzoltam, hogy amúgy kábé életemben nem rajzoltam madarat, most meg egy egész füzetet meg akarok tölteni velük.

Valószínűleg valamit nagyon kompenzálok, ha jobban belegondolok, mert hol a teljes összeomlás szélén vagyok a legkisebb hülyeségtől is, hol meg annyira pörgök, mint most de tegyük hozzá, hogy ez a kreatív időszak egészen termékeny, még ha nem is mesterművek kerülnek ki a kezeim közül. Mióta nem stresszel azzal a közösségi média, hogy hány like van egy képemen és hogy "jó ég, az az egyik kollégám, te jó ég, miért szívecskézik? miért követ?! ne kövessen már be!!!" valahogy bátrabban alkotok. Bátrabban merem elrontani a rajzaimat, bátrabban kísérletezek a színekkel, használok matricákat a füzeteimbe vagy éppen rendelek ilyen "kislányoknak való mercheket".

Közben elkezdtem GoA-t hallgatni, én nem rajongok az ilyen folklore muzsikáért, de ennek az ukrán(?) együttesnek vannak olyan zenéi, hogy instant landoltak a lejátszási listámon. Nagyon érdekes a hangzásviláguk. (amúgy Within temptation, nightwish, pendulum, honeythief ilyesmik szoktak a lejátszási listmáon lenni. Meg Lady gaga, Taylor Swift, Katy Perry de ne ítéljetek :D egyedül hallgatom ezt az egyveleget, max a szomszédaim élvezik a koncertjeimet)


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/49a5fe12-eff7-4359-b557-1e02a5a1e0b9/dea28g2-65b6defe-5ddf-4d94-89ca-dd0139727ffc.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzQ5YTVmZTEyLWVmZjctNDM1OS1iNTU3LTFlMDJhNWExZTBiOVwvZGVhMjhnMi02NWI2ZGVmZS01ZGRmLTRkOTQtODljYS1kZDAxMzk3MjdmZmMuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.iql8ihsa225rjfrtqxsENmijZhT7ALZYlj6Kpi-Iw-o

Kijelentkezve

#711 2023. 11. 28. - 10h16

Obsidian gárda
Becca
Recrute
Becca
...
Üzenetek: 73

Zira, több volt a potenciál, mégis mindkettőt már csak a sárban húzzák /static/img/forum/smilies/neutral.png nekem legalábbis sem itt, sem ott nem adnak már hozzá a játékhoz különösebben ezen a ritkás butikok. Nyilván ha találok valamit amit meg akarok venni akor tök jó, de nálam már nemigen van olyan, amire úgy nagyon vágynék ruha, fami vagy akármi.

CsJ-t szerettem, mert volt egy tök jó ötletem hozzá írásra, amit imádtam is amíg folyamatban volt és most is van egy ilyen próbálkozásom egy kicsit kivarart verzióval az eredeti sztorimból, de inkább hajlok afelé, hogy a saját történetem -végre- megírjam, amiben lesznek fantasy lények, lesz Becca, de teljesen más sztori lesz, semmilyen módon nem lesz köze Eldarya-hoz. Egy közös tényező van talán, hogy a világok nálam is összeolvadnak, de teljesen feje tetejére fog állni minden és Becca lesz az "ellenség" az emberiség szemében, egészen addig míg meg nem írom a 2. könyvet, ami az Összeolvadás előttről fog szólni miért történt ami történt és hogy lett Becca az új világ Királynője /static/img/forum/smilies/lol.png

Örülök hogy beletaláltál a pszichológusba és hogy segít, tanulsz új módszereket és nyílsz az új dolgok felé /static/img/forum/smilies/big_smile.png

A főzéshez-sütéshez meg hajrá, biztos sok-sok finom dolgot fogsz készíteni! /static/img/forum/smilies/big_smile.png
Nálunk nagymamámnál most volt disznóvágás hétvégén, úgyhogy be tudtam én is tárazni a hűtőlásámba kicsit a húsokból, sütnivaló kolbászból, ilyesmiből, így a téli hónapok egy része megúszósabb lesz bevásárlás szempontjából, hogy húsra kevesebbet kell (ha kell) költenünk /static/img/forum/smilies/smile.png

Lily, nyilván nem én öltem meg, de sokszor belefutok abba, hogy írok, aztán utána áll be a 100 éves csend és baromi frusztráló egyébként /static/img/forum/smilies/lol.png
Citromról beszélve, nálunk a tárkonyos csirkeragulevesbe csúszik mindig egy féllel több citrom leve, mint kéne /static/img/forum/smilies/lol.png szerencsére eddig mindig fel tudtam picit hígítani vízzel hogy normális íze legyen, de most már szeretném egyszer eltalálni a jó mennyiséget /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Rajzokhoz hajrá! Örülök hogy megint rajzolsz, alkotsz! Nyilván jólesik az embernek ha sok szívecske van a rajzain, de tényleg jobb ha magadnak alkotsz elsősorban. Én legutoljára pont az "elegem van" hullámon töröltem a main fiókom és a kis side-fiókon osztottam meg kb 2 képet, aztán azóta se nagyon rajzoltam, de szeretném visszahozni az életembe én is a rajzolást, mert szerettem, szeretem, kell. Az írományom mellé meg nem árt, ha le tudom firkálni a karaktereimet, esetleg a környezetet is, amiben vannak  még ha háttér rajzolásban nagyon nem is vagyok penge, sőt inkább siralnas XD

Mostanság megint elkezdtem Stardew Valley-zni, azzal chillelek esténként, meg Dreamlight Valley-zek, néha Netflix is becsúszik. Fent van a True Blood elvileg összes évada, azt szeretném folytatni/inkább újranézni az elejéről.

upd. ahh, beköszöntött a betegség season. Idén eddig nem igazán voltam beteg, most viszont, mikor tényleg nagyon dolgoznom kell meg irodázni minden nap, még a szabadnapomon is, most bezzeg fáj a torkom, nincs hangom, krákogok és köhögök mint akinek muszáj /static/img/forum/smilies/lol.png
Teázok ezerrel mikor otthon vagyok, illetve eéőszedtem a meleg, pufi sálam, tegnap már abban aludtam, mert éjszaka ki szoktam valamennyire takarózni, de a torkomat meg melegen akarom tartani, így nekem ez a jó megoldás. Melóban most nyomatom a hősugárzót, a lándzsás útifűt, aztán majdcsak elkerülöm a dokit /static/img/forum/smilies/lol.png

Utolsó módosítás: Becca (Tegnap, 09:16-kor)https://i.imgur.com/BpNU12i.png


https://i.imgur.com/HTHTg1M.png


https://i.imgur.com/muCwe1U.png

Kijelentkezve

#712 Tegnap, 09:14-kor

Light gárda
LilyanaRed
Moderator
LilyanaRed
...
Üzenetek: 307

Igen, azt néztem is, hogy hmmmh mintha az új fiók nem lenne aktív - vajon jót követtem be vagy lemaradtam valamiről :'D de akkor megnyugodtam, hogy jó helyen vagyok instán csak kevesebbet mutattál eddig a lánykáidból.

Én a Criminal minds / gyilkos elméket kezdtem újra az első évadtól, talán negyedjére nézem a szériát... meg a varázslók / magicians, hát még mindig imádom /static/img/forum/smilies/big_smile.png bár nem emlékeztem rá, hogy "annyira olyan" az a széria, de most - évekkel azután, hogy kijött - már máshogy adja el magát, vagy más értelmezésbe került nálam.


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/49a5fe12-eff7-4359-b557-1e02a5a1e0b9/dea28g2-65b6defe-5ddf-4d94-89ca-dd0139727ffc.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzQ5YTVmZTEyLWVmZjctNDM1OS1iNTU3LTFlMDJhNWExZTBiOVwvZGVhMjhnMi02NWI2ZGVmZS01ZGRmLTRkOTQtODljYS1kZDAxMzk3MjdmZmMuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.iql8ihsa225rjfrtqxsENmijZhT7ALZYlj6Kpi-Iw-o

Kijelentkezve

Oldalak : 1 ... 27 28 29