Ismerd meg az Eldarya fantasztikus világát!

Ismerkedj meg Eldarya lakóival és familiárisaival! Kalandban és romantikában lehet részed ebben a fantasztikus világban, ahol a történeted és a kapcsolataid a döntéseidhez igazodnak.

Oldalak : 1

#1 2017. 08. 23. - 19h42

Szikrázó gárda
Doroko
Moderátor & Jamon legnagyobb rajongója
Doroko
...
Üzenetek: 1 453

https://www.beemoov.com/documents/jpg/2017-06/17-06-01-persosus.jpg

Üdvözlet Henri’s Secret kicsiny birodalmában!
A Henri’s Secret a Beemoov egyik újabb játéka, mely magyarul ugyan nem, de számos más nyelven elérhető.

https://photo.likeafashionista.com/gb/1/48/gd/38229.jpg
Lyla, egy igazán cserfes, barátságos, teljesen átlagos életet élő leányzó, akiért bomlanak a pasik. Nemhiába, hiszen jó nagy adag bájjal és még egészséges mértékű önbizalommal van megáldva, ugyanakkor talpraesett, felelősségteljes és megbízható. Általában elhamarkodottan viselkedik, ő az a fajta, aki előbb beszél vagy cselekszik és csak aztán gondolkodik és nem fél kiállni saját maga vagy mások érdekében. Mondhatni ő az Igazság és az Elesettek lelkes védelmezője. (Vagy egyszerűen csak Wonder Woman, ahogyan barátai hívják.)

Történetünk kezdetén új diák érkezik a festői szépségű francia kisváros egyik gimnáziumába, aki nem más, mint a rejtélyes Henri. Természetesen főhősnőnk végzős osztályába kerül, akinek radarjai egyből bekapcsolnak a srác láttán, noha ő meg pont, hogy totálisan láthatatlannak próbál látszani, mi több, minden eszközt bevet, hogy távol tartsa magát a többi diáktól. Meg van rá a jó oka, a múltjában történt negatív élmények árnyékai kísérik útján. Ezen felül is bőven van rejtegetni valója, ha mindez nem lenne elég, Henri kettős életet él.
Lyla hamarosan Sherlock módba kapcsol át és egyre őrültebb nyomozásba kezd, hogy kiderítse mi is Henri titka…

Henri meddig képes még inkognitóban maradni? Lylának vajon sikerül-e rálelnie a jó nyomra? Vagy az igazságnál akár jóval többre is?


https://photo.likeafashionista.com/gb/1/48/gd/38230.jpg

Kérünk titeket, hogy tartsátok be itt is a FÓRUM SZABÁLYAIT! A nem ideillő hozzászólások törlésre kerülnek!

Jó csevegést!


Egy jó játékos ezt a sorrendet mindig ismeri! ⇩⇩⇩
- -
A bannert köszönöm szépen Yareena-nak!
https://i.imgur.com/W8jFoaD.gif

Kijelentkezve

#2 2017. 08. 23. - 20h08

Árnyék gárda
Keyo
Unikornisok cinkosa
Keyo
...
Üzenetek: 268

Üdvözlök minden idetévedőt!
[/color][/big]

Köszönöm szépen a téma támogatását és megnyitását! ^^

Nos, akkor kezdjünk is neki.
Bevallom, nem sok időbe telt, amíg a játék teljesen a rabjává nem tett, egyszerűen imádom! A lélegzetelállító grafikájáról meg nem is beszélve. Nekem a játékmenetben is kifejezetten tetszik az, hogy totál eltér az eddig megszokottól. Igazi felüdülés.
Viszont... Hát igen, vannak nemvárt durván negatív korlátozások a jelenetek terén. De már kezdem ezt is megszokni. Illetve most pont nem, mert várom az 5. fejezetet, mint hallgató a nyári vizsgaidőszak végét. Elvileg még ebben a hónapban jönni fog, ha minden jól megy. :3


https://photo.likeafashionista.com/gb/1/63/gd/49603.jpg

Kijelentkezve

#3 2017. 09. 05. - 16h29

Abszint gárda
Xetta
A familiárisok barátja
Xetta
...
Üzenetek: 3 632

Jaj- én hülye-, csak most veszem észre, hogy közben megnyitották a témát! Jövök! ^^"

Hát, nekem szintén pozitív benyomásaim vannak a játékról, a kezdeti regisztrálós nehézségem után hamar megszerettem. /static/img/forum/smilies/smile.png
Én is imádom az animációt, szépen is futott mindvégig (néhány videóban láttam pl. extra csigalassúságot e téren), annyira tetszik az egész megvalósítás, szeretem nézegetni a helyszíneket- jó lenne ilyen klassz helyen élni. *-*
A történet is tetszik, aranyos, örülök annak, hogy egyik eddigi Beemoov-os játékra sem akarták, hogy hasonlítson, ezért már külön élmény játszani. Kíváncsi vagyok, mi fog még kisülni a dologból. :3
Nektek ki a kedvenc szereplőtök?
Én őszintén bevallom, hogy a Jasmine-Clement párost nagyon bírom, talán még jobban is érdekel a storyline-uk, mint a főszereplőknek. xD


https://i.imgur.com/hWVHX0w.png

Kijelentkezve

#4 2017. 09. 05. - 16h49

Unikornisok cinkosa
Lovee
...
Üzenetek: 357

Én még csak most kezdetem. Nem is tudom... A történet nekem eddig eléggé unalmas, csak úgy végigkattintgatni nem érdemes, mert lehet, hogy egy fontos dolog elkerüli a figyelmed. Mondjuk az is igaz, hogy még csak ez első három jeleneten vagyok túl. Viszont nagyon tetszik az ötlet, hogy te csinálsz fotókat, ez végre kicsit más, mint a CsJ vagy az Eldarya. Azért már várom, hogy fojtathassam.


https://img.buzzfeed.com/buzzfeed-static/static/2015-08/31/17/enhanced/webdr05/anigif_enhanced-16522-1441056382-7.gif

Kijelentkezve

#5 2017. 09. 05. - 18h46

Árnyék gárda
Ayuchan
A gárda gyalogosa
Ayuchan
...
Üzenetek: 2 116

Üdv mindenkinek! /static/img/forum/smilies/big_smile.png


Én még csak a napokban csöppentem bele eme játékba, de meg kell mondjam, hogy tetszik. /static/img/forum/smilies/big_smile.png Bár egy kicsit furcsa, hogy a karakterek meg vannak benne animálva, de szerintem ezt teszi úgymond különlegessé. /static/img/forum/smilies/big_smile.png Várom, hogy tovább folytathassam. ^w^


https://i.imgur.com/kABbCNK.gif

Kijelentkezve

#6 2017. 09. 05. - 21h25

Árnyék gárda
Nightwing
Sargousetek cinkosa
Nightwing
...
Üzenetek: 4 948

Animált karakterek? Hmmm...érdekes. Bár akkor gondolom telefonról élvezhetetlenül lassú, vagy nem is működik. Én meg csak onnan tudnék belépni. Holnap mindenképp ránézek a játékra. /static/img/forum/smilies/big_smile.png


https://bit.ly/2J14see

Kijelentkezve

#7 2017. 09. 06. - 17h51

Abszint gárda
Xetta
A familiárisok barátja
Xetta
...
Üzenetek: 3 632

Nightwing írta:

Animált karakterek? Hmmm...érdekes. Bár akkor gondolom telefonról élvezhetetlenül lassú, vagy nem is működik. Én meg csak onnan tudnék belépni. Holnap mindenképp ránézek a játékra. /static/img/forum/smilies/big_smile.png
Telefonról még nem próbáltam, valószínűleg az enyém nem is vinné. xD
De szerintem megéri ránézni- fokozatosan bontakozik a történet, és érdemes folyamatosan játszani, mondjuk máshogy nem is lehet, a jelenetek limitje miatt. Én már az 5. epizódra várok nyár óta, de +1 jeleneten kívül nem enged többet összegyűjteni. Azért kíváncsi vagyok, mikor jön már ki az új. :3 Engem érdekel a sztori.


https://i.imgur.com/hWVHX0w.png

Kijelentkezve

#8 2017. 09. 13. - 17h06

Árnyék gárda
Keyo
Unikornisok cinkosa
Keyo
...
Üzenetek: 268

Xetta
Fuh, hát nekem elég nehéz eldönteni melyik karakter is a főkedvencem. >.< Amikor elkezdtem egyből Alex volt az, aki felkeltette az érdeklődésemet, sokat vigyorogtam a beszólásain, imádom, amikor Henrivel kakaskodnak.
Aztán meg ahogy telt az idő meg a fejezetek, egyre inkább megszerettem a két főhősünket is. ^^ Aztán ott van még Antoine. Nem gondoltam, hogy az idősebb korosztályból is fogok ilyen szimpatikus szereplőt találni, de azt kell mondjam, hogy ő megfogott. Nem is kicsit. /static/img/forum/smilies/big_smile.png Kíváncsi vagyok rá, remélem közelebbről is meg lehet majd ismerni. Elvégre előreláthatólag Lyla sok időt fog tölteni a "zenész rezidencián".
Clement-Jasmine duónak én is szurkolok. (Azon amúgy csodálkozom, hogy Lyla hogy hogy nem adta nekik még meg a kezdő lökést. XD)
(Nem tudom láttad-e már, de azóta már kijött az 5. fejezet. /static/img/forum/smilies/smile.png )

Amúgy nem tudom ti hogy vagytok vele, de én alig találtam eddig olyan szereplőt, -akit finoman szólva- szívem szerint messziről elkerülnék. Eddig egyedül Nathan volt az, akitől a hideg futkosott a hátamon. A melegítős-bagázs is csak az elején irritált, de mostanra már ők sem zavarnak.


Lovee
Igen, ez igaz, hogy lassabb mederben folyik a történet, a fejezetek is hosszabbak (vagy csak annak tűnnek), nekem valamiért még ez is tetszik benne. Olyan jó kis tartalmas. Egyébként ez lehet becsapós amiatt, hogy itt nem kell senki után sem szaladgálni, csak általában olvasni vagy max. keresgélni. Ne aggódj, idővel érdekesebbé válnak a dolgok. /static/img/forum/smilies/smile.png Szerintem ajánlatos mindent elolvasni, mert az epizódok vége fele minden információ aranyat érhet, még ha nem is tűnik fontosnak.

Ayuchan
Ugye? Engem is lenyűgözött. Konkrétan tátott szájjal figyeltem a legelején a szereplőket, sokszor nem is arra koncentráltam, amit olvastam, hanem inkább arra, hogy milyen fejet vágnak a karakterek.
Emiatt viszont kicsit furi, amikor helyszínt váltunk és a szereplők csak úgy hirtelen elteleportálnak. XD Gondolom ezt is meganimálni már borzasztó sok lett volna. /static/img/forum/smilies/hmm.png De ez már így is fantasztikus, szóval nem panaszkodom.

Nightwing
Azóta gondolom már ránéztél a játékra, én sem próbáltam még telefonon (már azon is meglepődnék ha az enyém egyáltalán az oldalt behozná XD), viszont tableten meglepően jól működik.

Utolsó módosítás: Keyo (2017. 09. 13. - 17h18)


https://photo.likeafashionista.com/gb/1/63/gd/49603.jpg

Kijelentkezve

#9 2017. 09. 15. - 20h41

Árnyék gárda
Nightwing
Sargousetek cinkosa
Nightwing
...
Üzenetek: 4 948

Jelentem, kipróbáltam! /static/img/forum/smilies/big_smile.png Az animáció remekül működik a telefonomon, viszont nem jeleníti meg az egész oldalt. Nem tudom annyira lekicsinyíteni az oldalt, hogy az egészet láthassam. Néha elég nehéz egyszerre nézni a reakciót és a szöveget olvasni. /static/img/forum/smilies/lol.png
  Amúgy nekem hiányzik, hogy tulajdonképpen nem beszélnek a karakterek. Ha már van zene meg ajtó csapódás zaja, és a szereplők szája is mozog, én nem bánnám ha a hangjukat is hallhatnánk. Így olyan...fura (mint amikor elromlott a fejhallgatóm, és egyes zenéknél a szöveg nem hallattszódott XD )
  Az elején kicsit fura volt a mozgás meg a szereplők kinézete, de nagyon hamar megtetszett /static/img/forum/smilies/big_smile.png


https://bit.ly/2J14see

Kijelentkezve

#10 2017. 09. 16. - 10h13

Abszint gárda
Xetta
A familiárisok barátja
Xetta
...
Üzenetek: 3 632

Keyo írta:

Xetta
Fuh, hát nekem elég nehéz eldönteni melyik karakter is a főkedvencem. >.< Amikor elkezdtem egyből Alex volt az, aki felkeltette az érdeklődésemet, sokat vigyorogtam a beszólásain, imádom, amikor Henrivel kakaskodnak.
Aztán meg ahogy telt az idő meg a fejezetek, egyre inkább megszerettem a két főhősünket is. ^^ Aztán ott van még Antoine. Nem gondoltam, hogy az idősebb korosztályból is fogok ilyen szimpatikus szereplőt találni, de azt kell mondjam, hogy ő megfogott. Nem is kicsit. /static/img/forum/smilies/big_smile.png Kíváncsi vagyok rá, remélem közelebbről is meg lehet majd ismerni. Elvégre előreláthatólag Lyla sok időt fog tölteni a "zenész rezidencián".
Clement-Jasmine duónak én is szurkolok. (Azon amúgy csodálkozom, hogy Lyla hogy hogy nem adta nekik még meg a kezdő lökést. XD)
(Nem tudom láttad-e már, de azóta már kijött az 5. fejezet. /static/img/forum/smilies/smile.png )

Amúgy nem tudom ti hogy vagytok vele, de én alig találtam eddig olyan szereplőt, -akit finoman szólva- szívem szerint messziről elkerülnék. Eddig egyedül Nathan volt az, akitől a hideg futkosott a hátamon. A melegítős-bagázs is csak az elején irritált, de mostanra már ők sem zavarnak.
Konkrét fő kedvencem nekem sincs, eddig nagyjából mindenkit bírtam, engem Jessica untat, Enzo meg csak zavar- főleg a kinézete, a beállásáról meg néha Nevra jut eszembe T.T-, őket kevésbé bírom. Azért mégis Jasmine-t és Clement-t mondanám a titkos kis favoritomnak, nem csak azért, mert a párosuknak is szorítok, hanem mert külön-külön is jó fejek, Lyla telefonjában az üzenetváltások elég viccesek a főszereplőnkkel. Akin még én is meglepődtem, hogy nem kapcsolt kerítőnő üzemmódba. /static/img/forum/smilies/big_smile.png Szerintem most túlzottan el van foglalva a maga kis szívügyeivel. /static/img/forum/smilies/roll.png

Nahát, a sulikezdés miatt ez teljesen elkerülte a figyelmemet, wow, köszönöm, hogy szóltál! ^^ Akkor neki is állok játszani- a jelenetlimit miatt most csak +1-gyel indulok, de legalább lesz újra miért belépegetni. Imádok aktuálisan haladni a játékkal. /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Night, örülök, hogy neked is tetszik. ^^

***
Update: és máris lejátszottam a jeleneteket az epizódból, míg el nem fogyott szépen. x3 Pedig éppen kezdtem belejönni..
Alexnek és a stílusának most nagyon örültem, igen vicces volt, kicsit fel is dobta ezt az esős napomat. :'D

Utolsó módosítás: Xetta (2017. 09. 16. - 10h30)


https://i.imgur.com/hWVHX0w.png

Kijelentkezve

#11 2017. 09. 21. - 23h08

Árnyék gárda
Keyo
Unikornisok cinkosa
Keyo
...
Üzenetek: 268

Nightwing
Az úgy izgi, de legalább működik. XD Azért egyszer majd a nem túl távoli jövőben csinálhatnának alkalmazást Henrihez (is). /static/img/forum/smilies/hmm.png
Ebbe még bele sem gondoltam, de ha minőségi lenne a szinkron, felőlem jöhetne. Bár ez esetben nem tudnám elképzelni, hogy "ingyenes" lenne. Biztos nem olcsó móka a stúdiózás.

Xetta
Enzo kinézete meg úgy az egész lénye nekem se gyere be (se kompletten az összkép, se pedig külön-külön, Lyla helyében én már rég minimum egy serpenyővel szerelkeztem volna fel ellene), de remélem, hogy majd a jelenlétével még érdekesebbé tudja tenni a történetet. (Jajj, ha Nevra ezt hallaná. /static/img/forum/smilies/lol.png Legközelebb majd én is megfigyelem a beállását.)
Igen, szegénynek van most elég baja. /static/img/forum/smilies/big_smile.png De Clementék (ha jól emlékszem) elég régóta kerülgetik már egymást. Azért jó látni, hogy Lyla nem avatkozik bele mindenbe. Vagy csak ebbe az egybe nem. Nézőpont kérdése. XD

Én is szeretek vele így, apránként haladni. Fura, mert általában nem is hiányzik, hogy többet játsszak vele. Nem szoktam jelenetért fizetni, szerintem ki sem tudnék játszani egyszerre egy egész fejezetet. XD Ez a naponta/kétnaponta 1-2 jelenet meg elég kényelmes és nem vesz el sok időt, viszont lehet haladni.

Jajj, azt a részt én is nagyon imádtam. XD Mire valók a testvérek, ha nem az ilyen szituációk megteremtésére? /static/img/forum/smilies/big_smile.png


https://photo.likeafashionista.com/gb/1/63/gd/49603.jpg

Kijelentkezve

#12 2018. 06. 07. - 09h58

Obszidián gárda
Daeneris
Unikornisok cinkosa
Daeneris
...
Üzenetek: 384

Nem lehet tudni,hogy ki-e jön magyar változatban is?


~It does not do to dwell on dreams and forget to live~

Kijelentkezve

#13 2018. 06. 07. - 10h30

Árnyék gárda
Aliz
Legyőzte a Dahut
Aliz
...
Üzenetek: 2 735

Daeneris írta:

Nem lehet tudni,hogy ki-e jön magyar változatban is?
A játék véget ért, és nem lesz több új epizód, de a weboldal elérhető és nyugodtan ki lehet játszani. Magyar megjelenés nem volt tervben.


https://i.imgur.com/XLqB29D.gif

Kijelentkezve

#14 2018. 06. 07. - 20h00

Abszint gárda
Erra
Unikornisok cinkosa
Erra
...
Üzenetek: 356

Hány epizód van összesen?


https://i.imgur.com/M8zx85s.png

Kijelentkezve

#15 2018. 06. 10. - 10h45

Árnyék gárda
Keyo
Unikornisok cinkosa
Keyo
...
Üzenetek: 268

Erra írta:

Hány epizód van összesen?11 normál +1 spin-off.


https://photo.likeafashionista.com/gb/1/63/gd/49603.jpg

Kijelentkezve

#16 2018. 06. 10. - 12h19

Árnyék gárda
Zirailah
Legyőzte a Dahut
Zirailah
...
Üzenetek: 2 673

Sziasztok! =^-^=

Véget ért? /static/img/forum/smilies/yikes.png Azt hittem annyira hamar nem lesz vége. Illetve tegnap kíváncsiság alapon regisztráltam szóval még nem nagyon tudom hogy működik a rendszer ott. ^^"

Utolsó módosítás: Zirailah (2018. 06. 10. - 12h19)


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/3fd8e9ed-4b00-4e26-95ed-d69014253ff0/dd5w41i-8ebb8e28-12a6-485e-abd3-69ce4b40df40.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzNmZDhlOWVkLTRiMDAtNGUyNi05NWVkLWQ2OTAxNDI1M2ZmMFwvZGQ1dzQxaS04ZWJiOGUyOC0xMmE2LTQ4NWUtYWJkMy02OWNlNGI0MGRmNDAuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.JAhcOMHgQ7qDKDHCcyVt5bb22RId5GIin3NGkqOGea0

Kijelentkezve

#17 2019. 02. 24. - 14h27

Árnyék gárda
Kittina18
A gárda hivatalnoka
Kittina18
...
Üzenetek: 1 413

Aliz írta:

Daeneris írta:

Nem lehet tudni,hogy ki-e jön magyar változatban is?
A játék véget ért, és nem lesz több új epizód, de a weboldal elérhető és nyugodtan ki lehet játszani. Magyar megjelenés nem volt tervben.


Figyelem elterelésből pont most akartam megnézni az oldalt, erre itt olvasom, hogy véget ért?/static/img/forum/smilies/yikes.png Pedig jó beharangozása volt az egésznek amennyire én tudom.
nem lehet tudni, hogy miért lett vége?


csodás bannert köszönöm szépen Kyara-nak!♥
https://i.imgur.com/HQK6WDL.gif

Kijelentkezve

#18 2019. 02. 24. - 14h34

Árnyék gárda
Aliz
Legyőzte a Dahut
Aliz
...
Üzenetek: 2 735

Kittina18 írta:

Aliz írta:

Daeneris írta:

Nem lehet tudni,hogy ki-e jön magyar változatban is?
A játék véget ért, és nem lesz több új epizód, de a weboldal elérhető és nyugodtan ki lehet játszani. Magyar megjelenés nem volt tervben.


Figyelem elterelésből pont most akartam megnézni az oldalt, erre itt olvasom, hogy véget ért?/static/img/forum/smilies/yikes.png Pedig jó beharangozása volt az egésznek amennyire én tudom.
nem lehet tudni, hogy miért lett vége?

Hát lezárult a története, happy end meg ilyenek, de ki lehet játszani az egészet. /static/img/forum/smilies/smile.png


https://i.imgur.com/XLqB29D.gif

Kijelentkezve

#19 2019. 02. 24. - 14h37

Árnyék gárda
Kittina18
A gárda hivatalnoka
Kittina18
...
Üzenetek: 1 413

Aliz írta:

Kittina18 írta:

Aliz írta:

Daeneris írta:

Nem lehet tudni,hogy ki-e jön magyar változatban is?
A játék véget ért, és nem lesz több új epizód, de a weboldal elérhető és nyugodtan ki lehet játszani. Magyar megjelenés nem volt tervben.


Figyelem elterelésből pont most akartam megnézni az oldalt, erre itt olvasom, hogy véget ért?/static/img/forum/smilies/yikes.png Pedig jó beharangozása volt az egésznek amennyire én tudom.
nem lehet tudni, hogy miért lett vége?

Hát lezárult a története, happy end meg ilyenek, de ki lehet játszani az egészet. /static/img/forum/smilies/smile.png


Jaah azt hittem, hogy nem volt elég nagy az érdeklődés, stb.


csodás bannert köszönöm szépen Kyara-nak!♥
https://i.imgur.com/HQK6WDL.gif

Kijelentkezve

Oldalak : 1