Menő.
Kíváncsi vagyok, hogy a meglepi vajon egy új familiáris lesz? Még a nyulamat se "bontottam ki".

Menő.
Kíváncsi vagyok, hogy a meglepi vajon egy új familiáris lesz? Még a nyulamat se "bontottam ki".
Köszönjük szépen az eseményt!
A ruhák irtó jók lettek <3
Köszönjük szépen az event-et, megint gyönyörűek a szettek! *-*
Jaj ez nagyon jó lesz, köszönjük!
Köszönjük szépen! :3 ^^
Köszönjük, nekem nagyon tetszik! főleg a star wars-ös zselécica
Meg ha bekapcsoljuk a hangot, és rákattolunk a cicákra, van hangjuk. nagyon édik!nekem nagyon tetszenek a ruhák. az egész event nagyon jól összetett!Köszönjük.^.^
Kisebb eventre számítottam, úgyhogy ez most meglepett Nagyon szupernek ígérkezik, köszönjük a munkátokat!
Nagyon tetszenek a szettek is ^^
Köszönjük! ^^
Úúúúristen imádom a ruhákat ;w; Főleg az a fekete úúúú *w*
Köszönjük szépen az eventet Eléggé meglepett mikor láttam hogy milyen de nagyon örülök hogy végülis ilyen, és nem olyan mint amire számítottam ;w; Aaaaa azok a ruhák ;w;
Úristen, azok a ruhák *-*
Köszönjük! :3
Wooow, eszméletlen, köszönjük szépen!
Nagyon szépen köszönjük ! :3
A ruhák nagyon szépek ,és pluszba annak is örültem hogy még a tavalyi hangszereket is meg lehet vásárolni:)
Köszönjük szépen! Én is kellemesen csalódtam, mivel kisebb eventre számítottam . A ruhák nagyon tetszenek, a pulpaták is aranyosak
.
Köszönjük
Kisebb eventre számìtottam.
A ruhák nagyon szèpek.
Köszönjük szépen ezt az eventet is! ^^
Nagyon köszönjük az eventet! Szuperek lettek a ruhák, főleg a középső
Köszönjük szépen!
Köszönjük!! ^^ Az a fekete szett valami eszméletlen. *-*
Köszönjük szépen! x3
Nagyon tetszenek a ruhák, különösen az a bizonyos felemás haj (Melanie Martinez-re emlékeztet, ha valaki ismeri...), gyönyörűek lettek!
Utolsó módosítás: Vylloe (2017. 06. 21. - 14h00)
Köszönjük, fantasztikus event. Élvezet minden perce. Nagyon szuper szetteket kapunk és a meglepetés is nagyon tetszik.
Köszönjük! Nem vártam volna ekkora eventet, de nagyon tetszik.
Köszönjük! Nagyon szépek a ruhák.