Folytatásnak én is örülnék, jó volt töltögetni ezeket, meg persze olvasni a többiekét.
(Kezdetnek egy zenés nem hangzana rosszul, látni, hogy mennyiben más válaszok születnének, mint legutóbb.)
Köszi, ha csináljátok és így szórakoztattok minket!
Kezdőoldal -
Felhasználók -
Keresés -
Új üzenetek megjelenítése
-
A beszélgetések megjelenítése olvasottként
#151 2019. 02. 07. - 07h36
#153 2019. 02. 24. - 14h46
Mindig is szerettem a kérdőíveket, így egy folytatásnak én is nagyon örülnék, szerintem megérné megpróbálni.^^
csodás bannert köszönöm szépen MinJi-nek!♥

#154 2019. 02. 24. - 19h02
Szerintem időről időre rám is lehetne számítani ilyenekben.
a 3 benyomásos játéknál ezek is jól jönnek egyébként :3 szerettem az itteni kérdőívekben turkászni

#155 2019. 04. 10. - 21h32

Sziasztok!
Hosszas beszélgetések és elegendő érdeklődés után úgy alakult, hogy kap a topik egy második esélyt.
Kyarával beszéltem már a dologról, és végül úgy alakult, hogy Tőlem fognak megosztásra kerülni a kérdőívek (amiben segítséget továbbra is kapok) a továbbiakban.
Mivel az utolsó kérdőív egyszer sem került kitöltésre, így első körben azt linkelném be újra. A téma azt hiszem aktuális is, közeledik a jó idő, ilyenkor sokan szeretnek kiszabadulni a természetbe.
A kérdőívet Kyara állította össze, a következőt - ha lesz rá igény - én fogom hozni Májusban.
>> Természetjárás, kirándulás
Június - Természetjárás, kirándulás
Jó szórakozást! ^^

#156 2019. 04. 11. - 11h22

Tyű, hát rösstellem, hogy eddig nem toltam ide a képem, pedig szeretem ezt a topicot. Ráadásul a természetjárós téma olyasmi, ami nagyon is közel áll a szívemhez... Mindig bennem volt, hogy "majd kitöltöm, majd..." amiből aztán nem lett semmi, és tessék!
Na, most...

Természetjárás, kirándulás

#157 2019. 04. 30. - 23h14

Le is csapok a lehetőségre és kitöltögetem ezt a szuper kérdőívet!

#158 2019. 05. 10. - 23h41
Imádom a kérdőíveket, szóval beállok a sorba én is ^^

#159 2019. 12. 07. - 15h50
Most találtam ezt a topicot, nekem nagyon bejön lehet számítani még kérdőívekre?
Június - Természetjárás, kirándulás