Külső kép linkje MIUTÁN ÁTFUTOTTAM A KÉRDÉSEKET ÚGY DÖNTÖTTEM, HOGY A RANDOMIZÁLT ZENELEJÁTSZÁS MELLETT DÖNTÖK. ÉN IS KÍVÁNCSIAN VÁROM A VÁLASZOKAT.Külső kép linkjeHa azt kérdik, "ez rendben van?" erre te:
Arctic Monkeys - Knee socks
"And I thought you might be mine"- Voltak beteges rajongásaim mások után tény és való. :D És olykor valóban gyógyírnak tartottam egy kapcsolatot, de manapság már egészen másképp van.
Mi jellemzi leginkább a személyiségedet?
Oomph! - Beim ersten Mal tut's immer weh- Hát igen, egy piszkos kis Hard Candy vagyok én is, ha jobban belegondolok.
Mit szeretsz egy pasin/csajon?
Summergale Nesingwary - Ulduar- Le se tagadhatnám, hogy számomra a WoW-os playerek többet osztanak és szoroznak az életemben, mint a többi hétköznapi ember. :D Abszolút imádom, ha valakinek olyan gameres jellemzői vannak, mint nekem. Igen, a gamerek és a játék stílusok sem egyformák.
Mi az életcélod?
Cinema Bizarre - Modern Lover- Meglepő, ha ez lenne.
De miért is ne? Valahol kezdődnie kell a múlhatatlan szerelemnek.
Mi a mottód?
Guns N' Roses - Paradise City- (Kedvencemmel akar kedveskedni a lejátszó épp ennél a kérdésnél?)
Nos igen, mindenki valami jobbra vágyik... Én nyilván a zöld fűre és a szép lányokra. :D
Mit szeretnek benned a barátaid?
My Chemical Romance - The Kids From Yesterday- Nem tagadom a vádakat. :)
Mire gondolsz gyakran?
The Vines - Get Free- Teljes mértékben. Az én életem mindig arról szól, hogy szabad akarok lenni, elakarom tépni a láncaimat.
Mennyi 2 + 2?
Garbage - Sex Is Not the Enemy- Szórakozol velem random lejátszás?! Ez nemhogy perverzség már, hanem egyenesen gusztustalan ennyi emberrel. @-@
Mit gondolsz a legjobb barátodról?
VAMPS - Revolution- Tagadhatatlanul forradalmár a gyerek. Nem csalódtam.
Mi az élettörténeted?
AVATAR - Smells Like a Freakshow
"Theres something wrong with me"- Ideje lenne belátnom, hogy tényleg egy skizofrén talány vagyok. Várjunk csak, eddig sem tagadtam!
Mi leszel, ha nagy leszel?
Marilyn Manson - Dope Hat- Most visszanéztem az előző kérdésre. Hm, milyen jól passzol egymással ez a kettő!
Mi jár a fejedben, ha meglátod azt, akit szeretsz?
Metallica - Enter Sandman- Tény és való, mivel mindketten imádunk Metallicát gitározni és énekelni - gondolok arra a férfire, akivel az életem szeretném leélni -, akár ez a dal is beugorhatna elsőként.
Mit gondolnak rólad a szüleid?
CENTHRON - 666- Pedig én százszor elmondtam nekik, hogy a rock zene, a tetoválások, a gitározás, a mágia iránti vonzalmam, a fekete öltözködésem, nem a Sátán műve.
Mire fogsz táncolni az esküvődön?
Pain - Shut Your Mouth- Hahaha.. Én simán! De mások biztos nem. :D
Mit játsszanak majd a temetéseden?
A6 - Honor Kills- Említettem már, hogy gamer vagyok? :"D
Mi a hobbid?
Marilyn Manson - Fight Song- Igen... Kezdem unni, hogy ebben a rohadt életben nekem mindenért küzdenem kell. Más miért kap meg olyan egyszerűen mindent??
Mi a legnagyobb titkod?
AFI - Miss Murder- Ööö.. Szégyellem magam?
Mit gondolsz a barátaidról? Barátok?
Kasabian - Eez-Eh- Igen, most már egészen biztos lehetek abban, hogy a barátaimnak nevezett kevés ember valóban a barátom. :D
Mi a legrosszabb, ami megtörténhet?
Billy Talent - Prisoners Of Today- Tekintve, hogy idáig az életcélokat illetően mennyi szó volt a szabadságról, ez igazán valós.
Mi módon fogsz elhalálozni?
Vains Of Jenna - Enemy In Me- És az őrültségem is a tetőfokára áll.. :"D
Mi az, amit megbántál?
Mötley Crüe - Too Fast For Love- Ember, azaz lejátszó.. annyira korán azért nem kezdtem. :"D
Mi nevettet meg?
The Cramps - I want to get in your Pants!- Igeeen.. A perverz emberek lehetnek szórakoztatóak abból a szempontból, hogy piszkosul nem tudom őket komolyan venni. Ezért vigyorgok folyton a képükbe.
Mi ríkat meg?
BlackBriar - Preserved Roses- Pedig eddig azt hittem, hogy a jövendőbeli temetések egyikén se fogok sírni.
Megházasodsz valaha?
Rammstein - Sehnsucht- Segítek: igen. Mert nekem a vágy az nemcsak úgy jön minden második után.
Mi ijeszt meg leginkább?
Jesus on Extasy - Assassinate Me- Lehet át kellene gondolnom az elhalálozásommal kapcsolatos teóriákat?
Kedvel téged valaki?
Miyavi - All the Way. Nem is kicsit. :D
Milyen témában töltenél ki szívesen kérdőívet a következő hónapban?
Anime / MangaKülső kép linkje KÖSZÖNÖM, HOGY ELOLVASTÁL.
VISSZANÉZVE, NEM IS OLYAN ROSSZ EZ A RANDOMITÁS. :D A LEJÁTSZÓM ÚGY LÁTSZIK JÓL ISMER ENGEM. HAH, HÁNY ÉVE IS VAGYUNK BARÁTOK? - INKÁBB NEM AGYALOK EZEN. :D
NAGYON ÉLVEZTEM ENNEK A KÉRDŐÍVNEK A KITÖLTÉSÉT, REMÉLEM A JÖVŐBEN LESZ MÉG HASONLÓ. :)Külső kép linkje