Június - Eldarya
Helyszín: Eldarya, Eel városa, Főhadiszállás, könyvtár
Szereplők: Te, Kero és egy csomó kitöltetlen papír
Cselekmény: Immár itt élsz Eldaryában, ám a bevándorlási papírjaid még közel sincsenek rendben. Kero a korábbi kérdőívekhez hasonlóan most is rengeteg furcsa kérdést tesz fel.
Mikor léptél először Eldarya földjére?
2017 01. 02-én. (Fejből nem tudnám, ezt is az adatlapomról lestem le)
Ki/Mi vezetett el a boszorkánykörhöz?
A Google képkeresője. Véletlenül találtam egy Eldarya-s képet és rákattintottam.
Hány eseményen vettél részt eddig az idekerülésed óta?
Az idei összesen. Sajnos a tavalyiakról lemaradtam, érthető okokból kifolyólag...
Hány bajtársadra mernéd rábízni az életed egy küldetés során?
Kettőre.
(Elég bizalmatlan típus vagyok ilyen téren. Legalább egy rövidebb beszélgetés kell ahhoz, hogy kialakuljon bennem egy kép a másikról.)
Milyen gyakran látogatod a Teázót, a Játéktermet vagy a Gárdád társalgóját és melyik téma a kedvenced?
Olvasgatni szoktam a Teázót, de nagyon ritkán írok is. A gárda "társalgóját" sűrűn látogatom, és véleményt is alkotok, hozzászólok az épp aktuális beszédtémához.
Ha kiderülne, hogy Kero elszámolta a pontjaidat, mikor beosztott a mostani Gárdádba, rohannál a hírrel Miikóhoz, csendesen elosonnál vagy megsemmisítenéd a bizonyítékot?
Azt hiszem, megsemmisíteném a bizonyítékot. Szeretem a gárdám és a gárda társaimat.
Elégedett vagy a gárdazsoldoddal vagy szoktál a bankból plusz aranyrögöt vagy maanát felvenni?
Megoldom a gárdazsoldból és a piaci üzletelésekből az itteni életem fenntarthatóságát. Igaz, egyszer már elcsábultam a rögök adta extraságoknak a butikban. De, mint szokás mondani, "Egyszer volt Budán kutyavásár!"
Mely Eldarya lakó(k) a legszimpatikusabb(ak) és miért?
Ezarel: szeretem a szarkasztikus, humoros embereket/elfeket.
Miiko: Erős jellem, tartással. (Bár ez nem mindig mutatkozik meg)
Króm: Aranyos, és ha felnő, jó pasi lesz belőle
Nevraval hadilábon állok. Hol szimpatikus, hol nem. Alapjába véve azt hiszem, kedvelem.
Mely Eldarya lakó(k) a legkevésbé szimpatikusabb(ak) és miért? Ne aggódj, Kero ezt szigorúan bizalmasan fogja kezelni.
Vannak azok a karakterek, akikkel abszolút de nem is foglalkozok, még a nem szimpi kategóriának a mércéjét sem ütik meg. Ezen felül:
Ykhar: idegesítő. Nem tudnám megmagyarázni pontosan miért, de Ő sem bír engem.
Valkyon: nem tudok mit kezdeni vele... olyan mint egy darab (jóképűnek megformált) kő. Az ennyire zárkózott karaktereket nincs erőm kihámozni. Ha mégis sikerülne, akkor is inkább barátként tekintenék rá, sem mint potenciális pasiként.
Milyen familiárisod van jelenleg? Jellemeznéd egy kicsit?
Plumobek. A neve: Lèon, felnőtt már. Kezdetben nagyon odadaóan hozott mindenfélét. Manapság már több olyan felfedezőutat is megenged magának, mikor üres kézzel tér haza. Ennek ellenére rendesen van etetve, szeretgetve. (Biztosan elérte a "lázadó kamaszkort", amit egyenlőre ráhagyok.)
Hány képet őrzöl az emlékeidben? Mennyire fontosak neked ezek az emlékek?
10 kép van a birtokomban. Fontosak, mivel minden epizódot eddig csak 1x játszottam végig, és ahol választani kellett, ott a legjobban tetsző képre hajtottam rá.
Szerinted milyen pozíciót tudnál a legnagyobb sikerrel betölteni a gárdádban? (Pl. a gárda esze, a gárda bohóca... stb.)
Ezt nem tudnám megmondani. Jobban szeretem, mikor a gárda társak adnak egy-egy bizonyos titulust a másiknak. Az önkéntes jelölgetést nem szeretem. Több gárdatársamnak is tudnék "szerepet"/titulust adni.
Mennyire érzed magad már otthonosan a gárdádban?
Teljesen befogadtak, ezért jól érzem magam közöttük. (Annak ellenére is, hogy azért jóval később csatlakoztam Eldarya világába, mint a legtöbben.)
Egy számodra fontos eseményre, lehet az a Gárdák bálja, felderítés vagy egyszerű baráti strandolás, mit vennél fel? Esetleg küldenél róla/róluk egy képet?
[spoiler SPOILER=Strand] [img]http://kepkezelo.com/images/xw1wbwuob7z33iu0e565.png[/img] [/spoiler]
[spoiler SPOILER=Küldetés, de inkább messzi útra vezető bevetés] [img]http://kepkezelo.com/images/7m0ep6b2s3clloyzc73x.png[/img] [/spoiler]
[spoiler SPOILER=Bál][img]http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/07/02/514Appuru_b_li.png[/img][/spoiler]
Ha megtudnád, hogy a kék folyadékos üvegcsét felhasználva, amit elhagyatva találtál a gárdák folyosóján, egy napra megszállhatnál egy másik eldaryait, kit választanál? Lejáratnád a többiek előtt vagy csak kiélveznéd, hogy másképp néznek rád, esetleg így segítenél valakinek?
Egy repülő familliárist szállnék meg. Több oka is van, ezekbe most nem mennék bele.
Kik azok, akiket csak itt, Eldaryában ismertél meg?
Mindenkit. Egy ismerősöm sem játszik ezzel a játékkal.
Milyen sűrűn ereszkedsz le a játékbarlangok mélyére, hogy maanát és pontok gyűjts? Melyik a kedvenced?
Napi szinten legalább egyszer, vagy kétszer. Ritka számba megy, ha háromszor sikerül játszanom egy nap.
Régebben ki nem állhattam a Nevra által kínáltat, de most, hogy már ott is eléggé jeleskedek, azt hiszem, az lett a kedvencem. A legtöbb kihívással ott kerülök szembe.
Azt mindenki tudja, hogy Nevra nagyon komolyan veszi a gárdák közti versenyt, és te?
Szeretném komolyan venni, igyekszek magamhoz mérten a legtöbbet tenni is érte.
Eddig hányszor csábultál el Purral vándorboltjában? Miket szereztél be onnan?
Egyszer sem sikerült. Nem igen tart a nekem szánt batyujában bankókat.
Milyen témában töltenél ki szívesen kérdőívet a következő hónapban?
Könyv, vagy anime-manga.
Utolsó módosítás: Appuru (2017. 07. 02. - 19h28)