[spoiler="
Külső kép linkje"]
❀Mikor léptél először Eldarya földjére?❀2016.10.20.
❀
Ki/Mi vezetett el a boszorkánykörhöz?❀
Sajnos túlságosan kíváncsi voltam
(*ノωノ)
❀
Hány eseményen vettél részt eddig az idekerülésed óta?❀
A 2016. évi Karácsonyi Event
A 2017. évi Valentin napi Event
Húsvéti Event
❀
Hány bajtársadra mernéd rábízni az életed egy küldetés során?❀
Van pár ember szerintem akiben bízhatok^^
❀
Milyen gyakran látogatod a Teázót, a Játéktermet vagy a Gárdád társalgóját és melyik téma a kedvenced?❀
Hát bevallom őszintén én inkább csak a Fórumon az Ismerkedő sarokban szoktam aktívabban részt venni..
❀
Ha kiderülne, hogy Kero elszámolta a pontjaidat, mikor beosztott a mostani Gárdádba, rohannál a hírrel Miikóhoz, csendesen elosonnál vagy megsemmisítenéd a bizonyítékot?❀
Hát őszintén szólva "elosonnék", viszont ha kiderülne és Miikóhoz is eljutna az információ, akkor feltétlen bebizonyítanám, hogy én az Árnyék Gárdához tartozom, akár elszámolták a pontjaimat akár nem(^-^*)
❀
Elégedett vagy a gárdazsoldoddal vagy szoktál a bankból plusz aranyrögöt vagy maanát felvenni?❀
Én elégedett vagyok ^^ Bankból nem szoktam vásárolni, inkább gyűjtögetek.
(Ezt csak nagyon halkan megsúgom, hogy annak örülnék, ha majd valamikor, egyszer a napi zsoldot picit megemelnék)
❀
Mely Eldarya lakó(k) a legszimpatikusabb(ak) és miért?❀
Nevra, mert nagyon jól tud bókolni. (⁄ ⁄•⁄ω⁄•⁄ ⁄)
Ezarel, mert ő egy kihívás számomra. (¬_¬'')ԅ( ̄ε ̄ԅ)
Jamon, mert egy "kis" cuki malacka. (ˆ(oo)ˆ)
❀
Mely Eldarya lakó(k) a legkevésbé szimpatikusabb(ak) és miért? Ne aggódj, Kero ezt szigorúan bizalmasan fogja kezelni.❀
Alajéa sajnos kétszínűsége miatt nem igazán szimpatikus.
A többi lakóval nincsen problémám^^
❀
Milyen familiárisod van jelenleg? Jellemeznéd egy kicsit?❀
Jelenleg Jeanylotte familiáris van a segítségemre.
Luffynak neveztem el és hímnemű ( nevét az egyik szerintem jól ismert anime főhős után kapta )
Szeretem ezt a kis jószágot, minden útján hoz valamit haza ^^
Egy a problémám, hogy a neki való eledel nem az olcsó kategóriába tartoznak

❀
Hány képet őrzöl az emlékeidben? Mennyire fontosak neked ezek az emlékek?❀
Jelen pillanatban csak 13 képet őrzök, amiből 1 db Eventes^^
Sajnos a többi képet nem sikerült megszereznem ami miatt bánkódtam is sokat...
Az emlékek számomra nagyon fontosak^^
❀
Szerinted milyen pozíciót tudnál a legnagyobb sikerrel betölteni a gárdádban? (Pl. a gárda esze, a gárda bohóca... stb.)❀
Hát ez egy nagyon jó kérdés...
Lehet, hogy a bohóc felé hajlok jobban ><
De viccen kívül, nagyon szeretek öltöztetni, lehet nem állna rosszul A gárda öltöztetője cím^^
❀
Mennyire érzed magad már otthonosan a gárdádban?❀
Jól érzem benne magam. Sok segítő társ van. Mindenki kedves, szimpatikus.
Próbálkozom aktívabb lenni, de sajnos más elfoglaltságok miatt ez nem lehetséges.
❀
Egy számodra fontos eseményre, lehet az a Gárdák bálja, felderítés vagy egyszerű baráti strandolás, mit vennél fel? Esetleg küldenél róla/róluk egy képet?❀
Külső kép linkjeKülső kép linkjeKülső kép linkje❀
Ha megtudnád, hogy a kék folyadékos üvegcsét felhasználva, amit elhagyatva találtál a gárdák folyosóján, egy napra megszállhatnál egy másik eldaryait, kit választanál? Lejáratnád a többiek előtt vagy csak kiélveznéd, hogy másképp néznek rád, esetleg így segítenél valakinek?❀
Másik női testet biztosan nem szállnék meg ><
Szerintem én Valkyont választanám ebben a helyzetben ^^
Senkit sem járatnék le, ahhoz nincsen szívem, viszont kiélvezném rendesen, ha már egyszer felölthettem egy olyat testet *-*
Na meg természetesen az ő familiárisa nekem nagyon tetszik, és tuti, hogy azt nyüstölném egész nap, persze pozitív értelemben
❀
Kik azok, akiket csak itt, Eldaryában ismertél meg?❀
Túl sokan vannak ^^
Viszont akit kiemelnék ő Kyara, aki egy csodás rajzot készített nekem, illetve a sok segítőmet is akik segítenek nekem.
❀
Milyen sűrűn ereszkedsz le a játékbarlangok mélyére, hogy maanát és pontok gyűjts? Melyik a kedvenced?❀
Naponta minimum egyszer mindet lejátszom.
Nekem a Bubbl'temple a kedvencem. Azzal mindig jó sok manát tudok szerezni^^
❀
Azt mindenki tudja, hogy Nevra nagyon komolyan veszi a gárdák közti versenyt, és te?❀
Én is komolyan veszem úgy ahogy. Ha az a gárda nyer ahová tartozom, akkor örülök, mert győzelmet arattunk együttes erővel, ha pedig veszítünk az sem gond, veszíteni is tudni kell ^^
❀
Eddig hányszor csábultál el Purral vándorboltjában? Miket szereztél be onnan?❀
Még egyszer sem engedtem a csábításának, akármennyire is aranyosnak tűnik. Még gyűjtenem kell ahhoz ami igazán tetszene.
❀
Milyen témában töltenél ki szívesen kérdőívet a következő hónapban?
a, Tv-sorozat
b, Könyv
c, Anime/Manga❀
Mind a három téma szerintem nagyon jó választás lenne!
Viszont én itt most a Könyvet választom ^^