Ismerd meg az Eldarya fantasztikus világát!

Ismerkedj meg Eldarya lakóival és familiárisaival! Kalandban és romantikában lehet részed ebben a fantasztikus világban, ahol a történeted és a kapcsolataid a döntéseidhez igazodnak.

Oldalak : 1 ... 5 6 7

#151 2018. 07. 21. - 21h17

Obszidián gárda
hajni205
Tündérek cinkosa
hajni205
...
Üzenetek: 971

Sziasztok, úgy gondolom hogy nagyon régen voltam fent,vannak több tapasztalataim is.
Hoztam megint valós történet.
Egy este beszélgettem a szüleimmel a testvérem haláláról, és fürdés után lefeküdtem és a testvérem re gondoltam hogy  "ez most a valóság?tényleg meghalt..?"és a falra szegeződik erre a figyelmem,erre ott állt a testvérem és sírt velem együtt.Erre anyukám belépett a szobámba akkor is ott volt,de csak ránézett anyára és eltűnt.
Anya is mondta hogy lehet akár képzelodes is.De nem hiszem,hiszen minden nyár estéjén   látom./static/img/forum/smilies/sad.png((

Utolsó módosítás: hajni205 (2018. 07. 21. - 21h18)


https://static.kepfeltolto.com/big/2018/01/13/a113846a3d0a689f5fb81d6c240bb36a.jpg

Kijelentkezve

#152 2018. 07. 22. - 19h53

Árnyék gárda
Yukiko-chan
Legyőzött egy tyúkot
Yukiko-chan
...
Üzenetek: 915

Hűha.... adtatok nekem munkát. /static/img/forum/smilies/big_smile.png De bevallom nagyon élveztem olvasni.

Köszönöm, hogy figyeltetek egymásra és a témára.

Nekem kiskoromban kezdődött. Sok dolgot láttam, amit mások nem és nem értettem ők miért nem látják. Én is megkaptam, hogy csak képzelődöm.
A szobámban mindig történtek érdekes esetek. Amikor lépteket hallasz, bele lihegnek az arcodba, felkapcsolják a villanyt. Egy dolog volt mindig, amitől beparáztam állandó jelleggel. Anyukám tele tette a szobámat növényekkel. Igazából egy dzsungelben laktam. Este mindig foglalatoskodtam valamivel, majd arra lettem figyelmes, hogy hatalmas dübörgés volt és valami fekete dolog átrohant a szobámon. (kb. fél méter lehetett) Természetesen a levelek susogtak... én meg nagyon megijedtem. Általában ez volt, ami mindig állandó jelleggel megtörtént.

Majd mikor betöltöttem a 20-at, elkezdtek jönni a jósálmok, amik mindig megtörténtek azon a napon, amikor felkeltem.
Elkezdett érdekelni a kártya is, jó is voltam benne. Aztán azt is megjósoltam, hogy rám támad a szomszédom és ha az öcsém nincs ott én most nem lennék itt. Utána a kártya egyre nehezebben ment. Mély depresszióba zuhantam és rengeteget meditáltam... közben kinyílt a harmadik szemem és láttam, hallottam szellemeket. Nagyon kedvesek voltak, volt, amelyik betakart. ( Lehet viccesen hangzik, de csak reggel esett le.) Aztán megijedtem, mert fizikai kontaktus is volt. Nem nagy dolog, de azt most nem írnám le.

Elkezdett foglalkoztatni a mágia. Rettenetesen... ezért elmentem egy jósnőhöz, hogy tanítson. Nagyon kedves volt, de sajnos... nem éreztem kielégítőnek azt a tudást, amit tőle kaptam. Így gondoltam egy nagyot, hogy elkezdek kutatni és magamtól tanulni. 
Majd rátaláltam az Angyalkommunikációra. Azóta is tanulom, cserébe rengeteg támadást kapok.

Mialatt olvastam a beszélgetéseket, történeteket, tanácsokat... elég vegyes érzelmeim voltak. Nem tudom hova tenni Z-t. (elnézést, hogy így írom). Mintha pozitív gondolataim is lettek volna vele kapcsolatban. Lehet csak azért érzek zavart magamban, mert nem találkoztam ilyen "démonnal". Az biztos, hogy picit változott a véleményem vele kapcsolatban. Azok, akik nálam vannak, teljesen mások. Nyilván én célpont vagyok és más vezérli őket. Úgy, hogy rájuk nem is írok ilyet. :')

Ha jól emlékszem Heni javasolta valamelyik oldalon, hogy kérj/használj védelmet Shaylee. Az egy nagyon jó tanács volt részéről. /static/img/forum/smilies/smile.png Nagyon hasznos tud lenni.   

Hajni... nagyon sajnálom. Az utolsó mondatod az, hogy "De nem hiszem, hiszen minden nyár estéjén látom." - Úgy érted, hogy a nyár minden estéjén?


Kijelentkezve

#153 2018. 07. 22. - 20h38

Árnyék gárda
Shaylee
Legyőzte a Dahut
Shaylee
...
Üzenetek: 2 924

Szia Yukiko-chan. Örülök, hogy komolyan vetted amiket megosztottam veletek. A védelmet próbáltam magamon is, meg kértem is. De nem minden esetben hatott. Azonban azokat nem szívesen írom meg ide teljes nyugalommal. Ha gondolod PMbe egyszer szívesen lerészletezem neked. /static/img/forum/smilies/smile.png

Jósló álmom nekem egyszer volt. Az utcánkban lakott egy bácsi akit nagyon szerettem mert a nagypapám hamar elhunyt és ő kicsit átvette a szerepét. Egyszer azt álmodtam, hogy sétálok ki az utcából, ő pedig a kertjében feküdt arccal lefelé, a feje fölött meg gázból lebegett egy fekete koponya én pedig rettegtem, hogy mi lehet vele. Rá nem egészen egy hétre Barna bácsi agyvérzést kapott és egy év múlva el is hunyt. Mindig van egy kis bűntudatom azóta, bár tudom, hogy nem tehetek róla.


https://i.imgur.com/yY66IdE.gif

Kijelentkezve

#154 2018. 07. 23. - 08h16

Obszidián gárda
hajni205
Tündérek cinkosa
hajni205
...
Üzenetek: 971

Yukiko-chan írta:


Hajni... nagyon sajnálom. Az utolsó mondatod az, hogy "De nem hiszem, hiszen minden nyár estéjén látom." - Úgy érted, hogy a nyár minden estéjén?


Igen,úgy értettem.
De az is érdekes amikor otthon vagyok egyedül,akkor mindig érdekesebb zajokat hallok.Persze ehhez már hozzászoktam,mert éjszaka is lehet ezeket hallani,ezért már nem is félek,csak amikor először gondoltam ilyesmikre nagyon féltem,már kezd elmúlni a félelmem,mert anya azt mondta,hogy.."ők azért vannak itt,mert vigyáznak ránk"

Yukiko-chan: Amikor már olvastam,hogy anyukád teli pakolgatta növénnyel a szobád én is arra gondoltam,hogy az a növény is lehet.
De nincs kizárva,hogy a növények között van egy vendéged./static/img/forum/smilies/big_smile.png

+ Az érdekes zajokhoz hozzáraknám ezt is: A volt osztályfőnököm azt mondta ők is hallanak különös zajokat,ez azért is lehet,mert többen vagyunk egyházban és csend van és mi meg nem csendben vagyunk,vagyis minden nap beszélgetünk,és ahhoz vagyunk hozzászokva.Ezért is tartsuk az e fajta dolgokat különösnek,mert társaságban nem halljuk a beszélgetés meg stb dolgok miatt.
Persze vannak létező dolgok is,én hiszek benne ./static/img/forum/smilies/smile.png

Utolsó módosítás: hajni205 (2018. 07. 23. - 08h19)


https://static.kepfeltolto.com/big/2018/01/13/a113846a3d0a689f5fb81d6c240bb36a.jpg

Kijelentkezve

Oldalak : 1 ... 5 6 7