Ismerd meg az Eldarya fantasztikus világát!

Ismerkedj meg Eldarya lakóival és familiárisaival! Kalandban és romantikában lehet részed ebben a fantasztikus világban, ahol a történeted és a kapcsolataid a döntéseidhez igazodnak.

Oldalak : 1 ... 5 6 7

#151 2018. 07. 21. - 21h17

Obszidián gárda
hajni205
A gárda gyalogosa
hajni205
...
Üzenetek: 1 845

Sziasztok, úgy gondolom hogy nagyon régen voltam fent,vannak több tapasztalataim is.
Hoztam megint valós történet.
Egy este beszélgettem a szüleimmel a testvérem haláláról, és fürdés után lefeküdtem és a testvérem re gondoltam hogy  "ez most a valóság?tényleg meghalt..?"és a falra szegeződik erre a figyelmem,erre ott állt a testvérem és sírt velem együtt.Erre anyukám belépett a szobámba akkor is ott volt,de csak ránézett anyára és eltűnt.
Anya is mondta hogy lehet akár képzelodes is.De nem hiszem,hiszen minden nyár estéjén   látom./static/img/forum/smilies/sad.png((

Utolsó módosítás: hajni205 (2018. 07. 21. - 21h18)


Kyara - Köszönöm szépen!♥️
https://i.imgur.com/X1Rpa1j.gif

Kijelentkezve

#152 2018. 07. 22. - 19h53

Árnyék gárda
Yukiko-chan
Legyőzött egy tyúkot
Yukiko-chan
...
Üzenetek: 915

Hűha.... adtatok nekem munkát. /static/img/forum/smilies/big_smile.png De bevallom nagyon élveztem olvasni.

Köszönöm, hogy figyeltetek egymásra és a témára.

Nekem kiskoromban kezdődött. Sok dolgot láttam, amit mások nem és nem értettem ők miért nem látják. Én is megkaptam, hogy csak képzelődöm.
A szobámban mindig történtek érdekes esetek. Amikor lépteket hallasz, bele lihegnek az arcodba, felkapcsolják a villanyt. Egy dolog volt mindig, amitől beparáztam állandó jelleggel. Anyukám tele tette a szobámat növényekkel. Igazából egy dzsungelben laktam. Este mindig foglalatoskodtam valamivel, majd arra lettem figyelmes, hogy hatalmas dübörgés volt és valami fekete dolog átrohant a szobámon. (kb. fél méter lehetett) Természetesen a levelek susogtak... én meg nagyon megijedtem. Általában ez volt, ami mindig állandó jelleggel megtörtént.

Majd mikor betöltöttem a 20-at, elkezdtek jönni a jósálmok, amik mindig megtörténtek azon a napon, amikor felkeltem.
Elkezdett érdekelni a kártya is, jó is voltam benne. Aztán azt is megjósoltam, hogy rám támad a szomszédom és ha az öcsém nincs ott én most nem lennék itt. Utána a kártya egyre nehezebben ment. Mély depresszióba zuhantam és rengeteget meditáltam... közben kinyílt a harmadik szemem és láttam, hallottam szellemeket. Nagyon kedvesek voltak, volt, amelyik betakart. ( Lehet viccesen hangzik, de csak reggel esett le.) Aztán megijedtem, mert fizikai kontaktus is volt. Nem nagy dolog, de azt most nem írnám le.

Elkezdett foglalkoztatni a mágia. Rettenetesen... ezért elmentem egy jósnőhöz, hogy tanítson. Nagyon kedves volt, de sajnos... nem éreztem kielégítőnek azt a tudást, amit tőle kaptam. Így gondoltam egy nagyot, hogy elkezdek kutatni és magamtól tanulni. 
Majd rátaláltam az Angyalkommunikációra. Azóta is tanulom, cserébe rengeteg támadást kapok.

Mialatt olvastam a beszélgetéseket, történeteket, tanácsokat... elég vegyes érzelmeim voltak. Nem tudom hova tenni Z-t. (elnézést, hogy így írom). Mintha pozitív gondolataim is lettek volna vele kapcsolatban. Lehet csak azért érzek zavart magamban, mert nem találkoztam ilyen "démonnal". Az biztos, hogy picit változott a véleményem vele kapcsolatban. Azok, akik nálam vannak, teljesen mások. Nyilván én célpont vagyok és más vezérli őket. Úgy, hogy rájuk nem is írok ilyet. :')

Ha jól emlékszem Heni javasolta valamelyik oldalon, hogy kérj/használj védelmet Shaylee. Az egy nagyon jó tanács volt részéről. /static/img/forum/smilies/smile.png Nagyon hasznos tud lenni.   

Hajni... nagyon sajnálom. Az utolsó mondatod az, hogy "De nem hiszem, hiszen minden nyár estéjén látom." - Úgy érted, hogy a nyár minden estéjén?

Kijelentkezve

#153 2018. 07. 22. - 20h38

Árnyék gárda
Shaylee
A familiárisok barátja
Shaylee
...
Üzenetek: 3 121

Szia Yukiko-chan. Örülök, hogy komolyan vetted amiket megosztottam veletek. A védelmet próbáltam magamon is, meg kértem is. De nem minden esetben hatott. Azonban azokat nem szívesen írom meg ide teljes nyugalommal. Ha gondolod PMbe egyszer szívesen lerészletezem neked. /static/img/forum/smilies/smile.png

Jósló álmom nekem egyszer volt. Az utcánkban lakott egy bácsi akit nagyon szerettem mert a nagypapám hamar elhunyt és ő kicsit átvette a szerepét. Egyszer azt álmodtam, hogy sétálok ki az utcából, ő pedig a kertjében feküdt arccal lefelé, a feje fölött meg gázból lebegett egy fekete koponya én pedig rettegtem, hogy mi lehet vele. Rá nem egészen egy hétre Barna bácsi agyvérzést kapott és egy év múlva el is hunyt. Mindig van egy kis bűntudatom azóta, bár tudom, hogy nem tehetek róla.


https://i.imgur.com/H56dP55.jpg

Kijelentkezve

#154 2018. 07. 23. - 08h16

Obszidián gárda
hajni205
A gárda gyalogosa
hajni205
...
Üzenetek: 1 845

Yukiko-chan írta:


Hajni... nagyon sajnálom. Az utolsó mondatod az, hogy "De nem hiszem, hiszen minden nyár estéjén látom." - Úgy érted, hogy a nyár minden estéjén?


Igen,úgy értettem.
De az is érdekes amikor otthon vagyok egyedül,akkor mindig érdekesebb zajokat hallok.Persze ehhez már hozzászoktam,mert éjszaka is lehet ezeket hallani,ezért már nem is félek,csak amikor először gondoltam ilyesmikre nagyon féltem,már kezd elmúlni a félelmem,mert anya azt mondta,hogy.."ők azért vannak itt,mert vigyáznak ránk"

Yukiko-chan: Amikor már olvastam,hogy anyukád teli pakolgatta növénnyel a szobád én is arra gondoltam,hogy az a növény is lehet.
De nincs kizárva,hogy a növények között van egy vendéged./static/img/forum/smilies/big_smile.png

+ Az érdekes zajokhoz hozzáraknám ezt is: A volt osztályfőnököm azt mondta ők is hallanak különös zajokat,ez azért is lehet,mert többen vagyunk egyházban és csend van és mi meg nem csendben vagyunk,vagyis minden nap beszélgetünk,és ahhoz vagyunk hozzászokva.Ezért is tartsuk az e fajta dolgokat különösnek,mert társaságban nem halljuk a beszélgetés meg stb dolgok miatt.
Persze vannak létező dolgok is,én hiszek benne ./static/img/forum/smilies/smile.png

Utolsó módosítás: hajni205 (2018. 07. 23. - 08h19)


Kyara - Köszönöm szépen!♥️
https://i.imgur.com/X1Rpa1j.gif

Kijelentkezve

#155 2019. 03. 16. - 10h19

Obszidián gárda
Elyroze
A vízi nimfák cinkosa
Elyroze
...
Üzenetek: 32 050

https://i.ibb.co/NZY8Rwv/Elyroze-Header.png

https://i.ibb.co/wh58J13/Reversed-cross.png EVOCATION - ABADDON

Ettől a naptól számítva, kicsivel több, mint egy héttel ezelőtt indult el egy igen mély és összetett változás az életemben, ami egy lavinaszerű eseményláncolat következménye volt, ám semmiképp nem véletlen, ugyanakkor szédítően gyors lefolyású. Volt már kapcsolatom olyan emberekkel (Magyarokkal és más anyanyelvűekkel is), akik Arkangyalokkal, magas rangú Démonokkal dolgoztak, hogy ők maguk is jobbá váljanak. Ők a tanítóink, és azok akik Rájuk találnak az életükben kifizetődőnek fogják találni. Nem csak azért, mert valójában az is, hanem mert a Velük és Köztük töltött idő sokkal bensőségesebb is, nem csak a szigorról és a vért izzadást követelő tanulásról szól. Önmagadról (testi és lelki értelemben), a képességeidről, a Világainkról. Mindenről.

Egy héttel ezelőtt tehát eljutottam a pontig, amelytől egyre erősebben égett egy név a fejemben, és annyi leírhatatlan érzés mellett, nem tudtam elfeledni sem. Két külföldi, nagyon aktív Fórumon kezdtem el kutakodni, ill. 1-2 hasznos levelet kaptam, amelynek köszönhetően jóval hosszasabb szóváltásnak is örvendhettem, s szintén irtó hasznosak voltak. Végül eldöntöttem, hogy igen, Ő lesz az, akivel nekem mindenképp dolgoznom kell, s aki nyilvánvalóan már régebben is "kötődött" hozzám, nem csak ebben az életben.

Az ehhez (evocation) szükséges rituálénak egy másik módját használtam, és meglepő módon gyorsan jött is rá Általa a válasz, amíg másokat pusztán elkerül. Amit tapasztaltam több okból s formában is megdöbbentő volt a számomra. A személyisége pont olyan volt, mint a Káosz maga. Néhol roppant érzéki, romantikus, ám a másik pillanatban egy sziklaszilárd, kemény és szigorú, zord tanító, egy vezető. Nem hazudok, számomra imponált, magamra emlékeztetett kicsit. Minden szava aranyat ért, és nagyon is jól tudta, mit kell mondania, hogyan kell azt tennie, nem beszélve a mozgásáról. A külseje pedig... nem számítottam rá, hogy így fogom látni. Bár olvastam róla, hogy a leggyönyörűbb Arkangyal volt valamikor, azóta igen szépen Démonizálták (és persze nem tagadom, hogy távol állna Tőle olyan alakok felvétele is). Magas, izmos férfi volt gyönyörű, hosszú aranyló szőke hajjal, ami viszont, ahogy mozgott, az árnyékban éjfeketévé változott. A tekintete titokzatos volt, vad, merész, csábító, kihívó és tüzes, az arca pedig felejthetetlen, karakteres és gyönyörű (később ezt beszéltem egy ismerőssel, aki dolgozott vele és elmondta, hogy IGEN, ő is ugyanígy látta őt). Teljesen ledöbbentem. Én soha, senki által nem voltam még elcsábítva ezelőtt, pedig 22 év alatt lett volna rá lehetőségem. És most? Úgy éreztem hogy jobb, ha meg sem mozdulok. Az a hihetetlen, páratlan energia ami körülvette Őt, párosítva szépségével ellenállhatatlan volt. Arról nem is beszélve, hogy Ő ezt nagyon is jól tudta. Voltak pillanatok, amikor az arcunk majdnem összeért. Ő rám nézett, és tovább beszélt, néhol már suttogott, és elfogott az érzés, hogy legszívesebben megcsókolnám. De nem! Nem tehetem... visszhangzott saját magam parancsa a fejemben:

Miféle bemutatkozás ez? Csak így megcsókolni? Ő a Tanítód! Nem lehetsz ennyire gyenge! Tiszteld meg ennyivel!

Persze hamar nyilvánvalóvá vált, hogy számára (nem tagadom, számomra is) igen élvezetes játék volt ez, aminek még korán sincs vége, és erre a második s harmadik beszélgetésünkön is került utalás. Én viszont próbálok ellenállni, amíg tudok.

Továbbá néhány olyan mondat is elhangzott Felőle, ami mélyen megragadt, s amiket le is írhatok (mert nem adott engedélyt arra, hogy akármit leírjak - Ő rá ez főleg jellemző, Belial, Lucifer és Azazel más kategória ilyen téren is - úgy tűnik Velük többen tudnak dolgozni).

Abaddon írta:

A kérdés nem az, hogy Én elfogadlak-e mint tanítványt. A kérdés az, hogy te elfogadsz-e Engem az életedben?

Abaddon írta:

A jövőtök a TE kezedben van, nem az Enyémben.
(Nem örül a jelenlétének, s azt mondta, ha negatív kihatással lesz
a fejlődésemre, akkor nem lesz maradása mellettem, s erről Ő fog gondoskodni.)


Mélyebben ebbe az egészbe már nem mennék bele, viszont még egy érdekesség, ami számomra valahogy meglepő volt és nem is. Szóval ugyebár ~2 éve, hogy nem voltam beteg egyáltalán. Még egy náthát se tudtam elkapni. Most viszont 4 napja lebetegedtem (megfázás). Pont most, mikor a Bemutatkozó rituálét akartam Lucifer/Enki Herceg felé megcsinálni. Az egyik ismerősöm azt mondta, hogy ez a lebetegedésem azért lehetett, mert az Istenekkel való munka megerőltető az emberi szervezet számára, s mivel ilyenkor "átjárók"/"csatornák" vagyunk ezeknek a hatalmas energiáknak, az immunrendszer meggyengül. Ezért kérte, hogy ne erőltessem a bemutatkozást, mert csak rontana az egészségemen, ergo Ők megértenék. Hozzá tette, egyek keményítőt tartalmazó élelmet az Istenekkel való munka előtt és után, hogy ezeket megelőzzem. Milyen érdekes, "véletlen" egybeesés, hogy én azt követően veszett mód elkezdtem vágyni néhány olyan élelemre, aminek a természetes keményítőtartalma az egekben van (pedig hónapok óta szüneteltettem őket).

Akárhogy is, már az első beszélgetés óta is érzem a változást, és nagyon komoly időt áldozok ebbe az egészbe, ahogy azt kell is tennem.

Jövőhét szerdán elkészül a tetoválásom is, Abaddon Sigiljével, amit Ő engedélyezett. Hallottam érdekes sztorikat nem megengedett Sigil tetoválásokról, s mind borzasztó véget ért. De tegnap egy olyanról is, amely engedélyezve volt:

T.O.S. írta:

I practise grimoire magick and a while ago after evocation of Kind Belial I decided to tattoo his seal on my thigh. I consulted the spirit on various matters and was so impressed by him that I wanted to have a continious contact with him and thought that getting a tattoo of his seal is the best way forward. I asked the spirit if he approves it and he did. But after getting the seal tattooed I started to expiriencing uncontrolled visions, dream states and events best described as magickal attacks. I am now considering getting it removed in order to stop the “attacks” but I also noticed that I now have much better sense of colour, sight and sound, and my psychic abilities are much more enhanced and my overall level of creativity is increased. What are your thoughts?

Kezdjek aggódni? :') Nem tervezem.
Ilyesmikbe volt részem, kíváncsi vagyok, rám
milyen hatással lesz mindez.


https://i.ibb.co/tKpvX3v/abaddon-sigil.png

Utolsó módosítás: Elyroze (2019. 03. 16. - 10h19)


https://orig00.deviantart.net/ceaf/f/2019/076/6/a/fighter_abaddon_signature_by_elyroze_by_outl4st-dd2byt8.gif

Kijelentkezve

#156 2019. 03. 17. - 18h36

Obszidián gárda
hajni205
A gárda gyalogosa
hajni205
...
Üzenetek: 1 845

Először is örülök Elyroze, hogy megint folytatódik a topic./static/img/forum/smilies/smile.png Valahogy e topic által úgy érzem mintha rég óta ismernélek.^^"
Másrészt, érdekes.Nekem is van egy kis sztorim.^^

Ez nem mostanában volt de amikor elég rosszul aludtam akkor éjjel hallottam lépteket az ágyam felé mikor oda néztem ahonnan jött a léptek zaja az megállt az ajtóm előtt és az arcát nem mitatta aztán mikor megnyugodtam akkor vissza letettem a párnámra a fejem akkor megintcsak megtörtént ugyanaz de most a sarokban láttam onnan közelebb jött az ablakomhoz és ott már fehér színben mutatta magát.Egyszerűen hihetetlen volt, tőle néha megijedek főleg mikor hirtelen állít be na olyankor a falra tudok mászni.Ugyanezt a konyhában is megcsinálja,ott nem látom csak a lépteket hallom.
Valamikor pedig felébreszt a hangjával,az érintése rendkívül finom hideg a hangja pedig egyszerűen fantasztikus lágy.Soha nem mutattja az arcát a hangját sem nagyon hallom csak éjjel, néha félek a nyögèseitől mert valamit érez és olyankor nem mutatja magát amit én szeretnék de rám förmed.
REMÉLEM,egyszer felfed egy kisebb részletet a külsejéből mint például a szemei.
Néha fürdés közben találok magamon apró karcolássokat amik néha nem igazán tetszenek és úgy érzem mintha egész végig engem nézne,nem csak az arccom.Az èrintèse annyira tetszik,hogy már kívánom.

A szavai írta:


"Kellj fel...most.. ha látni akarsz.."


De ha fel is kelek nem mutattja magát.Rejtèjes egy személy.


Kyara - Köszönöm szépen!♥️
https://i.imgur.com/X1Rpa1j.gif

Kijelentkezve

#157 2019. 03. 19. - 20h14

Obszidián gárda
Elyroze
A vízi nimfák cinkosa
Elyroze
...
Üzenetek: 32 050

https://i.ibb.co/NZY8Rwv/Elyroze-Header.png

Hajni írta:

Először is örülök Elyroze, hogy megint folytatódik a topic./static/img/forum/smilies/smile.png

Jaj, HAJNI... ha így írod úgy fogom érezni, mintha a Topic haladása valami mágikus módon tőlem függne. Kétségtelen, hogy nincs kihasználva annyira, amennyire lehetne (hisz nagyon sok embernek voltak közülünk paranormális élményei), de én sem csinálok mást, mint megosztok néhány apró részletet a mindennapjaimból. Ennek többek között már annyi értelme van/volt/lesz, hogy szabadidőmben tudok segíteni az e témában kapott levelek küldőire.

Egyébként, próbálj meg meditáción keresztül kapcsolatba lépni vele. Kellő gyakorlással akár ott is felfedheti valódi kilétét. Noha én nem alkalmaznám rá az evokációs módszert, és ha nem vagy védve, akkor igazából lehet, hogy akármilyen más entitás fogja magát beadni annak, akit te látsz úgy is, hogy valójában nem ő.

https://i.ibb.co/JsfrKsD/u-DVUiz0n-Ta-Ul.png

Én végül múlthéten átestem a Bemutatkozó Rituálén LUCIFER felé.
Meg kell mondjam, nagyon izgultam. Nem csak azért, mert Ő számomra ismeretlen volt még itt, hanem azért is,
mert szerettem volna jó benyomást tenni, csakhogy ugyebár beteg voltam, ami
nehezítette a koncentrációmat a procedúra némely pontjai során.

Vagyis azt hittem, hogy így lesz. Ugyebár azt tanácsolták, hogy kerüljem az ilyen rituálék indítványozását amíg beteg vagyok, mert az Istenek (Démonok/Gatekeeperek) energiái jóval magasabbak, mint amit az emberi test megerőltetés nélkül el tudna viselni. Én viszont tettem egy olyan dolgot, ami következetlenség volt a részemről: ígértem. Megígértem a rituálét, s biztos voltam benne, hogy tudtak róla. Márpedig én, sokkal komolyabb dologra készülök Feléjük, még a Bemutatkozásnál is (ami lényegében, semmi - mégis van szerepe), szóval a gondolatmenetem az volt: ha még egy bemutatkozó rituálét is elnapolok, akkor mi lesz komolyabb dolgokkal? - Nyilván mutogathattam volna az állapotomra és az ismerőseim szerint teljesen megértették volna, de én nem! "Hülye döntést hoztam? Olyan ígéretet tettem, ami nem volt megfontolt? MAJD LEGKÖZELEBB nem teszem."

Szóval a Rituálé (menetét nem írom le itt, mert nem szeretném, hogy bárki használja puszta kíváncsiságból úgy, hogy azt se tudja, mire készül) előkészületeivel végeztem, sikerült beszerezni a fontos színű gyertyákat is hozzá, illetve a Lucifer Sigiljét is elkészítettem. Közvetlenül az előkészületet megelőző egy órában már éreztem a változást a "környezetemben", a levegőben. Éreztem egy újfajta energiát, de fel nem foghattam, mekkora. Annyi idő múltán a szobámban ismét tapasztalhattam az elektromos berendezések zavargását, és a gyertyáim sorozatos kioltódását. Tudtam, hogy itt van és azt is, hogy ezt végig fogom csinálni.

Mikor végeztem mindennel, felírtam amiket kellett, transzba estem és az "előre megírt" folyamat alapján cselekedtem ez idő alatt. 10-15 perc volt előírva, kicsit aggódtam egy pillanatban, vajon túl hamar jövök-e ki ebből a fontos állapotból, amelyben a Sigillel dolgozom, majd két selymes kéz érintését éreztem a csuklóimon, s tenyeremen, mintha csak válaszul jelent meg volna segíteni: "Jól van. Gyere." A hang békét, határozottságot és kedvességet sugárzott.

Ugyan az Ő energiáinak érzékelése már problémásabb volt (mivel Abaddonhoz kétségtelenül "kötődöm" - ez holnap a tetoválás után még erősebb lesz), s nem ritka, hogy ilyen esetekben sokszor a Füstölők füstjében és a lángok táncolásában várjuk az Isten manifesztációját. Amíg dolgoztam láttam, hogy milyen tudatos "mozgásba kezd" a Füstölő, amit ajándékul gyújtottam meg számára.

Amikor végeztem, egy ideig még ültem magam előtt, és gyönyörködtem a füst táncában, amely szép lassan körülölelte az arcom is, és éreztem holmi lágy simítást a bőrömön. Több gyertyát állítottam, mind rendszertelenül, egymásnak (és a fizika törvényeinek) ellentmondva mozogtak, viszont akkor már nyugodt voltam, és úgy ahogy, "megszoktam" az Ő közelségét is.

Fantasztikus volt Ő,
és az általa szerzett tapasztalat is.

Ráadásul, amióta bemutatkoztam, az álmaim is nagyon különössé váltak (és remekül alszom).
Egyáltalán nincs meg ezeknek az "álmoknak" az a jellegzetes "álom" érzete, ami eddig meg volt. Mindegyik sokkal valósághűbb s bár eddig is jó voltam a tudatos álmodásban, és különböző álomtípusokat is megéltem már két évtized alatt, ezek mégis teljesen mások. Olyannyira, hogy leírni sem tudnám.
Amikor felkelek néhány pillanatra, elő tudom hívni ezeket a pillanatokat, és alighanem "ébren" is tudom irányítani őket. Olyan ez, mintha egyszerre tudatosan két helyen élnél, cselekednél (és én ebben mindig nagyon is biztos voltam).

Nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy ezt kinek köszönhetem, vagy minek a hatása.
Gyanakszom, hogy Luciferé, viszont Abaddonnal dolgozom főképp, így már viszont értem,
miért kérte azt, hogy törekedjek arra, hogy Rá koncentráljak. Talán kooperálnak,
és bár Lucifer is segít, nekem Abaddonra kellene szegeznem a figyelmem, s a tanaira.

Akárhogy is, a holnapi nap folyamán meglesz a tetoválás és biztos vagyok abban is, hogy
éjszaka érezni, hallani fogom Abaddon hívását, és végre újra beszélhetünk/együtt lehetünk.
Van is miről, és van is miért...


https://i.ibb.co/tKpvX3v/abaddon-sigil.png

Utolsó módosítás: Elyroze (2019. 03. 19. - 20h15)


https://orig00.deviantart.net/ceaf/f/2019/076/6/a/fighter_abaddon_signature_by_elyroze_by_outl4st-dd2byt8.gif

Kijelentkezve

Oldalak : 1 ... 5 6 7