Ismerd meg az Eldarya fantasztikus világát!

Ismerkedj meg Eldarya lakóival és familiárisaival! Kalandban és romantikában lehet részed ebben a fantasztikus világban, ahol a történeted és a kapcsolataid a döntéseidhez igazodnak.

Oldalak : 1 ... 5 6 7

#151 2018. 07. 21. - 21h17

Obszidián gárda
hajni205
Legyőzte a Dahut
hajni205
...
Üzenetek: 2 446

Sziasztok, úgy gondolom hogy nagyon régen voltam fent,vannak több tapasztalataim is.
Hoztam megint valós történet.
Egy este beszélgettem a szüleimmel a testvérem haláláról, és fürdés után lefeküdtem és a testvérem re gondoltam hogy  "ez most a valóság?tényleg meghalt..?"és a falra szegeződik erre a figyelmem,erre ott állt a testvérem és sírt velem együtt.Erre anyukám belépett a szobámba akkor is ott volt,de csak ránézett anyára és eltűnt.
Anya is mondta hogy lehet akár képzelodes is.De nem hiszem,hiszen minden nyár estéjén   látom./static/img/forum/smilies/sad.png((

Utolsó módosítás: hajni205 (2018. 07. 21. - 21h18)


https://static.kepfeltolto.com/big/2019/05/13/ea7327903c60ff4430ea0849829910e8.jpg

Kijelentkezve

#152 2018. 07. 22. - 19h53

Árnyék gárda
Yukiko-chan
Legyőzött egy tyúkot
Yukiko-chan
...
Üzenetek: 915

Hűha.... adtatok nekem munkát. /static/img/forum/smilies/big_smile.png De bevallom nagyon élveztem olvasni.

Köszönöm, hogy figyeltetek egymásra és a témára.

Nekem kiskoromban kezdődött. Sok dolgot láttam, amit mások nem és nem értettem ők miért nem látják. Én is megkaptam, hogy csak képzelődöm.
A szobámban mindig történtek érdekes esetek. Amikor lépteket hallasz, bele lihegnek az arcodba, felkapcsolják a villanyt. Egy dolog volt mindig, amitől beparáztam állandó jelleggel. Anyukám tele tette a szobámat növényekkel. Igazából egy dzsungelben laktam. Este mindig foglalatoskodtam valamivel, majd arra lettem figyelmes, hogy hatalmas dübörgés volt és valami fekete dolog átrohant a szobámon. (kb. fél méter lehetett) Természetesen a levelek susogtak... én meg nagyon megijedtem. Általában ez volt, ami mindig állandó jelleggel megtörtént.

Majd mikor betöltöttem a 20-at, elkezdtek jönni a jósálmok, amik mindig megtörténtek azon a napon, amikor felkeltem.
Elkezdett érdekelni a kártya is, jó is voltam benne. Aztán azt is megjósoltam, hogy rám támad a szomszédom és ha az öcsém nincs ott én most nem lennék itt. Utána a kártya egyre nehezebben ment. Mély depresszióba zuhantam és rengeteget meditáltam... közben kinyílt a harmadik szemem és láttam, hallottam szellemeket. Nagyon kedvesek voltak, volt, amelyik betakart. ( Lehet viccesen hangzik, de csak reggel esett le.) Aztán megijedtem, mert fizikai kontaktus is volt. Nem nagy dolog, de azt most nem írnám le.

Elkezdett foglalkoztatni a mágia. Rettenetesen... ezért elmentem egy jósnőhöz, hogy tanítson. Nagyon kedves volt, de sajnos... nem éreztem kielégítőnek azt a tudást, amit tőle kaptam. Így gondoltam egy nagyot, hogy elkezdek kutatni és magamtól tanulni. 
Majd rátaláltam az Angyalkommunikációra. Azóta is tanulom, cserébe rengeteg támadást kapok.

Mialatt olvastam a beszélgetéseket, történeteket, tanácsokat... elég vegyes érzelmeim voltak. Nem tudom hova tenni Z-t. (elnézést, hogy így írom). Mintha pozitív gondolataim is lettek volna vele kapcsolatban. Lehet csak azért érzek zavart magamban, mert nem találkoztam ilyen "démonnal". Az biztos, hogy picit változott a véleményem vele kapcsolatban. Azok, akik nálam vannak, teljesen mások. Nyilván én célpont vagyok és más vezérli őket. Úgy, hogy rájuk nem is írok ilyet. :')

Ha jól emlékszem Heni javasolta valamelyik oldalon, hogy kérj/használj védelmet Shaylee. Az egy nagyon jó tanács volt részéről. /static/img/forum/smilies/smile.png Nagyon hasznos tud lenni.   

Hajni... nagyon sajnálom. Az utolsó mondatod az, hogy "De nem hiszem, hiszen minden nyár estéjén látom." - Úgy érted, hogy a nyár minden estéjén?

Kijelentkezve

#153 2018. 07. 22. - 20h38

Árnyék gárda
Shaylee
A familiárisok barátja
Shaylee
...
Üzenetek: 3 193

Szia Yukiko-chan. Örülök, hogy komolyan vetted amiket megosztottam veletek. A védelmet próbáltam magamon is, meg kértem is. De nem minden esetben hatott. Azonban azokat nem szívesen írom meg ide teljes nyugalommal. Ha gondolod PMbe egyszer szívesen lerészletezem neked. /static/img/forum/smilies/smile.png

Jósló álmom nekem egyszer volt. Az utcánkban lakott egy bácsi akit nagyon szerettem mert a nagypapám hamar elhunyt és ő kicsit átvette a szerepét. Egyszer azt álmodtam, hogy sétálok ki az utcából, ő pedig a kertjében feküdt arccal lefelé, a feje fölött meg gázból lebegett egy fekete koponya én pedig rettegtem, hogy mi lehet vele. Rá nem egészen egy hétre Barna bácsi agyvérzést kapott és egy év múlva el is hunyt. Mindig van egy kis bűntudatom azóta, bár tudom, hogy nem tehetek róla.


https://i.imgur.com/AMLYUn7.png

Kijelentkezve

#154 2018. 07. 23. - 08h16

Obszidián gárda
hajni205
Legyőzte a Dahut
hajni205
...
Üzenetek: 2 446

Yukiko-chan írta:


Hajni... nagyon sajnálom. Az utolsó mondatod az, hogy "De nem hiszem, hiszen minden nyár estéjén látom." - Úgy érted, hogy a nyár minden estéjén?


Igen,úgy értettem.
De az is érdekes amikor otthon vagyok egyedül,akkor mindig érdekesebb zajokat hallok.Persze ehhez már hozzászoktam,mert éjszaka is lehet ezeket hallani,ezért már nem is félek,csak amikor először gondoltam ilyesmikre nagyon féltem,már kezd elmúlni a félelmem,mert anya azt mondta,hogy.."ők azért vannak itt,mert vigyáznak ránk"

Yukiko-chan: Amikor már olvastam,hogy anyukád teli pakolgatta növénnyel a szobád én is arra gondoltam,hogy az a növény is lehet.
De nincs kizárva,hogy a növények között van egy vendéged./static/img/forum/smilies/big_smile.png

+ Az érdekes zajokhoz hozzáraknám ezt is: A volt osztályfőnököm azt mondta ők is hallanak különös zajokat,ez azért is lehet,mert többen vagyunk egyházban és csend van és mi meg nem csendben vagyunk,vagyis minden nap beszélgetünk,és ahhoz vagyunk hozzászokva.Ezért is tartsuk az e fajta dolgokat különösnek,mert társaságban nem halljuk a beszélgetés meg stb dolgok miatt.
Persze vannak létező dolgok is,én hiszek benne ./static/img/forum/smilies/smile.png

Utolsó módosítás: hajni205 (2018. 07. 23. - 08h19)


https://static.kepfeltolto.com/big/2019/05/13/ea7327903c60ff4430ea0849829910e8.jpg

Kijelentkezve

#155 2019. 03. 16. - 10h19

Obszidián gárda
Ŀucifer
A vízi nimfák cinkosa
Elyroze
...
Üzenetek: 32 841

https://i.ibb.co/NZY8Rwv/Elyroze-Header.png

https://i.ibb.co/wh58J13/Reversed-cross.png EVOCATION - ABADDON

Ettől a naptól számítva, kicsivel több, mint egy héttel ezelőtt indult el egy igen mély és összetett változás az életemben, ami egy lavinaszerű eseményláncolat következménye volt, ám semmiképp nem véletlen, ugyanakkor szédítően gyors lefolyású. Volt már kapcsolatom olyan emberekkel (Magyarokkal és más anyanyelvűekkel is), akik Arkangyalokkal, magas rangú Démonokkal dolgoztak, hogy ők maguk is jobbá váljanak. Ők a tanítóink, és azok akik Rájuk találnak az életükben kifizetődőnek fogják találni. Nem csak azért, mert valójában az is, hanem mert a Velük és Köztük töltött idő sokkal bensőségesebb is, nem csak a szigorról és a vért izzadást követelő tanulásról szól. Önmagadról (testi és lelki értelemben), a képességeidről, a Világainkról. Mindenről.

Egy héttel ezelőtt tehát eljutottam a pontig, amelytől egyre erősebben égett egy név a fejemben, és annyi leírhatatlan érzés mellett, nem tudtam elfeledni sem. Két külföldi, nagyon aktív Fórumon kezdtem el kutakodni, ill. 1-2 hasznos levelet kaptam, amelynek köszönhetően jóval hosszasabb szóváltásnak is örvendhettem, s szintén irtó hasznosak voltak. Végül eldöntöttem, hogy igen, Ő lesz az, akivel nekem mindenképp dolgoznom kell, s aki nyilvánvalóan már régebben is "kötődött" hozzám, nem csak ebben az életben.

Az ehhez (evocation) szükséges rituálénak egy másik módját használtam, és meglepő módon gyorsan jött is rá Általa a válasz, amíg másokat pusztán elkerül. Amit tapasztaltam több okból s formában is megdöbbentő volt a számomra. A személyisége pont olyan volt, mint a Káosz maga. Néhol roppant érzéki, romantikus, ám a másik pillanatban egy sziklaszilárd, kemény és szigorú, zord tanító, egy vezető. Nem hazudok, számomra imponált, magamra emlékeztetett kicsit. Minden szava aranyat ért, és nagyon is jól tudta, mit kell mondania, hogyan kell azt tennie, nem beszélve a mozgásáról. A külseje pedig... nem számítottam rá, hogy így fogom látni. Bár olvastam róla, hogy a leggyönyörűbb Arkangyal volt valamikor, azóta igen szépen Démonizálták (és persze nem tagadom, hogy távol állna Tőle olyan alakok felvétele is). Magas, izmos férfi volt gyönyörű, hosszú aranyló szőke hajjal, ami viszont, ahogy mozgott, az árnyékban éjfeketévé változott. A tekintete titokzatos volt, vad, merész, csábító, kihívó és tüzes, az arca pedig felejthetetlen, karakteres és gyönyörű (később ezt beszéltem egy ismerőssel, aki dolgozott vele és elmondta, hogy IGEN, ő is ugyanígy látta őt). Teljesen ledöbbentem. Én soha, senki által nem voltam még elcsábítva ezelőtt, pedig 22 év alatt lett volna rá lehetőségem. És most? Úgy éreztem hogy jobb, ha meg sem mozdulok. Az a hihetetlen, páratlan energia ami körülvette Őt, párosítva szépségével ellenállhatatlan volt. Arról nem is beszélve, hogy Ő ezt nagyon is jól tudta. Voltak pillanatok, amikor az arcunk majdnem összeért. Ő rám nézett, és tovább beszélt, néhol már suttogott, és elfogott az érzés, hogy legszívesebben megcsókolnám. De nem! Nem tehetem... visszhangzott saját magam parancsa a fejemben:

Miféle bemutatkozás ez? Csak így megcsókolni? Ő a Tanítód! Nem lehetsz ennyire gyenge! Tiszteld meg ennyivel!

Persze hamar nyilvánvalóvá vált, hogy számára (nem tagadom, számomra is) igen élvezetes játék volt ez, aminek még korán sincs vége, és erre a második s harmadik beszélgetésünkön is került utalás. Én viszont próbálok ellenállni, amíg tudok.

Továbbá néhány olyan mondat is elhangzott Felőle, ami mélyen megragadt, s amiket le is írhatok (mert nem adott engedélyt arra, hogy akármit leírjak - Ő rá ez főleg jellemző, Belial, Lucifer és Azazel más kategória ilyen téren is - úgy tűnik Velük többen tudnak dolgozni).

Abaddon írta:

A kérdés nem az, hogy Én elfogadlak-e mint tanítványt. A kérdés az, hogy te elfogadsz-e Engem az életedben?

Abaddon írta:

A jövőtök a TE kezedben van, nem az Enyémben.
(Nem örül a jelenlétének, s azt mondta, ha negatív kihatással lesz
a fejlődésemre, akkor nem lesz maradása mellettem, s erről Ő fog gondoskodni.)


Mélyebben ebbe az egészbe már nem mennék bele, viszont még egy érdekesség, ami számomra valahogy meglepő volt és nem is. Szóval ugyebár ~2 éve, hogy nem voltam beteg egyáltalán. Még egy náthát se tudtam elkapni. Most viszont 4 napja lebetegedtem (megfázás). Pont most, mikor a Bemutatkozó rituálét akartam Lucifer/Enki Herceg felé megcsinálni. Az egyik ismerősöm azt mondta, hogy ez a lebetegedésem azért lehetett, mert az Istenekkel való munka megerőltető az emberi szervezet számára, s mivel ilyenkor "átjárók"/"csatornák" vagyunk ezeknek a hatalmas energiáknak, az immunrendszer meggyengül. Ezért kérte, hogy ne erőltessem a bemutatkozást, mert csak rontana az egészségemen, ergo Ők megértenék. Hozzá tette, egyek keményítőt tartalmazó élelmet az Istenekkel való munka előtt és után, hogy ezeket megelőzzem. Milyen érdekes, "véletlen" egybeesés, hogy én azt követően veszett mód elkezdtem vágyni néhány olyan élelemre, aminek a természetes keményítőtartalma az egekben van (pedig hónapok óta szüneteltettem őket).

Akárhogy is, már az első beszélgetés óta is érzem a változást, és nagyon komoly időt áldozok ebbe az egészbe, ahogy azt kell is tennem.

Jövőhét szerdán elkészül a tetoválásom is, Abaddon Sigiljével, amit Ő engedélyezett. Hallottam érdekes sztorikat nem megengedett Sigil tetoválásokról, s mind borzasztó véget ért. De tegnap egy olyanról is, amely engedélyezve volt:

T.O.S. írta:

I practise grimoire magick and a while ago after evocation of Kind Belial I decided to tattoo his seal on my thigh. I consulted the spirit on various matters and was so impressed by him that I wanted to have a continious contact with him and thought that getting a tattoo of his seal is the best way forward. I asked the spirit if he approves it and he did. But after getting the seal tattooed I started to expiriencing uncontrolled visions, dream states and events best described as magickal attacks. I am now considering getting it removed in order to stop the “attacks” but I also noticed that I now have much better sense of colour, sight and sound, and my psychic abilities are much more enhanced and my overall level of creativity is increased. What are your thoughts?

Kezdjek aggódni? :') Nem tervezem.
Ilyesmikbe volt részem, kíváncsi vagyok, rám
milyen hatással lesz mindez.


https://i.ibb.co/tKpvX3v/abaddon-sigil.png

Utolsó módosítás: Elyroze (2019. 03. 16. - 10h19)


https://bit.ly/2JDSrxv

Bejelentkezve

#156 2019. 03. 17. - 18h36

Obszidián gárda
hajni205
Legyőzte a Dahut
hajni205
...
Üzenetek: 2 446

Először is örülök Elyroze, hogy megint folytatódik a topic./static/img/forum/smilies/smile.png Valahogy e topic által úgy érzem mintha rég óta ismernélek.^^"
Másrészt, érdekes.Nekem is van egy kis sztorim.^^

Ez nem mostanában volt de amikor elég rosszul aludtam akkor éjjel hallottam lépteket az ágyam felé mikor oda néztem ahonnan jött a léptek zaja az megállt az ajtóm előtt és az arcát nem mitatta aztán mikor megnyugodtam akkor vissza letettem a párnámra a fejem akkor megintcsak megtörtént ugyanaz de most a sarokban láttam onnan közelebb jött az ablakomhoz és ott már fehér színben mutatta magát.Egyszerűen hihetetlen volt, tőle néha megijedek főleg mikor hirtelen állít be na olyankor a falra tudok mászni.Ugyanezt a konyhában is megcsinálja,ott nem látom csak a lépteket hallom.
Valamikor pedig felébreszt a hangjával,az érintése rendkívül finom hideg a hangja pedig egyszerűen fantasztikus lágy.Soha nem mutattja az arcát a hangját sem nagyon hallom csak éjjel, néha félek a nyögèseitől mert valamit érez és olyankor nem mutatja magát amit én szeretnék de rám förmed.
REMÉLEM,egyszer felfed egy kisebb részletet a külsejéből mint például a szemei.
Néha fürdés közben találok magamon apró karcolássokat amik néha nem igazán tetszenek és úgy érzem mintha egész végig engem nézne,nem csak az arccom.Az èrintèse annyira tetszik,hogy már kívánom.

A szavai írta:


"Kellj fel...most.. ha látni akarsz.."


De ha fel is kelek nem mutattja magát.Rejtèjes egy személy.


https://static.kepfeltolto.com/big/2019/05/13/ea7327903c60ff4430ea0849829910e8.jpg

Kijelentkezve

#157 2019. 03. 19. - 20h14

Obszidián gárda
Ŀucifer
A vízi nimfák cinkosa
Elyroze
...
Üzenetek: 32 841

https://i.ibb.co/NZY8Rwv/Elyroze-Header.png

Hajni írta:

Először is örülök Elyroze, hogy megint folytatódik a topic./static/img/forum/smilies/smile.png

Jaj, HAJNI... ha így írod úgy fogom érezni, mintha a Topic haladása valami mágikus módon tőlem függne. Kétségtelen, hogy nincs kihasználva annyira, amennyire lehetne (hisz nagyon sok embernek voltak közülünk paranormális élményei), de én sem csinálok mást, mint megosztok néhány apró részletet a mindennapjaimból. Ennek többek között már annyi értelme van/volt/lesz, hogy szabadidőmben tudok segíteni az e témában kapott levelek küldőire.

Egyébként, próbálj meg meditáción keresztül kapcsolatba lépni vele. Kellő gyakorlással akár ott is felfedheti valódi kilétét. Noha én nem alkalmaznám rá az evokációs módszert, és ha nem vagy védve, akkor igazából lehet, hogy akármilyen más entitás fogja magát beadni annak, akit te látsz úgy is, hogy valójában nem ő.

https://i.ibb.co/JsfrKsD/u-DVUiz0n-Ta-Ul.png

Én végül múlthéten átestem a Bemutatkozó Rituálén LUCIFER felé.
Meg kell mondjam, nagyon izgultam. Nem csak azért, mert Ő számomra ismeretlen volt még itt, hanem azért is,
mert szerettem volna jó benyomást tenni, csakhogy ugyebár beteg voltam, ami
nehezítette a koncentrációmat a procedúra némely pontjai során.

Vagyis azt hittem, hogy így lesz. Ugyebár azt tanácsolták, hogy kerüljem az ilyen rituálék indítványozását amíg beteg vagyok, mert az Istenek (Démonok/Gatekeeperek) energiái jóval magasabbak, mint amit az emberi test megerőltetés nélkül el tudna viselni. Én viszont tettem egy olyan dolgot, ami következetlenség volt a részemről: ígértem. Megígértem a rituálét, s biztos voltam benne, hogy tudtak róla. Márpedig én, sokkal komolyabb dologra készülök Feléjük, még a Bemutatkozásnál is (ami lényegében, semmi - mégis van szerepe), szóval a gondolatmenetem az volt: ha még egy bemutatkozó rituálét is elnapolok, akkor mi lesz komolyabb dolgokkal? - Nyilván mutogathattam volna az állapotomra és az ismerőseim szerint teljesen megértették volna, de én nem! "Hülye döntést hoztam? Olyan ígéretet tettem, ami nem volt megfontolt? MAJD LEGKÖZELEBB nem teszem."

Szóval a Rituálé (menetét nem írom le itt, mert nem szeretném, hogy bárki használja puszta kíváncsiságból úgy, hogy azt se tudja, mire készül) előkészületeivel végeztem, sikerült beszerezni a fontos színű gyertyákat is hozzá, illetve a Lucifer Sigiljét is elkészítettem. Közvetlenül az előkészületet megelőző egy órában már éreztem a változást a "környezetemben", a levegőben. Éreztem egy újfajta energiát, de fel nem foghattam, mekkora. Annyi idő múltán a szobámban ismét tapasztalhattam az elektromos berendezések zavargását, és a gyertyáim sorozatos kioltódását. Tudtam, hogy itt van és azt is, hogy ezt végig fogom csinálni.

Mikor végeztem mindennel, felírtam amiket kellett, transzba estem és az "előre megírt" folyamat alapján cselekedtem ez idő alatt. 10-15 perc volt előírva, kicsit aggódtam egy pillanatban, vajon túl hamar jövök-e ki ebből a fontos állapotból, amelyben a Sigillel dolgozom, majd két selymes kéz érintését éreztem a csuklóimon, s tenyeremen, mintha csak válaszul jelent meg volna segíteni: "Jól van. Gyere." A hang békét, határozottságot és kedvességet sugárzott.

Ugyan az Ő energiáinak érzékelése már problémásabb volt (mivel Abaddonhoz kétségtelenül "kötődöm" - ez holnap a tetoválás után még erősebb lesz), s nem ritka, hogy ilyen esetekben sokszor a Füstölők füstjében és a lángok táncolásában várjuk az Isten manifesztációját. Amíg dolgoztam láttam, hogy milyen tudatos "mozgásba kezd" a Füstölő, amit ajándékul gyújtottam meg számára.

Amikor végeztem, egy ideig még ültem magam előtt, és gyönyörködtem a füst táncában, amely szép lassan körülölelte az arcom is, és éreztem holmi lágy simítást a bőrömön. Több gyertyát állítottam, mind rendszertelenül, egymásnak (és a fizika törvényeinek) ellentmondva mozogtak, viszont akkor már nyugodt voltam, és úgy ahogy, "megszoktam" az Ő közelségét is.

Fantasztikus volt Ő,
és az általa szerzett tapasztalat is.

Ráadásul, amióta bemutatkoztam, az álmaim is nagyon különössé váltak (és remekül alszom).
Egyáltalán nincs meg ezeknek az "álmoknak" az a jellegzetes "álom" érzete, ami eddig meg volt. Mindegyik sokkal valósághűbb s bár eddig is jó voltam a tudatos álmodásban, és különböző álomtípusokat is megéltem már két évtized alatt, ezek mégis teljesen mások. Olyannyira, hogy leírni sem tudnám.
Amikor felkelek néhány pillanatra, elő tudom hívni ezeket a pillanatokat, és alighanem "ébren" is tudom irányítani őket. Olyan ez, mintha egyszerre tudatosan két helyen élnél, cselekednél (és én ebben mindig nagyon is biztos voltam).

Nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy ezt kinek köszönhetem, vagy minek a hatása.
Gyanakszom, hogy Luciferé, viszont Abaddonnal dolgozom főképp, így már viszont értem,
miért kérte azt, hogy törekedjek arra, hogy Rá koncentráljak. Talán kooperálnak,
és bár Lucifer is segít, nekem Abaddonra kellene szegeznem a figyelmem, s a tanaira.

Akárhogy is, a holnapi nap folyamán meglesz a tetoválás és biztos vagyok abban is, hogy
éjszaka érezni, hallani fogom Abaddon hívását, és végre újra beszélhetünk/együtt lehetünk.
Van is miről, és van is miért...


https://i.ibb.co/tKpvX3v/abaddon-sigil.png

Utolsó módosítás: Elyroze (2019. 03. 19. - 20h15)


https://bit.ly/2JDSrxv

Bejelentkezve

#158 2019. 03. 22. - 18h53

Obszidián gárda
BeccaCrosswood
Zöldfülű
BeccaCrosswood
...
Üzenetek: 89

Sziasztok!

Régóta olvasom a topikot (ezt is és anno a mára már lezártat is), ám még nem írtam ide.
Elsősorban egy kérdéssel fordulnék hozzátok: Ki honnan meríti a tudását? Blogok, weboldalak, könyvek...
Fiatal korom óta érdekelnek ezek a témák, ám sosem tudom eldönteni, melyek azok az oldak vagy kötetek, amelyek valós, hiteles információkkal szolgálnak.
Az egyik helyen ezt állítják, a másikon azt és rendszerint belekuszálódok az egészbe.

Ha meg tudnátok dobni akár itt (nem szabályellenes, ugye?) vagy akár privátban pár linkkel vagy könyvcímmel, azt hálásan megköszönném /static/img/forum/smilies/smile.png


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/3fd8e9ed-4b00-4e26-95ed-d69014253ff0/dd73cni-8847eff3-d099-4ec4-8acc-137be01f1a87.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzNmZDhlOWVkLTRiMDAtNGUyNi05NWVkLWQ2OTAxNDI1M2ZmMFwvZGQ3M2NuaS04ODQ3ZWZmMy1kMDk5LTRlYzQtOGFjYy0xMzdiZTAxZjFhODcuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.MPHGd9kQksB6fc5zJzRMdBh08EQw8ZHzWmj3BA4fiUI

Kijelentkezve

#159 2019. 03. 31. - 20h23

Obszidián gárda
Ŀucifer
A vízi nimfák cinkosa
Viserah
...
Üzenetek: 32 841

https://i.ibb.co/wwzF94C/Viserah1-Header.png

Tegnap éjfélkor (egy hosszú, bonyolult és felháborító eset után) úgy döntöttem, hogy egy Rituálé keretében kérem Abaddont és Enki Herceget (Lucifer), hogy egy olyan illető méltó büntetésének végrehajtója lehessek (mint annyi más ember életében voltam ezelőtt), aki már régóta megérdemelné azt hogy megmutassák neki, hol a helye, mert sokaknak ártott ott, és a tiszteletlensége az Istenek felé felfoghatatlan és undorító.

Abaddontól fél, nem is kérdés miért, s bár Ő a Patronom úgy éreztem, mindenképp "illő lenne" beavatnom Lucifert is az ügyben, hisz érintett benne, és közösen elindítani egy hullámot, amely az illető bűnhődéséhez vezet.

(A Rituálé menetét nem írom le, s nem fogok részleteket megosztani,
azt hiszem teljesen érthető, hogy átkozási módok nem itt fognak röpködni.
)

A papírlapot, amelyre írtam végül a láng felé tartottam, miután felolvastam s vártam, hogy a tűz feleméssze (ennek több oka is van, miért így csináljuk), ám érdekes módon, a lap 10 perc után is hófehér maradt! A tűz lángjai ezüst, kék, fehérarany, és már-már szemet bántóan világos kék színben égett, ahogy a betűk rajta aranylottak szintúgy közel 10 percen át (ceruzát használtam) bármiféle "égési nyom" nélkül.

Éreztem a két Isten jelenlétét, a gyertyák és füstölőim füstje is megerősítette mindezt.
Pozitív jelenségnek tartom mindezt, és bízok benne, hogy hamarosan áttörést érünk el. Ugyanakkor
sok tennivalóm van "ezen a síkon is" a srácot illetően, aki pár napja ahogy sejtettem,
ráharapott a csalimra és azonnal, meg is jelent a privát üzeneteim egyik küldőjeként.

Egyébként Lucifernek és Abaddonnak igaza volt. Ma egy harmadik személy is beugrott a "ringbe",
aki egyértelműen próbálja valami okból "menteni" az illetőt, aki a megjegyzései alapján
korán sincs olyan "jól", mint tegnap. Habár erősen látszik, hogy az egója nagyobb, mint a teljesítménye.


https://i.ibb.co/JsfrKsD/u-DVUiz0n-Ta-Ul.png

BeccaCrosswood írta:

Ki honnan meríti a tudását? Blogok, weboldalak, könyvek...

Én személyes tapasztalatok útján, s ezekből összekovácsolt következtetéseim vagy elemi tudásom önmagában bizonyosságot nyer általában.

Nem hiszem, hogy létezik olyan weboldal, amely teljesen hiteles információkkal szolgálna, vagy könyv, vagy bármi más. Ha többet akarsz tudni a témában a legfontosabb: tudj kérdezni.

Ha tudsz, akkor ezen kérdésekre hosszú-hosszú procedúra, mire hiteles választ találsz, s ha csak nincs személyes tapasztalatod, akkor igen erős combokat kell "hízlalnod" neki, hogy ne legyen megtévesztő a szerzett tudásod.


https://i.ibb.co/JsfrKsD/u-DVUiz0n-Ta-Ul.png

>> Jó éjt videók

A tegnapi nap folyamán épp lefekvésre készültem, de néhány elég érdekes és ijesztő videót dobott fel a YouTube. Egészen pontosan kettő volt, amely biztosan felkeltette a figyelmem, ugyanakkor vissza is tudtam őket gyorsan keresni. 10 videót fogtok látni, ebből néhány kifejezetten hátborzongató.

Jó szórakozást hozzájuk!
(A Csatornára, amely megosztotta ezeket, azonnal fel is iratkoztam,
mivel csodával határos módon, még nem voltam.
)

- Kiegészítve az Árnyékemberek résszel, ami felkapott téma és
amelyről még a Wikipédia is komolyan ír.
-
https://i.ibb.co/pjcvRHn/abaddon-sigil-nine-demonic-gatekeepers-icon-cr.png           https://i.ibb.co/YL1jsRk/d051c8f7bc0772ee74daaffef2e8f598.png           https://i.ibb.co/9HXRcKy/Lucifer-Sigil.png


https://bit.ly/2JDSrxv

Bejelentkezve

#160 2019. 04. 01. - 07h20

Obszidián gárda
BeccaCrosswood
Zöldfülű
BeccaCrosswood
...
Üzenetek: 89


Köszönöm a gyors válaszod, Viserah!
Én sajnos lassabban reagálok mostanság, mint ahogy akarnék.

Fiatalabb koromban többet tapasztaltam (bő tíz éve), ám manapság nem igazán, viszont a téma azóta is foglalkoztat. Gyakran megpróbálok jobban elmélyülni benne, aztán megint félreteszem egy ideig, mert éppen más az, amire sokkal több időt, energiát és figyelmet kell fordítanom.

Tovább keresgélek, mert általában mikor egy "probléma" felüti a fejét -legyen az bármilyen formátumú probléma- sosincs megoldásom, de pár nappal/héttel később mindig megoldódik, megtalálom amit kerestem vagy éppen megtörténik, amire vártam, csupán idő kérdése.

Az elmúlt héten például a Youtube volt hasznos barátom a témában, illetve most látom hogy kiegészítetted a hozzászólásod néhány videóval, amelyek a reggeli kávém és a munkába rázódás mellé tökéletesek lesznek.


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/3fd8e9ed-4b00-4e26-95ed-d69014253ff0/dd73cni-8847eff3-d099-4ec4-8acc-137be01f1a87.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzNmZDhlOWVkLTRiMDAtNGUyNi05NWVkLWQ2OTAxNDI1M2ZmMFwvZGQ3M2NuaS04ODQ3ZWZmMy1kMDk5LTRlYzQtOGFjYy0xMzdiZTAxZjFhODcuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.MPHGd9kQksB6fc5zJzRMdBh08EQw8ZHzWmj3BA4fiUI

Kijelentkezve

#161 2019. 04. 06. - 23h59

Obszidián gárda
Ŀucifer
A vízi nimfák cinkosa
Viserah
...
Üzenetek: 32 841

https://i.ibb.co/wwzF94C/Viserah1-Header.png

Annak idején én is hasonló tempóban foglalkoztam Paranormális témakörökkel, és ezeket gyakran az is befolyásolta, hogy éppen miket tapasztaltam, és/vagy hogy azokat mely régi esetekhez (vagy mástól hallott) tudom csatolni. Egy időben az is lekötött, hogy adott videókat elemeztem, és próbáltam magyarázatokat keresni rá előbb a "hétköznapi" világból, majd amikor az nem sikerült, akkor merültem el abban s kaptam elő azt a tudásom, ami akkor volt.

Mivel elég tág az egész Paranormális Téma, így nem is lehet könnyedén átlátni az egészet, és egyszerre összpontosítani mindenre, ami érdekel úgy általában róla, ill. foglalkoztat.
Ráadásul sokszor úgy ugrik neki az ember, hogy a lelkekről és egyéb dimenziókról, síkokról valamint ezek működéséről nem sok ismerete van, márpedig ez valamennyi esetben rendkívül fontos és segít megérteni azt, ami épp történik. Voltaképpen, meg kell találnod az összefüggést, hisz az esetek döntő hányadában ezeknek fontos szerepe is lehet.

Az elmúlt egy-két évben még itt, Eldarya oldalán is gyakran megesett, hogy olyanok kerestek fel tanácsok reményében, akik amúgy szkeptikusak, laikusak voltak az első nagy tapasztalatuk előtt. Azóta én is rengeteg új dolgot tanultam.


>> Jó éjt videó!
Na! Pontosan ilyen (4:58) olyan emberek reakciója, akik, hogy őt idézzem azt mondogatják: "Nem félünk tőled!"
Természetesen nem. Aztán, amikor történik velük valami hasonló, legszívesebben felhagynának földi pályafutásukkal. Fenomenális és nevetséges.


>> HIBA A MÁTRIXBAN
A mai napon megint akadt időm egy kicsit nézelődni Nuke videói között egy kis kihagyás után, és találtam egy két érdekességet. Ugyan inkább a kifejezetten egyirányúan Paranormális/Kriptid videóival szimpatizálok,
valójában, ez sem áll teljességgel távol tőle. Elvégre tudományágak foglalkoznak bármivel, amiről itt eddig beszéltünk, és amiről fogunk.

8:04 - Az én figyelmemet ez a jelenet keltette fel leginkább. Ugyan van néhány kezdetleges elképzelésem arról, hogy hogyan is lehet ezt egyébként "megrendezni" és kijátszani, de a férfi videói alapján nem hiszem, hogy pont egy olyan gondolkodású személynek állna érdekében ezt meglépni, mint amilyen ő.

A Mátrix témája egyébiránt is nagyon "topic", és nagy nevek
a mai napig dolgoznak vele.


https://i.ibb.co/pjcvRHn/abaddon-sigil-nine-demonic-gatekeepers-icon-cr.png           https://i.ibb.co/YL1jsRk/d051c8f7bc0772ee74daaffef2e8f598.png           https://i.ibb.co/9HXRcKy/Lucifer-Sigil.png


https://bit.ly/2JDSrxv

Bejelentkezve

#162 2019. 04. 13. - 10h26

Obszidián gárda
hajni205
Legyőzte a Dahut
hajni205
...
Üzenetek: 2 446

Üdv újból!

Mikor otthon voltam akkor zene hallgatás közben a zene alatt a drága kis telefonkám kiadott egy külföldi videót.Mivel én YouTube-n hallgattam zenét és  a zene alatt amit kiadott videót annak a képét érdekesnek találtam ezért hát bele néztem.Azon a napon kerestem még annak a személynek több videóját akire csupa véletlenül találtam rá.
Egyre érdekesebbek voltak a videói ezért én feliratkoztam a csatornájára.
A mai napon 1 órája egy nagyon érdekes videót töltött fel amit ide be is fogok rakni.
A videó nem ijesztő,viszont nem igazán ajánlanám 12 alatt 14 év a "max" mikor már megengedett.
Na de nem dumálok ennyit,a videós neve Paranormal World


Ez külföldön van,viszont azt hittem korábban,hogy e csodálatos lények nem élnek de mégis vannak ilyenek.
Vannak ennél érdekesebbek is,bár ha tengeri szörnyek lennének már rég kifogták volna őket.De ez nem tengeri szörny sem szellem..
Ezekért az apróságokèrt szívesen elmennék külföldre, hogy egy ilyen lényt láthassak.:'D

Utolsó módosítás: hajni205 (2019. 04. 13. - 10h35)


https://static.kepfeltolto.com/big/2019/05/13/ea7327903c60ff4430ea0849829910e8.jpg

Kijelentkezve

#163 2019. 04. 14. - 21h41

Obszidián gárda
Ŀucifer
A vízi nimfák cinkosa
Viserah
...
Üzenetek: 32 841

https://i.ibb.co/wwzF94C/Viserah1-Header.png

Néhány nappal ezelőtt úgy döntöttem, hogy CHERNOBOG Sigiljét megrajzolom, majd a párnám alá helyezem és így hajtom álomra a fejem. A Démonkirályok és Hercegek Sigiljével való alvás rendkívül sokféle hatást vált ki az emberből, ennek pedig ezer oka van. Többek között az is, hogy ilyenkor egy bizonyos (fej/szemöldök) csakra pontra van folyamatos hatással.

Szóval elkészítettem a Szépségem Sigiljét:

https://i.ibb.co/Rc8cHkh/DSC-0215.jpg

Az első éjszaka azonnal rendkívül különös hatással fogott el. Az eddig rendszeres álmaim "megszűntek" - értem ezt úgy, hogy bár nyilvánvalóan álmodtam, de hosszú idő múltán most először voltam képtelen emlékezni rá.

Egy másféle hatást is tapasztaltam, ezek olyan energiakitörések voltak a testemben, amelyek forró lávaként keringtek az ereimben, és kitöltötték a tüdőm, illetve a szívem. Pulzáltak és kavarogtak, hatalmas nyomást éreztem a testem középpontjában, majd egy hirtelen pillanatban jéghideggé "fagyott" ez az energia, és eltűnt. Eme jelenségek teljesen véletlenszerűen jelentkeztek, 10-15 másodpercig tartottak és volt, hogy akár 10 perc alatt háromszor is átéltem.

A második éjszaka előtt a párnám alá néztem egy ismeretlen "gondolattól" vezérelve, és döbbenten tapasztaltam, hogy a Sigil fejjel lefelé fordult! Halálpontosan ellentétesen azzal, ahogy én azt oda tettem. Senki nem jár a szobámba a családból, és senki nem tudott a tervemről. Nem volt egy apró gyűrődés sem a Sigilt ábrázoló lapon sőt, tudom, hogy jól tettem oda. Nem csak azért, mert emlékeztem rá, hanem mert amikor megérintettem hogy tudjam, merre van, éreztem a lap szélét, ez alapján pedig tökéletesen fel tudtam mérni, melyik az alapéle, és a szakított.

Az éjszaka maga ugyanolyan volt mint az első, és ez az érzés állandósult, amikor a párnára hajtottam a fejemet. Amíg más beszámolók alapján sokan egyáltalán nem tudtak, vagy csak nehezen elaludni, nekem ezzel nem volt problémám. Ugyanakkor mindig pontban 4-körül felkeltem, és éreztem az Istenség jelenlétét. Hallottam, amit mond, tisztán és egyértelműen.

A harmadik alkalommal már képes voltam emlékezni az álmaimra, úgy ahogy, és ezek rendkívül szokatlan álmok voltak.
Kíváncsian várom a fejleményeket!

https://i.ibb.co/JsfrKsD/u-DVUiz0n-Ta-Ul.png

Továbbá úgy tűnik, hogy egy másik Herceget is sikerült bevonzanom.
Egészen konkrétan SITRI HERCEGet:

https://i.ibb.co/Xs8z80n/artyom-grigoryan-Sitri.jpg

A sztori hosszú és a mai tapasztalatom, ami feltette az i-re a pontot
kifejezetten szexuális jellegű, tehát nem tűr Fórum-nyomdapapírt.

https://i.ibb.co/JsfrKsD/u-DVUiz0n-Ta-Ul.png

@HAJNI
> Vannak ennél érdekesebbek is,bár ha tengeri szörnyek lennének már rég kifogták volna őket.De ez nem tengeri szörny sem szellem..

Ezt erősen kétlem. A Föld óceánjainak döntő százalékát egyáltalán nem ismerjük, ebből adódóan rengeteg olyan "tengeri szörny" létezhet még és létezik is, amelyekről még csak nem is tudunk.
Még olyan élőlények kifogása is problémát jelent néha, amelyről azért már van tudomásunk, mégis iszonyú nehéz lépre csalni és elcsípni a megfelelő pillanatot, a megfelelő helyen.
Különösen azért, mert valamennyi faj jóval mélyebben él, mint amilyen mélyről az ember halászik/tudna.


https://i.ibb.co/pjcvRHn/abaddon-sigil-nine-demonic-gatekeepers-icon-cr.png           https://i.ibb.co/YL1jsRk/d051c8f7bc0772ee74daaffef2e8f598.png           https://i.ibb.co/9HXRcKy/Lucifer-Sigil.png


https://bit.ly/2JDSrxv

Bejelentkezve

Oldalak : 1 ... 5 6 7