Ismerd meg az Eldarya fantasztikus világát!

Ismerkedj meg Eldarya lakóival és familiárisaival! Kalandban és romantikában lehet részed ebben a fantasztikus világban, ahol a történeted és a kapcsolataid a döntéseidhez igazodnak.

Oldalak : 1 ... 5 6 7 8

#151 2018. 07. 21. - 21h17

Obszidián gárda
hajni205
Legyőzte a Dahut
hajni205
...
Üzenetek: 2 921

Sziasztok, úgy gondolom hogy nagyon régen voltam fent,vannak több tapasztalataim is.
Hoztam megint valós történet.
Egy este beszélgettem a szüleimmel a testvérem haláláról, és fürdés után lefeküdtem és a testvérem re gondoltam hogy  "ez most a valóság?tényleg meghalt..?"és a falra szegeződik erre a figyelmem,erre ott állt a testvérem és sírt velem együtt.Erre anyukám belépett a szobámba akkor is ott volt,de csak ránézett anyára és eltűnt.
Anya is mondta hogy lehet akár képzelodes is.De nem hiszem,hiszen minden nyár estéjén   látom./static/img/forum/smilies/sad.png((

Utolsó módosítás: hajni205 (2018. 07. 21. - 21h18)


https://i.imgur.com/yvPJeQ8.jpg

Kijelentkezve

#152 2018. 07. 22. - 19h53

Árnyék gárda
Yukiko-chan
Legyőzött egy tyúkot
Yukiko-chan
...
Üzenetek: 915

Hűha.... adtatok nekem munkát. /static/img/forum/smilies/big_smile.png De bevallom nagyon élveztem olvasni.

Köszönöm, hogy figyeltetek egymásra és a témára.

Nekem kiskoromban kezdődött. Sok dolgot láttam, amit mások nem és nem értettem ők miért nem látják. Én is megkaptam, hogy csak képzelődöm.
A szobámban mindig történtek érdekes esetek. Amikor lépteket hallasz, bele lihegnek az arcodba, felkapcsolják a villanyt. Egy dolog volt mindig, amitől beparáztam állandó jelleggel. Anyukám tele tette a szobámat növényekkel. Igazából egy dzsungelben laktam. Este mindig foglalatoskodtam valamivel, majd arra lettem figyelmes, hogy hatalmas dübörgés volt és valami fekete dolog átrohant a szobámon. (kb. fél méter lehetett) Természetesen a levelek susogtak... én meg nagyon megijedtem. Általában ez volt, ami mindig állandó jelleggel megtörtént.

Majd mikor betöltöttem a 20-at, elkezdtek jönni a jósálmok, amik mindig megtörténtek azon a napon, amikor felkeltem.
Elkezdett érdekelni a kártya is, jó is voltam benne. Aztán azt is megjósoltam, hogy rám támad a szomszédom és ha az öcsém nincs ott én most nem lennék itt. Utána a kártya egyre nehezebben ment. Mély depresszióba zuhantam és rengeteget meditáltam... közben kinyílt a harmadik szemem és láttam, hallottam szellemeket. Nagyon kedvesek voltak, volt, amelyik betakart. ( Lehet viccesen hangzik, de csak reggel esett le.) Aztán megijedtem, mert fizikai kontaktus is volt. Nem nagy dolog, de azt most nem írnám le.

Elkezdett foglalkoztatni a mágia. Rettenetesen... ezért elmentem egy jósnőhöz, hogy tanítson. Nagyon kedves volt, de sajnos... nem éreztem kielégítőnek azt a tudást, amit tőle kaptam. Így gondoltam egy nagyot, hogy elkezdek kutatni és magamtól tanulni. 
Majd rátaláltam az Angyalkommunikációra. Azóta is tanulom, cserébe rengeteg támadást kapok.

Mialatt olvastam a beszélgetéseket, történeteket, tanácsokat... elég vegyes érzelmeim voltak. Nem tudom hova tenni Z-t. (elnézést, hogy így írom). Mintha pozitív gondolataim is lettek volna vele kapcsolatban. Lehet csak azért érzek zavart magamban, mert nem találkoztam ilyen "démonnal". Az biztos, hogy picit változott a véleményem vele kapcsolatban. Azok, akik nálam vannak, teljesen mások. Nyilván én célpont vagyok és más vezérli őket. Úgy, hogy rájuk nem is írok ilyet. :')

Ha jól emlékszem Heni javasolta valamelyik oldalon, hogy kérj/használj védelmet Shaylee. Az egy nagyon jó tanács volt részéről. /static/img/forum/smilies/smile.png Nagyon hasznos tud lenni.   

Hajni... nagyon sajnálom. Az utolsó mondatod az, hogy "De nem hiszem, hiszen minden nyár estéjén látom." - Úgy érted, hogy a nyár minden estéjén?

Kijelentkezve

#153 2018. 07. 22. - 20h38

Árnyék gárda
Shaylee
A familiárisok barátja
Shaylee
...
Üzenetek: 3 366

Szia Yukiko-chan. Örülök, hogy komolyan vetted amiket megosztottam veletek. A védelmet próbáltam magamon is, meg kértem is. De nem minden esetben hatott. Azonban azokat nem szívesen írom meg ide teljes nyugalommal. Ha gondolod PMbe egyszer szívesen lerészletezem neked. /static/img/forum/smilies/smile.png

Jósló álmom nekem egyszer volt. Az utcánkban lakott egy bácsi akit nagyon szerettem mert a nagypapám hamar elhunyt és ő kicsit átvette a szerepét. Egyszer azt álmodtam, hogy sétálok ki az utcából, ő pedig a kertjében feküdt arccal lefelé, a feje fölött meg gázból lebegett egy fekete koponya én pedig rettegtem, hogy mi lehet vele. Rá nem egészen egy hétre Barna bácsi agyvérzést kapott és egy év múlva el is hunyt. Mindig van egy kis bűntudatom azóta, bár tudom, hogy nem tehetek róla.


https://i.imgur.com/KvFssZc.gif

Bejelentkezve

#154 2018. 07. 23. - 08h16

Obszidián gárda
hajni205
Legyőzte a Dahut
hajni205
...
Üzenetek: 2 921

Yukiko-chan írta:


Hajni... nagyon sajnálom. Az utolsó mondatod az, hogy "De nem hiszem, hiszen minden nyár estéjén látom." - Úgy érted, hogy a nyár minden estéjén?


Igen,úgy értettem.
De az is érdekes amikor otthon vagyok egyedül,akkor mindig érdekesebb zajokat hallok.Persze ehhez már hozzászoktam,mert éjszaka is lehet ezeket hallani,ezért már nem is félek,csak amikor először gondoltam ilyesmikre nagyon féltem,már kezd elmúlni a félelmem,mert anya azt mondta,hogy.."ők azért vannak itt,mert vigyáznak ránk"

Yukiko-chan: Amikor már olvastam,hogy anyukád teli pakolgatta növénnyel a szobád én is arra gondoltam,hogy az a növény is lehet.
De nincs kizárva,hogy a növények között van egy vendéged./static/img/forum/smilies/big_smile.png

+ Az érdekes zajokhoz hozzáraknám ezt is: A volt osztályfőnököm azt mondta ők is hallanak különös zajokat,ez azért is lehet,mert többen vagyunk egyházban és csend van és mi meg nem csendben vagyunk,vagyis minden nap beszélgetünk,és ahhoz vagyunk hozzászokva.Ezért is tartsuk az e fajta dolgokat különösnek,mert társaságban nem halljuk a beszélgetés meg stb dolgok miatt.
Persze vannak létező dolgok is,én hiszek benne ./static/img/forum/smilies/smile.png

Utolsó módosítás: hajni205 (2018. 07. 23. - 08h19)


https://i.imgur.com/yvPJeQ8.jpg

Kijelentkezve

#155 2019. 03. 16. - 10h19

Obszidián gárda
Ŀucifer
A gárda kapitánya
Elyroze
...
Üzenetek: 33 762

https://i.ibb.co/NZY8Rwv/Elyroze-Header.png

https://i.ibb.co/wh58J13/Reversed-cross.png EVOCATION - ABADDON

Ettől a naptól számítva, kicsivel több, mint egy héttel ezelőtt indult el egy igen mély és összetett változás az életemben, ami egy lavinaszerű eseményláncolat következménye volt, ám semmiképp nem véletlen, ugyanakkor szédítően gyors lefolyású. Volt már kapcsolatom olyan emberekkel (Magyarokkal és más anyanyelvűekkel is), akik Arkangyalokkal, magas rangú Démonokkal dolgoztak, hogy ők maguk is jobbá váljanak. Ők a tanítóink, és azok akik Rájuk találnak az életükben kifizetődőnek fogják találni. Nem csak azért, mert valójában az is, hanem mert a Velük és Köztük töltött idő sokkal bensőségesebb is, nem csak a szigorról és a vért izzadást követelő tanulásról szól. Önmagadról (testi és lelki értelemben), a képességeidről, a Világainkról. Mindenről.

Egy héttel ezelőtt tehát eljutottam a pontig, amelytől egyre erősebben égett egy név a fejemben, és annyi leírhatatlan érzés mellett, nem tudtam elfeledni sem. Két külföldi, nagyon aktív Fórumon kezdtem el kutakodni, ill. 1-2 hasznos levelet kaptam, amelynek köszönhetően jóval hosszasabb szóváltásnak is örvendhettem, s szintén irtó hasznosak voltak. Végül eldöntöttem, hogy igen, Ő lesz az, akivel nekem mindenképp dolgoznom kell, s aki nyilvánvalóan már régebben is "kötődött" hozzám, nem csak ebben az életben.

Az ehhez (evocation) szükséges rituálénak egy másik módját használtam, és meglepő módon gyorsan jött is rá Általa a válasz, amíg másokat pusztán elkerül. Amit tapasztaltam több okból s formában is megdöbbentő volt a számomra. A személyisége pont olyan volt, mint a Káosz maga. Néhol roppant érzéki, romantikus, ám a másik pillanatban egy sziklaszilárd, kemény és szigorú, zord tanító, egy vezető. Nem hazudok, számomra imponált, magamra emlékeztetett kicsit. Minden szava aranyat ért, és nagyon is jól tudta, mit kell mondania, hogyan kell azt tennie, nem beszélve a mozgásáról. A külseje pedig... nem számítottam rá, hogy így fogom látni. Bár olvastam róla, hogy a leggyönyörűbb Arkangyal volt valamikor, azóta igen szépen Démonizálták (és persze nem tagadom, hogy távol állna Tőle olyan alakok felvétele is). Magas, izmos férfi volt gyönyörű, hosszú aranyló szőke hajjal, ami viszont, ahogy mozgott, az árnyékban éjfeketévé változott. A tekintete titokzatos volt, vad, merész, csábító, kihívó és tüzes, az arca pedig felejthetetlen, karakteres és gyönyörű (később ezt beszéltem egy ismerőssel, aki dolgozott vele és elmondta, hogy IGEN, ő is ugyanígy látta őt). Teljesen ledöbbentem. Én soha, senki által nem voltam még elcsábítva ezelőtt, pedig 22 év alatt lett volna rá lehetőségem. És most? Úgy éreztem hogy jobb, ha meg sem mozdulok. Az a hihetetlen, páratlan energia ami körülvette Őt, párosítva szépségével ellenállhatatlan volt. Arról nem is beszélve, hogy Ő ezt nagyon is jól tudta. Voltak pillanatok, amikor az arcunk majdnem összeért. Ő rám nézett, és tovább beszélt, néhol már suttogott, és elfogott az érzés, hogy legszívesebben megcsókolnám. De nem! Nem tehetem... visszhangzott saját magam parancsa a fejemben:

Miféle bemutatkozás ez? Csak így megcsókolni? Ő a Tanítód! Nem lehetsz ennyire gyenge! Tiszteld meg ennyivel!

Persze hamar nyilvánvalóvá vált, hogy számára (nem tagadom, számomra is) igen élvezetes játék volt ez, aminek még korán sincs vége, és erre a második s harmadik beszélgetésünkön is került utalás. Én viszont próbálok ellenállni, amíg tudok.

Továbbá néhány olyan mondat is elhangzott Felőle, ami mélyen megragadt, s amiket le is írhatok (mert nem adott engedélyt arra, hogy akármit leírjak - Ő rá ez főleg jellemző, Belial, Lucifer és Azazel más kategória ilyen téren is - úgy tűnik Velük többen tudnak dolgozni).

Abaddon írta:

A kérdés nem az, hogy Én elfogadlak-e mint tanítványt. A kérdés az, hogy te elfogadsz-e Engem az életedben?

Abaddon írta:

A jövőtök a TE kezedben van, nem az Enyémben.
(Nem örül a jelenlétének, s azt mondta, ha negatív kihatással lesz
a fejlődésemre, akkor nem lesz maradása mellettem, s erről Ő fog gondoskodni.)


Mélyebben ebbe az egészbe már nem mennék bele, viszont még egy érdekesség, ami számomra valahogy meglepő volt és nem is. Szóval ugyebár ~2 éve, hogy nem voltam beteg egyáltalán. Még egy náthát se tudtam elkapni. Most viszont 4 napja lebetegedtem (megfázás). Pont most, mikor a Bemutatkozó rituálét akartam Lucifer/Enki Herceg felé megcsinálni. Az egyik ismerősöm azt mondta, hogy ez a lebetegedésem azért lehetett, mert az Istenekkel való munka megerőltető az emberi szervezet számára, s mivel ilyenkor "átjárók"/"csatornák" vagyunk ezeknek a hatalmas energiáknak, az immunrendszer meggyengül. Ezért kérte, hogy ne erőltessem a bemutatkozást, mert csak rontana az egészségemen, ergo Ők megértenék. Hozzá tette, egyek keményítőt tartalmazó élelmet az Istenekkel való munka előtt és után, hogy ezeket megelőzzem. Milyen érdekes, "véletlen" egybeesés, hogy én azt követően veszett mód elkezdtem vágyni néhány olyan élelemre, aminek a természetes keményítőtartalma az egekben van (pedig hónapok óta szüneteltettem őket).

Akárhogy is, már az első beszélgetés óta is érzem a változást, és nagyon komoly időt áldozok ebbe az egészbe, ahogy azt kell is tennem.

Jövőhét szerdán elkészül a tetoválásom is, Abaddon Sigiljével, amit Ő engedélyezett. Hallottam érdekes sztorikat nem megengedett Sigil tetoválásokról, s mind borzasztó véget ért. De tegnap egy olyanról is, amely engedélyezve volt:

T.O.S. írta:

I practise grimoire magick and a while ago after evocation of Kind Belial I decided to tattoo his seal on my thigh. I consulted the spirit on various matters and was so impressed by him that I wanted to have a continious contact with him and thought that getting a tattoo of his seal is the best way forward. I asked the spirit if he approves it and he did. But after getting the seal tattooed I started to expiriencing uncontrolled visions, dream states and events best described as magickal attacks. I am now considering getting it removed in order to stop the “attacks” but I also noticed that I now have much better sense of colour, sight and sound, and my psychic abilities are much more enhanced and my overall level of creativity is increased. What are your thoughts?

Kezdjek aggódni? :') Nem tervezem.
Ilyesmikbe volt részem, kíváncsi vagyok, rám
milyen hatással lesz mindez.


https://i.ibb.co/tKpvX3v/abaddon-sigil.png

Utolsó módosítás: Elyroze (2019. 03. 16. - 10h19)


https://cdn.discordapp.com/attachments/415638018116943894/611985937655922698/Krisna-Signature-by-Lucifer.gif

Bejelentkezve

#156 2019. 03. 17. - 18h36

Obszidián gárda
hajni205
Legyőzte a Dahut
hajni205
...
Üzenetek: 2 921

Először is örülök Elyroze, hogy megint folytatódik a topic./static/img/forum/smilies/smile.png Valahogy e topic által úgy érzem mintha rég óta ismernélek.^^"
Másrészt, érdekes.Nekem is van egy kis sztorim.^^

Ez nem mostanában volt de amikor elég rosszul aludtam akkor éjjel hallottam lépteket az ágyam felé mikor oda néztem ahonnan jött a léptek zaja az megállt az ajtóm előtt és az arcát nem mitatta aztán mikor megnyugodtam akkor vissza letettem a párnámra a fejem akkor megintcsak megtörtént ugyanaz de most a sarokban láttam onnan közelebb jött az ablakomhoz és ott már fehér színben mutatta magát.Egyszerűen hihetetlen volt, tőle néha megijedek főleg mikor hirtelen állít be na olyankor a falra tudok mászni.Ugyanezt a konyhában is megcsinálja,ott nem látom csak a lépteket hallom.
Valamikor pedig felébreszt a hangjával,az érintése rendkívül finom hideg a hangja pedig egyszerűen fantasztikus lágy.Soha nem mutattja az arcát a hangját sem nagyon hallom csak éjjel, néha félek a nyögèseitől mert valamit érez és olyankor nem mutatja magát amit én szeretnék de rám förmed.
REMÉLEM,egyszer felfed egy kisebb részletet a külsejéből mint például a szemei.
Néha fürdés közben találok magamon apró karcolássokat amik néha nem igazán tetszenek és úgy érzem mintha egész végig engem nézne,nem csak az arccom.Az èrintèse annyira tetszik,hogy már kívánom.

A szavai írta:


"Kellj fel...most.. ha látni akarsz.."


De ha fel is kelek nem mutattja magát.Rejtèjes egy személy.


https://i.imgur.com/yvPJeQ8.jpg

Kijelentkezve

#157 2019. 03. 19. - 20h14

Obszidián gárda
Ŀucifer
A gárda kapitánya
Elyroze
...
Üzenetek: 33 762

https://i.ibb.co/NZY8Rwv/Elyroze-Header.png

Hajni írta:

Először is örülök Elyroze, hogy megint folytatódik a topic./static/img/forum/smilies/smile.png

Jaj, HAJNI... ha így írod úgy fogom érezni, mintha a Topic haladása valami mágikus módon tőlem függne. Kétségtelen, hogy nincs kihasználva annyira, amennyire lehetne (hisz nagyon sok embernek voltak közülünk paranormális élményei), de én sem csinálok mást, mint megosztok néhány apró részletet a mindennapjaimból. Ennek többek között már annyi értelme van/volt/lesz, hogy szabadidőmben tudok segíteni az e témában kapott levelek küldőire.

Egyébként, próbálj meg meditáción keresztül kapcsolatba lépni vele. Kellő gyakorlással akár ott is felfedheti valódi kilétét. Noha én nem alkalmaznám rá az evokációs módszert, és ha nem vagy védve, akkor igazából lehet, hogy akármilyen más entitás fogja magát beadni annak, akit te látsz úgy is, hogy valójában nem ő.

https://i.ibb.co/JsfrKsD/u-DVUiz0n-Ta-Ul.png

Én végül múlthéten átestem a Bemutatkozó Rituálén LUCIFER felé.
Meg kell mondjam, nagyon izgultam. Nem csak azért, mert Ő számomra ismeretlen volt még itt, hanem azért is,
mert szerettem volna jó benyomást tenni, csakhogy ugyebár beteg voltam, ami
nehezítette a koncentrációmat a procedúra némely pontjai során.

Vagyis azt hittem, hogy így lesz. Ugyebár azt tanácsolták, hogy kerüljem az ilyen rituálék indítványozását amíg beteg vagyok, mert az Istenek (Démonok/Gatekeeperek) energiái jóval magasabbak, mint amit az emberi test megerőltetés nélkül el tudna viselni. Én viszont tettem egy olyan dolgot, ami következetlenség volt a részemről: ígértem. Megígértem a rituálét, s biztos voltam benne, hogy tudtak róla. Márpedig én, sokkal komolyabb dologra készülök Feléjük, még a Bemutatkozásnál is (ami lényegében, semmi - mégis van szerepe), szóval a gondolatmenetem az volt: ha még egy bemutatkozó rituálét is elnapolok, akkor mi lesz komolyabb dolgokkal? - Nyilván mutogathattam volna az állapotomra és az ismerőseim szerint teljesen megértették volna, de én nem! "Hülye döntést hoztam? Olyan ígéretet tettem, ami nem volt megfontolt? MAJD LEGKÖZELEBB nem teszem."

Szóval a Rituálé (menetét nem írom le itt, mert nem szeretném, hogy bárki használja puszta kíváncsiságból úgy, hogy azt se tudja, mire készül) előkészületeivel végeztem, sikerült beszerezni a fontos színű gyertyákat is hozzá, illetve a Lucifer Sigiljét is elkészítettem. Közvetlenül az előkészületet megelőző egy órában már éreztem a változást a "környezetemben", a levegőben. Éreztem egy újfajta energiát, de fel nem foghattam, mekkora. Annyi idő múltán a szobámban ismét tapasztalhattam az elektromos berendezések zavargását, és a gyertyáim sorozatos kioltódását. Tudtam, hogy itt van és azt is, hogy ezt végig fogom csinálni.

Mikor végeztem mindennel, felírtam amiket kellett, transzba estem és az "előre megírt" folyamat alapján cselekedtem ez idő alatt. 10-15 perc volt előírva, kicsit aggódtam egy pillanatban, vajon túl hamar jövök-e ki ebből a fontos állapotból, amelyben a Sigillel dolgozom, majd két selymes kéz érintését éreztem a csuklóimon, s tenyeremen, mintha csak válaszul jelent meg volna segíteni: "Jól van. Gyere." A hang békét, határozottságot és kedvességet sugárzott.

Ugyan az Ő energiáinak érzékelése már problémásabb volt (mivel Abaddonhoz kétségtelenül "kötődöm" - ez holnap a tetoválás után még erősebb lesz), s nem ritka, hogy ilyen esetekben sokszor a Füstölők füstjében és a lángok táncolásában várjuk az Isten manifesztációját. Amíg dolgoztam láttam, hogy milyen tudatos "mozgásba kezd" a Füstölő, amit ajándékul gyújtottam meg számára.

Amikor végeztem, egy ideig még ültem magam előtt, és gyönyörködtem a füst táncában, amely szép lassan körülölelte az arcom is, és éreztem holmi lágy simítást a bőrömön. Több gyertyát állítottam, mind rendszertelenül, egymásnak (és a fizika törvényeinek) ellentmondva mozogtak, viszont akkor már nyugodt voltam, és úgy ahogy, "megszoktam" az Ő közelségét is.

Fantasztikus volt Ő,
és az általa szerzett tapasztalat is.

Ráadásul, amióta bemutatkoztam, az álmaim is nagyon különössé váltak (és remekül alszom).
Egyáltalán nincs meg ezeknek az "álmoknak" az a jellegzetes "álom" érzete, ami eddig meg volt. Mindegyik sokkal valósághűbb s bár eddig is jó voltam a tudatos álmodásban, és különböző álomtípusokat is megéltem már két évtized alatt, ezek mégis teljesen mások. Olyannyira, hogy leírni sem tudnám.
Amikor felkelek néhány pillanatra, elő tudom hívni ezeket a pillanatokat, és alighanem "ébren" is tudom irányítani őket. Olyan ez, mintha egyszerre tudatosan két helyen élnél, cselekednél (és én ebben mindig nagyon is biztos voltam).

Nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy ezt kinek köszönhetem, vagy minek a hatása.
Gyanakszom, hogy Luciferé, viszont Abaddonnal dolgozom főképp, így már viszont értem,
miért kérte azt, hogy törekedjek arra, hogy Rá koncentráljak. Talán kooperálnak,
és bár Lucifer is segít, nekem Abaddonra kellene szegeznem a figyelmem, s a tanaira.

Akárhogy is, a holnapi nap folyamán meglesz a tetoválás és biztos vagyok abban is, hogy
éjszaka érezni, hallani fogom Abaddon hívását, és végre újra beszélhetünk/együtt lehetünk.
Van is miről, és van is miért...


https://i.ibb.co/tKpvX3v/abaddon-sigil.png

Utolsó módosítás: Elyroze (2019. 03. 19. - 20h15)


https://cdn.discordapp.com/attachments/415638018116943894/611985937655922698/Krisna-Signature-by-Lucifer.gif

Bejelentkezve

#158 2019. 03. 22. - 18h53

Obszidián gárda
BeccaCrosswood
Tanuló őrző
BeccaCrosswood
...
Üzenetek: 152

Sziasztok!

Régóta olvasom a topikot (ezt is és anno a mára már lezártat is), ám még nem írtam ide.
Elsősorban egy kérdéssel fordulnék hozzátok: Ki honnan meríti a tudását? Blogok, weboldalak, könyvek...
Fiatal korom óta érdekelnek ezek a témák, ám sosem tudom eldönteni, melyek azok az oldak vagy kötetek, amelyek valós, hiteles információkkal szolgálnak.
Az egyik helyen ezt állítják, a másikon azt és rendszerint belekuszálódok az egészbe.

Ha meg tudnátok dobni akár itt (nem szabályellenes, ugye?) vagy akár privátban pár linkkel vagy könyvcímmel, azt hálásan megköszönném /static/img/forum/smilies/smile.png


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/3fd8e9ed-4b00-4e26-95ed-d69014253ff0/dd73cni-8847eff3-d099-4ec4-8acc-137be01f1a87.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzNmZDhlOWVkLTRiMDAtNGUyNi05NWVkLWQ2OTAxNDI1M2ZmMFwvZGQ3M2NuaS04ODQ3ZWZmMy1kMDk5LTRlYzQtOGFjYy0xMzdiZTAxZjFhODcuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.MPHGd9kQksB6fc5zJzRMdBh08EQw8ZHzWmj3BA4fiUI

Kijelentkezve

#159 2019. 03. 31. - 20h23

Obszidián gárda
Ŀucifer
A gárda kapitánya
Viserah
...
Üzenetek: 33 762

https://i.ibb.co/wwzF94C/Viserah1-Header.png

Tegnap éjfélkor (egy hosszú, bonyolult és felháborító eset után) úgy döntöttem, hogy egy Rituálé keretében kérem Abaddont és Enki Herceget (Lucifer), hogy egy olyan illető méltó büntetésének végrehajtója lehessek (mint annyi más ember életében voltam ezelőtt), aki már régóta megérdemelné azt hogy megmutassák neki, hol a helye, mert sokaknak ártott ott, és a tiszteletlensége az Istenek felé felfoghatatlan és undorító.

Abaddontól fél, nem is kérdés miért, s bár Ő a Patronom úgy éreztem, mindenképp "illő lenne" beavatnom Lucifert is az ügyben, hisz érintett benne, és közösen elindítani egy hullámot, amely az illető bűnhődéséhez vezet.

(A Rituálé menetét nem írom le, s nem fogok részleteket megosztani,
azt hiszem teljesen érthető, hogy átkozási módok nem itt fognak röpködni.
)

A papírlapot, amelyre írtam végül a láng felé tartottam, miután felolvastam s vártam, hogy a tűz feleméssze (ennek több oka is van, miért így csináljuk), ám érdekes módon, a lap 10 perc után is hófehér maradt! A tűz lángjai ezüst, kék, fehérarany, és már-már szemet bántóan világos kék színben égett, ahogy a betűk rajta aranylottak szintúgy közel 10 percen át (ceruzát használtam) bármiféle "égési nyom" nélkül.

Éreztem a két Isten jelenlétét, a gyertyák és füstölőim füstje is megerősítette mindezt.
Pozitív jelenségnek tartom mindezt, és bízok benne, hogy hamarosan áttörést érünk el. Ugyanakkor
sok tennivalóm van "ezen a síkon is" a srácot illetően, aki pár napja ahogy sejtettem,
ráharapott a csalimra és azonnal, meg is jelent a privát üzeneteim egyik küldőjeként.

Egyébként Lucifernek és Abaddonnak igaza volt. Ma egy harmadik személy is beugrott a "ringbe",
aki egyértelműen próbálja valami okból "menteni" az illetőt, aki a megjegyzései alapján
korán sincs olyan "jól", mint tegnap. Habár erősen látszik, hogy az egója nagyobb, mint a teljesítménye.


https://i.ibb.co/JsfrKsD/u-DVUiz0n-Ta-Ul.png

BeccaCrosswood írta:

Ki honnan meríti a tudását? Blogok, weboldalak, könyvek...

Én személyes tapasztalatok útján, s ezekből összekovácsolt következtetéseim vagy elemi tudásom önmagában bizonyosságot nyer általában.

Nem hiszem, hogy létezik olyan weboldal, amely teljesen hiteles információkkal szolgálna, vagy könyv, vagy bármi más. Ha többet akarsz tudni a témában a legfontosabb: tudj kérdezni.

Ha tudsz, akkor ezen kérdésekre hosszú-hosszú procedúra, mire hiteles választ találsz, s ha csak nincs személyes tapasztalatod, akkor igen erős combokat kell "hízlalnod" neki, hogy ne legyen megtévesztő a szerzett tudásod.


https://i.ibb.co/JsfrKsD/u-DVUiz0n-Ta-Ul.png

>> Jó éjt videók

A tegnapi nap folyamán épp lefekvésre készültem, de néhány elég érdekes és ijesztő videót dobott fel a YouTube. Egészen pontosan kettő volt, amely biztosan felkeltette a figyelmem, ugyanakkor vissza is tudtam őket gyorsan keresni. 10 videót fogtok látni, ebből néhány kifejezetten hátborzongató.

Jó szórakozást hozzájuk!
(A Csatornára, amely megosztotta ezeket, azonnal fel is iratkoztam,
mivel csodával határos módon, még nem voltam.
)

- Kiegészítve az Árnyékemberek résszel, ami felkapott téma és
amelyről még a Wikipédia is komolyan ír.
-








https://i.ibb.co/pjcvRHn/abaddon-sigil-nine-demonic-gatekeepers-icon-cr.png           https://i.ibb.co/YL1jsRk/d051c8f7bc0772ee74daaffef2e8f598.png           https://i.ibb.co/9HXRcKy/Lucifer-Sigil.png


https://cdn.discordapp.com/attachments/415638018116943894/611985937655922698/Krisna-Signature-by-Lucifer.gif

Bejelentkezve

#160 2019. 04. 01. - 07h20

Obszidián gárda
BeccaCrosswood
Tanuló őrző
BeccaCrosswood
...
Üzenetek: 152


Köszönöm a gyors válaszod, Viserah!
Én sajnos lassabban reagálok mostanság, mint ahogy akarnék.

Fiatalabb koromban többet tapasztaltam (bő tíz éve), ám manapság nem igazán, viszont a téma azóta is foglalkoztat. Gyakran megpróbálok jobban elmélyülni benne, aztán megint félreteszem egy ideig, mert éppen más az, amire sokkal több időt, energiát és figyelmet kell fordítanom.

Tovább keresgélek, mert általában mikor egy "probléma" felüti a fejét -legyen az bármilyen formátumú probléma- sosincs megoldásom, de pár nappal/héttel később mindig megoldódik, megtalálom amit kerestem vagy éppen megtörténik, amire vártam, csupán idő kérdése.

Az elmúlt héten például a Youtube volt hasznos barátom a témában, illetve most látom hogy kiegészítetted a hozzászólásod néhány videóval, amelyek a reggeli kávém és a munkába rázódás mellé tökéletesek lesznek.


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/3fd8e9ed-4b00-4e26-95ed-d69014253ff0/dd73cni-8847eff3-d099-4ec4-8acc-137be01f1a87.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzNmZDhlOWVkLTRiMDAtNGUyNi05NWVkLWQ2OTAxNDI1M2ZmMFwvZGQ3M2NuaS04ODQ3ZWZmMy1kMDk5LTRlYzQtOGFjYy0xMzdiZTAxZjFhODcuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.MPHGd9kQksB6fc5zJzRMdBh08EQw8ZHzWmj3BA4fiUI

Kijelentkezve

#161 2019. 04. 06. - 23h59

Obszidián gárda
Ŀucifer
A gárda kapitánya
Viserah
...
Üzenetek: 33 762

https://i.ibb.co/wwzF94C/Viserah1-Header.png

Annak idején én is hasonló tempóban foglalkoztam Paranormális témakörökkel, és ezeket gyakran az is befolyásolta, hogy éppen miket tapasztaltam, és/vagy hogy azokat mely régi esetekhez (vagy mástól hallott) tudom csatolni. Egy időben az is lekötött, hogy adott videókat elemeztem, és próbáltam magyarázatokat keresni rá előbb a "hétköznapi" világból, majd amikor az nem sikerült, akkor merültem el abban s kaptam elő azt a tudásom, ami akkor volt.

Mivel elég tág az egész Paranormális Téma, így nem is lehet könnyedén átlátni az egészet, és egyszerre összpontosítani mindenre, ami érdekel úgy általában róla, ill. foglalkoztat.
Ráadásul sokszor úgy ugrik neki az ember, hogy a lelkekről és egyéb dimenziókról, síkokról valamint ezek működéséről nem sok ismerete van, márpedig ez valamennyi esetben rendkívül fontos és segít megérteni azt, ami épp történik. Voltaképpen, meg kell találnod az összefüggést, hisz az esetek döntő hányadában ezeknek fontos szerepe is lehet.

Az elmúlt egy-két évben még itt, Eldarya oldalán is gyakran megesett, hogy olyanok kerestek fel tanácsok reményében, akik amúgy szkeptikusak, laikusak voltak az első nagy tapasztalatuk előtt. Azóta én is rengeteg új dolgot tanultam.


>> Jó éjt videó!




Na! Pontosan ilyen (4:58) olyan emberek reakciója, akik, hogy őt idézzem azt mondogatják: "Nem félünk tőled!"
Természetesen nem. Aztán, amikor történik velük valami hasonló, legszívesebben felhagynának földi pályafutásukkal. Fenomenális és nevetséges.


>> HIBA A MÁTRIXBAN




A mai napon megint akadt időm egy kicsit nézelődni Nuke videói között egy kis kihagyás után, és találtam egy két érdekességet. Ugyan inkább a kifejezetten egyirányúan Paranormális/Kriptid videóival szimpatizálok,
valójában, ez sem áll teljességgel távol tőle. Elvégre tudományágak foglalkoznak bármivel, amiről itt eddig beszéltünk, és amiről fogunk.

8:04 - Az én figyelmemet ez a jelenet keltette fel leginkább. Ugyan van néhány kezdetleges elképzelésem arról, hogy hogyan is lehet ezt egyébként "megrendezni" és kijátszani, de a férfi videói alapján nem hiszem, hogy pont egy olyan gondolkodású személynek állna érdekében ezt meglépni, mint amilyen ő.

A Mátrix témája egyébiránt is nagyon "topic", és nagy nevek
a mai napig dolgoznak vele.


https://i.ibb.co/pjcvRHn/abaddon-sigil-nine-demonic-gatekeepers-icon-cr.png           https://i.ibb.co/YL1jsRk/d051c8f7bc0772ee74daaffef2e8f598.png           https://i.ibb.co/9HXRcKy/Lucifer-Sigil.png


https://cdn.discordapp.com/attachments/415638018116943894/611985937655922698/Krisna-Signature-by-Lucifer.gif

Bejelentkezve

#162 2019. 04. 13. - 10h26

Obszidián gárda
hajni205
Legyőzte a Dahut
hajni205
...
Üzenetek: 2 921

Üdv újból!

Mikor otthon voltam akkor zene hallgatás közben a zene alatt a drága kis telefonkám kiadott egy külföldi videót.Mivel én YouTube-n hallgattam zenét és  a zene alatt amit kiadott videót annak a képét érdekesnek találtam ezért hát bele néztem.Azon a napon kerestem még annak a személynek több videóját akire csupa véletlenül találtam rá.
Egyre érdekesebbek voltak a videói ezért én feliratkoztam a csatornájára.
A mai napon 1 órája egy nagyon érdekes videót töltött fel amit ide be is fogok rakni.
A videó nem ijesztő,viszont nem igazán ajánlanám 12 alatt 14 év a "max" mikor már megengedett.
Na de nem dumálok ennyit,a videós neve Paranormal World






Ez külföldön van,viszont azt hittem korábban,hogy e csodálatos lények nem élnek de mégis vannak ilyenek.
Vannak ennél érdekesebbek is,bár ha tengeri szörnyek lennének már rég kifogták volna őket.De ez nem tengeri szörny sem szellem..
Ezekért az apróságokèrt szívesen elmennék külföldre, hogy egy ilyen lényt láthassak.:'D

Utolsó módosítás: hajni205 (2019. 04. 13. - 10h35)


https://i.imgur.com/yvPJeQ8.jpg

Kijelentkezve

#163 2019. 05. 23. - 19h19

Obszidián gárda
Ŀucifer
A gárda kapitánya
Ŀucifer
...
Üzenetek: 33 762

Old Post



https://i.ibb.co/jvrhHNQ/1811050310494123869531265.png

ʀɴɪʜ s ʙʀ ʙɪs ɪʀ ʟɪʀ

https://i.ibb.co/wgZCc4k/1811050313504971465123.png

NOHA MINDEN NAP TÖRTÉNIK VALAMI ÚJ, VALAMI IZGALMAS VELEM, ANYA
PÁR NAPPAL EZELŐTT BESZÁMOLT VALAMIRŐL, AMI KIFEJEZETTEN VÁRATLANUL JÖTT.


Többször is beszédtéma volt már kettőnk között az álmodás és az, hogy valójában miről is van szó, amikor álmodunk. Elkezdte kifejteni a gondolatait, de újra és újra kérdezett is, mintha igazolást remélt volna a válaszaimban - ezeket azonban meg is kapta. Valamennyi álom a valóság szerves része maga, nem a fantázia és az elme "szüleménye".

Itt jött képbe az, amit anya többször is említett már nekem. Előfordult vele nem egyszer, hogy a testén kívüli élményekre tett szert.
Kérdéseket tettem fel neki régebben is s akkor is, így a beszámolói alapján amit bizonyosan tudtam róla eddig:

I. Mindegyik ilyen jellegű 'élmény' kezdete előtt egy különös, tükörszerű átjáró nyílik meg előtte, amelyen keresztül ő látja a környezetét, vagy a házban mozgó személyeket.
II. Minden ilyen jellegű tapasztalata a 'házunkon' belül történt, tehát a tudata nem ment távolra, a lakásban maradt, ott figyelt.
III. Mivel minden esetben tudtuk bizonyítani, hogy amit látott valóban megtörtént és úgy ahogy azt látta, kétségtelenné vált hogy ezek valós testen kívüli élmények voltak.

Amit most leírtam számotokra csak egy kis bevezető volt, ugyanis a legutóbbi tapasztalata anyának csupán összefüggésben állt ezekkel.

https://i.ibb.co/yhVwZSF/db1-by-r124igns-d433ihh9o.png
LUCIFER ÉS ÉDESANYÁM
VALÓSZÍNŰ TALÁLKOZÁSA

https://i.ibb.co/yhVwZSF/db1-by-r124igns-d433ihh9o.png

Midőn biztossá vált számára is, hogy amit készül elárulni nekem számomra sem alapjaiban cáfolandó, felfedte a titkát akkor történt tapasztalatairól. Azt mondta, hogy aznap hajnalban ismét kilépett a testéből és tudta, hogy az én szobám felé veti kíváncsiskodó tekintetét. Onnan sejtette, hogy egyedül az én szobám az a helyiség a lakásban, ahová nem tud olyan szabadon betekinteni - ez az én aktivitásaim miatt van így, nagyon jól védett a szobám és okkal, nem csoda hogy még az ismerős és hozzám legközelebb álló lelkeknek sincs teljes betekintésére engedélyük - , képtelen nagyobb teret megpillantani, csupán konkrét objektumokat (toll, ajakrúzs, dezodor stb.), tehát hogy mi folyik bent, azt nem tudja - és ez tökéletesen jól is van így! -.

Megnyílt az 'átjáró', a tükör előtte: s a szokásos sötétség fogadta a szobámban tekintetét, amikor is váratlanul megpillantott egy férfit. Csak a fejét és csak hátulról látta őt. Fekete, vagy nagyon sötétbarna, igényesen vágott haja volt és fehér bőre. Hirtelenül iszonyú félelem fogta el, nemcsak a férfi puszta jelenlététől, hanem a Belőle áradó energiáktól is, amelyekhez foghatót eddig még nem érzett. Anya tudta, hogy a férfi észrevette őt és tudja, hogy figyeli. Szép lassan aztán, elkezdte megfordítani a fejét, a leskelődő nő irányába. Anya annyira megijedt, hogy azonnal "felébredt", mielőtt láthatta volna a férfi arcát, akár csak oldalról.

Ami különös volt az az, hogy anya ezek alapján úgy írta le a szobámban lévő férfit, ahogy én szoktam Lucifert látni alkalmanként (s mostanában egyre sűrűbben), viszont én neki soha nem beszéltem arról, hogyan látom a Pokol Császárát. Az én szobám rendkívül jól védett helyiség, mint azt említettem volt, ez pedig azt jelenti, hogy anya senki mást nem láthatott a szobámban (pláne nem ilyen energiával és jó érzékekkel), csak Őt Magát, aki azonnal észrevette a kíváncsiskodó lelket, aki ezúton édesanyám volt.

Sokat beszélgettünk aztán az esetről, illetve Magát Lucifert is kérdeztem erről, de Ő mostanában arra buzdít, hogy bízzak a megérzéseimben, mert jók és mindig bizonyítást is nyer, hogy ez így van - csakhogy ezek már nem a szokványos megérzések, nagyon sokat gyakorlok a mindennapokban a különféle képességeim és érzékeim tökéletesítésén, ezért hát fontos is, hogy Ő szigorúan tartson - , ilyenkor Ő mást sem tesz, mint egy halvány mosolyt megejt felém és némán vár. Természetesen, hamar rájövök, mikor kell ismét magamra helyeznem a fókuszt és a megérzéseimre.

Ez viszont a körülményekre való tekintettel abszolút egy igencsak lehetséges magyarázat.
Kijelenthetem, hogy volt szerencséje anyának Őfelségéhez?


https://i.ibb.co/Vw83T63/3553.png

Utolsó módosítás: Ŀucifer (2019. 05. 23. - 19h19)


https://cdn.discordapp.com/attachments/415638018116943894/611985937655922698/Krisna-Signature-by-Lucifer.gif

Bejelentkezve

#164 2019. 06. 16. - 14h38

Obszidián gárda
hajni205
Legyőzte a Dahut
hajni205
...
Üzenetek: 2 921



A mai nap folyamán ami csak eddig megtörtént..- a kezdetek csak 7:34 től kezdődtek egészen 14:7 ig. -

Tavaly nyár óta él és virul a paranormális Topic.Ma is egy sikeres de egyáltalán nem hátborzongató videót "kaptam" a kedvenc videóstól,Paranormal World -től.
Ma a videó végére eszembe jutott az,hogy tavaly valaki ebbe a Topicba azt írta " A nagymamám egyszer egyedül hagyott és egy öltönyös férfi jelent meg." A lényege tehát ez lenne, Paranormal World -től jelentek már meg olyan videók amelyben a szereplő egy öltönyös,arc nélküli férfi.Ebből arra következtetnèk,hogy az a személy aki ezt látta kiskorában volt szerencséje találkozni egy vigyázzóval.De az is lehet,hogy Slenderman lehetet az.

De emlékezetem szerint, egymásra néztek ezért inkább vigyázó lehett az.

A mai nap folyamán egy érdekes,viszont nem hátborzongató történés..
[ Ez velem történt meg ]

- A mai napon terveztem a szabadban tölteni egy kis időt és fotókat készíteni,hiszen nagyon régen fotóztam.
Ki is mentem a szabadba,viszont sajnos képeket nem tudtam készíteni egy hirtelen történés miatt.[ Az igaz,hogy először történt ez ma velem de egyáltalán nem lepődtem meg.]
Szóval egy fa alatt a telefonom fényerejèvel foglalkoztam.
A fa tőlem magasabb volt kb egy méterrel,aminek még nem volt sűrű lombja, és nagyon nem is adott árnyékot.
Tehát,a telefonomat áligattam mire hallom,hogy a fa ága zörent.Megnèztem,egy madár volt.Viszont különleges árnyékára felfigyeltem.
Egy átlagos madár volt,viszont az árnyéka érdekes volt. Nem egy normális madár árnyéka volt,ezt próbáltam lefényképezni,hogy végre lehessen egy képem egy érdekes lènyről.
Sajnos olyan gyorsan történt,hogy nem sikerült lefotózni.Az érdekes viszont most jön. Eltűnt az árnyék amit próbáltam lefotózni és a madár még mindig repült én pedig követtem és normális árnyéka lett.
1. Várom a mainap folytatását, hátha sikerülne lefotózni vagy videózni.
2. A szobámba át hallatszó különös hangra még mindig nem jöttem rá,pedig az is különös hiszen éjjel lehet hallani csak.


∆ π ∆

Utolsó módosítás: hajni205 (2019. 06. 16. - 14h53)


https://i.imgur.com/yvPJeQ8.jpg

Kijelentkezve

#165 2019. 06. 22. - 01h11

Obszidián gárda
Ŀucifer
A gárda kapitánya
Ŀucifer
...
Üzenetek: 33 762

https://i.ibb.co/0f1D9yk/Sitri-Seal.png
ʟɪʀʜ ʟʀ sɪʀɪ
https://i.ibb.co/yhVwZSF/db1-by-r124igns-d433ihh9o.png


Számtalan beszámolót hallottam már entitásokról, amelyek 'öltönyben' jelentek meg, felismerhető vonások nélkül. Bár a Slenderman mizéria elterjedte végett sokan automatikusan rá gondolnak, valójában az esetek 99%-ban abszolút nem róla van szó, illetve nem mutat olyan hasonlóságot részleteiben, ami kifejezetten Slendermanre jellemző (tekintettel a testmagasságra, azon anomáliákra amelyek a jelenlétét kísérik és további, rá jellemző részletekre).

Vele egyébként rendkívül sokat foglalkoztam, és Slenderman létezésének kulcsa mára már számomra világossá vált: hogy a tulpa effektus lesz (ami viszont a világon létező bármely fiktív karakterre hatást gyakorol, egyébként).

Visszatérve az öltöny témára. Több entitás is manifesztálódik ilyen öltözékben (köztük Démonoknak és parazitáknak titulált lelkek is). Tapasztalataim alapján és eddig olvasottak alapján az "őrző" kifejezést semmiképp nem használnám ezekre a lényekre, ahogy végigfutva az eddig olvasott "élmények" alapján, a többség szintúgy ódzkodna tőle.

A madár árnyékát illetően: nem kötelező azonnal paranormális magyarázatokat keresni, értelmetlen is volna. A fény megtörése és az, hogy az árnyék milyen felületre vetül érdekesen tudja 'levetíteni' az árnyékot arra. A leírásod a 'jelenségről' legalábbis korán sem volt elég kielégítő ahhoz, hogy külső szemlélőként másként volna érdemes kezelni.

Szeretném javasolni neked, hogy amennyiben tapasztalatokat osztasz meg velünk, légy rendkívül részletes és érthető!
A paranormális élményeket csak és kizárólag a 'mesélő' éli át, mi olvasók nem lehetünk ott veled. Ezért ha szeretnéd, hogy minél több dolog átjöjjön nekünk (ami számodra és számunkra is fontos), akkor semmiképp ne röviden írj róluk.

• ● •


Edit.: Aki érdeklődik a 'Skinwalkerek' iránt és ért angolul, annak csak ajánlani tudom ezt a történetet:


Amennyiben nem működik a time-stamp:
[ Itt kezdődik: 7:13 ]


Ha valaki kíváncsi rá, de nem tud angolul, kérésre szívesen 'lefordítom' neki.

https://i.ibb.co/pjcvRHn/abaddon-sigil-nine-demonic-gatekeepers-icon-cr.png           https://i.ibb.co/YL1jsRk/d051c8f7bc0772ee74daaffef2e8f598.png          https://i.ibb.co/9HXRcKy/Lucifer-Sigil.png

Utolsó módosítás: Ŀucifer (2019. 06. 22. - 01h15)


https://cdn.discordapp.com/attachments/415638018116943894/611985937655922698/Krisna-Signature-by-Lucifer.gif

Bejelentkezve

#166 2019. 06. 22. - 20h36

Obszidián gárda
hajni205
Legyőzte a Dahut
hajni205
...
Üzenetek: 2 921

Lucifer írta:



Ha valaki kíváncsi rá, de nem tud angolul, kérésre szívesen 'lefordítom' neki.




Üdvözletem!


π

Engem érdekel ez a téma,igaz mégcsak most kezdenék ezekkel foglalkozik,de most van lehetőségem 'megismerkedni' velük.
Sosem voltam túl jó az Angol nyelvből, főleg, hogy 3-4 voltam.
Ha lennél olyan kedves akkor elregélnéd miről is van szó mert vannak szavak amiket nem is ismerek így nem áll össze a kép hiába hallgattam meg 2x is ha lehet kezdjük az elejétől a végéig.Köszönöm a türelmet!

∆ H ♥️ H ∆


https://i.imgur.com/yvPJeQ8.jpg

Kijelentkezve

#167 2019. 06. 22. - 21h41

Obszidián gárda
Ŀucifer
A gárda kapitánya
Ŀucifer
...
Üzenetek: 33 762

https://i.ibb.co/0f1D9yk/Sitri-Seal.png
ʟɪʀʜ ʟʀ sɪʀɪ
https://i.ibb.co/yhVwZSF/db1-by-r124igns-d433ihh9o.png

hajni205 írta:

Lucifer írta:



Ha valaki kíváncsi rá, de nem tud angolul, kérésre szívesen 'lefordítom' neki.




Üdvözletem!


π

Engem érdekel ez a téma,igaz mégcsak most kezdenék ezekkel foglalkozik,de most van lehetőségem 'megismerkedni' velük.
Sosem voltam túl jó az Angol nyelvből, főleg, hogy 3-4 voltam.
Ha lennél olyan kedves akkor elregélnéd miről is van szó mert vannak szavak amiket nem is ismerek így nem áll össze a kép hiába hallgattam meg 2x is ha lehet kezdjük az elejétől a végéig.Köszönöm a türelmet!

∆ H ♥️ H ∆

Foglalkozni én személy szerint régebben kezdtem velük, személyes találkozásom végett pedig sokkal komolyabban s nagyobb érdeklődéssel feszegetem a témát, különösen most, hogy ma újabb 10 történettel ismerkedhettem meg és jellemző rám hogyha valamiben elmélyülök, abban már-már büntetendően mélyen.

Bár most vagyok túl egy hosszabb angol levél megírásán, szívesen lefordítom a történetet, bár a gyönyörű Magyar nyelvre való tekintettel kicsit 'feljavítom' a szöveg minőségét. Jelentésében nem ejtek módosítást, természetesen.

>> A Történet


Én és a munkatársam éppen Arizonán keresztül hajtottunk a 89-es autópályán Flagstaff és Page között. Későre járt már, körülbelül hajnal kettő óra lehetett, s csak nemrég fejeztük be az éjszakai műszakot. Az üres úton haladva felfigyeltem egy pár világító szempárra a fényszórók fényében. Egy állat lehet az út közepén. Nem akartam elütni a jószágot, levettem a lábam a gázról és lassítottam, hogy kikerüljem. Amint elhaladtam mellette láttam, hogy egyáltalán nem egy állatról van szó. Négy vagy hat. Prérifarkasok vagy kutyák, talán? Valamit minden bizonyára körülvehettek az úton.

De valami baj volt, az összessel. Mind felfigyelt ránk ahogy elhaladtunk köztük és a pofájuk eltorzult volt, rendellenes. A vonásaik  egyáltalán nem a megfelelő helyen voltak. Amit körülvettek úgy tűnt, hogy egy másik, elpusztult prérifarkas lehetett, vérrel ellepett és teljesen meggörbült, mintha egy autó ütötte volna el. Ahogy tovább vezettünk, a munkatársam szólt, hogy az egyik prérifarkas követ minket. A tükörbe néztem és valóban láttam, ahogy az egyik üldözött minket az út szélén loholva. Ahogy gyorsítottunk, úgy a prérifarkas is. Olyan gyorsan kezdtem hajtani, amilyen gyorsan csak lehetett, majd hátranéztem.

Istenre esküszöm... az a véres lény a hátsó lábaira állt és úgy üldözte tovább a járművünket, s most már sokkal inkább tűnt embernek mintsem állatnak! Hogy hogyan tudott ilyen átkozottul gyorsan mozogni, arról fogalmam sincs. Tovább törtetett az autónk felé. Szerencsére, ahogy tovább gyorsítottunk, sikerült lehagynunk azt a valamit. Láttam a tükörben, ahogy tovább üldöz minket, egyre kisebb és kisebb lett a látószögemben, ahogy eltűnt a távolban. Az utunkat hazáig azzal töltöttük, hogy a fejünk törve próbáltuk kitalálni, mit láthattunk egyáltalán. Kitettem a munkatársam a háza előtt. Mindketten éppoly zavartak voltunk még mindig mint akkor, amikor az eset történt.

Azon az éjszakán, amikor az ágyamban feküdtem különös zajokat hallottam, amelyek a házamon kívül, az erdőből jöttek. Majdnem úgy hangzottak, mintha prérifarkasok lettek volna, de mégsem. Valami nagyon különös volt az ordításukban. Torznak és a természetestől jóval lassabbnak hallatszottak, a vonyításuk sokkal tovább tartott. Nem voltam hajlandó kinézni az ablakomon. Rettegtem attól hogy olyan kép fog elém tárulni amit soha életemben nem fogok tudni majd elfelejteni. Majd mindez megszűnt.

Hirtelen, fürge léptek közelítették meg a házam. Bármi is volt kint az erdőben, most itt van az ablakomnál. Egy emberi hang beszélt:
- Mi a baj?
- Semmi. Menj aludni.

Úgy hangzott, mintha két különböző hang jött volna ugyanabból a forrásból. Ezt, nehéz megmagyarázni...  Ezek a hangok többször is megismétlődtek és pontosan ugyanúgy, mint egy hangfelvétel. Ahogy ez történt, egy hangos 'csengés' kezdett egyre hangosabban gyötörni, akár egy fülzúgás. Egyre hangosabb és hangosabb lett, már lehetetlen volt elviselni.

Néhány másodperc és egy infarktust követően, a csöngés és a hangok hirtelen mind elhallgattak. és a jól megszokott arizóniai csönd töltötte be a levegőt. Ezek után a hangos, borzalmas zajok után halkabbnak tűnt, mit valaha. Semmi mást nem hallottam azon az éjszakán.

A legijesztőbb rész számomra az egészben az, hogy amikor találkoztam a munkatársammal a következő műszak idején este, s elmondtam neki a furcsa zajokat amiket az előző éjszakán hallottam, az arca falfehér lett.
- Haver - felelte - Ugyanezeket a hangokat hallottam én is éjszaka!

Néhány évvel később egy 'Őshonos' úriember mesélt nekem néhány dolgot ezekről a lényekről, akiket 'Skinwalkereknek' hívnak. Ezek a lények képesek utánozni olyan teremtmények külsejét és hangját, amelyeket a múltban megöltek. Beleértve az embereket is. Általában képtelenek erre tökéletesen, s mindig akad valami ami 'rendellenesnek' tűnik abban ahogy utánoznak.

Továbbá azt is említette, hogy csakis az utolsó szavait és sikításait tudják utánozni az áldozataiknak, majd arra használják őket, hogy a következő áldozatot lépre csalják. Ahogy hallottam ezeket a leírásokat a lényről, visszaemlékeztem a tapasztalatomra évekkel korábbról. Talán azokkal találkoztunk annak idején a munkatársammal a 89-ces főúton.

Elmondtam a férfinak a történetem, mire ő:
- Hah, szerencsés voltál - felelte - Általában nem hagyják békén az embert. Addíg nem amíg el nem kapják őket.

>> Vége.

További két videó, 5-5 történettel, amely
Skinwalkerekkel kapcsolatos.





https://i.ibb.co/pjcvRHn/abaddon-sigil-nine-demonic-gatekeepers-icon-cr.png           https://i.ibb.co/YL1jsRk/d051c8f7bc0772ee74daaffef2e8f598.png          https://i.ibb.co/9HXRcKy/Lucifer-Sigil.png

Utolsó módosítás: Ŀucifer (2019. 06. 23. - 02h49)


https://cdn.discordapp.com/attachments/415638018116943894/611985937655922698/Krisna-Signature-by-Lucifer.gif

Bejelentkezve

#168 2019. 06. 23. - 14h45

Obszidián gárda
hajni205
Legyőzte a Dahut
hajni205
...
Üzenetek: 2 921



Nos Lucifer,köszönöm szépen a fordítást!
Nagyon érdekes volt,imádom ezeket a történeteket.Egy kérdésem hozzád lenne ha nem probléma akkor privátban tenném fel./static/img/forum/smilies/smile.png


https://i.imgur.com/yvPJeQ8.jpg

Kijelentkezve

#169 2019. 06. 23. - 16h04

Obszidián gárda
Ŀucifer
A gárda kapitánya
Ŀucifer
...
Üzenetek: 33 762

https://i.ibb.co/0f1D9yk/Sitri-Seal.png
ʟɪʀʜ ʟʀ sɪʀɪ
https://i.ibb.co/yhVwZSF/db1-by-r124igns-d433ihh9o.png

Örülök, hogy tetszett.
A kérdést illetően pedig; állok rendelkezésedre Privátban. :)

https://i.ibb.co/pjcvRHn/abaddon-sigil-nine-demonic-gatekeepers-icon-cr.png           https://i.ibb.co/YL1jsRk/d051c8f7bc0772ee74daaffef2e8f598.png          https://i.ibb.co/9HXRcKy/Lucifer-Sigil.png

Utolsó módosítás: Ŀucifer (2019. 06. 23. - 16h05)


https://cdn.discordapp.com/attachments/415638018116943894/611985937655922698/Krisna-Signature-by-Lucifer.gif

Bejelentkezve

#170 2019. 07. 18. - 15h26

Árnyék gárda
Amaryllis
Most érkezett
Amaryllis
...
Üzenetek: 1

Üdv mindenkinek!
Örülök hogy végre megtaláltam ezt a témát. Én saját tapasztalatot szeretnék megosztani veletek!
Szegedtől nem messze lakom, egy nagyon csendes környéken. Még régebben láttam hogy az egyik házat el akarják adni. Igazából nem nagyon tudtam idáig hogy kik laktak benne (most se tudom, csak látomásra ismerem őket.) Jó környéken lakok, szóval csodálkoztam hogy milyen régóta kint van az eladó tábla, ráadásul nem is nagyon szoktam senkit se látni be- és kimenni a házból. Édesanyám szerint az eredeti lakók kiköltöztek, csak néha jönnek vissza ránézni a házra.
Se szó se beszéd, az a lényeg hogy az esetek 99%-ban üres a ház. A kerítés nagyon közel van a házhoz (kicsi az udvar), tehát az ablakon be lehet látni. (Alacsony a kerítés)
Egyik este nagyon elegem lett mindenből, ezért fogtam a kutyát és elmentem sétálgatni. Gondoltam teszek egy kört a környéken. Láttam hogy a házban ég a villany, de először nem foglalkoztam vele, mert hát miért tenném? Megtettem a szokásos körömet, gondoltam teszek még egyet. Ekkor vettem észre valami furcsát. Mintha valami nagy színes lámpát tettek volna az ablakba, nagy búrával. Ilyen tipikus régimódi nagy asztali lámpának hittem. Gondoltam megyek tovább, de amikor visszafordultam hogy jobban megnézzem a dolgokat...
Na most ezt megpróbálom jól leírni. Az a lényeg hogy az ablakhoz oda van tolva egy íróasztal és azon egy lámpa. Azaz csak hittem hogy egy lámpa. Amikor jobban megnéztem, akkor láttam hogy az egy emberi forma, egy színes pokróccal a fején. A fényt jól láttam, csak hogy nem a "lámpám" világított, a fényforrás valahol mögötte volt.
Magyarul: Valaki, vagy valami színes pokróccal ült a fején egy üres asztalnál. Az asztalon nem láttam semmit. Csak lehajtott fejjel ott ült. Alig mozdult. (Néha-néha kibillent)
Rögtön hazaindultam, de nem szóltam senkinek se semmit a dologról. Mikor reggel megkérdeztem anyámat, hogy mi van azzal az eladó házzal, hogy látta-e hogy megérkeztek a tulajok. Azt mondta hogy nem, és a pletykák szerint nem is fognak visszajönni.
Máig nem tudom megmagyarázni hogy mit láthattam.
Szerintetek mi lehetett ez?
Nem tudom melyik a rosszabb eset. Ha egy bolond ember van a házban vagy egy szellem.

Kijelentkezve

#171 2019. 07. 18. - 21h06

Obszidián gárda
hajni205
Legyőzte a Dahut
hajni205
...
Üzenetek: 2 921



¤

Amaryllis,privátban szeretnék veled erről beszélni.
Valamint, majd ha több időm lesz és futni is fogja, én is írni fogok.
Plusz,a Fórumon kiírom minek is nevezném e "lénységet"

¤ S H - L H J ¤

Utolsó módosítás: hajni205 (2019. 07. 18. - 21h08)


https://i.imgur.com/yvPJeQ8.jpg

Kijelentkezve

#172 2019. 07. 18. - 21h20

Abszint gárda
SilverCrow
A gárda járőre
SilverCrow
...
Üzenetek: 6 756

https://i.imgur.com/02084oZ.png

Szerintem csak pár hajléktalan kihasználta a helyzetet, hiszen ahogy te is írtad, az esetek döntő többségében nem voltak ott a tulajdonosok és így feltűnés nélkül bejuthattak a házba. Vagy esetleg még fiatalok járhattak oda bandázni. A leírtak alapján szerintem egy részeg ember lehetett a házban, hiszen ha valaki fullosan kiüti magát nem sokat mozog és képes ülő helyzetben is elaludni az íróasztalnál. Nekem ez a teóriám, ám nyilván mivel nem voltam ott ez csak egy lehetséges magyarázat a történtekre.

https://i.imgur.com/A2bM25U.png


https://i.imgur.com/TKxWXDL.gif

Kijelentkezve

#173 2019. 07. 22. - 13h38

Obszidián gárda
hajni205
Legyőzte a Dahut
hajni205
...
Üzenetek: 2 921

SilverCrow írta:






Szerintem csak pár hajléktalan kihasználta a helyzetet, hiszen ahogy te is írtad, az esetek döntő többségében nem voltak ott a tulajdonosok és így feltűnés nélkül bejuthattak a házba. Vagy esetleg még fiatalok járhattak oda bandázni. A leírtak alapján szerintem egy részeg ember lehetett a házban, hiszen ha valaki fullosan kiüti magát nem sokat mozog és képes ülő helyzetben is elaludni az íróasztalnál. Nekem ez a teóriám, ám nyilván mivel nem voltam ott ez csak egy lehetséges magyarázat a történtekre.




¤

Bennem is ez fogalmazódott meg,a leírtak alapján nem lehetne Paranormális jelenség.
A Paranormális jelenségek általában felhívják magukra a figyelmet,s aztán lecsapnak áldozataikra ha az bekapta a csalit.

¤ S H - L H J ¤

Utolsó módosítás: hajni205 (2019. 07. 22. - 13h38)


https://i.imgur.com/yvPJeQ8.jpg

Kijelentkezve

#174 2019. 07. 22. - 16h13

Árnyék gárda
Shaylee
A familiárisok barátja
Shaylee
...
Üzenetek: 3 366

Miért is ne lehetne paranormális jelenség Hajni? Ez olyan amit te most leírtál mintha minden lélek meg energia, azért maradna ezen a síkon, hogy bosszantsa az embereket meg feltűnési viszketegségük lenne. Ahogy nem minden ember teszi meg azt egy szórakozó helyen, hogy minden képbe beleugrál, amit mások akarnak emlékbe. Ennyire azért ne általánosíts szerintem. Vannak olyanok is amik nem személyhez hanem helyhez kötöttek és gyakran ugyanazt a mozgás sorozatot csinálják újra és újra, mintha egy hurokba kerültek volna. ^^"

Amaryllis, nem tudom, hogy ez mikor történt, de ha nem járnak haza gyakran a tulajok, nem ártana őket figyelmeztetni, ha ez megint megtörténik. Lehet, hogy az ajtó mondjuk kulcsra volt zárva és ez természetes személy mércével már nem egyszerű magánlaksértés lehet, hanem betörés is akár. Szóval ha nem is ismered a tulaj nevét, elérhetőségét a rendőrségnek nem árt szólni. A valós tulajoknak úgy lakják le a házát idegenek, hogy nem is tudnak róla.

Utolsó módosítás: Shaylee (2019. 07. 22. - 16h15)


https://i.imgur.com/KvFssZc.gif

Bejelentkezve

#175 2019. 07. 29. - 05h50

Obszidián gárda
Ŀucifer
A gárda kapitánya
Ŀucifer
...
Üzenetek: 33 762

Amaryllis írta:

Üdv mindenkinek!
Örülök hogy végre megtaláltam ezt a témát. Én saját tapasztalatot szeretnék megosztani veletek!
Szegedtől nem messze lakom, egy nagyon csendes környéken. Még régebben láttam hogy az egyik házat el akarják adni. Igazából nem nagyon tudtam idáig hogy kik laktak benne (most se tudom, csak látomásra ismerem őket.) Jó környéken lakok, szóval csodálkoztam hogy milyen régóta kint van az eladó tábla, ráadásul nem is nagyon szoktam senkit se látni be- és kimenni a házból. Édesanyám szerint az eredeti lakók kiköltöztek, csak néha jönnek vissza ránézni a házra.
Se szó se beszéd, az a lényeg hogy az esetek 99%-ban üres a ház. A kerítés nagyon közel van a házhoz (kicsi az udvar), tehát az ablakon be lehet látni. (Alacsony a kerítés)
Egyik este nagyon elegem lett mindenből, ezért fogtam a kutyát és elmentem sétálgatni. Gondoltam teszek egy kört a környéken. Láttam hogy a házban ég a villany, de először nem foglalkoztam vele, mert hát miért tenném? Megtettem a szokásos körömet, gondoltam teszek még egyet. Ekkor vettem észre valami furcsát. Mintha valami nagy színes lámpát tettek volna az ablakba, nagy búrával. Ilyen tipikus régimódi nagy asztali lámpának hittem. Gondoltam megyek tovább, de amikor visszafordultam hogy jobban megnézzem a dolgokat...
Na most ezt megpróbálom jól leírni. Az a lényeg hogy az ablakhoz oda van tolva egy íróasztal és azon egy lámpa. Azaz csak hittem hogy egy lámpa. Amikor jobban megnéztem, akkor láttam hogy az egy emberi forma, egy színes pokróccal a fején. A fényt jól láttam, csak hogy nem a "lámpám" világított, a fényforrás valahol mögötte volt.
Magyarul: Valaki, vagy valami színes pokróccal ült a fején egy üres asztalnál. Az asztalon nem láttam semmit. Csak lehajtott fejjel ott ült. Alig mozdult. (Néha-néha kibillent)
Rögtön hazaindultam, de nem szóltam senkinek se semmit a dologról. Mikor reggel megkérdeztem anyámat, hogy mi van azzal az eladó házzal, hogy látta-e hogy megérkeztek a tulajok. Azt mondta hogy nem, és a pletykák szerint nem is fognak visszajönni.
Máig nem tudom megmagyarázni hogy mit láthattam.
Szerintetek mi lehetett ez?
Nem tudom melyik a rosszabb eset. Ha egy bolond ember van a házban vagy egy szellem.
https://i.ibb.co/rZgcGcT/0b6828df5e186b152edb814d22c8f81b.jpg


A leírás alapján én is úgy gondolom, hogy nem feltétlenül érdemes paranormális irányba kutakodni ez esetben, de természetesen ezt úgy mondom s az alapján, ahogy leírtad az eseményeket. Ez nem jelenti azt, hogy bárki fejében úgy jelenik meg, ahogy az valóban megtörtént (itt rajzolódik ki az, kinek milyen a fantáziája, miket látott s mit hogy képes maga elé vetíteni egy leírás alapján).

Lehetséges, hogy hajléktalanok, részegek, vagy drogosok (egy vagy többesszám, ezt biztosan nem tudhatjuk) is megfordulnak abban a házban, utóbbi kettő kifejezetten kiszámíthatatlanul képes viselkedni, emiatt a megnyilvánulásaik is lehetnek szokatlanok. A körülményekben sincs semmi gyanús, ami arra engedne következtetni, vagy elég nyomós indokot mutatna fel amellett, hogy érdemes paranormális jelenség címszava alatt gondolkodni az esetről.

Mint említettem, ezt a leírásod s az alapján mondom, ahogy elképzeltem a szituációt.

hajni205 írta:

A Paranormális jelenségek általában felhívják magukra a figyelmet,s aztán lecsapnak áldozataikra ha az bekapta a csalit.
Nem és nem, az állításaid több sebből és okból véreznek. Mindjárt le is vezetem neked, miért.

1. A legtöbb Entitást, ami az ember körül mozog, szinte soha nem érzékeli egy átlagos ember. Gyakran semmilyen fizikai jelenséget nem produkálnak, a többségüket is legfeljebb csak azok volnának képesek érzékelni (épp ezért), akiknek az érzékeik kifejlettek, vagy kellően gyakorlottak ebben.
2. A fentebb írt bekezdésem tartalma mögött húzódó 'jelenség' oka az, hogy a legtöbb Entitásnak semmi dolga az emberrel ezen a síkon, és nem is foglalkoznak velük. Nem céljuk felhívni a figyelmet magukra, mert nem ezért 'jöttek ide', az pedig kifejezetten rossz fényt vet a Paranormális témára, hogy ártó lényekként referálsz általánosítva bármelyikre (is), hisz bár akadnak köztük valóban rosszindulatúak, az esetek többségében senkinek nem ártanak, csupán az érintettek ijednek meg, mert számukra ismeretlen és/vagy váratlan az adott jelenés.

Van egy olyan sejtésem, hogy a Paranormális jelenségeket sokan egy kalap alá veszik a Kriptid lényekkel, ami nem feltétlenül a leghelyesebb nézőpont, mert ezeknek a teremtéseknek nem sok 'közük' van a Paranormális témához, csupán titokzatosak, a létezésük pedig megkérdőjelezett (se nem cáfolt, se nem egyértelműen bizonyított).

ha az bekapta a csalit
Még az intenzívebb élmények esetében sem mondható, hogy túlnyomó általánosságban bárkit csalogattak volna az adott Entitások. Egyáltalán nem. A legtöbb esetben pont, hogy az érintettek döntenek úgy, hogy tovább követik és figyelik a jeleket, ahelyett hogy tovább állnának, békén hagynák az adott Lelket sőt köztudott tény, hogy számtalan esetben épp a tudatlan ember próbálja szellem-, démonidézés képében vagy Ouija játékok formájában és egyéb módon bevonzani ezeket a Lelkeket. Ez pedig (ahogy az elsőként említett esetek sem) nem csali, hanem az emberi butaság, kíváncsiság és elővigyázatlanság, ill. tudatlanság következménye.
Azonban abban nincs semmi tagadnivaló, hogy sokan épp emiatt gazdagodnak borzalmas élményekkel, amelyek az agresszívabb tárgydobálásoktól, törésektől a fizikai támadásokon át, egészen a halálos támadásokig vezethetnek.

Igen, valóban léteznek gyilkolásra képes Lények a fizikai világon felül, túl és bár nem feltétlenül az a céljuk, hogy itt bolyongjanak, vadásszanak (hisz ez rengeteg energiát emésztene fel és megvan a maguk állandó/természetes közege), ha alkalmuk adódik rá bizony vannak, akik nem fognak tétovázni, hisz elég erősek ahhoz hogy képesek legyenek ártani és ebből energiát nyerni. De ezzel valamennyi mágiával, okkultizmussal foglalkozó (vagy pusztán spirituális életet élő) egyén tisztában van, és tesz is azért, hogy elkerülje Őket vagy, vállalja a kockázatot.

Azt nem szabad elfelejteni, hogy a többségük roppant intelligens, tehát éppúgy mint bármely személy, kommunikációra képesek, felfogják a dolgokat maguk körül, belelátnak az emberekbe, a gondolataikba és érzelmeikbe, képesek a lelkükbe is bepillantást nyerni - épp ezért lehet (!) jelentőssége annak, milyen vagy valójában (ebben minden benne van, amit csak bele lehet gondolni). Természetesen (ha már csali), néhányuk hajlandó hazudni, manipulálni az embert a saját kedve szerint, adott céllal vagy pusztán a káosz, kétség keltése végett, mely által generált energiák szintén táplálják őket.

Azonban lássuk be, hogy sok esetben az ember nem azért tapasztal bármit is, mert a figyelmére vágyott volna bármely Entitás, legalábbis nem negatív értelemben; hisz az már csak belőled indul ki, tőled függ, miképp reagálsz a jelenségre, a felbukkanására.

Utolsó módosítás: Ŀucifer (2019. 07. 29. - 06h00)


https://cdn.discordapp.com/attachments/415638018116943894/611985937655922698/Krisna-Signature-by-Lucifer.gif

Bejelentkezve

Oldalak : 1 ... 5 6 7 8