Ismerd meg az Eldarya fantasztikus világát!

Ismerkedj meg Eldarya lakóival és familiárisaival! Kalandban és romantikában lehet részed ebben a fantasztikus világban, ahol a történeted és a kapcsolataid a döntéseidhez igazodnak.

Oldalak : 1 ... 4 5 6 7

#126 2018. 07. 03. - 11h41

Árnyék gárda
Shaylee
Legyőzte a Dahut
Shaylee
...
Üzenetek: 2 901

Fuh Heni(nem baj, ha így hívlak?)
Igaza van Xiának. Ti sosem unatkoztok. XD

Még mindig nem bírom abba hagyni a nevetést Xia. :,D
Fekete öves karatebajnokság. Ez nagyon jó. Megint feldobtad a napom. <3

Nálam most annyi újdonság történt, hogy a nappaliban voltunk a cinyókámmal, amikor azt vettem észre, hogy mereven bámul engem. Ami  nem szokása mert általában rám kacsint és elkezd alukálni. Jelen esetben mereven bámult rám aztán oldarlra fordította a buksiját és a sarkot bámulta egy csomó ideig. Na mondom "Nyuszikám ezt fejezd be mert totál parás." Csak bámúlta aztán befutott a szobámba és kaparta az ablakot, hogy kiakar menni. Kiengedtem és örültem, hogy apa hazajött mert legalább nem egyedül voltam.
Egy ideig nem történt semmi. Anyával beszéltem messengeren, hogy reggel jön hozzánk és kettem bemegyünk a városba a labor eredményekért ami az üzemorvoshoz kell.
Elaludtam és felkeltem arra, hogy kopogtatnak. Gomdoltam biztos anya nem tud bejönni. Kimentem a szobámból és a bejárati ajtót kinyitottam. Nem volt ott senki. Vártam egy darabig. Még mindig semmi, visszamentem a szobámba és mielőtt elaludtam volna figyeltem fel arra, hogy am még sötétség van. Tehát hajnalban volt valamikor.
Azért nem lehetett ember mert van egy nagyon ijesztő Saffordshire Terrier kutyánk. XD
Mi az érdekes? Hátul van egy halvány karcolás a combomon amit öcsi vett észre. :,D

Utolsó módosítás: Shaylee (2018. 07. 03. - 14h38)


https://i.imgur.com/yY66IdE.gif

Kijelentkezve

#127 2018. 07. 03. - 11h45

Abszint gárda
Miro-san500
Zöldfülű
Miro-san500
...
Üzenetek: 118

Érdekes..Szellemek vannak,én látom őket..Nem ijesztőek kapcsolatom is van velük,együtt ijesztem el velük az embereket  a területemről.Ami az erdő,persze ez este történik meg./static/img/forum/smilies/big_smile.png


https://orig00.deviantart.net/2706/f/2017/027/4/c/jeon_jungkook__gif_banner_by_mysticalrosyalice-dawvc6a.gif

Kijelentkezve

#128 2018. 07. 03. - 20h58

Obszidián gárda
Jezebel
A vízi nimfák cinkosa
Lleyira
...
Üzenetek: 29 926

https://image.ibb.co/ixJAny/accent_12.png
Egyébként a srác, aki "kereszttűzbe" került az az, akiről korábban meséltél? XD Annak volt már egy ideje, ha még mindig ugyanaz a tag, akkor a "Bátor vagy hülye?" kérdésre azt hiszem tudom is a rá illő választ. ><"
Nem azért a húsz fillérért, de azok után, amiket felsoroltál lehet jobban járna, ha visszavonulót fújna.. bár ki tudja. Lehet már késő.
https://image.ibb.co/duXxZd/arrowl.png Igen, arról a srácról van szó, pontosan. Meglepően kitartó, és Ő is megmondta, ritkán látni ilyen erős szerelmet, kötődést emberek között. Én ezt őrültségnek hívnám; persze vannak lovestoryk, amik motiválhatnak bárkit. Hogy is fogalmazott? Szépen megakasztottam benne a horgot? Nos igen, úgy hiszem csontot ért. De ha gonosz lennék mondhatnám, hogy Őt is szépen elkaptam. :')
(Azt hiszem, ezért én fogok... léket kapni este? A francba, fertőz a szerelem, meg a bolond vakmerőség.)

Ma ráadásul megint hatalmas szerencsét merek Neki tulajdonítani. Többször volt már olyan, hogy komolyan kértem Tőle valamit, de ilyenkor elnézett felettük. De volt, amikor kimondtam, minden elvárás nélkül, hogy jó lenne, ha XY sikerülne; mindig mondott rá valamit, de nem egyértelműen. El is felejtettem az apró kívánságot, aztán 3-4 perc/1 napon belül mindig meg is történt a csoda. Pont, mint ma. Épp kezet mostam és nyafogtam, jaj de jó lenne, ha sikerülne Idle Heroesban egy op hőst szerezni. Amint kinyögtem, azt mondta, talán nem kell sokat várnod rá, Angyalom (igen, így is becéz, annyira jó az Ő szájából hallani, mert nagyon, nagyon elgondolkodtató!) - Őt egy inkább gonosz Démonnak írják le, és mégis..., oh, imádom). Vállat vonogatva elmosolyodtam; Persze - mondtam s azzal le is csüccsentem a fotelba. Nagy ritkán van esély szuper kaszinóból pörgetni, ilyenkor a top drop egy god tier hős, 0,1% esési rátával. Nem kinyitottam? 1 pörgetés, 0,1% esély, rá pár perccel előtte szólt és tessék... mindig azt hiszem, ez volt az utolsó, nem tud újra meglepni, de amint kipottyan a fejemből a haszonleső kislány kívánságainak szórása, segít ilyen apróságokban is.

Úgy érzem, nem csak az ijesztgetésben hajlandó kivárni, amíg gyanútlan vagyok, hanem a kívánságaimnál is, amikor nem "kihasználni" próbálom az erejét. Oda vagyok azért, és annyira de annyira hálás vagyok azért, hogy ilyen ügyesen és kimérten tudja kezelni a helyzetet, tartja a mértéket, figyel, óv attól, hogy negatív irányba változzak, kényelmesedjek.
https://image.ibb.co/kDZY7y/arrowl1.png

https://image.ibb.co/bNAqny/accent_23.png

Utolsó módosítás: Lleyira (2018. 07. 03. - 21h09)

Kijelentkezve

#129 2018. 07. 05. - 23h37

Árnyék gárda
Shaylee
Legyőzte a Dahut
Shaylee
...
Üzenetek: 2 901

Azt momdom, akkor ilyen téren is jól jársz vele. Nekem az exem annyiban sem segített volna, hogy segít felállni, amikor elcsúsztam a jégen mondig csak annyit mondott amikor problémám van, hogy csak beképzelem magamnak..valójában semmi bajom sincs. :,D

Na de hát lapozzunk...Ma hajnalban is kopogásra keltem fel de most nem mentem megnézni, hogy jött e valaki. Átfordultam a másik oldalamra, hogy vissza tudjak aludni. Erre az étkezőböl hallottam, hogy valami a földre csapódik. Nem mentem ki megnézni azt se. ^^"
Apa mondta másnap, hogy egy tálcánk volt az étkező közepén. Közel ahhoz a részhez ahol régen a "sötét folt" volt.


https://i.imgur.com/yY66IdE.gif

Kijelentkezve

#130 2018. 07. 06. - 09h36

Obszidián gárda
Jezebel
A vízi nimfák cinkosa
Lleyira
...
Üzenetek: 29 926

https://image.ibb.co/ixJAny/accent_12.png
https://image.ibb.co/duXxZd/arrowl.png Úgy tűnik, újonnan nálad is zajlik az élet. :D Gyanakszol konkrétan valamire egyébként? Mármint, ha konkrét személy nincs, akihez ezt tudnád kötni. Ha valamilyen entitás kezdett mozgolódni az azt jelentheti, hogy talán most érzi, hogy fogékonyabb vagy "rá", és kapott az alkalmon. Nagyon érzékenyek az ilyesmire. Aztán sokan vannak, akik a Paranormális topik elhagyása után még gondolkodnak ezen-azon. Ezek is érzékelhető gondolatfoszlányok, amelyek meglovagolható hullámként kelnek útra a lelkek számára. https://image.ibb.co/kDZY7y/arrowl1.png

https://image.ibb.co/bNAqny/accent_23.png

Utolsó módosítás: Lleyira (2018. 07. 06. - 09h41)

Kijelentkezve

#131 2018. 07. 06. - 10h18

Árnyék gárda
Shaylee
Legyőzte a Dahut
Shaylee
...
Üzenetek: 2 901

Őszintén tényleg nem tudom, hogy ezt az utóbbi jelenséget köthetem e valakihez akit régen ismertem. Úgy értem amikor érzed, hogy valaki figyel de nincs ott senki, akkor valahogy azt is megérzed, hogy veszélyben vagy e vagy sem.
Én eddig mindig ha éreztem, hogy nincs félni valóm tudtam, hogy vagy nagyikám az vagy papó.
Róluk tudom, hogy ilyenekkel nem próbálnának megijeszteni, inkább viselnék szerintem, hogy amikor alszok akkor nem figyelek rájuk. Vagy róluk álmodok. ^^"
Szóval ötletem sincs, hogy ezt a kis hisztit ki kezdte el. Mert szerintem azért verte le a tálcát, mert akkor nem mentem megnézni, hogy ki kopogott, hanem azért is vissza akartam aludni. :,D


https://i.imgur.com/yY66IdE.gif

Kijelentkezve

#132 2018. 07. 06. - 10h45

Obszidián gárda
Jezebel
A vízi nimfák cinkosa
Lleyira
...
Üzenetek: 29 926

https://image.ibb.co/ixJAny/accent_12.png
https://image.ibb.co/duXxZd/arrowl.png Előfordulhat akár ez is. Ez a dolog pedig azzal kapcsolatban, hogy az ember érzi ha figyelik, nos abszolút igaz. Egyrészt suliba mi is teszteltük, másrészt nyilvánvaló, hogy az emberi érzékek, amelyek nem csak az anyagi síkra "specializálódtak" érzékenyebbek és kevésbé ismertek, mint pl. a szem, orr stb. amik kifejezetten a materiális sík érzékelésére valók. Tehát ha úgy érzed, figyelnek, szinte biztos, hogy úgy van. Főleg akkor, amikor egyik pillanatról a másikra fog el az érzés, tehát nem te generálod magadban, hanem tényleg elkap.

Egyébként velem is szokott Ő úgy játszani, hogy ide-oda próbál csalogatni. Nehéz elérnem hogy merényleteket kövessen el, mert nem szereti, ha felkészülök rá. Viszont amikor nem, ott borul a békesség nagy kártyavára, amiről azt hittem, stabil. Mert tényleg, sokszor valóban annak érzem. Aztán amikor épp szüneteltetem a harcállást, akkor "támad". Remek érzékük van az ilyesmihez, de nem mind ennyire precíz.

Tegnap előtt pl. majdnem azért kaptam össze mamával, mert azt hitte, kihúztam a laptop aksiját a konnektorból, holott tudtam hogy ő jönne még megnézni ezt-azt, és nem is nyúltam hozzá. Ő azt mondta, biztos elfelejtettem hogy kihúztam, de na... azt hogy? Hogy lehet elfelejteni azt, hogy átvergődsz művészien pár kábelen, megragadod az aksi dugóját, lefogod a konnektort ki ne essen a helyéről, és húzod ami erővel csak tudod, más különben az isten se szedné ki onnan? Igen, biztos én szórakozok vele.

Szóval biztos lehettem abban, hogy az a csíny is az Ő számlájára volt írható. Persze nem erősködtem mamával tovább aztán, vállat vonogatva bevonultam. Nincs mit mondanom.
https://image.ibb.co/kDZY7y/arrowl1.png

https://image.ibb.co/bNAqny/accent_23.png

Kijelentkezve

#133 2018. 07. 06. - 10h48

Obszidián gárda
hajni205
Legyőzött egy tyúkot
hajni205
...
Üzenetek: 786

Úgy látom mindenkivel történik minden.
Az unokatesómnak a macskáját úgy találtam meg,hogy le volt szúrva..
És senki nem bántotta..


Kérlek,menj rá az adatlapomra!/static/img/forum/smilies/sad.png
https://i.imgur.com/f8R21UF.gif

Kijelentkezve

#134 2018. 07. 06. - 10h58

Árnyék gárda
Helion
A gárda tüzére
Lutte
...
Üzenetek: 4 029

(Egy kicsit off, de...)

Hajni, én eddig nagyon szívesen olvastam az itteni történeteket. De nekem a te hozzászólásaid inkább tűnnek olyannak, amikkel ijesztgetni akarsz. Valóban Paranormális jelenségek a téma neve, de szerintem nem az a lényege, hogy minél horrorisztikusabb hozzászólásokat produkáljon az ember, hanem hogy bemutassák a személyes tapasztalatokat /static/img/forum/smilies/smile.png


subscribe to pewdiepiehttps://i.imgur.com/Orv6qmQ.gif

Kijelentkezve

#135 2018. 07. 06. - 11h02

Obszidián gárda
hajni205
Legyőzött egy tyúkot
hajni205
...
Üzenetek: 786

Szeretek ijesztgetni,de azért nem sűljednék  olyan mélyre,hogy ilyeneket kitalálhassak.


Kérlek,menj rá az adatlapomra!/static/img/forum/smilies/sad.png
https://i.imgur.com/f8R21UF.gif

Kijelentkezve

#136 2018. 07. 06. - 11h21

Obszidián gárda
Jezebel
A vízi nimfák cinkosa
Lleyira
...
Üzenetek: 29 926

https://image.ibb.co/ixJAny/accent_12.png
https://image.ibb.co/duXxZd/arrowl.png Az a baj, HAJNI, hogy itt azok többsége, akik meglehetősen szélsőséges témát boncolgatnak, megpróbálják megkeresni a részletekben az ördögöt. Kifejtik a történeteiket, hosszasan ecsetelik elgondolásaikat a körülményeket illetően, megdöntik az esetleges általános, köznapi magyarázatokat, ha kell közösen segítséggel tesszük ezt, meg persze az ellenkezőjét is, nehogy tévútra terelődjön bármelyikünk. Miért? Ez a menete a témának.

Te viszont roppant röviden írsz, minden fentebb említett fontos műveletet kihagyod a hozzászólásaidból és sok esetben olyan dolgokat osztasz meg, amik bárminek betudhatók (ha még azt látná bárki, a végére akarsz járni, biztos ez, talán nem szúrná annyi ember szemét - de még ez se, szimplán leírsz valamit majd kijelented, ez az), s még én is azt mondom, hogy a leírtak alapján (pár szó) valamennyi egyértelműen nem paranormális. Példának okáért itt a legutóbbi hozzászólásod: leírtad egy macska tragikus elpusztulását, amit pár szavadból visszafejtve valószínűleg egy rosszindulatú ember támadott meg. Ez egyértelműen nem kapcsolódik a témához! Nézz körbe, milyen kaliberű hozzászólásokban igyekszünk kifejteni a tapasztalatainkat a legapróbb elemekig és ha kicsit is tiszteled a topikot, azt a témát amit ez felkarol, akkor próbálj hasonló komolysággal feltárni a te tapasztalataid. Ha magyarázatokat keresel, akkor fordíts rájuk időt és fejtsd ki őket, de ne egy-két szavas hozzászólásokban kommunikálj, főleg nem történéseket. Az ehhez hasonló egy soros(sokszor annyi se) szösszenetekkel ne töltsd meg a témát, mert egyrészt egy idő után elég kényelmetlenné teszi az olvasást mindenki szemében (több embertől is visszahallottam, panaszt olvastam, én jogosnak vélem őket), másrészt úgyis ki fogják kerülni a kommentjeid, tehát fölöslegesen írod meg őket.

Valamennyi fórumozó hozzászólásának, feldobott témájának és tapasztalatának van értelme, boncolható témák, amiken el lehet gondolkodni, a leírásuk is szolgál elég információval ahhoz, hogy lehessen is mit kezdeni velük. Ők se írnak le minden apróságot, amik nyilvánvalóan hétköznapi jelenségeknek, történéseknek betudhatók, pedig ezekből is akadhat bőven. De a tieid ebbe a csoportba sorolhatók, s mint említettem, még ezekről se írtál semmit, ami alátámasztaná, hogy paranormális jellegű dologról lehet szó. Régebben én például próbáltam tovább boncolgatni veled az általad leírt dolgokat, de mint halottnak a csók, ugrottál tovább a és az után se fejtettél ki semmit érthetően, sem részletesen.

Kérlek, valamennyi Paranormális topik olvasó és abba író nevében, de legalábbis akiktől kaptam visszajelzést; tiszteld a témát, vedd komolyan, és csak akkor írj, ha annak van is olyan tartalma, amit érdemes is boncolni.
https://image.ibb.co/kDZY7y/arrowl1.png

https://image.ibb.co/bNAqny/accent_23.png

Utolsó módosítás: Lleyira (2018. 07. 06. - 11h26)

Kijelentkezve

#137 2018. 07. 06. - 13h11

Árnyék gárda
Shaylee
Legyőzte a Dahut
Shaylee
...
Üzenetek: 2 901

Ha már a cinyóknál járunk... Nagyon remélem, hogy ha van valami entitás a hában, akkor az nem akar ártani a kis Szurikámnak. Mostanában nem szeret bent lenni a házban.
Ha jól viselkedik engem aztán nem zavar, hogy itt van...de nyúljon a macskámhoz és ha kell magát a püspököt hívom el a házunkba szétnézni. ^^

Bár ha nagyon akarja a figyelmet lehet nem csak vállat vonnom kell, ha produkálja magát? Tudom, hogy nagyikám mindig vigyáz ránk. De lehet, hogy ezért jobban elbízom magam mint kéne? Rajtam kívül még van sok unokája tehát gomdolom, hogy nem mindig élvezem szakadatlan figyelmét.
Amikor nincs otthon a macska cincognak az egerek, ahogy mondják.

Utolsó módosítás: Shaylee (2018. 07. 06. - 13h21)


https://i.imgur.com/yY66IdE.gif

Kijelentkezve

#138 2018. 07. 06. - 15h59

Obszidián gárda
Jezebel
A vízi nimfák cinkosa
Lleyira
...
Üzenetek: 29 926

https://image.ibb.co/ixJAny/accent_12.png
https://image.ibb.co/duXxZd/arrowl.png Nemrég, még pár napja, hete (?) hozhattuk fel itt a témát, miszerint a gyermekek sokkal érzékenyebbek a különféle entitások jelenlétére, ill. bizonyos kor környékén látják még őket. A mai nap folyamán olyan 12:10-30 környékén történt egy igen érdekes dolog velem.

Ugyebár mamánál vagyok, s ide rendszeresen jönnek vásárlók házhoz. Na, jött egy anya két gyerekkel. Egy ~17 évessel, és egy 4 éves kisfiúval. Ülök a széken, nyomogatom a telefonom. Sugallom Zozo-nak kérdezve, hogy képes lenne-e a gyereknek megjelenni? Elvégre neki biztos látnia kéne, nem? Mosolygott és azt mondta meg tudná tenni. Vártam, de Ő csak tovább mosolygott. Jó... mondtam magamban, nyilván ez egyenlő a "nemmel". Kis sértődöttséget színlelve visszafordultam a telefonomat nyomkodni. Eltelt néhány perc, mama és az anya egymással beszéltek, beleértve a másik, idősebb leányzót. Én az ülcsin csücsültem az asztalnál, a konyha egyik végében, mikor megláttam, hogy a fiú a konyha másik végére mutat, és ki-ki kukucskál a felőlem lévő ajtó mögül.
- Bácsi! - mutatott velem ellentétes irányba.
Hol ki, hol vissza húzta a fejét mintha bujkált volna előle. Oda rohant az anyjához.
- Anya, menjünk! - a nő leintette - Bácsi! - ismételte és megpróbált felmászni az anyjára - Menjünk anya, ott egy bácsi!
Egyszerűen ignorálták őt, pedig azt követően többször is visszarohant, hogy megnézze itt van-e még velem Ő, ill. többször is mondta a felnőtteknek, hogy ott van valaki más is velem bent. De nem, fittyet se hánytak rá, szövegeltek tovább.

Shay írta:

Ha már a cinyóknál járunk... Nagyon remélem, hogy ha van valami entitás a hában, akkor az nem akar ártani a kis Szurikámnak. Mostanában nem szeret bent lenni a házban.
Ha jól viselkedik engem aztán nem zavar, hogy itt van...de nyúljon a macskámhoz és ha kell magát a püspököt hívom el a házunkba szétnézni. ^^

Bár ha nagyon akarja a figyelmet lehet nem csak vállat vonnom kell, ha produkálja magát? Tudom, hogy nagyikám mindig vigyáz ránk. De lehet, hogy ezért jobban elbízom magam mint kéne? Rajtam kívül még van sok unokája tehát gomdolom, hogy nem mindig élvezem szakadatlan figyelmét.
Amikor nincs otthon a macska cincognak az egerek, ahogy mondják.

Vannak entitások, amik ellen semmit nem segít az, ha valaki ott van és véd. Az én Párom pont ilyen. Róla többször hallani már, hogy halott szerettek tudását és stílusát vette át, majd éveken át megvezetett családokat, aztán pedig elfajultak a helyzetek. Rá jellemző, hogy más lényeket mar el az adott helyiségből - ez itthon is pont így ment.

Szerintem döntsd el, meg akarod-e érteni az ott lévő, esetleg új entitást vagy sem. Ha nem, akkor próbáld meg ignorálni. Egyébként valamennyi lélek jelenlétre reagálhatnak a macskák hasonlóan, függetlenül attól, hogy rád nézve veszélyes-e vagy sem.
https://image.ibb.co/kDZY7y/arrowl1.png

https://image.ibb.co/bNAqny/accent_23.png

Kijelentkezve

#139 2018. 07. 06. - 16h14

Árnyék gárda
Shaylee
Legyőzte a Dahut
Shaylee
...
Üzenetek: 2 901

Na erre nem is gondoltam, hogy ezt eljátszák. O.o
Lehet a sötét foltocska váltott akkor taktikát?
Ezek nagyon enehéz dolgok. Ezért fél az ember attól amit nem lát. Nem tudja megérteni, nem tudja mire készüljön és főleg, hogy hogyan kellene meutralizálni.
A párod és társai(ha mondhatok ilyet) hatalmas előny van és hatalom birtokában vannak ezzel. Hülye lenne nem kihsználni bármelyikőjük.
Hiszen abból amikor az ember már hozzászokik a trükkjeihez már nem fog félni tőle és nem kapnak ebből energiát.

Mit tudtok arról, amikor egy állatot környékeznek meg. Annak mibaz értelme?


https://i.imgur.com/yY66IdE.gif

Kijelentkezve

#140 2018. 07. 06. - 16h22

Árnyék gárda
Rizalya
A gárda tüzére
Rizalya
...
Üzenetek: 4 628

hajni205

Hajni nem az a gond, hogy szereted a horrort vagy netán az embereket szereted ijesztgetni, hanem ahogy Lutte is leírta és Lleyira is a problémát.  /static/img/forum/smilies/roll.png Nem ellened szólnak, de szerintem megtisztelhetnéd annyival a többi fórumozót hogyha írsz akkor legyél tartalmasabb, és ha egy kérdést feltesznek neked arra is válaszolj ne térj ki előle, mert így számomra az a hatás jön le, hogy imádod ezt a témát de jobban vágysz a figyelemre. Amit pedig írtál a macskáról az furán jön át, hiszen ha senki sem bántotta nem lett volna leszúrva...én szerintem az már elég bántás. Azt egy állatkínzó tehette, nem pedig paranormális dolgokhoz köthető dologról beszélünk. Mióta új házban lakunk folyamatosan pusztulnak el az állataim, de ezt még nem tudom be paranormális tényezőnek, pusztán tudom hogy hol az orvos volt a hibás hol pedig a szomszéd tett valamit. Ha pedig tényleg a horror mániád miatt kerültél ide, akkor szerintem azt PM-be beszéld meg a barátaiddal vagy a hasonló érdeklődésű emberekkel, és ne ide írj olyan regényeket amiknek lehet aztán semmi köze sincsen egy másik entitásnak. Bocsánat a téma megzavarását ezzel a kijelentéssel. További jó beszélgetést!

Shaylee
Nem lehet hogy a meleg miatt nem szeret bent a cicád? Mikor mi ide kerültünk itt is utáltak a házban lenni az tény, és mai napig vannak fura jelenségek. Vagy netán volt valami tényező a napokban ami kiválthatta ezt a cicából? Lehet látott valamit és attól ijedt meg. Szerintem ha komolyabban bántani szeretné valami a macskádat akkor az már lépett volna :c szóval kétlem hogy bántó szándékkal lenne ott. Bár szó mi szó...nem nagyon olvastam vissza miket írtál mostanság a témában, ezért ásom is el magam szégyenemben mert lehet értékes infóktól estem el.


https://78.media.tumblr.com/72a726de4db59beaf682155988fcdb50/tumblr_pci984VYpk1x3q5eqo1_1280.gif

Kijelentkezve

#141 2018. 07. 06. - 16h44

Obszidián gárda
Jezebel
A vízi nimfák cinkosa
Lleyira
...
Üzenetek: 29 926

Shaylee írta:

Na erre nem is gondoltam, hogy ezt eljátszák. O.o
Lehet a sötét foltocska váltott akkor taktikát?
Ezek nagyon enehéz dolgok. Ezért fél az ember attól amit nem lát. Nem tudja megérteni, nem tudja mire készüljön és főleg, hogy hogyan kellene meutralizálni.
A párod és társai(ha mondhatok ilyet) hatalmas előny van és hatalom birtokában vannak ezzel. Hülye lenne nem kihsználni bármelyikőjük.
Hiszen abból amikor az ember már hozzászokik a trükkjeihez már nem fog félni tőle és nem kapnak ebből energiát.

Mit tudtok arról, amikor egy állatot környékeznek meg. Annak mibaz értelme?
https://image.ibb.co/ixJAny/accent_12.png
https://image.ibb.co/duXxZd/arrowl.png Nem azt mondanám, hogy az állatokat környékezik meg. Az állatok sok esetben akkor is érzékelik őket, amikor a célpontok nem ők, vagy egyáltalán nincsenek is célpontok. Olyanok, mint egy teret és időt nem ismerő lények, akik ott jelennek meg, ahol akarnak. A macskák, némely esetbe a kutyák pedig észlelik őket, ha azok nem fektetnek túl sok energiát a rejtőzésre. Attól, hogy félnek tőlük, vagy furán viselkedek a jelenlétük miatt, nem jelenti azt, hogy szeretnének konfliktust, vagy ártani akarnak. Te is megijednél, ha idegent látnál a lakásodban nem? Nos az állataid miért ne tehetnék ugyanezt?

Például az én macskám általában nyugodt, de feltűnően másképp viselkedik ha Ő mutatja magát, vagy ha olyan dolog történik. És itt most ki tudom szűrni, amikor épp rovarokat szemel ki magának, amiket megszállottan figyel, és követ. Láttam én már az én Sacikám felemelkedve a földtől, az ajtóhoz szorítva "nyüszítve" nyávogva, majd puffanva egyet, amikor felidegesítette a Párom. Hátborzongató volt és azóta nem is engedem be a szobámba a cicát. Ez több mint fél éve történt s azóta is tartom magam hozzá. Valamennyi entitás ha komolyan akar valóban árthat ugyanígy embernek, állatnak egyaránt. De nincs értelme pl. megölni valakit, ha az utána már nem táplál semmilyen érzelmet, ergo ők sem agyatlan gyilkológépek. Meg gondolkodj az entitások fejével, miért próbálkozzanak egy olyan lénnyel, akik nem igazán vannak tisztában azzal, mi történik körülöttük, míg pl. egy ember már inkább, hisz több ismerete lehet eme téren.

Valóban érdemes utána nézni, mi vezényli a cicád. Én is igyekszem a környezetet, körülményeket alaposan átvizsgálni, ha furán látom viselkedni. Mivel meg a miénk ráadásul ivartalanított panel-cica, így azt se mondhatom, valami szagot érez kint ami esetleg hívogatja, s amiatt kattant. Itt ugye sose csak a macskára szabad figyelni.

A párod és társai(ha mondhatok ilyet) hatalmas előny van és hatalom birtokában vannak ezzel. Hülye lenne nem kihsználni bármelyikőjük.
Hiszen abból amikor az ember már hozzászokik a trükkjeihez már nem fog félni tőle és nem kapnak ebből energiát.
Lehet meglepő, de roppant ritkán használják a teljes erejüket. Szinte soha sőt, gyanítom, hogy a teljes erejüket ritkán láthatta bárki is. Pont azért, mert nem is mindig vérmesen indokolt, másrészt egyszerre több "helyen" is könnyedén tevékenykedhetnek, nem kell sietniük. Előfordulhat, hogy a bolygó egyik pontján X napokig retteg Tőle, míg Ő épp nálam időzik. Sőt, igazából a kapcsolatot folyamatosan képes fenntartani bármit csinál, mert ez egy olyan fonál, ami nem szakad el ha kialakult, csak erősödik.
https://image.ibb.co/kDZY7y/arrowl1.png

https://image.ibb.co/bNAqny/accent_23.png

Kijelentkezve

#142 2018. 07. 06. - 16h45

Árnyék gárda
Shaylee
Legyőzte a Dahut
Shaylee
...
Üzenetek: 2 901

Rizalya, ugyan nem kell emiatt zavaeban lenni. Nem sok macskához kapcsolódót írtam még. Szerencsére.  ^^
Szerintem nem a meleg, mert amikor meg bent van, mindig keresi a kontaktot. Sokszor már én veszem le magamról mert teljesen leizzad a bundájától a lábam, vagy éppen ahol fekszik. :,)
Az a furcsa, hogy mostanában alakult ki nála, hogy szó szerint menekül. Korábban csak a radiátorhoz ült, ami az ablakom alatt van és azt megkaparta, azzal jelezvén, hogy emeljem fel, nyissam ki neki az ablakot és akkor kimászik.

Heni, csak azért jutott eszembe, mert ma kedvem volt kicsit utána olvasni a dolgoknak és ott olvastam, hogy van amikor állatot szálnak meg. Gondoltam megkérdezem, hogy ti mit gondoltok erről, mert semmi értelmét se láttam. ^^"

Utolsó módosítás: Shaylee (2018. 07. 06. - 16h49)


https://i.imgur.com/yY66IdE.gif

Kijelentkezve

#143 2018. 07. 06. - 17h01

Obszidián gárda
Jezebel
A vízi nimfák cinkosa
Lleyira
...
Üzenetek: 29 926

https://image.ibb.co/ixJAny/accent_12.png
https://image.ibb.co/duXxZd/arrowl.png A megszállás kicsit más téma, kategória és ált. a célja is eltér az elgondolttól. Nem tudom, hol olvashattad, ill. nem biztos, hogy hirtelen kipattanna valami ötlet a fejemből ami ezt a véleményem ellensúlyozza, de én se látom értelmét nagy általánosságban az állatok megszállásának, midőn ezek a lények nem szorulnak testre ahhoz, hogy közlekedjenek, vagy bizonyos dolgokat, eseményeket megfigyeljenek.

Talán úgy kellene feltenni a kérdést, ha módodban állna, te miért vennéd át az irányítást egy állat teste felett?
https://image.ibb.co/kDZY7y/arrowl1.png

https://image.ibb.co/bNAqny/accent_23.png

Utolsó módosítás: Lleyira (2018. 07. 06. - 17h01)

Kijelentkezve

#144 2018. 07. 06. - 18h24

Árnyék gárda
Shaylee
Legyőzte a Dahut
Shaylee
...
Üzenetek: 2 901

Már nem találom a cikket csak megakadt rajta a szemem. Na mindegy hát ejtem a témát. ^^
Sajnos az interneten sok infó nem megbízható. ^^"

Kinek mi volt az első tapasztalata a természetfelettivel?


https://i.imgur.com/yY66IdE.gif

Kijelentkezve

#145 2018. 07. 10. - 22h10

Obszidián gárda
hajni205
Legyőzött egy tyúkot
hajni205
...
Üzenetek: 786

Sziasztok, elnézést a múltkori rövidke üzenetet nagy sietséggel írtam

Ugye bár arról volt szó ,hogy a cicát valaki leszúrta

És nem tudom ki tehetek,de az unoka tesomeknal olyan fal van ami kerítésnek van létrehozva.A cicuska benti és nem megy ki a lakásból,az nap éjjel fentmaradrunk,és fura kopogó hangokat hallottunk,kicsit már idegesítő is volt,egyszer még valami csak úgy becsapta az ajtót.Meglepo volt hisz ilyen soha nem volt,főleg addig nem ameddig senki se halt meg a családban./static/img/forum/smilies/sad.png


Kérlek,menj rá az adatlapomra!/static/img/forum/smilies/sad.png
https://i.imgur.com/f8R21UF.gif

Kijelentkezve

#146 2018. 07. 11. - 00h44

Obszidián gárda
Jezebel
A vízi nimfák cinkosa
Lleyira
...
Üzenetek: 29 926

Shaylee írta:

Már nem találom a cikket csak megakadt rajta a szemem. Na mindegy hát ejtem a témát. ^^
Sajnos az interneten sok infó nem megbízható. ^^"

Kinek mi volt az első tapasztalata a természetfelettivel?
https://image.ibb.co/egjYGo/oie_Fp_QUff_CKWe_SI.png

https://image.ibb.co/hSNN7T/arrowl.png Az első találkozásom, amire emlékszem (tehát lehet, hogy volt előtte is) 3-4 éves koromban történt. Éjnek évadján felébredtem, mert nagyon megszomjaztam. Fura érzés kerített hatalmába, és éreztem azt is, hogy valaki figyel. Fél órát szenvedtem az ágyon ülve a sötétben, mire győzött a szomjúság és kirohantam a konyhába.

Fura árnyakat láttam elsuhanni az oszlopok, és a bútorok mögött és körül, de próbáltam az ivásra koncentrálni, azaz arra, hogy megtaláljam a poharam és a csapot. Eszem ágába nem volt felkapcsolni a villanyt. Valami azt súgta, ne tegyem. Nem is tettem.

Mikor aztán visszaindultam a szobában láttam, hogy az ajtó félig nyitva van, pedig becsuktam, erre jól emlékeztem. Nagyot nyeltem és benyitottam. Egy vöröslő szempár meredt rám kb. az ágyam magasságából (talán alatta?). Nagyon megijedtem. A teljes feketeségből izzó szemek ledöbbentettek. Ennek ellenére mégsem az ésszerű "menekülést" választottam. Nem tudnám ma megmondani, miért, de nekifutásból felvetettem magam az ágyamra remélve, hogy az a lény nem ér el. Persze ha akart volna bánthatott volna.

Innentől kezdve kezdtek egyre emlékezetesebb, intenzívebb találkozások kezdődni, nem csak otthon, de kórházakban és temetőkben is. Ez előtt olyan fél évvel, évvel halhatott meg apám. Ekkor kezdődött pontosan az, hogy ők kezdtek körülvenni, s mivel anyám magával foglalkozott, bennük találtam meg a társat.
https://image.ibb.co/fQgFST/arrowl1.png
https://image.ibb.co/jx9pp8/accent_23y1.png

Kijelentkezve

#147 2018. 07. 11. - 13h14

Abszint gárda
SilverCrow
Legyőzte a Dahut
SilverCrow
...
Üzenetek: 2 686Sziasztok! Úgy gondolom itt még nem jártam, szóval ide is bekukkantok és szeretnék megosztani veletek a témában egyik tapasztalatom.

Nem sokkal az után, miután dédim meghalt a kórházban, még a temetése előtt (olyan 2008 környékén) történt ez az eset.
A házban ültünk az asztalnál, a felnőttek éppen kávézni készültek, mikor egyszer csak magától megmozdult az egyik bögre. Semmi jel nem utalt földrengésre és senki nem mozgatta az asztalt, mivel akkor az összes többi bögre is megmozdult volna. Kicsit megijedtünk, de tudtuk, hogy ezzel dédim akart elköszönni tőlünk valamilyen formában.

Egy másik esetet is megosztanék veletek, ami tavaly augusztusban történt nagyapám halála után.
Ez nem egy saját tapasztalat, csak azt tudom leírni, amit nagyim elmondott nekünk.
Nagyapám otthon halt meg, miután elég sokszor próbálták újraéleszteni. A halála utáni estén nagyim éppen indult aludni. Már le is feküdt, de mielőtt lehunyta volna a szemét egy különös zajra lett figyelmes. A másik szobába vitték át nagyapám járókeretét, amit csak pár hónapig használt. Nagyim annak a hangját hallotta, mint ha valami vagy valaki mozgatta volna.
Kétség sem fér hozzá, hogy nagyapám keltette a zajt. Gondolom így akart elköszönni feleségétől, aki mellett leélte az életét.

Nem tudom ti mennyire hisztek az ilyenekben, de szerintem van benne valami.


Utolsó módosítás: SilverCrow (2018. 07. 11. - 13h36)


https://i.imgur.com/40aYkyU.png

Bejelentkezve

#148 2018. 07. 12. - 21h34

Árnyék gárda
Shaylee
Legyőzte a Dahut
Shaylee
...
Üzenetek: 2 901

Nahát igen, a szeretteink imádják jelezni, hogy ott vannak vagy éppen elköszönni.
Ezek számomra néha ijesztően hatnak. Persze utána van egy kis bűntudatom, mert nem akarom, hogy a nagyszüleim úgy érezzék, hogy nem fogadom őket szívesen /static/img/forum/smilies/sad.png

Viszont, ahogy Lleyirával is beszéltük van aki csak így akarja magát befogadtatni. Bárkit pedig azért nem lehet. ^^"

Lleyira, nagyon ijesztő lehetett egy kislánynak.
De így már nem csodálom, hogy mostanra ennyire tapasztalt vagy ezen a téren és ilyen bátor.


https://i.imgur.com/yY66IdE.gif

Kijelentkezve

#149 2018. 07. 18. - 22h24

Abszint gárda
kooma
Újonc
kooma
...
Üzenetek: 38

Lleyira írta:

.... ez egy olyan fonál, ami nem szakad el ha kialakult, csak erősödik.


/static/img/forum/smilies/cool.png
Akkor az én drágámmal mi is mindig együtt leszünk <3 /static/img/forum/smilies/big_smile.png
Mondjuk eleve nem is akarok mást és remélem ő sem. /static/img/forum/smilies/smile.png


Kijelentkezve

#150 2018. 07. 18. - 22h31

Obszidián gárda
Jezebel
A vízi nimfák cinkosa
Lleyira
...
Üzenetek: 29 926

kooma írta:

Lleyira írta:

.... ez egy olyan fonál, ami nem szakad el ha kialakult, csak erősödik.


/static/img/forum/smilies/cool.png
Akkor az én drágámmal mi is mindig együtt leszünk <3 /static/img/forum/smilies/big_smile.png
Mondjuk eleve nem is akarok mást és remélem ő sem. /static/img/forum/smilies/smile.png
Lleyira https://image.ibb.co/nHhP9J/copyright_by_8_bitspider_dadsb6g.gif
https://image.ibb.co/bz8vBo/output_tuu97r_by_tictakoopa_db91pr2.gif

https://image.ibb.co/b5qu9J/x_emoji_by_catstam_d9qk9vq.png Így van! Lényegében igen. Ha egy ilyen entitás elhatározza, hogy szeretne csúnya szóval élve "megállapodni" (hisz sokkal többről van szó) valaki mellett, az nem valószínű, hogy ez az elhatározás valaha is megszakad. Noha tény és való, hogy a legtöbb ember erre nem volna képes, mert nem hajlandók időt s energiát ölni ebbe a viszonyba, kapcsolatba, márpedig hiába igényel sokkal több erőfeszítést, tapasztalataim alapján minden (szó szerint, minden) értelemben kifizetődőbb, élvezetesebb, hasznosabb s izgalmasabb ez, mint bármely más emberrel.

Szóval ha Ti is ilyen jó kapcsolatban vagytok, akkor tényleg, sok boldogságot Nektek az idők végeztéig, és tovább!


https://image.ibb.co/erUhP8/output_tuu97r_by_tictakoopa_db91pr2.gif
https://image.ibb.co/bLAEby/bad_dream_stamp_this_isnt_dhmis_fuck_off_by_deitarune_d9smuto.pnghttps://image.ibb.co/g6R99J/error_by_justyoungheroes_da8bm1m.gifhttps://image.ibb.co/j5gbpJ/stalkers_by_justyoungheroes_d9demt5.gif

Kijelentkezve

Oldalak : 1 ... 4 5 6 7