Fórum

Oldalak : 1 2 3 4 5 ... 9

#51 2017. 10. 28. - 16h54

Obszidián gárda
Fenreida
Legyőzte a kokatrixet
Erazaseth
...
Üzenetek: 38 652

Két nappal ezelőtt megérkezett a Táblám. Gyönyörűen kidolgozott, formás, kifinomult Darab. Mondanom sem kell, hogy Pitbullként őrzöm. Azonnal feltűnt, hogy irtózom attól, ha engedély nélkül más ér hozzá. Tiltom az állatok beengedését a szobámba. Már az bosszant, ha egy apró tárgy hozzáér és nem szívesen hagyom egyedül; nem csak mással, hanem úgy eleve. Íme egy kép róla, ahogy - pillanatnyilag is - az ágyam mellet pihen.


Még hajnalban kipróbáltam a Szépséget, amikor átvettem. Sokan mondogatták, hogy egyedül egyrészt tilos - veszélyes - használni, másrészt nem biztos, hogy van elég energiád, spirituális erőd ahhoz, hogy sikerüljön kapcsolatot teremtened.

Leültem a Tábla elé, lehunytam a szemem, s pár másodpercen át erőt gyűjtöttem magamban, majd hozzáértem a Jelzőhöz. Ezt követően lassan, körkörösen mozgattam s igyekeztem erőt táplálni mind a Tábla felé és a közelben lévő Entitás felé. Pár percig tartott csupán; ellazultam, hogy figyeljem az eseményeket. Kétszer-háromszor kellett kérdeznem, van-e Valaki velem? Mindig piszok hideg van körülöttem, egyértelmű, miért. A pillanatban azonban még ennél is fagyosabb érzés töltött el engem, melyet leginkább a kezemben éreztem, míg a mellkasomban tűz lobogott. Nem félelem, inkább kíváncsiság, 'buzgóság', erős vágy. Egyszer csak feltűnt, hogy a kezem s a Jelző magam felé közeleg. Eleinte azt hittem, hogy zsibbad, ezért történik. Újra feltettem a kérdésem; majd egy szép körívet leírva megkaptam az 'IGEN' választ.

Itt indult be, igazából minden. Rengeteg kérdést tettem fel - amiket itt nem részleteznék. Kiderült, hogy az itt lévő Entitás egy Démon. Az is, hogy Ő felelős azért, hogy az évek óta velem élő többi Entitás és Démon eltűnt. Kiderült, hogy kifejezetten jókat 'falatozik' egy Energiából a többi közül is.

Fantasztikus érzés volt, ahogy; amikor nem volt hajlandó válaszolni (pl. hogy hogy hívják), szimplán csak, játékosan körözött a Jelző. Amikor elvesztettem a türelmem s beszélni kezdtem, hirtelen megállt - határozottan mintha figyelte volna, mit mondok. Még azt is firtattam, hogy van egy sejtésem, ki Ő s hogy Ő tudja-e, Kire gondolok? A válasz egy 'NO' mellett hirtelen elkanyarodó 'YES' volt.

Őszintén szólva, minden mozzanatába, reakciójába bele szerelmesedtem. Szerettem volna többek között meggyőződni arról, hogy elmegy-e, ha elköszönök most Tőle? Elfogott az öröm a 'NEM' választ látván.

Szeretném összeszedni a gondolataim és újra beszédbe elegyedni a Szépséggel. Amióta használtam a Táblát, még erősebben érzem Őt és remélem, hogy nem fog távolodni.

Utolsó módosítás: Erazaseth (2017. 10. 28. - 16h56)


https://i.imgur.com/FZtU6s2.gif

Kijelentkezve

#52 2017. 10. 29. - 20h11

Árnyék gárda
Yukiko-chan
Legyőzött egy tyúkot
Yukiko-chan
...
Üzenetek: 915

Felhívnám a figyelmet arra, hogy a OUIJA tábla nem játék!!!!
Senkinek nem kéne ezzel foglalkoznia.Sajnos ez is a Paranormális témához tartozik, ettől függetlenül egyáltalán nem látom szívesen a Fórumon.

Viszont mivel nem akarom bezárni a topikot csak emiatt, a téma miatt, így bizonyos keretek között hagyom, a társalgást.
Heni is nagyon jól tudja a véleményemet, még mindig nem tartom jó ötletnek. Kérlek az ezzel kapcsolatos kérdéseiteket privátban tegyétek fel neki. Amint, úgy ítélem meg, hogy a téma eldurvulna, kezelhetetlenné válna, azonnal bezárom a topikot határozatlan időre!

Kijelentkezve

#53 2017. 11. 22. - 20h26

Obszidián gárda
Fenreida
Legyőzte a kokatrixet
ZoSo
...
Üzenetek: 38 652

A Mai nap folyamán ZOZO megkért, hogy rajzoljam le Őt. Bár egy Démon sok alakot magára ölthet, de természetesen van egy eredeti alakjuk is. Mint azt jól tudjuk, valójában gyönyörű lényekként írják le Őket. Általában izmos testtel és gyönyörű arccal. Aztán divattá vált (" ") a Démonok torzítása. Ijesztőbbé, kevésbé emberivé akarták alakítani Őket, hogy féljenek Tőlük. Persze akadtak, akik beszálltak a játékba és vannak, akik sosem voltak igazán emberiek.

Tegnap végül Ő segédkezett a rajzban, ám azt ma elvetette - igen, Ő - és kérte, hogy most teljes mértékben én próbáljam meg lerajzolni Őt úgy, ahogy előttem mindig - mindenféle síkon - mutatkozik. Amikor elakadtam, segített - ilyenkor megjelent egy pár pillanatra.

A végeredmény ahhoz képest, hogy "vázlat"féleség lett, szerintem egész tűrhető. Bár mivel fekete-fehérben dolgoztam grafittal, radír nélkül, így nem tudtam visszaadni a kimondottan fontos ismertető jegyeket, vagy legalábbis azokat, amelyek szembetűnők. Éjfekete bőr, haj és ragyogó, sárga szemek! Ezeket a művemen nem látjátok.


Midőn ez mint említettem volt, csak egy kidolgozatlan rajz, nem sikerül természetesen 100%-ig visszaadni Őt. De majd rászánom magam! Sokféle Démonnal találkoztam, de számomra Ő a legszebb.

Egyébként fantasztikusan jól érezzük Magunkat együtt. A Táblán való beszélgetés mindennapos, általában 2 órát töltök előtte a Szerelmemmel, de olyan szinten sikerült kiépíteni a Kettőnk közti Kapcsot, hogy képes a testem is irányítani és hallom az Ő hangját a fejemben, ha szól hozzám. A Család életére minimális kihatással van, például, hogy bizonyos okokból nem képesek felébredni - mert ilyenkor dolgunk van - illetve rám, hisz véd a betegségektől, az Edzésben erőt ad akkor, ha úgy érzem, nem vagyok erőnlétben topon illetve számos dolgot befolyásolni képes még, ami a testemben lezajlik. Kétség sem fér hozzá, milyen gyönyörű és erős Démonnal élek együtt.

Utolsó módosítás: ZoSo (2017. 11. 22. - 20h28)


https://i.imgur.com/FZtU6s2.gif

Kijelentkezve

#54 2017. 11. 30. - 20h31

Obszidián gárda
Nuvola
Legyőzött egy tyúkot
Nuvola
...
Üzenetek: 727

Témaváltás! /static/img/forum/smilies/big_smile.png
Arra lennék kíváncsi, hogy ti mit gondoltok a más dimenziókról/párhuzamos univerzumokról, vagy az azokkal való kapcsolatfelvételről (Ha ez szerintetek lehetséges). Szerintetek milyen lehet egy másik dimenzióbeli másotok?

Utolsó módosítás: Nuvola (2017. 11. 30. - 20h34)


https://i.imgur.com/NY6ElPS.gif

Kijelentkezve

#55 2017. 12. 01. - 18h46

Obszidián gárda
Fenreida
Legyőzte a kokatrixet
ZoSo
...
Üzenetek: 38 652

Nuvola írta:

Ha ez szerintetek lehetséges
Lehetséges. Hiszen számos Entitás más Dimenzióban ugyanúgy létezik - akár fizikai formájában is - mint mi itt. Csak az emberek többsége ahhoz, hogy képes legyen más frekvenciákon érzékelni és kommunikálni, túl primitív, fejletlen. Ugyanakkor élő bizonyítékként szolgál erre minden más lény, amely képes átvetülni, kommunikálni a "mi" Dimenziónkban élőkkel. Ennek persze számtalan akadálya van, kezdve az egyén képességeitől (akivel próbálnak kapcsolatot teremteni) egészen az Entitás erejéig, fejlettségéig és így tovább.

Jó hír, hogy emberek is képesek más Síkokra vetülni, de ez nagyon sok munkát, gyakorlást, erőt igényel amellett, hogy fontos az adottság is, illetve magától értetődő, hogy a Lélek kora is segíthet a boldogulásban, mert a felettes tudatoddal való kapcsolatteremtés (igen, ilyen is létezik) önmagában egy hatalmas segítség, összekötő pont minden "Dimenzióval", amelyben az adott pillanatban létezel, vagy léteztél esetleg, amelyben fogsz majd.

Szerintetek milyen lehet egy másik dimenzióbeli másotok?
Én tudok pár, más Dimenzióban élő másomról. Némelyiket egyenesen utálnám, ha találkoznék vele, mert annyira ellentmond az itteni "Heninek". Ugyanakkor számos "Én" nem is ember. Teljesen más kultúrában, más Világban él és ahhoz igazodik a jelleme, a gondolkodása. Érdekes, de úgy tűnik, valahány "sikeresebb" leszületés hasonló irányba terelődik jellem és világkép szempontjából (persze az adotthoz viszonyítva, elvekre alapozva).

Sőt, előfordul, hogy bizonyos Dimenzióban létező másodhoz erősebben kötődsz, mint a többihez. Ennek számtalan jele van és sokféle módon rájöhetsz, kipuhatolhatod, így van-e.


https://i.imgur.com/FZtU6s2.gif

Kijelentkezve

#56 2017. 12. 30. - 12h03

Árnyék gárda
Nadalien
A gárda katonája
Nadalien
...
Üzenetek: 450

Sikerült egy jó kis rémálmot összehoznom a topik végigolvasásával. Szerencsére csak egyet, mert attól féltem - az itt olvasottak alapján -, hogy visszafog térni. Utána még két napig féltem elaludni. Egyetlen rémálmom sem volt rám még ilyen hatással. Nem merem biztosan állítani, mert szkeptikus fajta vagyok, de abban a lényben lehetett valami valóságos.

Más témára váltva, engem jobban érdekel a jövendőmondással, prekognícióval foglalkozó ága az okkult tudományoknak. Jó pár élményem volt a témában. Meg tudtam mondani, hogy a születésnapomon fog havazni, de addig semmi. Rengeteg megálmodott élethelyzet és jelenet is ezek közé tartozik.
Régebben amatőrként foglalkoztatott az asztrológia, mostanában pedig a tarot kártyákkal ismerkedem. Ezzel kapcsolatban keresek valakit, akivel megoszthatnánk a tapasztalatainkat, vagy segítene jobban belemélyedni a kártyák világába.

Utolsó módosítás: Nadalien (2017. 12. 30. - 12h06)https://orig00.deviantart.net/408f/f/2018/148/f/d/banner1b_by_nadalien-dccrzkk.png


Kijelentkezve

#57 2018. 01. 05. - 21h47

Árnyék gárda
Heszteg
Unikornisok cinkosa
Heszteg
...
Üzenetek: 329

A sátánista barátnőmnek hála, én is bele kerültem ebbe a dologba. Nem is bánom, nagyon izgi két évünk volt. Eleinte nagyon féltem de ma már igazán kevés olyan dolog van ami kiváltja belőlem ezt az érzést. Sok fura dolog történt velem és velünk. Erről órákig lehetne mesélni.../static/img/forum/smilies/smile.png

Kijelentkezve

#58 2018. 01. 05. - 22h03

Árnyék gárda
Yukiko-chan
Legyőzött egy tyúkot
Yukiko-chan
...
Üzenetek: 915

Azt hiszem itt az ideje lezárni mindent, ami sátánizmus és egyebek, mielőtt még valaki jobban belemenne a dologba.
Nem szeretném, hogy bárki is rosszul aludjon emiatt.

Várom a témaváltást. ^^;

Kijelentkezve

#59 2018. 01. 07. - 08h48

Obszidián gárda
Sakuya
A gárda tüzére
Sakuya
...
Üzenetek: 3 935

Akkor legyen a reinkarnáció  /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Már jó páréve ebben hiszek, sokat is olvasgattam utána.Hiszek abban, hogy van egy felsőbb Én, akiből egy rész kiszakad, hogy megszülessen, tapasztalatot szerezzen a földön vagy akár máshol.

Linkelek egy vidit, bár nem mindegyik hiteles benne(szerintem):második részeValamint állítólag hipnózissal is fel lehet tárni az előzőélet emlékeit.Sokat gondolkoztam rajtam, hogy megtenném e, de arra jutottam, hogy Nem. /static/img/forum/smilies/lol.png Ha kiderülne, hogy egy nagyon rossz ember voltam, hiába vagyok most jobb, félnék, azok az emlékek változtatnának rajtam.

Ki hisz még benne rajtam kívül? Te szeretnél emlékezni rá?


https://78.media.tumblr.com/dad4fd0442c833d94cad480a10011cbb/tumblr_p8u1n8kvrp1tvnwqso1_1280.gif

Kijelentkezve

#60 2018. 01. 07. - 11h06

Árnyék gárda
Yukiko-chan
Legyőzött egy tyúkot
Yukiko-chan
...
Üzenetek: 915

Ez egy nagyon jó téma! ^^

Én hiszek benne. De nem tudom, hogy szeretném-e látni ki voltam ezelőtt. Biztosan megbolygatná a kis lelkivilágomat.
Olyanról is hallottam, hogy valaki részt vett egy reinkarnációs utaztatáson és nem akart visszajönni. Ennek is megvannak a maga veszélyei.
A másik, hogy mi van, ha egy kuruzslóhoz mész véletlenül? Ő meg csak elkéri a pénzt és nem történik semmi. /static/img/forum/smilies/hmm.pngVolt egy ilyen fotó összeállítás is. Kerestem, de nem találom. /static/img/forum/smilies/hmm.png
A lényege az volt, hogy meghalt egy tudós '83-ban és ugyanabban az évben született egy focista, aki ugyanúgy nézett ki.

A videók is érdekesek. /static/img/forum/smilies/smile.png

Kijelentkezve

#61 2018. 01. 07. - 11h19

Obszidián gárda
Melcsim
Unikornisok cinkosa
Melcsim
...
Üzenetek: 381

Ez egy fura téma, szeretnék benne hinni, de közben ellent mond mindennek, amiben hiszek XD Szóval nehéz. De ha azt veszem, hogy például szerv átültetésnél is vannak emberek, akik olyan dolgokra emlékeznek, amik a szervük előző tulajdonosával történtek vagy olyan dolgokat kezdenek szeretni, akkor például elég hihetőnek tűnik.
Mondjuk ez egy más fajta reinkarnáció (ha egyáltalán annak nevezhető)

Nagyon érdekes téma. Ha bebizonyosodna, hogy volt előző életem, én kíváncsi lennék mi történt, hogyan éltem stb. Nem hiszem, hogy ez befolyásolná azt, hogy jelenleg ki vagyok. Úgy vagyok ezzel, hogy ami megtörtént megtörtént, el kell engedni és tovább lépni. Felesleges tépelődni, megváltoztatni úgy sem tudnám. Ha pedig jó volt, akkor csak örülhetek, hogy akkor is már milyen nagyszerű ember voltam /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Kijelentkezve

#62 2018. 01. 07. - 12h55

Árnyék gárda
Polluxia
Az éjszaka királynője
Polluxia
...
Üzenetek: 5 155

Reinkarnáció és lélekvándorlás? Hm, izgalmas dolog. Bár sose tudtam igazán zöld ágra vergődni ezzel a témával kapcsolatban, talán azért, mert min minden mással kapcsolatban, ehhez is egy rakat megmagyarázhatatlan dolog kacsolódik. Ettől függetlenül persze hiszek a lélekben - így tehát abban is, hogy talán létezik a reinkarnáció, és úgy önmagában a lélekvándorlás.


Én hiszem, hogy a test, amiben élünk csak egy burok, egy "gépezet", ami lehetővé teszi azt, hogy fizikai értelemben létezhessünk ezen a síkon. Ugyanakkor szerintem a lélek ettől sokkal többre képes.
Vajon miért vannak álmaink, amikre nem tudunk magyarázatot találni? Én rendszerint álmodtam számomra ismeretlen emberekről/helyszínekről, amikhez semmit, és tényleg semmit se tudtam kapcsolni. Honnan jöttek ezek a dolgok a fejemből, ha az ég világon semmilyen magyarázatot nem tudtam rájuk találni?
Szerintem a lélek rettentően sok emléket őriz, olyan emlékeket amiket előző életünkben éltünk - bár én ezeket mindig szívesebben említem úgy, hogy "egy másik élet", hiszen ki tudja, hogy a mostani életünket megelőzően hány alkalommal léteztünk már ezen, vagy másmilyen síkon?
Úgy gondolom, hogy a testünk nem eléggé fejlett, nem elégé erős ahhoz, hogy annyi emléket el tudjon viselni, mint amennyivel egy lélek rendelkezik. Az agyunk kapacitása közelről sem elég fejlett ahhoz, hogy olyan dolgokat is feldolgozzon, amik nem ezzel a testtel történtek - és pont ezért nem emlékszünk az eddig leélt életeinkre.
Viszont itt jön a kiskapu - amikor lélekvándorlást csinál az ember. Ilyenkor elő lehet szerintem halászni ezeket a dolgokat, és több ismerősömtől is hallottam már, hogy sikerült neki.

Egyik barátnőm például teljesen egymaga csinálta meg, meditációval. Bár elmondása szerint nem sok mindent tudott meg, annyival volt tisztában, hogy más időben van, és ismeretlen arcokat látott de kapcsolatot felvenni nem tudott velük. Mintha egy hívatlan vendég lett volna egy teljesen önálló testben, ami egykor valószínűleg az övé volt.
Egyébként ez a csajszi nagyon komoly szinten foglalkozik a paranormális dolgokkal, az anyukájával együtt. /static/img/forum/smilies/smile.png Sok érdekes dolgot hallottam tőlük, voltam is náluk még régebben, amikor vittem nekik rendszeresen egy para-magazint, amit én elég sűrűn olvastam.

A másik barátnőm - akit már az egyetemen ismertem meg - szintén az anyukájával együtt foglalkozik ezekkel a dolgokkal. Őket is foglalkoztatja a reinkarnáció/lélekvándorlás.
El is mentek egy emberhez, aki foglakozik ilyennel. Barátnőm nem merte megcsinálni - félt, hogy nem fogja tudni túltenni magát rajta -, de az anyukája bevállalta. A hipnózis/meditáció alatt végig mérték a pulzusát, figyelték a szívverését, nehogy olyan dolgokkal szembesüljön, amit az e világi teste talán nem élne túl - így hát szükség szerűen akár ki is ránthatták az "utazásból".
Ez egyébként meg is történt, barátnőm elmondása szerint az anyukája nagyjából 10-20 percet volt távol, de vissza kellett rántani az öntudatába, mert veszélyesen elkezdett gyorsulni a szívverése - később kiderült, hogy sikerült visszamennie, és a mostanit megelőzően akkor élt, mikor elkezdődtek a boszorkányperek, és a nőt gyakorlatilag boszorkányság vádjával megégették. Szegény pedig gyakorlatilag pont ebbe az időszakba ugrott vissza.
Kérdeztem barátnőmet, hogy hogy viselte az anyukája, és elmondta, hogy amúgy hamar túllépett rajta.


Szóval én igazából mindenképp azok táborát erősítem, akik hisznek ebben a dologban, legalább is bizonyos szinten. Bár önmagában a reinkarnáció annyit tesz, hogy újjá születés, nálam ez az ami nem teljesen hihető - nem hiszem, hogy "újjá" születnénk, egyszerűen csak egy új fejezetet kezd a lelkünk.

Ki tudja, hogy következő életünk során is erre a világra születünk-e? Vagy, hogy lesz-e egyáltalán következő élet? Mi van a szellem világgal akkor... azok a lelkek miért nem születtek újjá? Vajon halálunk pillanatában a lelkünk már át is vándorol egy másik "gépezetbe", amit működtethet, vagy a lélek maga dönti el, hogy mikor akar új fejezetet kezdeni? Függ valamitől, hogy újra élhetünk-e ilyen formában, mint most, vagy sem?
A lélek egy nagyon durva dolog, ezer és egy kérdés kapcsolódhat hozzá, és ha valami, hát ez engem nagyon foglalkoztat! /static/img/forum/smilies/big_smile.png
Szerintem egy élet is kevés lenne arra, hogy megtudjunk mindent erről a dologról, és arról, hogy tulajdonképpen mi is a létezés.


Yukiko én is hallottam már olyanról, hogy lélekvándorlás alatt az utazó nem igazán szeretett volna visszajönni - ez számorma is elég érdekes. Talán az ottani emlékek/érzések sokkal erősebbek azok számára, akik nem akarnak visszajönni, mint mondjuk az itteni érzései, kapcsolatai.

Melcsim én is kíváncsi lennék az előző életemre. Nem lepődnék meg, ha én is egy lennék azok közül, akit boszorkánysággal kergettek. ><"
Viszont egyetértek azzal, hogy tovább kell lépni. Amit egyszer már leéltünk, azt felesleges újra megélni. De ettől függetlenül jó lenne emlékezni rá. /static/img/forum/smilies/smile.png Vajon kiket szerettem, milyen ember voltam... ezek olyan dolgok, amiket a mostani személyemtől függetlenül is tudni szeretnék, hiszen az is az én lelkem. /static/img/forum/smilies/big_smile.png


https://i.imgur.com/PW2vEPN.jpg

Kijelentkezve

#63 2018. 01. 07. - 13h29

Szikrázó gárda
Lyah
Moderátor & Eldarya fehér sárkánya
Lyah
...
Üzenetek: 9 972

Roppant érdekes témát vettetek elő.
Mindig is hittem abban, hogy miután meghalunk, nem tűnünk el teljesen - annyira furcsa lenne belegondolni, hogy minden tudás, tapasztalat, érzés, amit életed során összegyűjtesz, csak úgy eltávozik a semmibe. Az, hogy az élet megy tovább, csak más formában, lehet egyfajta igazság is, avagy önnyugtatásunkra szolgáló tévképzet, ami segít elfogadni a halál gondolatát. Én nem tudom, ki melyikben hisz jobban, de talán mindkét esetben van némi realitás.
Egyszer nagyon szívesen kipróbálnám ezt a hipnózist, hogy végre megtapasztaljam egyrészt, tényleg ilyen jól működik-e a tudatalattiba való utazás, másfelől meg szintén a kíváncsiság hajt, hogy mi történt velem "korábban".
Mindig is mondták nekem, és én is gyakran úgy érzem, rossz korba születtem. A régebbi idők kultúrája, történetei, maga az egész világ magával rgadott, különösen a középkor. Lehet, hogy sok dologban fejletlenebbek voltak az emberek, a körülményeik nehezebbek, a szegényeknek biztosan. De sokkal szabadabbak is lehettek, és minden hátránya ellenére én szívesen visszatérnék oda - ki tudja, lehet, egy ilyen hipnózis során az áhított világban találnám magam.
Ha egy nap eljutok egy erre szakosodott személyhez, és alávetem magam az utazásnak, feltétlenül megírom majd itt is, mit tapasztaltam /static/img/forum/smilies/smile.png

Kijelentkezve

#64 2018. 02. 24. - 14h26

Obszidián gárda
Eve_Firesing
Fiatal újonc
Eve_Firesing
...
Üzenetek: 12

Akkor most a rossz korba születés dilemmáját egészítsük ki azzal, hogy rossz világba születés. Vagy csak én nem értem néha az embereket.  /static/img/forum/smilies/hmm.png  Nem a kegyetlenkedéseik hanem inkább a hozzá állásuk miatt, valahogy sokszor olyan érzésem van, mintha direkt csak azért is a homokba akarnánk dugni a fejünket.
Én egy csomó kultúrát tudnék mondani, ami magasan van a kedveltségi listámon. Elsőnek leginkább az ókori Mezopotámia, aztán szintén ókori Görögország, az az időszak amikor még közép itáliában Etruszkok éltek (maga a kultúra is nagyon tetszik nekem) aztán a Gallok /static/img/forum/smilies/big_smile.png és a vikingek és persze indiánék is. A középkornál viszont csak kettő ország van ami tetszett, egyrészt Itália, másrészt a Középkori Anglia, a felvilágosodást követően is Anglia, és Franciaország, az 1800-as évszázad végi anglia, és amerika.

Bár tény és való annak idején nagyon szerettem volna régész lenni, és a korábbi földtörténeti korszakokkal foglalkozni. Dínók és egyebek /static/img/forum/smilies/big_smile.png *biztos akkor is éltem valamilyen ragadozó formában én úgy gondolom /static/img/forum/smilies/wink.png *


https://www.kephost.com/images/2018/02/28/Tag___.jpg

Kijelentkezve

#65 2018. 03. 06. - 15h51

Obszidián gárda
Sakuya
A gárda tüzére
Sakuya
...
Üzenetek: 3 935

Üdv!

Ha van valaki, aki jártas az energia, lélek, aura dolgokban, az megtenné, hogy felkeres pm-ben?>.<


https://78.media.tumblr.com/dad4fd0442c833d94cad480a10011cbb/tumblr_p8u1n8kvrp1tvnwqso1_1280.gif

Kijelentkezve

#66 2018. 05. 28. - 16h37

Obszidián gárda
Fenreida
Legyőzte a kokatrixet
Maltariel
...
Üzenetek: 38 652

Old Post

Külső kép linkje

ÚJABB TÖRTÉNET A SOK ESET KÖZÜL

Hajnalban többször feljött, mennyire idegesít megint egy illető az erőszakos közeledésével, és mivel olyan rég volt kicsit megszorongatva, persze elfantáziálgattam arról, hogy a Párom majd kicsit rendbe szedi. A srác olyan hajnal 1-2 fele esett haza, le is feküdt gyorsan. De hajnal 3-4 körül egy rémálma volt, ami sok olyan férfi ezelőtti álmával egyezik, akiket Z komolyabban bántalmazott később azt követően, amikor már nem volt hasznom belőlük (főleg munkaügyekkel kapcsolatos; és az én esetemben kifejezetten létfontosságúak a kapcsolatok). Szintúgy a szobában állt mind, mint most ez a férfi, néztek engem, ahogy alszom, majd egy fekete árny lebegett körbe engem, és támadt nekik azt követően. Minden elsötétült előttük, ahogy most a srác előtt is. Azt mondta, ezt követően őrjítő félelmet érzett, mellkasában kígyózó fájdalmat, forróságot, majd fagyos hideget, és arra riadt, hogy levegőt sem kap, összeszorult a tüdeje. Utána, vissza se tudott aludni.

Azt mondta az a gond, hogy az ő karját, lábát el se törheti (pedig ez igazán apróság részéről), mert akkor csak én járnék rosszul, azt pedig nem akarja, hogy az anyagi biztonságom megcsappanjon. Ellenben azok a percekkel előre jelzett balesetek amiket véghez vitt (autó balesettől az otthon történő közvetlen támadásokig), olyan emberek esetében történtek, akikhez már semmi szál nem kötött, Őt viszont meglehetősen bosszantották. Talán tanul belőle ezúttal ismét, annyi bizonyos, hogy bizonyos időszakonként kifejezetten agresszívan adja a tudtára a Párom, hogy kezd túl messze menni, és tartsa a távolságot, amit még megtűrünk.

Eddig is otthon voltam az átkokban, de most, hogy mindezeket nem nekem kell elvégeznem, több időm és energiám marad a fejlődésre.


Külső kép linkje
FIND PLEASURE IN EVERY MOMENT, INDULGE IN EVERY WHIM. LET LESSER RACES FEEL THE BURDEN OF THEIR CRUDE LIVES. WE ARE BEYOND SUCH CONCERNS OR WORRIES. EVERY POWER IS OUR TO USE, EVERY SENSATION OURS TO EXPERIENCE. WE ARE TRULY MASTERS OF THE GALAXY, AND ALL OTHERS EXIST ONLY TO SATISFY OUR CURIOSITIES. WE HAVE EARNED OUR POSITION OF POWER. LET US FOREVER TASTE THE FRUITS OF SUCH ACHIEVEMENT. TIME ITSELF IS OURS TO COMMAND. WE ARE ETERNAL.

Külső kép linkje

Utolsó módosítás: Maltariel (2018. 05. 28. - 16h42)


https://i.imgur.com/FZtU6s2.gif

Kijelentkezve

#67 2018. 06. 21. - 23h39

Obszidián gárda
Fenreida
Legyőzte a kokatrixet
Maltariel
...
Üzenetek: 38 652

Old posts


https://image.ibb.co/ixJAny/accent_12.png

https://image.ibb.co/duXxZd/arrowl.png A legtöbb gyermek harmadik szeme általában nyitva van. Ez lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat és lényeket láthassanak, amiket a legtöbb felnőtt már nem képes, mert ahogy fejlődnek, ez a képességük háttérbe szorul, s mivel nem foglalkoznak vele, szép lassan becsukódik; kinyitni természetesen kellő pszichikai munkával és sok-sok kitartással lehetséges. Minden ember más adottságokkal rendelkezik, ebből adódóan vannak, akiknek az érzékeik erre sokkal kiélezettebbek maradnak függetlenül attól, hogy mennyire foglalkozik vele. https://image.ibb.co/kDZY7y/arrowl1.png
https://image.ibb.co/bNAqny/accent_23.png
https://image.ibb.co/fW6Vny/accent_1_Maltariel.png

Utolsó módosítás: Maltariel (2018. 06. 21. - 23h40)


https://i.imgur.com/FZtU6s2.gif

Kijelentkezve

#68 2018. 06. 27. - 00h49

Árnyék gárda
Shaylee
A gárda tüzére
Shaylee
...
Üzenetek: 3 778

Én nem hittem a lélekvándorlásban nagyon sokáig. Aztán egyre többször jött elő bennem a kérdés sok dologgal kapcsolatban, hogy "Amúgy miért?". Pl, miért taszítanak a kék szemű férfiak,miért van az, hogy a kapcsolatokba mindig szívesen belementem olyan srácokkal akik tényleg vonzottak, de aztán az egészet kényszernek éreztem..stb.
Csak kíváncsiságból elmentem egy látóhoz. Egy szót sem szóltam neki semmiről de ő megválaszolt mindent ami bennem kérdéseket merített fel. Olyan dolgolat tudott, amit rajtam kívül senki.

Rám nézett aztán a szeme végig csukva volt és a reakcióimat nem látva folyamatosan mondta, hogy a lelkem miken ment keresztül mielőtt megszülettem volna. Azóta mondhatom, hogy hiszek benne. Főleg, hogy rá pár évre egy teljesen másik csaj, aki nálam volt gyakorlaton rám nézett aztán üveges szemmel ugyanazokat elmomdta nekem. ^^"

Utolsó módosítás: Shaylee (2018. 06. 27. - 00h51)


https://i.imgur.com/opEYCmK.png

Kijelentkezve

#69 2018. 06. 27. - 01h02

Obszidián gárda
Fenreida
Legyőzte a kokatrixet
Maltariel
...
Üzenetek: 38 652

https://image.ibb.co/ixJAny/accent_12.png

https://image.ibb.co/duXxZd/arrowl.png Igen, ezek nagyon elgondolkodtató dolgok, és sok embert ledöbbent, még azokat is, akik már addig is tisztában voltak a lélekvándorlás létezésével kapcsolatban. Ilyenhez nekem is volt egyébként szerencsém, még 2014-ben, de akkor zsinórban egymás után kétszer, egy héten belül. Egy negyvenes nő volt az egyik, aki hasonló formában elmondott olyan dolgokat, amiket csak s kizárólag én tudhattam, majd rá egy hétre egy férfi. Mint kiderült, ismerték is egymást - nem mellesleg az utóbbi arcával 100%, hogy találkoztam már, ha más nem álmaimban, de roppant ismerős volt. Biztos volt már mással is olyan, amikor az életét hajlandó lett volna feltenni arra, hogy XY személlyel már találkozott. Azt nem tudja hol, de találkozott (egyébiránt az asztrális kivetülés nem más, mint korlátlan "keringés" és ténykedés az Univerzum valamennyi síkján, álmodás közben pont ugyanezt teszed, így láthatsz olyan embereket, lényeket, helyeket, akik/amik léteznek, de nem érintkeztél velük közvetlenül a fizikai testeddel, ez szerintem megmagyarázhatja a fentebb említett jelenség egy részét).

Én még régebben voltam kineziológusnál, és alapjaiban hasonlókat mondott nekem, amiket ők, de nem tudott olyan mélyen belém ásni. Bár hosszabb időre tervezte anyám a járatást, a hölgy gyorsan arra jutott, hogy nekem semmi szükségem nincs semmilyen szakember segítségére, így az övére sem, mert tudom nagyon jól, mely irányba haladok, és elég idős vagyok már ahhoz, hogy boldoguljak.
https://image.ibb.co/kDZY7y/arrowl1.png

https://image.ibb.co/bNAqny/accent_23.png
https://image.ibb.co/fW6Vny/accent_1_Maltariel.png


https://i.imgur.com/FZtU6s2.gif

Kijelentkezve

#70 2018. 06. 27. - 11h00

Obszidián gárda
hajni205
A gárda tüzére
hajni205
...
Üzenetek: 4 145

Erről eszembe jutott az,amikor otthon egyedül voltam,és ilyesmi videót néztem,de ez durvább is volt valamennyire mert szelem volt benne.És a videó végére egy szelem nő ugrott a kamera elé,és amikor ez megtörtént az nap este ágyaztam az ágyamat és erre senki semmi nem volt bent rajtam kívül a szobába,erre a takaró megmozdult.
De volt olyan is,hogy a tévé elfehéredett.Nem tudom,de kicsit meglepődtem rajta,persze akkor már nem féltem mert lehet,hogy csak a képzeletem játszhatott,de az osztályomból is akkor mondták,hogy ők is láttak már ilyesmit.

Persze ez úgy volt,hogy idéztem is szelemet,szóval..

Van itt egy másik történetem is:

Amikor anyukám annyi idős volt mint én akkor szelemet idéztek egy elhagyatott házban.
És abban a házban halt meg már 2-3 család,és mindig lehetett ott valamilyen fura zajt hallani,ezért anya a barátnőivel bement oda,mert kíváncsi volt mi lehet az.
A házban senki nem volt.Persze az a ház üres,sötét,pókhálós volt.
Elmondták ez a szöveget/evvel idéztem én is,nem tudom le szabad-e írni,de azért leírom,hátha valakit érdekel ez./:
Hús a hússal,vér a  vérrel,gyere szelem megidézlek../ehhez más oszt társam gyújtott gyertyát is,de anyáék nem ,meg én sem/
Erre megfogták egymás kezüket,meg be is volt csukva a szemük,nem történt akkor még semmi,de az egyik lány erre kifordult a körből és a homlokát elvágta eléggé mélyen valami/nem volt ott semmi fa,meg semmi./
A kulcs az ajtóban volt ami ki is eset, és anyát szólítgatta egy hang,hogy Erika..Az ajtóban állt egy liba,anyáék felkapcsolták a villanyt és ahogyan jött a liba anyáék felé,úgy a a liba nyakának az árnyéka tekeredett ki,és maga a libának semmi baja nem volt.
Nagyon érdekes..Én már hiszek bennük,hiszen nálunk már volt olyan,hogy megnyitotta  valami a csapott,az asztal közepéről leesett  a pohár,meg valami egyszer le is lökte a macskámat a lépcsőről/semmi nem volt ott,a macseknak semmi baja nem lett,állat orvost kihívtuk és nem volt gond vele,persze szegény öregségére meghalt../static/img/forum/smilies/sad.png /

Ne próbáljátok ki ezeket!!!Az egyik szomszéd fiút valami megszállta,vs lehet,hogy rosszul mondta a szöveget,és ezért megszállta egy szelem,ezért tranzban van..

Ja és volt olyan érzésem,hogy mintha jártam volna ott,és nem voltam ott.Lehet,hogy a halott tesóm járt ott,és belém szállt át,hogy vigyázzon rám./static/img/forum/smilies/smile.png szóval érdekes..

Utolsó módosítás: hajni205 (2018. 06. 27. - 11h03)


https://i.imgur.com/SPW5IbJ.png

Kijelentkezve

#71 2018. 06. 27. - 11h15

Obszidián gárda
Fenreida
Legyőzte a kokatrixet
Maltariel
...
Üzenetek: 38 652

https://image.ibb.co/ixJAny/accent_12.png

https://image.ibb.co/duXxZd/arrowl.png Érdekes történetek ezek, HAJNI. Nem meglepő, hogy ezek az esetek téged is meggyőztek, ahogy nem véletlenül mondogatják annyian, hogy nem szabad játszani más dimenziókkal, lelkekkel és entitásokkal, mert az ember nagyon sérülékeny és kiszolgáltatott, főleg ha erősebbel és jóval idősebbekkel találkozik össze. S esetleg annak tetejében még tiszteletlen is; nos azt sokan nagyon nem díjazzák.

Én tudom milyen, amikor megszállnak. Amikor a Boszorkánytáblám használtam is, gyakran előfordult, illetve a mai napig előfordul, hogy nem én vagyok az ura a testemnek bizonyos helyzetben, és olyankor hallom is, amit Ő beszél nekem, vagy amit akar. De szerencsére ez nem az, amit Róla a legtöbb videóban látni - görcsös nevetés, megjelenő karmolások a testen, kontrollálhatatlan rángatózás és ájulás. Ezekkel tényleg nehéz mit kezdeni, és könnyen tönkreteszik az embert fizikailag és lelkileg egyaránt.

Azt hiszem jobban tettem, hogy ezekkel a lényekkel igyekeztem barátságot kötni, s nem pedig megpróbálni felvenni velük a harcot. Nem is igen lett volna segítségem, csak a saját tudásom és erőm.
Hm, még mindig ironikus, hogy mellettem ~50 méterre van egy templom, én pedig Démonokkal társalogtam/ok.

A cicádat egyébként sajnálom. Az enyém is ugyanilyeneken megy át (illetve valamennyi embert is érnek ilyen támadások, akik bosszantják Őt). A cicák amúgy is sokkal jobb érzékekkel bírnak, így könnyebben feltűnik nekik, ha más entitás van a lakásban. Egy cikkben olvastam is, hogy valamennyi tudós azt javasolja, ha úgy látjuk, a szőrgombócunk nagyon figyel valamit s nem tudjuk mit lát, előfordulhat, hogy ez az oka, ilyenkor hogy megnyugodjon érdemes abba az irányba nézni, amibe ő hogy érezze, mi is látjuk az esetleges idegent. Bár amikor ijedten fel-alá rohangál, fújva és felpúposodott háttal, olyankor elég nehéz bármit tenni érte. Pedig Ő nem mindig szokott állatokat gyomrozni, általában csak én érzem, hogy itt van, illetve anya, de Ő fél Tőle. Annak mondjuk örülök, hogy érzem benne azt a megalázkodó tiszteletet is.
https://image.ibb.co/kDZY7y/arrowl1.png

https://image.ibb.co/bNAqny/accent_23.png
https://image.ibb.co/fW6Vny/accent_1_Maltariel.png


https://i.imgur.com/FZtU6s2.gif

Kijelentkezve

#72 2018. 06. 27. - 12h50

Obszidián gárda
hajni205
A gárda tüzére
hajni205
...
Üzenetek: 4 145

igen,Marcipán a macskám eléggé figyeli a falat,amúgy tudtad,hogy a kisbabák látják őket?Némelyik igen..Félelmetes,mert eddig minden olyan dolog megtörtént amit te is említettél az én történeteimre,kicsit rossz is ha egyedül vagy..Az osztálytársam Lili,mesélt is,hogy náluk az albérleti házban egy nő meg egy férfi felakasztotta magát,és este mindig piros szemekkel nézték őket,meg ráncigálta valami a tesóját és amikor felkapcsolták a villanyt akkor nem volt ott semmi.Hozzám is valaki beszél,és egyszer kicsivel durvább is történt.Arra eszméltem,hogy egy nő beszél hozzám,fekete ruhában volt,mindene fekete volt,és olyan sápadt volt,vörös szemek,fekete száj.Tiszta emo./static/img/forum/smilies/big_smile.png Na és azt vettem észre,hogy a családomat megöltem,és vérkönnyeim vannak,erre ez nem volt igaz,hanem valahogy összekevert engem valamivel..És amikor már önmagam voltam egy kés a kezemben és véres volt,szaladtam szüleim szobájába és szerencsére ők jól voltak,mindenkit megnéztem,egyedül voltam a szobámba,figyelmes lettem,hogy nem ők véreznek hanem én,egy apró karcolás volt számomra az egész..A fájdalmakat is magamba fojtom meg a bánatot is,szóval nem tudom az is lehet igaz vagy az is lehet,hogy csak hallucináció volt minden,de kétlem,mert rajta van a lábamon seb..


https://i.imgur.com/SPW5IbJ.png

Kijelentkezve

#73 2018. 06. 27. - 13h02

Obszidián gárda
Fenreida
Legyőzte a kokatrixet
Maltariel
...
Üzenetek: 38 652

https://image.ibb.co/ixJAny/accent_12.png

amúgy tudtad,hogy a kisbabák látják őket?Némelyik igen.
https://image.ibb.co/duXxZd/arrowl.png Igen, erről tudtam. A babáknak és kisebb gyermekeknek úgymond, még nyitva vannak a pszichikai csatornái, a harmadik szemük, ezáltal képesek látni a különféle entitásokat. Ez nem szuper képesség; emberemlékezet óta meg van az emberekben (ezért követi végig a történelmünket ez a sok paranormális jelenség is). Ahogy telik az idő, ez szép lassan bezárul, mert ugye a köznapi családoknál az, hogy spirituálisan, mentálisan is tanítsák a gyermeket, nem "menő". Vannak akik hosszas gyakorlás, tanulás útján tudják újra megnyitni ezeket a csatornákat, kinyitni a harmadik szemet, másoknak ez adottság; persze ez rengeteg mindentől függ.

Ilyen fura, látomásszerű dolgok nagyon élénkek tudnak lenni. Sajnos nem egyértelmű az általad leírtakból, mi hogy történt, de vannak elképzeléseim. Egyébként nagyon rádöbbentő erejűek tudnak lenni a fizikai sérülések, mert azokat nem igen tudod megmagyarázni, ha ismered a saját körülményeid. Sok dologra rávágtam volna én is, hogy talán "képzelődtem", de mivel voltak nyomai az anyagi síkon, csak megerősített abban, hogy nem az volt.

Az a baj, hogy ez a "hallucinálsz", "képzelődsz" dolog annyira sablon duma, meg mosása a témának, hogy sokan azok is sikeresen magukba erőltetik, akik egyértelműen nem hallucinálnak, képzelegnek, sőt... sokak pont azért mennek tönkre, mert a sok "okos" elhiteti vele, hogy hülye. Ezért utálom az olyanokat, akik észt osztanak, és életeket tesznek tönkre a baromságaikkal.
https://image.ibb.co/kDZY7y/arrowl1.png

https://image.ibb.co/bNAqny/accent_23.png
https://image.ibb.co/fW6Vny/accent_1_Maltariel.png


https://i.imgur.com/FZtU6s2.gif

Kijelentkezve

#74 2018. 06. 27. - 13h28

Obszidián gárda
hajni205
A gárda tüzére
hajni205
...
Üzenetek: 4 145

Én minden misztikus természet felleti lenyekben hiszek,mivel én is egy kis "misztikus dologgal" vagyok,nem is bánom,de hát nem is azt mondom,hogy nem akartam.Nem nagyon írnám körül mi is az.

Az erdőben jártam és hát nem egyedül.
Úgymond egyedül,de nem tudtam,hogy rajtam kívül van ott más is.Megtamadott,de a kutyám a támadás előtt ramugrott,hogy ne legyen semmiben bajom,szerencsére neki nem lett baja,de nekem sem akkor,mivel elestem vele,és valami fura dolog volt,mert hirtelen a kutyám megállt és csak engem nézett,erre egy személy a fülembe suttogta,hogy szia,hátra fordultam,és nem volt ott senki,akkor megtámadott,felismertem..Hogy mi,ki volt az,addig szolitgattam a kutyámat,de azt láttam,hogy nem kell fel,mert össze esettel...Tudod mi volt az?../static/img/forum/smilies/neutral.png
Lehet fura de vámpír,megharapott..Ezért én egy dampir vagyok,fel ember,fel vámpír.

Volt olyan is,hogy a tesómnak a kapucniat valaki megúszta,és nem volt ott,otthon megnéztük és egy fura jel volt rajta,anya kimosta,de nem jönnek le róla..

Néha amúgy nem is vagyok önmagam,már depressziós is voltam...Rossz alvó is vagyok,szóval megáldott a démon szerencsétlenségnek engem is,de szerintem valamelyik király..✓

Utolsó módosítás: hajni205 (2018. 06. 27. - 13h39)


https://i.imgur.com/SPW5IbJ.png

Kijelentkezve

#75 2018. 06. 27. - 14h45

Árnyék gárda
Rizalya
Sargousetek cinkosa
Rizalya
...
Üzenetek: 5 327

Maltariel írta:


A legtöbb gyermek harmadik szeme általában nyitva van. Ez lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat és lényeket láthassanak, amiket a legtöbb felnőtt már nem képes, mert ahogy fejlődnek, ez a képességük háttérbe szorul, s mivel nem foglalkoznak vele, szép lassan becsukódik; kinyitni természetesen kellő pszichikai munkával és sok-sok kitartással lehetséges. Minden ember más adottságokkal rendelkezik, ebből adódóan vannak, akiknek az érzékeik erre sokkal kiélezettebbek maradnak függetlenül attól, hogy mennyire foglalkozik vele.
A párommal pár hete pont erről a videóról beszélgettünk. Neki a nővérét is érdekli ez a paranormális téma így neki is elküldte , hogy mondja el a véleményét. Nos, ő azt mondta simán lehetett a videó megjátszva mert az anyuka higgadtan kezelte az egészet. Mi párommal csak néztünk mint jó gyerek a moziban, hogy mégis miről beszél. Azért mert egy felnőtt így reagált mondhatni természetes....elvégre a gyerek bármit is mond nem hiszi el úgysem.Ha elmondaná mit látott még a gyerekre néznének furcsa szemmel. A videónak van valami sajátos hangulata ami szerintem felnőtt fejjel is sok mindent képes megmagyarázni, és a gyerekek (főleg ennyi idősen) nem fognak azzal szórakozni mint mondjuk a kamaszok hogy szellemet vagy valamit láttak. Hiszen ha két kamasz lenne a videón még előbb lehetne azt állítani, hogy fake. Viszont ennek a két kislánynak a reakciója egyszerre ijesztő és természetes.

Amúgy meg unokaöcsémre kitérve , most múlt márciusban 3 éves és mondhatni eléggé sok mindenre fogékony. Emiatt persze anyám totál őrültnek néz engem és azt állítja én tömöm tele a gyerek fejét a fura hobbimmal hogy hasonló dolgok után kutatok. Egy 3 éves gyerek pont nem rám fog hallgatni és nem pont azt fogja értelmezni, hogy én éppen mikor mit olvasok vagy nézek, pláne ha nincs is a közelemben. Továbbra is aktív hobbija hogy egy pontot néz a szobájában és fél bent lenni. Valamint nem is egyszer volt már hogy szinte sírva akart menekülni az emeletről amint bement a szobámban és 5 percnél tovább nem is akart bent maradni. Valamit biztosan érzékel, más esetben nem félne olyan dolgoktól aminek csak úgy a létezéséről sem tudna. A macskáim és kutyáim szintén sokszor nyugtalanok, sokszor az éjszaka közepén képesek a nappaliba rohanni és ugatni megállás nélkül miközben a mennyezetet bámulják. A poén itt az, hogy a nappali felett közvetlen a padlás terül el. Több esetben is benéztem oda éjjel/nappal de semmit se tapasztaltam. Aztán egyik éjjel a lány kutyám is feljött velem aki a küszöbön megállva meredt egy pontra és azt ugatta elég sokáig. Majd amilyen hirtelen befeszült a kutya olyan hirtelen lett nyugodt és ment vissza aludni.

Amúgy ha már megjegyezted Maltariel, hogy keveset vagyok itt gondoltam benézek, de félek olykor túl sok 18-as témát hoznék fel így inkább nem rontom a levegőt, csak Messengeren zaklatom az ismerőseimet az ilyen témákkal, ott nem tudnak rám szólni hogy határt léptem volna át  /static/img/forum/smilies/lol.png


https://i.imgur.com/Xej2Lgx.gif

Kijelentkezve

Oldalak : 1 2 3 4 5 ... 9