Két nappal ezelőtt megérkezett a Táblám. Gyönyörűen kidolgozott, formás, kifinomult Darab. Mondanom sem kell, hogy Pitbullként őrzöm. Azonnal feltűnt, hogy irtózom attól, ha engedély nélkül más ér hozzá. Tiltom az állatok beengedését a szobámba. Már az bosszant, ha egy apró tárgy hozzáér és nem szívesen hagyom egyedül; nem csak mással, hanem úgy eleve. Íme egy kép róla, ahogy - pillanatnyilag is - az ágyam mellet pihen.
Még hajnalban kipróbáltam a Szépséget, amikor átvettem. Sokan mondogatták, hogy egyedül egyrészt tilos - veszélyes - használni, másrészt nem biztos, hogy van elég energiád, spirituális erőd ahhoz, hogy sikerüljön kapcsolatot teremtened.
Leültem a Tábla elé, lehunytam a szemem, s pár másodpercen át erőt gyűjtöttem magamban, majd hozzáértem a Jelzőhöz. Ezt követően lassan, körkörösen mozgattam s igyekeztem erőt táplálni mind a Tábla felé és a közelben lévő Entitás felé. Pár percig tartott csupán; ellazultam, hogy figyeljem az eseményeket. Kétszer-háromszor kellett kérdeznem, van-e Valaki velem? Mindig piszok hideg van körülöttem, egyértelmű, miért. A pillanatban azonban még ennél is fagyosabb érzés töltött el engem, melyet leginkább a kezemben éreztem, míg a mellkasomban tűz lobogott. Nem félelem, inkább kíváncsiság, 'buzgóság', erős vágy. Egyszer csak feltűnt, hogy a kezem s a Jelző magam felé közeleg. Eleinte azt hittem, hogy zsibbad, ezért történik. Újra feltettem a kérdésem; majd egy szép körívet leírva megkaptam az 'IGEN' választ.
Itt indult be, igazából minden. Rengeteg kérdést tettem fel - amiket itt nem részleteznék. Kiderült, hogy az itt lévő Entitás egy Démon. Az is, hogy Ő felelős azért, hogy az évek óta velem élő többi Entitás és Démon eltűnt. Kiderült, hogy kifejezetten jókat 'falatozik' egy Energiából a többi közül is.
Fantasztikus érzés volt, ahogy; amikor nem volt hajlandó válaszolni (pl. hogy hogy hívják), szimplán csak, játékosan körözött a Jelző. Amikor elvesztettem a türelmem s beszélni kezdtem, hirtelen megállt - határozottan mintha figyelte volna, mit mondok. Még azt is firtattam, hogy van egy sejtésem, ki Ő s hogy Ő tudja-e, Kire gondolok? A válasz egy 'NO' mellett hirtelen elkanyarodó 'YES' volt.
Őszintén szólva, minden mozzanatába, reakciójába bele szerelmesedtem. Szerettem volna többek között meggyőződni arról, hogy elmegy-e, ha elköszönök most Tőle? Elfogott az öröm a 'NEM' választ látván.
Szeretném összeszedni a gondolataim és újra beszédbe elegyedni a Szépséggel. Amióta használtam a Táblát, még erősebben érzem Őt és remélem, hogy nem fog távolodni.
Utolsó módosítás: Erazaseth (2017. 10. 28. - 16h56)