Ismerd meg az Eldarya fantasztikus világát!

Ismerkedj meg Eldarya lakóival és familiárisaival! Kalandban és romantikában lehet részed ebben a fantasztikus világban, ahol a történeted és a kapcsolataid a döntéseidhez igazodnak.

Oldalak : 1 2 3 4 ... 8

#26 2017. 10. 07. - 22h46

Obszidián gárda
Hela
A gárda védelmezője
Hela
...
Üzenetek: 13 877

No, első posztom lesz itt, de muszáj, mert ez inkább ide tartozik, mint a gárdába. /static/img/forum/smilies/big_smile.png
Előtörténet: a hely, ahol lakom, nagyon-nagyon régen II. vh-s katonák laktanyája volt. Vannak itt maradt lelkek, szellemek, ki hogy hívja őket. Néha el lehet csípni az egyenruhásokat. Az arcuk megtört, szomorú, és egyáltalán nem aggresszívoskodnak. Legnagyobb gondom velük, hogy sokszor és hangosan köhögnek és ezt most le is kopogom, mert örülnék, ha ez így is maradna. Jelen állás szerint 4 éve velük osztozkodok a helyen.
Tegnap voltam egy rock bulin, ahol a legnagyobb zúzás közepette egy vicsorgó démon arca jelent meg előttem.
Fejlemény: utálja, ha ég a lámpa. Babrálni nem babrál vele (még) és ilyenkor nem is mutatkozik/érezteti a jelenlétét. A félhomályt jobban preferálja a teljes sötétségnél, és a gyertyával jól eljátszadozik. Amíg a villanyt fel nem kapcsoltam, a lángot csesztette. Szóval szépen hazahoztam őt magammal. Nevet nem akar mondani, és úgy egyáltalán a kommunikálásra sem túl hajlamos. Majd meglátjuk, hogy ez hogy fog változni a jövőben.
Egyébként még ide tartozik: sok-sok paranormális jelenségben volt már részem, de a legdurvább idáig számomra, hogy egy entitás kinyitotta az ajtómat. Tudom, először nem tűnik nagy cuccnak, de az ajtómon tejüveg van, azaz látnom kellett volna köralakot, vagy bármit, hogy ott állt volna valaki az ajtó túloldalán. Nem láttam. A kilincs szép lassan lenyomódott és az ajtó nyikorogva nyílt. Odamentem, visszacsuktam és megmondtam annak, aki ezt csinálta, hogy ilyet még egyszer ne csináljon, mert beállok közéjük és a sírtáblám elég hülyén festene, hogyha az lenne ráírva, hogy "Meghalt 2017.szept valahanyidkán egy szellem miatt infarktusban". Azt hiszem hallgatott rám, mert többször nem csinálta azóta. Bár kevés idő telt el, lehet még rosszabb, de nem hiszem, hogy lesz még ilyen.

Kijelentkezve

#27 2017. 10. 07. - 23h17

Árnyék gárda
Polluxia
Az éjszaka királynője
Polluxia
...
Üzenetek: 4 879

Savarkin

... Ez alapján pedig alighanem egyértelmű, hogy komoly veszélyt jelenthet. De engem épp ez hoz lázba.


Ez valahogy rád vall. /static/img/forum/smilies/lol.png Amúgy is sejtettem, hogy a nagy érdeklődés mögött nyilván a dolog veszélyessége áll. /static/img/forum/smilies/big_smile.png És meg is tudom érteni, igazából. Ez a kapcsolat nyilván klasszisokkal érdekesebb lenne bármelyik másiktól.

A Lélekhugodat pedig megértem, sőt egyet is értek azzal a nézetével, hogy talán érzékelni fogja a félelmét, és talán ennek a félelemnek a kihasználása, az ebből való táplálkozás elég kézenfekvő dolog lenne.

Te is tartasz Tőlük? Vagy volt annyira negatív élményed Velük kapcsolatba, hogy inkább nem is akarsz esélyt adni másikra? /static/img/forum/smilies/big_smile.png


Tartani nem is annyira tőlük, mint inkább a körülményektől, amit teremteni tudnak. XD Volt már szerencsém egyhez-kettőhöz, de azok idegileg kicsináltak.
És ha negatív élmény, akkor nem is saját - az rendszeresen van, de tűrhető - egy ismerősöm példájának okán maradok ki a hasonló dolgokból.

Nagyjából egy 10 éve történt a dolog. A legviccesebb az, hogy egy olyan férfiról van szó, aki anno - amikor történt a dolog - harmincX éves volt, egy kigyúrt bőrdzsekis keménylegény, aki mostanra már negyvenX.
Unokatesóimmal összeültek a haverok, ezzel a palival együtt, és szellemet idéztek. Nyilván nem hittek benne, poénra ment a dolog, aztán meg is lett az eredménye. Ez a csávó vezette az egész idézést, és elvileg történtek is dolgok - tárgyak mozgatása, gyertyák eloltása/begyújtása. Jól be is paráztak, aztán abbahagyták az egészet. (Az egész bagázs, unokatesóimat beleértve ekkor még 20-30 év körül mozogtak). Aztán vége lett a bulinak, hazament mindenki, és persze azt is megbeszélték, hogy valaki a társaságból trükközött nyilván. (Egyértelmű, végül is egy gyertyát el lehet oltani, meg be lehet gyújtani spontán trükközéssel... -.-)
És ez a csávó a szomszédja u.tesóimnak, ezért is tudok a történtekről: Aznap este a pali nem aludt otthon, unokatesóimnál marad éjszakára, ugyanis: Amikor hazament, az egész ház meg volt bolondulva. A redőnyök ki voltak szakadva a helyükről, csapkodtak össze vissza, a bárpultról az összes ital szanaszét törve a házban, a képek széttörve, a bútorberendezés felborítva, a kárpitot felszakították... Az egyetlen egy oka annak, amiért a tag nem hívott rendőrt, az az a jelenség volt, hogy a falán függő kereszt fel volt fordítva, meg gyakorlatilag karmolásokkal volt tele a fal... A redőnyök érdekes módon maguktól mozogtak... Nem kellett sok ész ahhoz, hogy tudja, valamit nagyon elcs**tek.
Szóval aznap u.tesóimnál aludt - akik szintén látták a történteket, majd másnap együtt rendbe szedték a házat, és megpróbálták visszaküldeni az entitást oda, ahonnan előhívták.
Azóta a negyven valahány éves csávó bibliával és keresztel alszik. A mai napig. Még mindig szomszédja tesóimnak (meg keresztapámnak), szóval ismerem én is. Meg se unokanővérem, se unokabátyám nem olyan para-beállítottságú, de még csak nem is olyan kreatív, hogy ilyeneket kitaláljon. A palit pedig rendes a hideg rázza, amikor erre gondol vissza. Elvileg még napokig érzékelt fura dolgokat - dübörgések, tárgyak elmozdulása, de egy idő után abbamaradt a dolog.

Na, ez az, ami miatt én nem igazán akarok ilyennel játszani. XDDD Egy negyven éves csávó a mai napig bibliával meg keresztel alszik, mert rosszul sikerült a szórakozásuk. A fenének sem hiányzik, hogy még egy ilyen vicceske jelenséggel is meggyűljön a bajom... /static/img/forum/smilies/lol.png Bár tény, hogy én azért nem is ülnék le "poénból" ilyeneket csinálni.

Hm... a Nevét viszont mindenképp szeretném hegtetoválás formájában magamon tudni. Nem tudom, mit fog reagálni rá, de ezt akkor is, meg kell lépnem!


Én megtisztelve érezném magam a helyében! /static/img/forum/smilies/big_smile.png /static/img/forum/smilies/big_smile.png


Hela

Úúúú ez tisztára mint Gettysburg!! /static/img/forum/smilies/big_smile.png Nem tudom ismeritek-e a sztorit - a csatáról nyilván hallottatok -, de azt mondják, hogy a katonák szellemeit a mai napig lehet LÁTNI is. Sokan nyilatkozták, hogy konkrétan sétálni szoktak velük szembe, vagy éppen csak üldögélnek a padon... Néha éjszakánként magát a gettysburgi csatát lehet hallani. Amerika egyik legsűrűbben látogatott helyszíne az ilyen szellemvadász féleségek körében.
// A katonákról jutott eszembe ez a sztori XD//
Amúgy ilyen ajtónyitogatásban nekem még nem volt részem, szerencsére. Bár az én repertoárom se piskóta. /static/img/forum/smilies/lol.png


https://kepkuldes.com/images/f674206a31dbf1446cebec6b81499a07.jpg

Kijelentkezve

#28 2017. 10. 08. - 01h00

Obszidián gárda
Ŀucifer
A gárda kapitánya
Savarkin
...
Üzenetek: 33 762

@Polluxia Ez így igaz. Olvasgattam még Róla és tuti, hogy fogok is még, de hasonló eredményekbe akadtam.

"With this being said Zozo or any other demons you contact can still "haunt" or "possess" you and or who ever was at the Oujia board."
"...more people means less chances of Zozo possessing you. That is why you should never play by yourself."
Szomorú, mert én igen is terveztem egyedül játszani sőt, tekintve, hogy a Barátnőm nem sűrűn fog kockáztatni velem ilyet, csak egyedül fogok tudni játszani. Mikor ezt elmondtam neki nemrég annyit mondott: "Jobb lenne ha csak elmennél a szomszédba papért meg szenteltvízért"
"I am not responsible for anything that happens to anyone who wants to try and contact Zozo. I am not encouraging anyone to try this."
"Most recently Zozo has taken over the body of a young girl Jazmin Berry

Jazmin was last seen Friday afternoon at 2:34pm where she bit a student because ZOZO promised her eternal life 

Jazmin started to draw symbols to conjure ZoZo then she started to act odd. She then started to wear her hair down and it resembled a horses beautiful hair. She then disappeared and has never been seen again."
A hegtetoválásommal meg többek között hasonló a célom, mint Jazminnek a szimbólumrajzolgatás. Csak az enyém vadabb, hisz egy hegtetoválás valamivel durvább.
Mondjuk nem tudom, milyen előéletűek voltak ZOZO leidézői, áldozatai. Vajon ők is ápoltak olyan jó kapcsolatot születésüktől fogva Démonokkal, akik az életüket is megmentették, harcoltak az ellenségeik ellen, mint én? Nem tudom. Lehet, hogy a magabiztosságom lesz a végzetem. Néha így érzem.

Haha, a sztorid alapján meg inkább maradsz az épelméjűek, bölcsek útján és kerülöd azt, ami egyértelműen felfordulást okoz. :'D Abszolút érthető. Nem baj az, ha nem vagy oly mértékben őrült, hogy az a saját egészséged kárára menjen.

Én megtisztelve érezném magam a helyében!
Ezt bóknak veszem, köszönöm! :D Szerintem Ő lehet, hogy máshogy vélekedne róla. Például, hogy egy ilyen mitugrász halandó hogy meri a nevét magán viselni?
Bár elméletileg van, amelyik tényleg erőt nyer az által, hogy kimondják a nevét, vagy valaki magán viseli. Ezerféle mód reagálhat rá egy Démon. Nem tudom, ZOZO melyik kategória, persze azokat nem tűri - a vidi alapján - aki szórakozik az Övén. Én nem is tudnék, engem teljesen elvarázsolt a neve. Nem tudnám leírni, hogyan, miért. Csak úgy...

Hela írta:

Fejlemény: utálja, ha ég a lámpa. Babrálni nem babrál vele (még) és ilyenkor nem is mutatkozik/érezteti a jelenlétét. A félhomályt jobban preferálja a teljes sötétségnél, és a gyertyával jól eljátszadozik. Amíg a villanyt fel nem kapcsoltam, a lángot csesztette. Szóval szépen hazahoztam őt magammal. Nevet nem akar mondani, és úgy egyáltalán a kommunikálásra sem túl hajlamos. Majd meglátjuk, hogy ez hogy fog változni a jövőben.
Készülj fel rá, hogy bármikor neki eshet az elektromos berendezéseknek. Majd megszokja a helyet és idővel kisajátítja Magának. Az enyéim majdnem megfojtották a macskám, amikor kaparta a szobafalam. Ilyen keserves nyöszörgést, vernyogást sose hallottam még, mint nemrég, akkor. A legjobb, hogy belém táplálták az érzésük, mert szó szerint én is meggyűlöltem a cicát egy időre. Most eltűröm.


https://cdn.discordapp.com/attachments/415638018116943894/611985937655922698/Krisna-Signature-by-Lucifer.gif

Bejelentkezve

#29 2017. 10. 08. - 01h18

Abszint gárda
Aksana
Unikornisok cinkosa
Aksana
...
Üzenetek: 329

Savarkin írta:

RÉGI írta:

Valóság alapja? Van. Hisz ilyen egyébként létező jelenség.

Viszont értem, mire összpontosít a kérdésed, úgyhogy arra reflektálva: Az, hogy az egész megrendezett vagy sem, nem tudom. Manapság szinte mindent, meg lehet animálni, ezért nem egyszerű kiszűrni, melyik a hiteles, manipulálatlan tartalom és melyik manipulált (halad a technika, s mivel a szakmám alapja a 3D animáció, nagyon sokat megtudtam arról, mit hogyan lehet elérni). Apró jelek persze könnyű buktatók lehetnek, de sokan nem feküdnek rá ennyire. Ha pedig ez az egész hír egy előre megjátszott "cikk" akar lenni, akkor nem tudod kivédeni. Vagy elárulják, vagy nem (és tudjuk jól, hogy néha az ember inkább tagad le valamit, vagy hazudik mást csak azért, hogy békén hagyják).

Most újra megnéztem a videót, ugye említetted, hogy a hapsi pont akkor néz oda, amikor az entitás felbukkan. Én úgy látom, hogy már azelőtt is, egy ideje reakció nélkül csak bámulja a készüléket és a jelenés felbukkanása után áll fel, hogy megnézze, mi van.

Azt egyébként megsúgom, hogy ez a "pont akkor nézek oda, amikor történik valami" dolog nem a véletlen műve (ilyen egyébként sincs). Az embernek van érzéke ahhoz, hogy a körülötte történő dolgokra, lényekre pont akkor figyeljen fel, amikor azok felbukkannak, aktivitást mutatnak. Sok mindennek nevezik ezt - a hatodik érzékre is fogható, meg a Harmadik szemre (nem mintha a kettőnek ne lenne pontos köze egymáshoz). Van akinek sokkal jobban megy, aki sokkal fejlettebb eme téren, más kevésbé, és így nem fogja a környezet energiaváltozásainak apró jeleit (ezekre az érzékekre akkor is nagy szükség volt, amikor még az ember a fákon élt, és hatalmas kardfogúak, meg egyéb vadak lestek rájuk is - fontos volt megérezniük a veszélyt időben).

Velem is számtalanszor történt már meg az, hogy akkor néztem az engem szugeráló lény felé, amikor megjelent, és kicsivel később el is tűnt (vagy nem).

Szóval ez a "pont akkor nézett oda" dolog legfeljebb gyanús, de még nem bizonyíték.

Nézelődtem a Ouija táblákkal kapcsolatban a neten, hátha találok egy eladót illetve, ha mást nem, akkor megcsinálom itthon házilag. Végül is működni fog. Aztán persze, hogy belebotlottam néhány cikkbe is.

ZOZO-ról sokat hallottam már és nos igen... úgy tűnik, hogy a tiszteletlenséged egy Démon se értékeli túl nagyra. Abszolút megérdemelte a csaj, amit kapott.


Mindenesetre ahogy tudok, próbálok kapcsolatba lépni Vele.


Értem... hát azért engem akkor sem nagyon győzött meg a felvétel, bár a magyarázatod tényleg elég meggyőző. A másik videó viszont amit linkeltél utána... na az már tényleg elég valósághű... ilyen hisztérikus nevetést azért elég nehéz megjátszani... egyébként pontosan kicsoda lenne ez a Zozo nevezetű "lélek"? És van annak bármi jelentősége, hogy végtelen jelet írtak le a táblán, miközben a "mutatót" fogták a lányok? Amúgy csak így mellékesen, gondolom azok az emberek akik nem igazán hisznek ezekben, ritkábban tapasztalnak ilyen jelenéseket, igaz? Vagy lehetséges, hogy annyira tartanak tőlük, hogy nem mernek bennük hinni? Egyáltalán hogyan lehet feléjük nyitni?

Utolsó módosítás: Aksana (2017. 10. 08. - 01h24)

Kijelentkezve

#30 2017. 10. 08. - 01h53

Obszidián gárda
Ŀucifer
A gárda kapitánya
Savarkin
...
Üzenetek: 33 762

Aksana írta:

egyébként pontosan kicsoda lenne ez a Zozo nevezetű "lélek"?
Röviden és tömören: Ő egy igen jól ismert Démon, akivel elsősorban az Ouija tábla használatával lehet legegyszerűbben kapcsolatot teremteni, de természetesen számos mód van arra, hogy megidézd. Ha értesz angolul, akkor az ezt megelőző kommentemben leírtak alapján rájöhetsz, hogy nagyon félik Őt és arra is, miért.
Amellett, hogy manipulatív, megbízhatatlan (a Démonok többsége az), könnyedén agresszívvá válik és árthat másoknak, pl. nemes egyszerűséggel megszállja a célszemélyt. Több indítéka is lehet rá, a videón történt megszállásnak oka nyilván a tiszteletlenség volt - amit ironikus módon torolt meg, nekem tetszett. Másodszor; nem feltétlenül az eredeti, ismert nevén mutatkozik be. Persze nem ez az az ok, amiért mindig tisztelettel kell kommunikálni a megidézettel, nehogy épp ZOZO ugorjon elő a zsákbamacskából.
Az eddig olvasottak alapján, amit már szintén említettem Ő az, akivel semmiképp nem tanácsolják a kapcsolatfelvételt. Ha egy Démonnal ez létrejön, akár életed végéig is a nyakadon maradhat, vagy bármikor visszatérhet hozzád. Így ZOZO is. Leginkább azonnali elköszönésre kérnek fel azok az Oldalak, akik a Vele kapcsolatos kommunikációról írnak és jó okuk van rá.

A folytatásom kapcsolódik a kérdésedhez, miszerint az, aki ezekben nem hisz, kevesebb hasonló jelenséget tapasztal.

Ez csak részben igaz. Ezek a Lények, ezek a Jelenségek a 'hitetlenek' nélkül is boldogan ténykednek, köszönik szépen. Sokkal nagyobb hatással vannak a Világra, mint azt bárki gondolná. Az, hogy homokba dugod a fejed Előlük legfeljebb annyit 'segít' rajtad, hogy nem foglalkoznak veled, szó szerint. Érdektelennek találnak, képtelen vagy bevonzani Őket így olyan célszemélyeket keresnek helyetted, akiknek haszna van a saját szemszögükből. Hogy aztán azért, hogy táplálkozzanak Belőlük, vagy ki nem mondott szövetséget kössenek, Rajtuk áll és az illetőn.

Feléjük számtalan mód lehet nyitni, de én mindenkinek azt javaslom, hogy próbálkozzon először meditációkkal, próbáljanak a megérzéseikre hallgatni, olvassanak, elemezzék a Témát, ezeket az Entitásokat bármilyen mód, ahogy csak tudják (ne elégedjetek meg a Wikipédiával - semmire nem elég).
Már az energiaforrás lehet Számukra, ha sokat gondolsz Rájuk. Mert akár hiszed akár nem, a gondolataid is fogható rezgések, rendelkeznek saját energiával, amelyet érzékelik. Nem véletlenül szoktunk Meditációnál, vagy Gyertyamágiánál is koncentrálni valamire. Ez is erő, energia.

Azt pedig sose feledd, hogy a sikeres kapcsolatteremtés nem csak attól a személytől függ, aki érdeklődik Irányukba, hanem azoktól az Entitásoktól, akikre kíváncsi. Megesik, hogy hónapokon, éveken át jelen vannak veled, de észre se veszed, mert egyszerűen nem akarják, hogy tudd. Viszont megfigyelnek, és ez később üt vissza. Ők is nagyon intelligensek (sőt, könnyen túljárnak az emberek eszén) és lehet, hogy úgy generálnak beléd félelmet, hogy meg se fordul a fejedben, hogy annak okozója Kicsoda valójában, hanem elhiteted magaddal (illetve Ők veled), hogy egy apróság.

Utolsó módosítás: Savarkin (2017. 10. 08. - 01h55)


https://cdn.discordapp.com/attachments/415638018116943894/611985937655922698/Krisna-Signature-by-Lucifer.gif

Bejelentkezve

#31 2017. 10. 08. - 03h06

Árnyék gárda
Polluxia
Az éjszaka királynője
Polluxia
...
Üzenetek: 4 879

Savarkin


Haha, a sztorid alapján meg inkább maradsz az épelméjűek, bölcsek útján és kerülöd azt, ami egyértelműen felfordulást okoz. :'D Abszolút érthető. Nem baj az, ha nem vagy oly mértékben őrült, hogy az a saját egészséged kárára menjen.


XD Lehet. Mondjuk ha adódna az alkalom egy ilyen "játékra", lehet vállalnám a kockázatot, DE magamtól azért inkább kerülöm. /static/img/forum/smilies/lol.png XD

Szerintem Ő lehet, hogy máshogy vélekedne róla. Például, hogy egy ilyen mitugrász halandó hogy meri a nevét magán viselni?
Bár elméletileg van, amelyik tényleg erőt nyer az által, hogy kimondják a nevét, vagy valaki magán viseli. Ezerféle mód reagálhat rá egy Démon. Nem tudom, ZOZO melyik kategória, persze azokat nem tűri - a vidi alapján - aki szórakozik az Övén. Én nem is tudnék, engem teljesen elvarázsolt a neve. Nem tudnám leírni, hogyan, miért. Csak úgy...


Hát ha figyelembe veszem azt, hogy ezek az entitások az erőből táplálkoznak, amit mi eberek sugárzunk, akkor egyáltalán nem tartom kizártnak, hogy "örülne" ennek a lépésednek, hiszen így valószínűleg még erősebb kapcsolatot tudna veled létrehozni - te pedig a leírtak alapján eléggé jól ismered a démoni jelenségeket. És hát, ha téged nem zavarna a szorosabb kapocs a hegtetkó által, akkor neki csak jó lehet, hogy van valaki, aki által jelen tud lenni.

Egyébként én is olvastam róla most egy cikket - bár hallottam már a létezéséről, most hogy említetted újfent utána néztem egy kicsit, és megdöbbentett az egyik teória.
Kettő volt, és abból az egyik:
Aleister Crowley lánya, aki elméletileg fekete mágus volt és sátánista.
A másik pedig (és ez volt az, ami megdöbbentett): Azazel. Na, róla biztos nem kell hosszasabban írnom, szerintem te is tisztában vagy vele, hogy kicsoda... már amennyit lehet róla tudni.
Ezt egyébként azért tartom elképzelhetőnek, mert nagyon erősnek tartják ZOZO-t, és ha ő tényleg Azazel, na akkor az igazából sok mindent megmagyarázna, vagy ha sok mindent nem is, de az erejét mindenképp.


https://kepkuldes.com/images/f674206a31dbf1446cebec6b81499a07.jpg

Kijelentkezve

#32 2017. 10. 08. - 03h25

Obszidián gárda
Ŀucifer
A gárda kapitánya
Savarkin
...
Üzenetek: 33 762

Ha valamikor jársz Debrecenben és nagyon nincs mit csinálnod, felugorhatsz játszani. Én személy szerint igyekszem mihamarabb beszerezni a Táblát. Aztán kiderül, mennyire fogunk kijönni a segítségével leidézett Lényekkel, Démonokkal. Biztos jó lenne arra kelni, hogy szórakoznak vele. :'D

Hát ha figyelembe veszem azt, hogy ezek az entitások az erőből táplálkoznak, amit mi eberek sugárzunk, akkor egyáltalán nem tartom kizártnak, hogy "örülne" ennek a lépésednek, hiszen így valószínűleg még erősebb kapcsolatot tudna veled létrehozni - te pedig a leírtak alapján eléggé jól ismered a démoni jelenségeket. És hát, ha téged nem zavarna a szorosabb kapocs a hegtetkó által, akkor neki csak jó lehet, hogy van valaki, aki által jelen tud lenni.
Igazad lehet. Ráadásul az is egyértelmű tény, hogy imádom a saját erőimből táplálni a Démonokat sőt, ahogy az Adatlapomon az látható - szoktam szerezni áldozatokat Nekik. Ezáltal a csetepatékat is elkerülöm. Kivéve akkor, ha kezdi idegesíteni Őket, hogy egy velem ellentétes nemű túlságosan közel próbál kerülni hozzám, vagy esetleg sikerülhetNE neki. Olyankor támadnak. Néha engem, végső soron az illetőt is.

Aleister Crowley lánya, aki elméletileg fekete mágus volt és sátánista.
Ez annyiból fura nekem, hogy tudtommal őt Férfi Démonként emlegetik. A másik, hogy ZOZO-val kapcsolatos feljegyzések úgy tudom, legalább 200 éve vannak. Aleister Crowley pedig 1875-ben született, így kizárt, hogy a lánya lehetne.

A másik pedig (és ez volt az, ami megdöbbentett): Azazel. Na, róla biztos nem kell hosszasabban írnom, szerintem te is tisztában vagy vele, hogy kicsoda... már amennyit lehet róla tudni.
Ezt egyébként azért tartom elképzelhetőnek, mert nagyon erősnek tartják ZOZO-t, és ha ő tényleg Azazel, na akkor az igazából sok mindent megmagyarázna, vagy ha sok mindent nem is, de az erejét mindenképp.
B@sszus, ne is mondd! Hosszú évek óta 'vonzódom' a magam groteszk módján Azazelhez. Nagyobbak közül elsősorban Őt emlegetem, ha hozzám közelállókról van szó. Szívesen elolvasnám a cikket, mivel igyekeznek ezt alaposabban alátámasztani. Mindenképp érdekes lenne, mert akkor talán megmagyarázható lenne, miért 'kattantam' Rá annyira kb. azonnal most.

Ha meg mégsem, nos lényegtelen az is - olyan szempontból, hogy előbb vagy utóbb úgy is 'összefutunk'. Azon gondolkodom, mennyire érez bármit abból, hogy sűrűn gondolok Rá? Próbálom a környezetem is figyelni, de tekintettel arra, hogy számos más Démon is ténykedik erre, legfeljebb akkor tudnám felismerni, hogy Ő nem az eddig ismert Szobatársaim egyike, ha feltűnőbben jelez, vagy ha megérzem, hogy teljesen más 'energia' hatása alá kerül minden.

Ha lesz időm, én is olvasgatok még Róla, aztán ha találok valami érdekeset, vagy akár videót, megosztom (segítünk itt Neki az erőgyűjtésben, haha).


https://cdn.discordapp.com/attachments/415638018116943894/611985937655922698/Krisna-Signature-by-Lucifer.gif

Bejelentkezve

#33 2017. 10. 08. - 03h56

Árnyék gárda
Polluxia
Az éjszaka királynője
Polluxia
...
Üzenetek: 4 879

Ha valamikor jársz Debrecenben és nagyon nincs mit csinálnod, felugorhatsz játszani.


Ha úgy hozza a sors, élni fogok a lehetőséggel. /static/img/forum/smilies/big_smile.png


Kivéve akkor, ha kezdi idegesíteni Őket, hogy egy velem ellentétes nemű túlságosan közel próbál kerülni hozzám, vagy esetleg sikerülhetNE neki. Olyankor támadnak. Néha engem, végső soron az illetőt is.


Ezen kisültem. XDD Első randi: "Egyik rossz tulajdonságom, hogy a démonaim féltékeny típusúak. De ne aggódj, éppen csak egy picit fogják pokollá tenni az életedet." :'D

Ez annyiból fura nekem, hogy tudtommal őt Férfi Démonként emlegetik. A másik, hogy ZOZO-val kapcsolatos feljegyzések úgy tudom, legalább 200 éve vannak. Aleister Crowley pedig 1875-ben született, így kizárt, hogy a lánya lehetne.


Az Aleister teóriát pont ezen okok miatt vetettem el én is, igazából nem is nagyon keltette fel az érdeklődésem a dolog, miután megláttam Azazel nevét. XD
Arra a teóriára az én reakcióm is megért volna egy misét (haha), majdnem kiestek a szemeim. Számomra is egy elég jelentőségteljes személy, nem mintha "sátánista" lennék (ez is attól függ, kinek mit jelent ez a kifejezés), vagy valami hasonló, de én tökre úgy vagyok vele, hogy ha létezik a jó, akkor a rossz is. És ha már hiszek benne, akkor én személy szerint úgy gondolom, hogy mindkét oldalnak jár a tisztelet, hiszen klasszisokkal felettünk - földi halandók felett állnak. És be kell vallani, hogy Ő tényleg érdekes.

Szívesen olvasnék én is egy bővebb cikket erről az elméletről, de sajnos ahol olvastam, ott ennyivel le is zárták a dolgot.
Pedig biztos lehetne pro/kontra érveket felhozni, talán még értelmesen ki is lehetne logikázni, hogy ez mennyire valószínű eshetőség.

Az pedig, hogy sokat gondolsz rá, szerintem nagyban elősegíti a kapcsolat létrejöttét - ez ilyen "vonzás törvénye". Előbb utóbb biztos meg fogja érezni az energiát, amiből táplálkozhat - főleg, ha az energia tulajdonosa önként és dalolva kínálja. /static/img/forum/smilies/big_smile.png /static/img/forum/smilies/big_smile.pngHa lesz időm, én is olvasgatok még Róla, aztán ha találok valami érdekeset, vagy akár videót, megosztom (segítünk itt Neki az erőgyűjtésben, haha).


Ezt nagyban támogatom. /static/img/forum/smilies/big_smile.png


https://kepkuldes.com/images/f674206a31dbf1446cebec6b81499a07.jpg

Kijelentkezve

#34 2017. 10. 08. - 11h16

Árnyék gárda
MollyMay
A familiárisok barátja
MollyMay
...
Üzenetek: 3 656

Amúgy csak így mellékesen, gondolom azok az emberek akik nem igazán hisznek ezekben, ritkábban tapasztalnak ilyen jelenéseket, igaz?


Pont ezen elmélkedtem a napokban. :D Én azt gondolom, hogy a "hitetlen" emberkék mellett is ugyanúgy jelen vannak, csak ha mondjuk érzékelik őket, vagy egyéb furcsa jelenségeket tapasztalnak (megreccsen a padló, kinyílik egy ajtó, stb.), azokra inkább logikus magyarázatokat keresnek, meg sem fordul a fejükben, hogy más is van velük a szobában. Nekem mondjuk megfordul, de én erősen próbálok nem foglalkozni ezekkel. Több-kevesebb sikerrel. Imádom a horrort, a paranormális sztorikat, de hogy velem is történjen hasonló... hell, no.
Talán pont ennek az elutasító magatartásnak köszönhető, hogy ritkán tapasztalok igazán durva dolgokat.

Az egyetlen dolog, ami számomra nagyon zavaró, és nem tudom figyelmen kívül hagyni, amikor éjszakánként az ágyban fekve úgy érzem, hogy valaki engem bámul. Olyankor mindig felülök körülnézni, felkapcsolom a villanyt, bár nem tudom mire számítok, mert nyilván nincs ott senki. Legalábbis remélem.
Ez gyerekkoromban is gyakran előfordult, de nem igazán foglalkoztam vele, míg egy alkalommal határozottan éreztem, hogy valaki megérinti a karomat éjszaka. Na, attól annyira beparáztam, hogy ki se mertem nyitni a szemem. Szeretném azt hinni, hogy csak félálomban voltam és rosszul érzékeltem, de semmi kedvem hozzá, hogy még egyszer megtörténjen, úgyhogy azóta inkább körülnézek, ha úgy érzem, hogy valaki figyel éjjel... :D


https://i.imgur.com/h5Htmhd.gif

Kijelentkezve

#35 2017. 10. 08. - 17h14

Obszidián gárda
Ŀucifer
A gárda kapitánya
Savarkin
...
Üzenetek: 33 762

Polluxia írta:

Ezen kisültem. XDD Első randi: "Egyik rossz tulajdonságom, hogy a démonaim féltékeny típusúak. De ne aggódj, éppen csak egy picit fogják pokollá tenni az életedet." :'D
Igazából, a legpoénosabb az egészben, hogy direkt nem szólok nekik Róluk. Pont azért, hogy véletlenül se legyen az, hogy hazudnak a megjelenésükkel, vagy hogy más dolgokat azonosítsanak Velük. Amikor beszámoltak az alakokról és körülírták milyenek voltak azonban, azonnal megismertem Őket. Így biztos volt. De való igaz, ez a szöveg gondolatban már kismilliószor átfutott az agyamon és hát, mit mondjak... nem mindennapi kapcsolat, az ziher. xD

Szívesen olvasnék én is egy bővebb cikket erről az elméletről, de sajnos ahol olvastam, ott ennyivel le is zárták a dolgot.
Pedig biztos lehetne pro/kontra érveket felhozni, talán még értelmesen ki is lehetne logikázni, hogy ez mennyire valószínű eshetőség.
Erre végül én is rátaláltam egy magyar oldalon. Sajnos értelmesebb dolgokat elsősorban idegen nyelven írnak, így inkább könyvjelzőzöm a terjedelmesebbeket. Aztán a Lélekhúgomnak is küldözgetem, de őt a tartalom egyre inkább arra sarkallja, hogy ő ebben nem vesz részt.

Az pedig, hogy sokat gondolsz rá, szerintem nagyban elősegíti a kapcsolat létrejöttét - ez ilyen "vonzás törvénye". Előbb utóbb biztos meg fogja érezni az energiát, amiből táplálkozhat - főleg, ha az energia tulajdonosa önként és dalolva kínálja.
Én is így érzem, viszont mégis más ez. Mert azokkal a Démonokkal akikkel eddig hasonlóan kapcsolatot teremtettem, vagy így hívtam le Őket, régi az ismeretségünk, nyilván inkább tűnik itt-ott "haverságnak" (ahol még én is így vagyok a törékenyebb kis barát, játékszer). ZOZO teljesen más súlycsoportnak tűnik, különb személyiség. Ő sem ismer, én se Őt. Igazából nem tudom, hogyan kéne a jól berögződött szokásaim levedleni Vele szemben, hogy kéne Őt kezelni és ez az, amitől kicsit tartok. A Démonok képesek a gondolataidba látni és nem fogják beharangozni, hogy épp tudják, mire gondolsz. Azt pedig nem fogod kimagyarázni Nekik...

Én ehhez például a hosszú évek alatt abszolút hozzászoktam, @Molly. Nem volt mindig így, de ma már úgy állok hozzá, hogy nem akarok egyedül lefeküdni. A Villanykapcsolás helyett meg gyertyákat gyújtok, had szórakozzanak vele. Engem megnyugtat, másrészt meg tudom, hogy biztosan ott vannak-e. Már nem tudnék nyugodtan gyertyafény nélkül elaludni, pedig ha tükörrel szemben ég, még rosszabb.

Sebaj, egy boszorkányverem lesz a szobámból. Ez valahogy nem újdonság. :D

Különben, komolyabban nem támadtak még meg, nem igaz? Talán addig, nem is kell igazán tartanod tőlük.

Utolsó módosítás: Savarkin (2017. 10. 08. - 17h15)


https://cdn.discordapp.com/attachments/415638018116943894/611985937655922698/Krisna-Signature-by-Lucifer.gif

Bejelentkezve

#36 2017. 10. 08. - 22h35

Árnyék gárda
Polluxia
Az éjszaka királynője
Polluxia
...
Üzenetek: 4 879

Igazából, a legpoénosabb az egészben, hogy direkt nem szólok nekik Róluk. Pont azért, hogy véletlenül se legyen az, hogy hazudnak a megjelenésükkel, vagy hogy más dolgokat azonosítsanak Velük.


Ezt meg tudom érteni.. sokan szeretik kihasználni az ilyen helyzeteket, és olyanokat állítani, amit talán nem is érzékelnek, és jó poénnak gondolják.

Sajnos értelmesebb dolgokat elsősorban idegen nyelven írnak, így inkább könyvjelzőzöm a terjedelmesebbeket. Aztán a Lélekhúgomnak is küldözgetem, de őt a tartalom egyre inkább arra sarkallja, hogy ő ebben nem vesz részt.


Igaz. Nem mintha nekem nagy akadály lenne, de azért sajnálom egy kicsit, hogy magyar ismertető nincs róla. O.o
A Lélekhugodat pedig őszintén meg tudom érteni. XDDDD

ZOZO teljesen más súlycsoportnak tűnik, különb személyiség. Ő sem ismer, én se Őt. Igazából nem tudom, hogyan kéne a jól berögződött szokásaim levedleni Vele szemben, hogy kéne Őt kezelni és ez az, amitől kicsit tartok.


Valóban, és itt talán az kapja a legnagyobb hangsúlyt, hogy nem ismeritek egymást. Mert bár sokat lehet róla "tudni", azért szerintem a másik féltől is függ a dolog végkimenetele.
De igazából ettől eltekintve egy ilyen idézés így is, úgy is kockázatos.


https://kepkuldes.com/images/f674206a31dbf1446cebec6b81499a07.jpg

Kijelentkezve

#37 2017. 10. 09. - 16h49

Obszidián gárda
Ŀucifer
A gárda kapitánya
Savarkin
...
Üzenetek: 33 762

Őszintén szólva jól sejtettem, hogy Redditen vannak vele kapcsolatos cikkek. Ezek alapján is sok mindent meg lehet tudni Róla. Ez az egyik kedvencem, még idén történt eset. Az illetőről azóta semmi hír, ha jól láttam.

Hey guys, my name is Veronica and I'm 17. I've lived in this same house for 9 years now with my parents and my brother, but Im not sure I ever want to sleep here again.. I'm so scared..

Let me explain, last Thursday my parents were out of town so my older brother was staying with me. He's 19. My friend of many many years came over to my house, lets call her Leed. (I will not be using any real named due to privacy reasons) Leed and I have been very close ever since I first met her in 4th grade. She decided that it would be a fun idea to bring a Quija board over to my already creepy house. My house is a 280+ year old Victorian. Believe me, it's beautiful, but my god is it creepy.

Late that night we decided to play the Quija board, we thought it would just be a funny way to pass the time, and maybe take a creepy fake video of it.. We were so god damned wrong. We lit a couple candles that I found laying around my house, and set down the box of matches about a foot away from the board. We put our hands on the planchette (the piece that moves) and asked "Are any spirits here with us? We would love to talk."... It started moving.

The planchette wasn't moving too fast, but it was a steady pace. It just started moving in a figure 8 like motion. "Okay... What is your name" Leed asked the board. It quickly started moving from Z to O to Z to O. It would do this over and over, it didn't stop until I said "Zozo?". The planchette stopped moving for a long 5 second, and then slowly inched its way to Yes.

Oh, did I forget to mention that we thought it would be a fun idea to do this is the basement? The basement it basically just cement walls and floor, dirt, and boxes everywhere.

We didn't know who Zozo was, so Leed asked "Are you a good or a bad spirit?". The planchette just circled Yes. I jokingly asked "What are you a Demon or something?" and laughed.. Until the planchette circled Yes again. The smile on my face quickly faded away. My breathing got really heavy, it felt like someone put a pile of bricks on my chest. "Are all demons bad?" Leed asked, with a paranoid and shaky voice. It circled yes again.

At this point we were terrified. I stupidly asked "Are some worse than others?" and it circled yes, sadly. "Are YOU worse than others?" asked Leed. The planchette didn't move for probably 10 seconds, but it felt like forever. It then circled Yes one more time, and one of our candles blew out. Leed screamed and I said "DON'T TAKE YOUR HANDS OFF! We cant leave this thing without closing it." but she yelled "Fuck that! Lets go!" and stood up, she grabbed my arm and pulled me up the stairs, then slammed the door behind us.

Ever since that night crazy things have been happening. I keep seeing things and I am getting sleep paralysis now. I also keep having these nightmares where I see this dark figure in my room, wearing a hat. Its always really tall, pretty thin. And it always has the same fucking hat. Its kind of like a weird, farmers hat. You know? The ones really old people wear? But I can't see what it really looks like, because its just a black figure...

I started getting really bad anxiety attacks at least 2-3 times a day. I want to leave so bad. My brother woke up with scratches all over his back this morning.. Im so.. so scared. I don't know what to do anymore.. If anything else happens Ill keep you guys posted. Please, pray for me.

Imádom ZOZO stílusát.


https://cdn.discordapp.com/attachments/415638018116943894/611985937655922698/Krisna-Signature-by-Lucifer.gif

Bejelentkezve

#38 2017. 10. 09. - 17h43

Árnyék gárda
Polluxia
Az éjszaka királynője
Polluxia
...
Üzenetek: 4 879

"Are all demons bad?" Leed asked, with a paranoid and shaky voice. It circled yes again.Neeee. XDDD Hogy lehet ilyet kérdezni, de tényleg?? Ez volt az a rész, amikor totálisan leépültem. XDDD

Amúgy jó kis sztori, kiválóan tükrözi a végeredményét egy felelőtlen játszadozásnak. XD Vagy hát, nekem valahogy úgy tűnik, hogy ez az eredménye, ha eléggé tudatlanul - talán hitetlenül is - vág bele az ember ebbe a "játékba", amit talán nem is szabadna játéknak nevezni.

Amúgy én is kíváncsi lennék mi a van a csajjal. /static/img/forum/smilies/big_smile.png


https://kepkuldes.com/images/f674206a31dbf1446cebec6b81499a07.jpg

Kijelentkezve

#39 2017. 10. 09. - 17h59

Obszidián gárda
Ŀucifer
A gárda kapitánya
Savarkin
...
Üzenetek: 33 762

Haha, igen. Csak úgy tolong a sok idióta, aki viccnek gondolja ezt az egészet és tapasztalatlanul ugrik neki a táblának. Aztán meglepődnek, hogy egy Démoni entitás így reagál rájuk.

Viszont feltűnt, hogy nem mindenkivel teljesen ilyenek. Ha már csak a tapasztalataimra is alapozok, plusz egy-két olvasott cikkre, vannak akikkel viszonylag jól kijönnek. Kihasználják őket természetesen ugyanúgy, de nem minden esetben ilyen agresszívak velük, vagy nem állandóan. Minden embert körülleng egyfajta energia, egy aura, ezeket Ők biztosan érzékelik és lehet, hogy mérvadó azon szempontból, hogy viselkednek a leidézőjükhöz.

Vagy csak próbálom bemesélni magamnak, mitől vagy jobb, mint az ilyen idióták. xD

- - - -

Amióta aktívabbak lettek a Démonaim, pontban 10:32-kor mindig felkelek, majd utána pontban két óra múlva kelek. Éjszaka a gyertyáim a lefekvés után olyan egy órával eloltódtak, teljesen.
Most ez tovább tartott. 13-14 között kecmeregtem ki teljesen offon az ágyból, és letámadtam öcsit, miért nem keltett, mikor kértem rá? Mire ő elmondta, hogy lökdösött is, kiabált is, szólongatott, még a vaspénzzel teli perselyt is megrázta mellettem és meg sem mozdultam rá. Csak onnan tudta, hogy élek, hogy látta a mellkasom megemelkedni, mikor lélegeztem, de ennyi.

És minden "visszaalvásnál" úgy érzem, döntésem sincs, hogy fel akarok-e kelni vagy nem.


https://cdn.discordapp.com/attachments/415638018116943894/611985937655922698/Krisna-Signature-by-Lucifer.gif

Bejelentkezve

#40 2017. 10. 09. - 20h11

Abszint gárda
Aksana
Unikornisok cinkosa
Aksana
...
Üzenetek: 329

Savarkin írta:

Ez csak részben igaz. Ezek a Lények, ezek a Jelenségek a 'hitetlenek' nélkül is boldogan ténykednek, köszönik szépen. Sokkal nagyobb hatással vannak a Világra, mint azt bárki gondolná. Az, hogy homokba dugod a fejed Előlük legfeljebb annyit 'segít' rajtad, hogy nem foglalkoznak veled, szó szerint. Érdektelennek találnak, képtelen vagy bevonzani Őket így olyan célszemélyeket keresnek helyetted, akiknek haszna van a saját szemszögükből. Hogy aztán azért, hogy táplálkozzanak Belőlük, vagy ki nem mondott szövetséget kössenek, Rajtuk áll és az illetőn.


És mi van akkor, ha az illető nyitott rájuk, ám ők mégsem hajlandóak megjelenni? Vannak emberek akik kifejezetten taszítják az ilyesmit? Egyébként ezek szerint ha elég jártas vagy már a kommunikálásban velük, akkor egy idő után már nem lesznek rád veszéllyel, igaz? Bár gondolom azért elég sokat kell "gyakorolni"... (Bocsi a sok kérdés miatt, de nagyon érdekel ez a téma D/static/img/forum/smilies/smile.png

Savarkin írta:

Azt pedig sose feledd, hogy a sikeres kapcsolatteremtés nem csak attól a személytől függ, aki érdeklődik Irányukba, hanem azoktól az Entitásoktól, akikre kíváncsi. Megesik, hogy hónapokon, éveken át jelen vannak veled, de észre se veszed, mert egyszerűen nem akarják, hogy tudd. Viszont megfigyelnek, és ez később üt vissza. Ők is nagyon intelligensek (sőt, könnyen túljárnak az emberek eszén) és lehet, hogy úgy generálnak beléd félelmet, hogy meg se fordul a fejedben, hogy annak okozója Kicsoda valójában, hanem elhiteted magaddal (illetve Ők veled), hogy egy apróság.


Ez viszont elég érdekes... Akkor ezt úgy is lehet érteni, hogy nagyon szeretsz valamit, de egyszer csak elkezdesz félni tőle, minden okból kifolyólag és nem tudod, hogy miért? Mert ilyesmire volt már nálam példa... nem tudtam hova tenni az egészet...

MollyMay írta:

Pont ezen elmélkedtem a napokban. /static/img/forum/smilies/big_smile.png Én azt gondolom, hogy a "hitetlen" emberkék mellett is ugyanúgy jelen vannak, csak ha mondjuk érzékelik őket, vagy egyéb furcsa jelenségeket tapasztalnak (megreccsen a padló, kinyílik egy ajtó, stb.), azokra inkább logikus magyarázatokat keresnek, meg sem fordul a fejükben, hogy más is van velük a szobában. Nekem mondjuk megfordul, de én erősen próbálok nem foglalkozni ezekkel. Több-kevesebb sikerrel. Imádom a horrort, a paranormális sztorikat, de hogy velem is történjen hasonló... hell, no.
Talán pont ennek az elutasító magatartásnak köszönhető, hogy ritkán tapasztalok igazán durva dolgokat.

Az egyetlen dolog, ami számomra nagyon zavaró, és nem tudom figyelmen kívül hagyni, amikor éjszakánként az ágyban fekve úgy érzem, hogy valaki engem bámul. Olyankor mindig felülök körülnézni, felkapcsolom a villanyt, bár nem tudom mire számítok, mert nyilván nincs ott senki. Legalábbis remélem.
Ez gyerekkoromban is gyakran előfordult, de nem igazán foglalkoztam vele, míg egy alkalommal határozottan éreztem, hogy valaki megérinti a karomat éjszaka. Na, attól annyira beparáztam, hogy ki se mertem nyitni a szemem. Szeretném azt hinni, hogy csak félálomban voltam és rosszul érzékeltem, de semmi kedvem hozzá, hogy még egyszer megtörténjen, úgyhogy azóta inkább körülnézek, ha úgy érzem, hogy valaki figyel éjjel... /static/img/forum/smilies/big_smile.png


Az első bekezdésedben leírtak alapján úgy látom nagyon hasonló cipőben járunk /static/img/forum/smilies/big_smile.png Egyébként az éjszakai bámulás sokszor nálam is előjön, olyankor én is a telefon lámpájával körbevilágítom a szobát és akkor tudok megnyugodni én is...

Kijelentkezve

#41 2017. 10. 10. - 16h20

Obszidián gárda
Ŀucifer
A gárda kapitánya
Savarkin
...
Üzenetek: 33 762

Aksana írta:

És mi van akkor, ha az illető nyitott rájuk, ám ők mégsem hajlandóak megjelenni? Vannak emberek akik kifejezetten taszítják az ilyesmit?
Ilyen is van természetesen, nem is kevés. Ez esetben jobb, ha az illető magába néz és eltöpreng azon, miért nem kíváncsiak rá. Mert ennek ezer meg ezer oka lehet. Nem mindet a hozzáállásban, felfogásban kell keresni, de ezek is közre játszhatnak az érdektelenségükben. Arról nem is beszélve, amit azt már mondottam volt; mindenki más fejlettségi szinten van mentálisan, spirituálisan. Ezek változnak ahogy gyakorolsz, kitartónak kell lenned és türelmesnek. Nem azt kell lesned, mikor jelennek meg, vagy érzékeled Őket. A Harmadik szemmel mindenki rendelkezik, ha ezt nem nyitod fel, nehéz dolgod lesz.

Persze vannak agresszívabb, szemmel látható jelenések is, ezekhez nyilvánvalóan nem kell spirituálisan fejlettnek lenned, mert olykor szó szerint a képedbe vágják a 'véleményük'.

Egyébként ezek szerint ha elég jártas vagy már a kommunikálásban velük, akkor egy idő után már nem lesznek rád veszéllyel, igaz? Bár gondolom azért elég sokat kell "gyakorolni"... (Bocsi a sok kérdés miatt, de nagyon érdekel ez a téma D
Ez korán sincs így. Vannak olyan Entitások/Démonok akik tesznek arra, hogy te képes vagy Velük más szinten kommunikálni, megérted Őket, vagy hogy azelőtt hánnyal léptél már kapcsolatba, mert Őket például más érdekli. Az, hogy erősödjenek, hogy táplálkozzanak belőled, vagy felhasználjanak valamilyen célra (igen, Kooperálhatnak is, de ez általában rendkívül kockázatos, mert bizonyos szinten pótolható vagy és leszel). Egy mentálisan edzettebb ember Nekik is lehet ugyan kihívás, de minden pillanatban résen kell lennie a célpontnak, nagyon-nagyon jól kell ismernie Őket, mert képesek akár a gondolatokat is úgy manipulálni a fejedben, hogy bár a sajátodnak véld, valójában nem az.
Ez olyan, mint egy aknákkal telepakolt nyílt terepen lépkedni, ahol csak az számít, emlékszel-e arra, hogy hosszú évekkel azelőtt hova helyeztétek le az aknákat, aztán a megérzésedre hallgatsz, vagy a tudásodra és emlékeidre, amik ez esetben hamisak, tudatosan manipuláltak lehetnek.

Aki ebbe a Világba belép, legyen akármilyen tapasztalt, sose lesz biztonságban. Tudni fogja, hogyan csökkentheti az esélyét annak, hogy Negatív Entitásokkal akadjon össze és számos esetben tudja, hogyan kell cselekednie, de nem lehet tökéletesen kivédeni Őket.

Egy szóval gyakorlás ide vagy oda, bármikor véthetsz egy apró hibát, s az elég lesz nekik ahhoz, hogy a halálba kergessenek, vagy Ők végezzenek veled.

Ez viszont elég érdekes... Akkor ezt úgy is lehet érteni, hogy nagyon szeretsz valamit, de egyszer csak elkezdesz félni tőle, minden okból kifolyólag és nem tudod, hogy miért? Mert ilyesmire volt már nálam példa... nem tudtam hova tenni az egészet...
Igen, ilyesmi is megtörténhet. De hogy meggyőződj róla, nagyon alaposan át kell vizsgálnod a helyzeted, hogy kizárd az esetleges tényezőket, mert nagyon könnyen ellened használhatják akár a saját gondolataid is. Tudod, szoktuk mondogatni, hogy nem mindig kell jobban játszanod az ellenségnél elég, ha ő túljátssza saját magát.

Ők pedig, ezt is megragadják, kényük kedvük szerint kacagva.


https://cdn.discordapp.com/attachments/415638018116943894/611985937655922698/Krisna-Signature-by-Lucifer.gif

Bejelentkezve

#42 2017. 10. 10. - 23h41

Abszint gárda
Aksana
Unikornisok cinkosa
Aksana
...
Üzenetek: 329

Savarkin írta:

Igen, ilyesmi is megtörténhet. De hogy meggyőződj róla, nagyon alaposan át kell vizsgálnod a helyzeted, hogy kizárd az esetleges tényezőket, mert nagyon könnyen ellened használhatják akár a saját gondolataid is. Tudod, szoktuk mondogatni, hogy nem mindig kell jobban játszanod az ellenségnél elég, ha ő túljátssza saját magát.

Ők pedig, ezt is megragadják, kényük kedvük szerint kacagva.


Értem...hát nem tudom még mindig hova tenni az egészet... Szerinted hogyan lehetne a legegyszerűbben kiszűrni? /static/img/forum/smilies/yikes.png


Apropó, találtam pár videót, igaz a legtöbbje olyan amiről látszik, hogy meg van játszva, de a lentebbi videóban a pohár eltöréses kicsit felkeltette az érdeklődésem, meg a másik ahol a pohár magától mozgott a lányoknál... kíváncsi vagyok ti mit gondoltok. /static/img/forum/smilies/smile.png

videó

Kijelentkezve

#43 2017. 10. 13. - 14h16

Obszidián gárda
Ŀucifer
A gárda kapitánya
Savarkin
...
Üzenetek: 33 762

Sietek, úgyhogy nincs sok időm magyarázkodni. Majd esetleg útószerkesztem a kommentet, ha nem érkezik addig válasz, vagy hasonló, de most a TeCső random feldobott egy videót, rányomtam és el se hiszem, hogy összeakadtam benne ZOZO-val! Ráadásul egy-két új dolgot is megtudtam róla. Polluxia, téged biztos érdekelni fog. Ráadásul nem csak itt, de egy MMO-ban is leltem egy ZOZO nevű öreg maci modellt. Ez... ijesztő.


https://cdn.discordapp.com/attachments/415638018116943894/611985937655922698/Krisna-Signature-by-Lucifer.gif

Bejelentkezve

#44 2017. 10. 13. - 19h33

Árnyék gárda
Polluxia
Az éjszaka királynője
Polluxia
...
Üzenetek: 4 879

Na ez azért nem semmi! Tényleg elég para... És a legdurvább, hogy pont beszéltünk arról a sztereotípiáról, hogy ZOZO talán egyenlő Azazellel, ebben a videóban pedig a származását vissza vezetik Luciferig/Lucifer bibliai bukásáig. És habár a 3.-ik helyet érte el, szerintem az ő származása/létezése sokkal... hogy is mondjam, izgalmasabb? érdekesebb? Nem tudom, de egyre jobban kezdi felkelteni az érdeklődésemet. XD


Egyébként, azt még így megjegyzem, hogy lehet beteg - de nekem baromira tetszik a videóban a démonok ábrázolása!


https://kepkuldes.com/images/f674206a31dbf1446cebec6b81499a07.jpg

Kijelentkezve

#45 2017. 10. 13. - 20h04

Obszidián gárda
Ŀucifer
A gárda kapitánya
Savarkin
...
Üzenetek: 33 762

Igen, egyre több és érdekesebb dolgok derülnek ki Róla. Viszont ezek alapján nem csoda hogy annyi halálos áldozata volt/van és az, hogy rendkívül nehéz megszabadulni Tőle, ha lehetséges végleg.

Amúgy pacsi! Nekem is nagyon szimpatikus jó néhány ábrázolásuk a videóból. Főleg ezek:
2:32
2:36
2:47 (ezt különös erőszeretettel csapatják ZOZO mellé amúgy)

Róla egyébként nem sok külső jellemzést olvastam. Egy csajszi annyit mondott ugye, hogy karcsú, magas teljesen fekete alak volt. Ez nem túl konkrét. Két méter magas, fekete alakok itt is megfordultak a szobámban, lakásban.


https://cdn.discordapp.com/attachments/415638018116943894/611985937655922698/Krisna-Signature-by-Lucifer.gif

Bejelentkezve

#46 2017. 10. 13. - 20h43

Árnyék gárda
Polluxia
Az éjszaka királynője
Polluxia
...
Üzenetek: 4 879

Hát igen, akárki is legyen, az teljesen biztos, hogy egy nagyon, nagyon erős entitásról van szó.

Igen, nekem is ezek a képek tűntek fel! ZOZO ábrázolása kifejezetten lehengerlő, a 2:36-os pedig durván hátborzongató.


Jaaj igen, arra emlékszem - meg is osztottad itt annak a csajnak a sztoriját azt hiszem. Vagy én is olvastam, nem tudom de nekem is rémlik.

Ez nem túl konkrét. Két méter magas, fekete alakok itt is megfordultak a szobámban, lakásban.


Na igen, nekem is volt már szerencsém hozzá/hozzájuk. Sőt, nővéremnek is volt egy élménye egy nagyon magas, nagyon vékony fekete alakhoz, pedig ő aztán nem igazán foglalkozik ilyen paranormális dolgokkal.


https://kepkuldes.com/images/f674206a31dbf1446cebec6b81499a07.jpg

Kijelentkezve

#47 2017. 10. 13. - 22h02

Obszidián gárda
Ŀucifer
A gárda kapitánya
Savarkin
...
Üzenetek: 33 762

Kutakodok szerintem a YouTubeon is. Úgy tűnik, nagyon komoly videók is akadnak Róla, amelyekben persze szintén hemzsegnek az okok, miért vegyük komolyan és kerüljük Őt, ahogy csak lehet. Még nem néztem meg ezt, de hamarosan, ha lesz időm - lefekvés előtt biztosan - erőt veszek magamon, lefekszek az ágyra és telefonról végig hallgatom. A kommentek közt azért vannak viszonylag értelmesek is, szemlátomást legalább néhány emberhez eljutott, mi van.


https://cdn.discordapp.com/attachments/415638018116943894/611985937655922698/Krisna-Signature-by-Lucifer.gif

Bejelentkezve

#48 2017. 10. 15. - 18h03

Árnyék gárda
Yukiko-chan
Legyőzött egy tyúkot
Yukiko-chan
...
Üzenetek: 915

Lányok!

Ez valóban egy nagyon érdekes téma, de remélem megértitek, hogy aggályaim vannak ezzel kapcsolatban.
Kérlek Benneteket térjetek át egy másik témára.

Nagyon szépen köszönöm! ^^

Kijelentkezve

#49 2017. 10. 15. - 20h27

Obszidián gárda
Ŀucifer
A gárda kapitánya
Savarkin
...
Üzenetek: 33 762

Yukiko, a Paranormális téma önmagában egy veszélyes dolog. Nincs értelme köntörfalazni. Őszintén, nyíltan kell beszélni róla, csak így lehet elkerülni, hogy bajba kerülj! Mások tapasztalatai, információi útján. ha nem tetszik, akkor töröljétek a Topikot, de fél információkat ne akarjatok átengedni, míg pont a fontosabb részét eldugni - pont így sodorjátok veszélybe azokat, akik foglalkozni akarnak vele de nem tudják, mivel jár. Egyszer már eljátszottátok. Ráadásul itt minden mindennel összefügg. Ezt van aki átlátja - jártasabbak biztos - vannak akik nem. Ha csak mozgó tárgyakat tűrtök el, meg fekete árnyakat, fura álmokat és nem hagyjátok, hogy ezeket kielemezzük, vagy a szóban forgó, ismertebb entitásokat, akkor a Topik címét meg is lehet változtatni.Egyébként tovább nézegettem a srác videóit. Az egyik klipben megkérdezte ZOZO-tól, hogy milyen lény Ő? Démon? A válasz ebben az esetben igen volt. Aztán jött a következő:
- A Pokolból jöttél?
A mutató a nem válasz felé csúszott.
- Akkor, a Földről?
Kis szünet, kicsit kibiccent a planchette, majd vissza a nemre.
- Akkor, egy másik dimenzióból?
Erre a válasz igen-lett.

Bár eddig sem 'hittem' a Pokolban úgy, ahogy mások leírják, a Démon válasza roppant mód fellelkesített. Némelyik videóján voltak ellene irányuló fizikai támadások is rögzítve. Most azon gondolkodom nagyon erősen, hogy vajon érdemes-e tovább néznem, tanulnom belőlük, mielőtt esetleg nekem is sikerül ez a találkozás, vagy hagyjam folyni a dolgokat akkor, élesben?

Azt hiszem, ha sikerül kicsit közelebbi kapcsolatot kiépítenem Vele, sok mindent megtudhatók Róla és a Dimenzióról, amelyben él, létezik. Szerintem hatalmas áttörés lenne egy ilyen hatalmú és tudású Entitás'bizalmába' férkőzni, már amennyire hajlandó, s ha őszintén válaszol. A hapsi példája remekül bizonyította, hogy nem az a kategória, akivel képtelenség az értelmes kommunikálás (bár az általam linkeltben - főleg a végén - egyértelműen kiderült, hogy tudnak nagyon alpáriak lenni). Nehéz, mert nyilván természetéből adódóan nem fog békét hagyni, viszont ha bírod, amit rád mér, akkor tényleg, új kapuk nyílhatnak.

Utolsó módosítás: Savarkin (2017. 10. 15. - 20h30)


https://cdn.discordapp.com/attachments/415638018116943894/611985937655922698/Krisna-Signature-by-Lucifer.gif

Bejelentkezve

#50 2017. 10. 16. - 12h35

Árnyék gárda
Yukiko-chan
Legyőzött egy tyúkot
Yukiko-chan
...
Üzenetek: 915

Kedves Heni!

Ha lesz időm, írok neked pm-et, hogy megértsd miért is aggódom ezzel kapcsolatban.

Kijelentkezve

Oldalak : 1 2 3 4 ... 8