Fórum

Oldalak : 1 2 3 ... 9

#1 2017. 06. 20. - 03h20

Obszidián gárda
Miyano
Unikornisok cinkosa
Miyano
...
Üzenetek: 385

https://i.imgur.com/Kbswam1.png
>> Paranormális jelenségek, és a Parapszichológia?

A parapszichológia elnevezést használjuk az okkult tudományok régi meghatározása helyett. A parapszichológia kutatja azokat a még ismeretlen, vagy kevéssé ismert határterületeket, amelyek elválasztják egymástól az emberi elme normálisnak tekintett és kivételes vagy patologikus állapotait.

A "parapszichológia" görög szavakból tevődik össze: Παρα (para = mellett, szorosan kapcsolódó) + ψυχή (pszühé = lélek, elme) + λογία (logía = tudomány, tanulmányozás)

A kifejezés használatát először Max Dessoir (1867-1947) filozófus, pszichológus javasolta 1899-ben, aki német lévén először hazájában, majd az Egyesült Államokban fogadtatta el. A kelet-európai országokban az elnevezés még hosszú ideig nem tudott meghonosodni. Az 1968-as moszkvai világkongresszuson cseh kutatók javasolták, hogy a tudományágat nevezzék a továbbiakban pszichotronikának. Az ötletet akkoriban kedvezően fogadták.

Edmond Bernard megállapítja, hogy a metafizika, a parapszichológia és a pszichotronika nem tekinthető külön tudománynak, hanem három, egymástól csak árnyalatokban különböző megközelítése ugyanannak a diszciplínának.

Az emberek nagy része rendelkezik paranormális képességekkel, illetve ESP-érzékeléssel. Ezeket azért nevezik titkos képességeknek, mert igen keveset tudunk róluk. Innen ered az okkult jelző, amelyet főleg a 19. századig használtak. Mai ismereteink szerint e sajátos - eleve adott, tehát nem közvetített - képességek a tudat változása (pl. hosszú böjtölés) nyomán felszínre jutnak és alkalomadtán hatékonnyá válhatnak.

A parapszichológia, ahogy a neve is jelzi, az általa tanulmányozott jelenségeket a pszichológia, sőt a patológia határterületeként próbálja vizsgálni. A fejlődés viszont igen gyors; manapság a parapszichológia felvetette kérdések más tudományágak specialistáit is érdeklik, felhasználási területe pedig egyre kiterjedtebb. A fizika és biológia természettudományos ismereteit ezek a kétségkívül előforduló jelenségek nem bizonytalanítják el, sőt, inkább gazdagítják azzal, hogy rávilágítanak a tudatban lejátszódó folyamatokra.

>> Fő ágai!

A parapszichológia témakörébe tartoznak többek között a következő jelenségek:

    1. ESP-érzékelés (érzékszerveken túli észlelés):

        Telepátia (gondolatátvitel)
        Prekogníció (jövőbe látás)
        Hatodik érzék
        Tisztánlátás

    2. Paranormális képességek:

        Telekinézis
        Testen kívüli élmények
        Halálküszöb-élmények
        Reinkarnáció (lélekvándorlás)
        Bilokáció (két helyen egy időben)
        Távgyógyítás
        Radiesztézia stb.

    3. Parajelenségek

        Kísértetjárás
        Levitáció
        Poltergeist
        Gömbvillám
        Spontán öngyulladás stb.


Ha nektek netán tán volt hasonló élményetek, vagy szeretnétek netán ezzel a témával foglalkozni, akkor itt a lehetőség, hogy kibeszélhessétek magatokból az élményeket, vagy segitséget kérhessetek, hogyan tudnátok elkerülni az ilyen eseteket, vagy hogyan tudnátok ti magatok is részesei lenni olyan dolgoknak amiknek mások, már amelynek lehettek, akkor ebben a témában bármit megtudtok beszélni.
Megkérünk benneteket, hogy ne ajánlgassátok, entitások és más lények létrehozását, ugyanis ezek lehetnek rosszak, és jók is. Az entitásokat pedig minél előbb eltávolítják a közelünkből annál előbb szabadulunk meg tőlük, nem hogy még lére is hozzuk őket.
Vajon miért is nem mondanak el semmit egy gyereknek 7 éves kora után ezekről? Azért, hogy minél előbb elfelejtse, és csak a mi világunkat lássa. Ezért tűnnek el a képzeletbeli barátok is. Az energiavámpírok, ne legyenek senki közelében.

Természetesen a szabályok betartása itt is kötelező.^^ A Szabályzat változtatásának jogát fenntartjuk!


A téma moderátora: Cosinus. Kérdésetekkel nyugodtan forduljatok hozzá. /static/img/forum/smilies/smile.png

Kijelentkezve

#2 2017. 06. 30. - 14h11

Obszidián gárda
Fenreida
Legyőzte a kokatrixet
Lawrence
...
Üzenetek: 38 652

Úgy volt, hogy éjszaka kezdünk el nézegetni Paranormális videókat, amikből az érdekesebbeket talán felpakolom, de (mivel több mint 15 kilométernyi Pokemon GO-zás lett belőle a Triáddal, ezért) végül most jutottunk ismételten gép elé, kelés után, így reggeli (?) mellett fogtunk a dologhoz.

Vannak benne már ismert felvételek is, amiket kívülről fújhat már jó pár ember, de ez a Top 1-es valami haláli (klikk). Nem elég, hogy földre löki, még bele is rúg. Szívesen találkoznék azzal az entitással.

Komolyan, meg kéne tanulni értelmezni ezeknek a humorérzékét más érintetteknek is. Az itthoniak is biztos kipróbálnák ezt vadidegenekkel. Pedig ők aztán tényleg nem gonoszak, ennek ellenére rendszerint kiszúrnak velem valahogy és ha nem előbb hát utóbb csatlakozok a nevetéshez.

Valljuk be, a videón szereplő entitás is elengedte azt a srácot. Pedig nem lett volna kötelező.

Utolsó módosítás: Lawrence (2017. 06. 30. - 14h13)


https://i.imgur.com/FZtU6s2.gif

Kijelentkezve

#3 2017. 06. 30. - 14h18

Obszidián gárda
Kyukitsu
A gárda védelmezője
Ezüstróka
...
Üzenetek: 13 154

A videót nézve, ott ahol megjelölted, szinte ismerős alakot láttam.. Ha jól vettem ki a feketés füstszerű alakját. Engem is érdekelne, hogy mi a pokol ez, mert bő egy hete hozzá hasonló, csak méretben jóval kisebb lények bújócskáznak a lakásban. Nem érzem őket veszélyesnek (egyelőre), s a hideg sem kezd el futkosni tőlük a hátamon, de néha a frászt tudják rám hozni, amikor a macskámat várva, vagy hívva ők jelennek meg a lábamnál egy pillanatra. @-@


https://66.media.tumblr.com/397c0d1f9542fa6cb8dc1741db7299bb/tumblr_pw58f3TSv21uw8e6qo1_1280.gif

https://78.media.tumblr.com/e4dcb501957cfbf355207d8fe035e4e4/tumblr_p8yrl4sglL1x1g694o1_1280.gif

Kijelentkezve

#4 2017. 06. 30. - 14h40

Obszidián gárda
Fenreida
Legyőzte a kokatrixet
Lawrence
...
Üzenetek: 38 652

Őszintén szólva én nem igen tudnám be őket túlságosan (egykoron) "emberi" lényeknek. Már csak az alakjuk és a megfigyelt szokásaik alapján sem (a kísértetek és ezek között lényeges eltérést látok több szempontból is). Egyrészt úgy tűnik, némelyik/a legtöbb/valamennyi minden bizonnyal kedvére vált akár méretet és formát is (mikor melyiket tartja opcionálisnak és mihez), többnyire teljesen feketék (és az ő jelenlétüknél teljesen más energiákat észleltem, mint egyéb entitásoknál, amiket más kísértetnek nevezne).

Nem kötődnek konkrét helyszínekhez, de gyakran a legelhagyatottabb környékeken, közegekben is előbukkannak. Képesek szándékosan/tudatosan problémát okozni az embereknek, akár megijeszteni őket, támadni vagy legalábbis támadást színlelni de úgy vettem észre, hogy a legtöbb itthon mozgó ilyen lény között csak egy akadt komolyabb - amely inkább csak időről időre jelenik meg (ő két méter magas), a többi inkább. Nos nem tudom, mint valami kis hiperaktív, rosszcsont entitás, aki ha úgy érzi, akkor a figyelemre való szomjazását rendbontással és a megjelenésével csillapítja.

Egyébként vannak akik árnylényeknek, árnyembereknek hívják őket. De ugye a két leírása merőben más abban az esetben, amikor ezekhez az alakokhoz világító, sárgás, fehéres szempárt csatolnak. Utóbbi példához azt mondják, a dimenzióban történő kavar lehet az, ami vezet, én viszont nem erre gyanakszom. Mármint, nem úgy tűnik, mintha ők nem vennének észre minden szín alatt. Ha pedig csak a materiális sík kivetülésével lenne a gond, akkor az nem feltétlenül úgy zajlana le szerintem, ahogy leírják.

Utolsó módosítás: Lawrence (2017. 06. 30. - 14h43)


https://i.imgur.com/FZtU6s2.gif

Kijelentkezve

#5 2017. 07. 02. - 11h45

Obszidián gárda
Sakuya
A gárda tüzére
Sakuya
...
Üzenetek: 3 935

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről a videóról. /static/img/forum/smilies/big_smile.png
Katt ide!

Én nem is tudom, hogy most elhiggyem vagy sem, már annyira fejlett a technika, hogy simán lehet ilyen szerkeszteni.


https://78.media.tumblr.com/dad4fd0442c833d94cad480a10011cbb/tumblr_p8u1n8kvrp1tvnwqso1_1280.gif

Kijelentkezve

#6 2017. 07. 30. - 01h46

Obszidián gárda
Fenreida
Legyőzte a kokatrixet
Lawrence
...
Üzenetek: 38 652

Feldobott a TeCső egy 2017-es Videót. Természetesen Paranormálist. Végig nézegettem őket, szeretek agyalgatni ilyesmiken és kicsit "nosztalgiázni". Nincs is jobb érzés annál mint amikor közösen csináljátok és ráböktök egy-egy jelenetnél hogy "Uh, ez már velem is megtörtént! / Ezt már én is láttam!"Az ilyen emberekre rátámadósdi pedig kifejezetten tetszik. Bár tény, hogy napjainkban egyszerűen lehet ilyesmiket megcsinálni (némi kreativitással akár otthon is). Talán ezek azok, amiknél sokan átértékelik, milyen is valójában a fizikai síkon való megnyilvánulás és hogy a testük mennyire nagy korlát - amit történetesen a spirituális "edzéssel", önfejlesztéssel és némi vele született adottsággal (vagy "magaddal hozott"/"meghagyott") könnyű leküzdeni meghatározott mértékig.

Mondogatják, hogy a Poltergeisteket egyébiránt emberek alkották valamikor - más szóval olyan lények, akik bizonyos személyek körül legyeskednek és elszabadultak (igen, érintik a Tulpák témakörét, de nevezzük őket akárhogy, létező lények és az, hogy hogy jönnek létre nem teszi tabu, nem paranormális témává őket pusztán azért, mert másképp nevezzük azt). Számos ilyen támadásért őket okolják és a tapasztalataim alapján valóban képesek fizikailag ártani másoknak - bár ezt gyakran ismételgettem én is. Nem volt ritka, hogy a macskámat is a szó szoros értelmében lökte le valahonnan, vagy az útból - csak hogy eltérjek az unalmas és mainsteam tárgymozgatás és dobálástól.

Gondolkodtam már azon, hogy idén éjfél után elmegyünk egy temetőbe, és megpróbálunk egy kicsit mélyebben kommunikálni az ott kóborló entitásokkal.
Különös, mert némely keresztútnál nagyon fura érzés tölt el és gyakran fordult elő, hogy esetenként olyan rosszul lettem hirtelen (hasgörcs, égés, szédülés, hányinger, légszomj - ez így egyszerre), hogy muszáj volt egy kicsit leülnöm és összeszednem magam.

Azt éreztem, hogy valami nagyon "rám szállt", és nem akart elmaradni tőlem, de nagyon nehéz volt a kommunikáció vele. Igyekeztem körbenézni a sírok között és "nyomozni" egy kicsit, de annyi eddig is nyilvánvaló volt, hogy néhány őrült és gyilkos is a többiekkel nyugszik ott.

- - - - - - - - - - -

Különben az egész Videóból ő volt a legszimpibb arc.Hozzá hasonlót is láttam már - ám ő meglehetősen békés volt, és kifejezetten megnyugtató társaság.

[spoiler SPOILER=BosziBónusz][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=3LcLWLHc8Qs[/youtube][/spoiler]

Utolsó módosítás: Lawrence (2017. 07. 30. - 01h53)


https://i.imgur.com/FZtU6s2.gif

Kijelentkezve

#7 2017. 07. 30. - 11h45

Árnyék gárda
Yukiko-chan
Legyőzött egy tyúkot
Yukiko-chan
...
Üzenetek: 915

Lawrence írta:Gondolkodtam már azon, hogy idén éjfél után elmegyünk egy temetőbe, és megpróbálunk egy kicsit mélyebben kommunikálni az ott kóborló entitásokkal.
Különös, mert némely keresztútnál nagyon fura érzés tölt el és gyakran fordult elő, hogy esetenként olyan rosszul lettem hirtelen (hasgörcs, égés, szédülés, hányinger, légszomj - ez így egyszerre), hogy muszáj volt egy kicsit leülnöm és összeszednem magam.

Azt éreztem, hogy valami nagyon "rám szállt", és nem akart elmaradni tőlem, de nagyon nehéz volt a kommunikáció vele. Igyekeztem körbenézni a sírok között és "nyomozni" egy kicsit, de annyi eddig is nyilvánvaló volt, hogy néhány őrült és gyilkos is a többiekkel nyugszik ott.


Szoktál magadra tenni védelmet?

A videóval kapcsolatban eszembe jutott egy, de nem emlékszem mi volt a címe. /static/img/forum/smilies/hmm.png (Valami olyasmi van benne, hogy 1 vagy két pasi autóval megy a prérin és megtámadja őket egy lény, és sokáig fut is utánuk. Ne kérdezd miért pont ez jutott eszembe. Pedig egy csomó ilyen videót megnéztem már. /static/img/forum/smilies/hmm.png )

A teleportálós is érdekes volt, ha kicsit magasabb lett volna rávágom, hogy Slenderman.

A bónuszt már én is láttam, ezt is nagyon érdekesnek találom.

Kijelentkezve

#8 2017. 07. 30. - 13h52

Obszidián gárda
Fenreida
Legyőzte a kokatrixet
Lawrence
...
Üzenetek: 38 652

Yukiko-chan írta:

Szoktál magadra tenni védelmet?
Egyáltalán nem. Egyébiránt se igen volt még rá szükségem, és merem feltételezni a körülmények és eddigi történések alapján, hogy ennek egyik oka a néhány közül, hogy igen nehéz bennem kárt tenniük (ennek ismételtem egyéb okai vannak), másrészt pedig hiszek abban, hogy az önön személyed is nagyon befolyásolja azt, mely lény hogy viselkedik veled.

A Keresztutas incidens még mindig bolygatja a fantáziám, de nem tudtam egész biztosan rájönni arra, mi történhetett. Ezt nem hiszem, hogy bárki/bármi megtámadott volna, másra gyanakszom.

Kellő gyakorlattal a hátad mögött egyébként valamennyi negatív hatást, erőt képes vagy úgymond semlegesíteni, visszaverni - de ehhez kell a lélekjelenléted is és az, hogy az anyagi tested ingereit/érzéseit képes legyél ignorálni. Sokat gyakoroltam ezt egyébként - hogy bármilyen fájdalmas körülmény között át tudjak hangolódni csak az elmémre, s a fájdalmat meg se éreztem ezáltal.

Hogy is mondják és mondom én is gyakran? - "Az benne a trükk, hogy nem zavar a fájdalom."

Én inkább maradok ennél a... "fegyver és mindenféle eszköz nélkül az oroszlánok közt, egy nagy adag sonkával a nyakamban" stílusnál. Izgalmasabb, nemde?. :D

Valami olyasmi van benne, hogy 1 vagy két pasi autóval megy a prérin és megtámadja őket egy lény, és sokáig fut is utánuk. Ne kérdezd miért pont ez jutott eszembe. Pedig egy csomó ilyen videót megnéztem már.

Erre gondolsz, igaz?Nos ez hatalmas felhajtást keltett, és azóta is igen vegyes véleményeket olvasok arról, hogy valóban csak egy trükk, vagy tényleg egy felhergelt teremtmény az.

Elvileg azon a környéken nem ritkák a Boszorkányos ügyletek, sok sztori is szárnyra kelt már a felvétel előtti időszakból is, így megeshet, hogy:
1. Nem volt alaptalan, és ez egy bizonyíték
2. Pont emiatt határozták el, hogy csinálnak egy ilyen videót
3. Valaki jó kedvében volt és úgy gondolta, ha már mindenki tud ilyen Boszis sztorikat beöltözik, és megnézi a reakciókat, hátha nagyobb visszhangja lesz

A teleportálós is érdekes volt, ha kicsit magasabb lett volna rávágom, hogy Slenderman.

Akkor a barátnőmnél kapnál egy mínusz pontot! Volt egy időszak, amikor betegesen próbáltuk bevonzani Slendermant, mivel egy borús napon a botanikus kert kerítése túloldalán lévő kihalt facsoportnál valóban láttunk állni egy iszonyatosan magas alakot. Mindketten láttuk és nem tudtuk hova tenni. Persze rögtön ment a poénkodás, hogy biztos Slenderman unatkozik - holott legbelül tudtuk, hogy a másikat is érdekli, mi lehetett. Én pedig természetesen ebbe is beleártottam magam. Hónapokon át kutattam, olvastam, míg végül eljutottam ugye a Topikban részletezni tilos Tulpa effektusig.

Ez elég volt ahhoz, hogy elmagyarázva a barátnőmnek szinte biztos a létezése valamilyen formában. Ő persze rettegni kezdett - és folyton mondogatta, hagyjam abba a kutatást. A különféle történések, tapasztalatok és a vele való egy-két kísérteties álom után a Barátnőm is kezdett fura dolgokról mesélni. Egyértelmű volt számára is, hogy a kérésére ellenére folytatom, mert ha valami velem megtörténik, akkor vele párhuzamosan vele is mindig.

Érdeklődtem egy olyan ismerősöm után, aki rendszeresen számolt be Slendermanról éveken át, és nagyon rákattant. Még a papírcetliket is elkészítette és a falára tűzdelve hordja. Ő nagyon fellelkesedett, miután elmondtam, mit csinálok egy ideje.

Aztán amikor jött az ominózus érzés, hogy ki kell mennem éjszaka az erdőbe, s ez egyre inkább gyötört, egyértelmű bizonyság volt nekem is, hogy itt meg kell álljak... A Barátnőm, a barátom és néhány ismerős is féltett már ekkor. Az elmesélt tapasztalataim után, midőn ők se igen találtak rá magyarázatot egyre kevésbé kételkedtek a dologban.

Persze én úgy gondolom, hogy a maga módján Slenderman is csak egy áldozat, ha nevezhetem így - bármi is a létrejöttének a körülménye. Nem igazán tudják őt megérteni. Ha valóban nem a bizonyos, róla elterjedt "elrabolt óvodás gyermek amcsi katonák által meggyötört, kísérleti nyúl akiből ilyen fegyver lett és elszabadult, kontrollálhatatlanná vált és valóban azokat írtja, akik elég szabad szelleműek ahhoz, hogy hisznek, így a kormányra is veszélyt jelentenek a felfogásukkal" - akkor nyilvánvaló a Tulpa véglet. Eme esetben (is...), nagyon összezavarodott lehet szerencsétlen. Nekem konkrétan nem ártott, így nem merném rámondani, hogy gonosz lenne. Érdekeltek a motivációi és a benne kavargó érzelmek.

Valamennyi entitást ezért igyekszek bevonzani, hogy megértsem őt.


https://i.imgur.com/FZtU6s2.gif

Kijelentkezve

#9 2017. 07. 31. - 19h15

Abszint gárda
Aksana
Unikornisok cinkosa
Aksana
...
Üzenetek: 329

Sziasztok! Amikor láttam, hogy van egy ilyen topic is, nagyon megörültem. Végig olvastam mindenki tapasztalatait és megnéztem a videókat is és most is, mint mindig, izgalommal böngésztem őket végig. Az igazság az, hogy én személy szerint nem túlzottan hiszek az ilyesmiben... lehetséges, hogy azért, mert velem nem nagyon történtek még hasonló dolgok, ezért mindig csodálkozva hallgattam a mások történeteit. Ettől függetlenül nagyon érdekelnek az ilyen és ehhez hasonló dolgok, bár a legtöbbnél mindig sántít, hogy nem eredetiek. Szóval igen... hiába érdekelnek az ilyen dolgok, én még nem találkoztam olyan bizonyítékkal ami meggyőzne engem a létezésükről. Viszont abban biztos vagyok, hogy ha valahogy még is megbizonyosodnék arról, hogy valódiak, lefogadom, hogy nagyon megijednék először. Egyébként ti, akik fogékonyak vagytok úgymond az ilyesmikre, hogy éltétek meg az első ilyen élményeiteket? Hogy éltek ezzel együtt? (Apropó, múltkor találtam egy egész jó összeállítást képekből, amiken furcsa alakok jelentek meg. Majd igyekszem megkeresni, mert kíváncsi vagyok, hogy ti mit gondoltok róluk! /static/img/forum/smilies/smile.png)

Kijelentkezve

#10 2017. 08. 01. - 12h03

Árnyék gárda
Yukiko-chan
Legyőzött egy tyúkot
Yukiko-chan
...
Üzenetek: 915

Lawrence írta:

Egyáltalán nem. Egyébiránt se igen volt még rá szükségem, és merem feltételezni a körülmények és eddigi történések alapján, hogy ennek egyik oka a néhány közül, hogy igen nehéz bennem kárt tenniük (ennek ismételtem egyéb okai vannak), másrészt pedig hiszek abban, hogy az önön személyed is nagyon befolyásolja azt, mely lény hogy viselkedik veled.

A Keresztutas incidens még mindig bolygatja a fantáziám, de nem tudtam egész biztosan rájönni arra, mi történhetett. Ezt nem hiszem, hogy bárki/bármi megtámadott volna, másra gyanakszom.

Kellő gyakorlattal a hátad mögött egyébként valamennyi negatív hatást, erőt képes vagy úgymond semlegesíteni, visszaverni - de ehhez kell a lélekjelenléted is és az, hogy az anyagi tested ingereit/érzéseit képes legyél ignorálni. Sokat gyakoroltam ezt egyébként - hogy bármilyen fájdalmas körülmény között át tudjak hangolódni csak az elmémre, s a fájdalmat meg se éreztem ezáltal.

Hogy is mondják és mondom én is gyakran? - "Az benne a trükk, hogy nem zavar a fájdalom."

Én inkább maradok ennél a... "fegyver és mindenféle eszköz nélkül az oroszlánok közt, egy nagy adag sonkával a nyakamban" stílusnál. Izgalmasabb, nemde?. /static/img/forum/smilies/big_smile.pngÉrtem. Én azért szoktam tenni, néha nem árt a segítség. ^^ Mondjuk nekem a lelkemre kötötték, hogy akármit csinálok, mindig tegyek magamra valami védelmet. Azt hiszem annyira belém ivódott, hogy nem is tudnék másképpen tenni.


Egyszer megtorpantam és azóta nem igazán gyakorlatozom ilyesmikkel. Pedig kellene, mert foglalkoztat a dolog. Csak néha olyan érzésem van, hogy, amit tanultam az valahogy vagy nem fedi a valóságot, nem elégíti ki a tudásszomjam vagy nem jó a módszer. Ezért horror filmeket nézek, mert kitaláltam, hogy ez egy jó edzés lesz. (Mondjuk lehet, hogy működik, mert már egy ideje nem vagyok olyan parás. ^^; )

Erre gondolsz, igaz?

Nos ez hatalmas felhajtást keltett, és azóta is igen vegyes véleményeket olvasok arról, hogy valóban csak egy trükk, vagy tényleg egy felhergelt teremtmény az.

Elvileg azon a környéken nem ritkák a Boszorkányos ügyletek, sok sztori is szárnyra kelt már a felvétel előtti időszakból is, így megeshet, hogy:
1. Nem volt alaptalan, és ez egy bizonyíték
2. Pont emiatt határozták el, hogy csinálnak egy ilyen videót
3. Valaki jó kedvében volt és úgy gondolta, ha már mindenki tud ilyen Boszis sztorikat beöltözik, és megnézi a reakciókat, hátha nagyobb visszhangja lesz
És igen!!!!  Pont erre a videóra gondoltam. Bár én nem emlékeztem rá, hogy boszi. /static/img/forum/smilies/hmm.png Csak az maradt meg, hogy valami lény. Legközelebb ha találok egy érdekes videót, majd én is utána nézek. Nagyon jó ha valaki ilyen tájékozott. 
Nevezz naivnak de én elhiszem, hogy igazi. /static/img/forum/smilies/big_smile.png Ezen mondjuk tuti beparáztam volna. :')


Akkor a barátnőmnél kapnál egy mínusz pontot! Volt egy időszak, amikor betegesen próbáltuk bevonzani Slendermant, mivel egy borús napon a botanikus kert kerítése túloldalán lévő kihalt facsoportnál valóban láttunk állni egy iszonyatosan magas alakot. Mindketten láttuk és nem tudtuk hova tenni. Persze rögtön ment a poénkodás, hogy biztos Slenderman unatkozik - holott legbelül tudtuk, hogy a másikat is érdekli, mi lehetett. Én pedig természetesen ebbe is beleártottam magam. Hónapokon át kutattam, olvastam, míg végül eljutottam ugye a Topikban részletezni tilos Tulpa effektusig.

Ez elég volt ahhoz, hogy elmagyarázva a barátnőmnek szinte biztos a létezése valamilyen formában. Ő persze rettegni kezdett - és folyton mondogatta, hagyjam abba a kutatást. A különféle történések, tapasztalatok és a vele való egy-két kísérteties álom után a Barátnőm is kezdett fura dolgokról mesélni. Egyértelmű volt számára is, hogy a kérésére ellenére folytatom, mert ha valami velem megtörténik, akkor vele párhuzamosan vele is mindig.

Érdeklődtem egy olyan ismerősöm után, aki rendszeresen számolt be Slendermanról éveken át, és nagyon rákattant. Még a papírcetliket is elkészítette és a falára tűzdelve hordja. Ő nagyon fellelkesedett, miután elmondtam, mit csinálok egy ideje.

Aztán amikor jött az ominózus érzés, hogy ki kell mennem éjszaka az erdőbe, s ez egyre inkább gyötört, egyértelmű bizonyság volt nekem is, hogy itt meg kell álljak... A Barátnőm, a barátom és néhány ismerős is féltett már ekkor. Az elmesélt tapasztalataim után, midőn ők se igen találtak rá magyarázatot egyre kevésbé kételkedtek a dologban.

Persze én úgy gondolom, hogy a maga módján Slenderman is csak egy áldozat, ha nevezhetem így - bármi is a létrejöttének a körülménye. Nem igazán tudják őt megérteni. Ha valóban nem a bizonyos, róla elterjedt "elrabolt óvodás gyermek amcsi katonák által meggyötört, kísérleti nyúl akiből ilyen fegyver lett és elszabadult, kontrollálhatatlanná vált és valóban azokat írtja, akik elég szabad szelleműek ahhoz, hogy hisznek, így a kormányra is veszélyt jelentenek a felfogásukkal" - akkor nyilvánvaló a Tulpa véglet. Eme esetben (is...), nagyon összezavarodott lehet szerencsétlen. Nekem konkrétan nem ártott, így nem merném rámondani, hogy gonosz lenne. Érdekeltek a motivációi és a benne kavargó érzelmek.

Valamennyi entitást ezért igyekszek bevonzani, hogy megértsem őt.


Nem vagy semmi. /static/img/forum/smilies/yikes.png Mondjuk, ahogy ismerem magamat, ha velem történne ilyen én is beleártanám magam. Ilyenkor csak szerencsétlen férjemet sajnálom. :') De úgy is mindig azt mondja, hogy: "Jól van kincsem..."
Ha sikerült valamelyiket megértened, én szívesen meghallgatnám akár privátban is.

Aksana írta:

Sziasztok! Amikor láttam, hogy van egy ilyen topic is, nagyon megörültem. Végig olvastam mindenki tapasztalatait és megnéztem a videókat is és most is, mint mindig, izgalommal böngésztem őket végig. Az igazság az, hogy én személy szerint nem túlzottan hiszek az ilyesmiben... lehetséges, hogy azért, mert velem nem nagyon történtek még hasonló dolgok, ezért mindig csodálkozva hallgattam a mások történeteit. Ettől függetlenül nagyon érdekelnek az ilyen és ehhez hasonló dolgok, bár a legtöbbnél mindig sántít, hogy nem eredetiek. Szóval igen... hiába érdekelnek az ilyen dolgok, én még nem találkoztam olyan bizonyítékkal ami meggyőzne engem a létezésükről. Viszont abban biztos vagyok, hogy ha valahogy még is megbizonyosodnék arról, hogy valódiak, lefogadom, hogy nagyon megijednék először. Egyébként ti, akik fogékonyak vagytok úgymond az ilyesmikre, hogy éltétek meg az első ilyen élményeiteket? Hogy éltek ezzel együtt? (Apropó, múltkor találtam egy egész jó összeállítást képekből, amiken furcsa alakok jelentek meg. Majd igyekszem megkeresni, mert kíváncsi vagyok, hogy ti mit gondoltok róluk! /static/img/forum/smilies/smile.png)


Hmmmm.... a kérdés jó. Amióta az eszemet tudom ez van. Szerintem nem tudnék enélkül élni. Sajnos a hogyan-ra, nem emlékszem... az első emlékem 3 éves koromból van. A durva az, hogy ilyenekre emlékszem, de a gyerekkoromra már nem. :') Pedig állítólag jó volt. xD Kiskoromban nem ijedtem meg. Én azt hittem ez tök természetes. ^^ Idősebb koromra (12-13) viszont nem foglalkoztam vele, nem is nagyon történtek dolgok 1 évig. Szerintem rendben van, hogy megijedsz. Én is megijedtem, amikor már megértettem, hogy ezeket csak én látom és tapasztalom a környezetemben. ^^ Amíg nem történik meg, úgy is szkeptikus maradsz. /static/img/forum/smilies/smile.png

Amikor egy pillanatra megijedtem:

Kijelentkezve

#11 2017. 08. 01. - 12h20

Árnyék gárda
Lucifer
Alkimista tanonc
Lucifer
...
Üzenetek: 16 355

Üdv! Ritka, hogy én idetévedek, de most szeretném a Kedves Szakértők véleményét kikérni, mert mi nem jutottunk dűlőre ezzel kapcsolatban:
Ha valakivel egyszerre menzeszelünk, illetve ugyanakkor gondolunk arra, hogy hátööö, ki kéne menni könnyíteni magunkon és a batyuból is ugyanolyan színű tárgyat nyitunk egyazon napon, az puszta véletlenek sorozata, vagy az univerzum egymásra hangolt minket teljesen? (Tudom, hogy viccnek hangzik, de a kérdésem teljesen komoly /static/img/forum/smilies/big_smile.png)https://i.imgur.com/1D4pMMg.gif

Kijelentkezve

#12 2017. 08. 01. - 12h53

Árnyék gárda
Yukiko-chan
Legyőzött egy tyúkot
Yukiko-chan
...
Üzenetek: 915

Lucifer írta:

Üdv! Ritka, hogy én idetévedek, de most szeretném a Kedves Szakértők véleményét kikérni, mert mi nem jutottunk dűlőre ezzel kapcsolatban:
Ha valakivel egyszerre menzeszelünk, illetve ugyanakkor gondolunk arra, hogy hátööö, ki kéne menni könnyíteni magunkon és a batyuból is ugyanolyan színű tárgyat nyitunk egyazon napon, az puszta véletlenek sorozata, vagy az univerzum egymásra hangolt minket teljesen? (Tudom, hogy viccnek hangzik, de a kérdésem teljesen komoly /static/img/forum/smilies/big_smile.png)


Ez velem akkor szokott lenni ha valakivel sokat vagyok, vagy sokat beszélgetek. Szóval szerintem benne van a pakliban. /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Kijelentkezve

#13 2017. 08. 01. - 13h42

Abszint gárda
Aksana
Unikornisok cinkosa
Aksana
...
Üzenetek: 329

Yukiko-chan írta:Hmmmm.... a kérdés jó. Amióta az eszemet tudom ez van. Szerintem nem tudnék enélkül élni. Sajnos a hogyan-ra, nem emlékszem... az első emlékem 3 éves koromból van. A durva az, hogy ilyenekre emlékszem, de a gyerekkoromra már nem. :') Pedig állítólag jó volt. xD Kiskoromban nem ijedtem meg. Én azt hittem ez tök természetes. ^^ Idősebb koromra (12-13) viszont nem foglalkoztam vele, nem is nagyon történtek dolgok 1 évig. Szerintem rendben van, hogy megijedsz. Én is megijedtem, amikor már megértettem, hogy ezeket csak én látom és tapasztalom a környezetemben. ^^ Amíg nem történik meg, úgy is szkeptikus maradsz. /static/img/forum/smilies/smile.png

Amikor egy pillanatra megijedtem:
Értem, hát ha visszagondolok én egy olyan esetet tudnék megemlíteni a gyerekkoromból, ami azóta is benne van az elmémben, de igyekeztem nem foglalkozni vele.

Az említett esetEgyébként a környezetemből rengeteg embertől hallok ilyen és ehhez hasonló eseteket... Pl. unokatestvérem, miután egy közeli barátja eltávozott, gyakran álmodik az említett személyel és ilyenkor általában valami fontos dolog mindig történik. Egyik barátnőm viszont olyan dologról számolt be, hogy egy éjszaka mikor közelről bámulta a telefonját és hirtelen letette a sötétben egy arc rajzolódott ki neki... Ti mit gondoltok? Az ilyesmik véletlenek, vagy több jelentőséggel bírnak?

Kijelentkezve

#14 2017. 08. 01. - 13h42

Obszidián gárda
Fenreida
Legyőzte a kokatrixet
Lawrence
...
Üzenetek: 38 652

Lucifer írta:

Üdv! Ritka, hogy én idetévedek, de most szeretném a Kedves Szakértők véleményét kikérni, mert mi nem jutottunk dűlőre ezzel kapcsolatban:
Ha valakivel egyszerre menzeszelünk, illetve ugyanakkor gondolunk arra, hogy hátööö, ki kéne menni könnyíteni magunkon és a batyuból is ugyanolyan színű tárgyat nyitunk egyazon napon, az puszta véletlenek sorozata, vagy az univerzum egymásra hangolt minket teljesen? (Tudom, hogy viccnek hangzik, de a kérdésem teljesen komoly :D)

A Lélekhugommal és velem folytonosan ilyenek történnek, sőt még durvább dolgok, egészen rendszeresen. Mi remekül egymásra hangolódtunk 5-6 év alatt, nagyon nagy az összhang, egymás gondolataiban is olvasunk akarva-akaratlan. Ez egy erős kötelék (ami nyilvánvalóan a Lelkek közt van és akár jóval régebbi is lehet) - nálatok is előfordulhat, hogy erről van szó. Egyáltalán nincs kizárva, igazából te tudod, milyen erős a kapcsolatotok.

Mondjuk ha abból indulok ki, hogy az egyik síkon ugyanazon Lélek "birtokosa" az ellenséged, a másikon pedig a legjobb barátod lehet, akkor ez a kapcsolat bármilyen helyzetben megmaradhat.

Véletlenek egyébként nem léteznek. Csak ok > okozat. Történés/tett és következmény.

Utolsó módosítás: Lawrence (2017. 08. 01. - 13h42)


https://i.imgur.com/FZtU6s2.gif

Kijelentkezve

#15 2017. 08. 10. - 19h53

Obszidián gárda
Nuvola
Legyőzött egy tyúkot
Nuvola
...
Üzenetek: 727

Velem (és a családommal) relatív sok paranormális dolog történt/történik, és úgy gondoltam, hogy kiírok egyet.
Mikor 10-11 éves lehettem, a nővérem sokat járt egy házaspárhoz lovagolni és segíteni a farm körül, és mi is a családjaként sokszor kimentünk beszélgetni és kutyát-macskát simogatni. Egyszer a házaspár vagy a nővéremmel vagy nélküle, de elmentek valamit megvenni, és mi egyedül maradtunk a farmon. De nem ekkor történt a fura dolog,
hanem mikor visszajöttek. Annyit kell tudni a helyről, hogy a farm egy kisebb emelkedőn van, és a "parkolóhoz" egy kissé kanyargó út vezet. Mindenesetre mikor meghallottam az autó hangját, elkezdtem futni a "parkolórész" felé (részben ezért nem tudom, hogy a nővérem velük volt-e; mert igen, kedveltem őket, de nem sprinteltem volta teljes sebességgel feléjük, max ha van velük valaki, és ez csak a nővérem lehetett volna). Viszont nem vettem észre, hogy a házaspár egyik kicsi kutyája az út kellős közepén tehénkedett, és elbuktam benne, bevágtam a fejem, és elájultam. Míg ki voltam ütve, láttam dolgokat. Nem, inkább lényeket. Viszont nem "mainstream" árnyemberek voltak vagy ijesztő humanoid arcú lények, mások voltak, lángokban. Innentől nem emlékszem, hogy mi történt aznap, így azt mondom, amit anyukám mesélt nekem. Alapból nem voltam egy nagyon sírós gyerek. Persze egyszer-kétszer nálam is eltört a mécses, de sose voltam az a típus, aki csakúgy rázendített, mert valaki meghúzta a haját. De miután magamhoz tértem, az egész napot végigbőgtem és hánytam, és egy árva szót sem szóltam.
Aztán pár napra arra, hogy hazaértünk, lerajzoltam egyet, amit  anyával bedobtunk a kályhába hogy "megszüntessük". A fura az,
hogy míg én az incidens napjának "zokogós részére" nem emlékszem, anyukám a képre és a tartalmára (meg a tűzbedobásra) nem emlékszik.
Gondoltam valakit talán érdekel.
És még valami: Mostanra ez már lassacskán több, mint öt éve történt, és azóta amennyire tudtam kikupáltam magam okkultság ügyileg, de a mai napig nem találtam meg egyik lényt (vagy dolgot) sem, amit láttam.

Utolsó módosítás: Nuvola (2017. 08. 11. - 12h23)


https://i.imgur.com/NY6ElPS.gif

Kijelentkezve

#16 2017. 08. 17. - 13h44

Obszidián gárda
Fenreida
Legyőzte a kokatrixet
Savarkin
...
Üzenetek: 38 652

lerajzoltam egyet, amit  anyával bedobtunk a kályhába hogy "megszüntessük"
Azt írtad, hogy ezeket az entitásokat akkor láttad, amikor ki voltál ütve, azt nem említetted, hogy tovább zaklattak volna. Akkor végül is miért akartál ilyen formában megszabadulni tőlük?


https://i.imgur.com/FZtU6s2.gif

Kijelentkezve

#17 2017. 08. 19. - 19h30

Obszidián gárda
CyborgBeats
Legyőzött egy tyúkot
CyborgBeats
...
Üzenetek: 774Most nézem a második részét, eddig érdekes, elátkozott dolgokról szól.


https://i.imgur.com/ia08kkr.gifhttps://i.imgur.com/iHxkGaW.gifhttps://i.imgur.com/7eUrVy2.jpghttps://i.imgur.com/wFZrtJh.jpghttps://i.imgur.com/KbxHWDu.png

"A beast that wears a crown of bone, prancing through the lush green"
Külső kép linkjehttps://i.imgur.com/WjTfUkO.gifhttps://i.imgur.com/iHxkGaW.gifhttps://68.media.tumblr.com/a3feec68bea12746806582afbcea5011/tumblr_os0jkuS0R71tl1wfio1_400.gifKülső kép linkje
https://media.giphy.com/media/l0MYrcaQnCRMTO2sg/giphy.gif

https://kephost.com/images/2017/10/23/tumblr_ovq08yMCdS1wqj73io3_1280.png
SHADOW THE HEDGEHOGhttps://kephost.com/images/2017/07/02/Ujbitkep26c943.png
Külső kép linkje
"Psychic guru catche

Kijelentkezve

#18 2017. 08. 20. - 08h00

Abszint gárda
Aysa
A gárda gyalogosa
Aysa
...
Üzenetek: 1 960

Sziasztok!
Velem is megtörtént már pár furcsa dolog. Először is, többször azon kaptam magam már, hogy több km-rel az uti cél előtt, megnéztem az időt (legalább kát helyen, hogy biztos annyi-e az idő). Aztán, amikor odaaértem az uti célomhoz, hamarabb ott voltam, mint amennyit korábban mutatott az idő ( egy példa: az iskolám a város másik végébe van, és én villamossal járok iskolába. A város közepén megnéztem az időt a telefonomon és a villamos óráján, mindkettő 9.18-at mutatott. Azonban, mikor a villamosról leszálltam, mindkét dolog 9.16-ot mutatott.)
Ezen kívűl, néha ,,emlékszem” a jövőre. Ez olyan dolog nálam, hogy épp csinálok valamit, majd olyan érzésem támad, mintha eszembe jutott volna valami, és hirtelen látni kezdek valami olyan dolgot, ami még nema történt meg velem. Ennek köszönhetően szinte biztos, hogy tudom mikor halok meg, és azt hiszem a következő életemről is tudok már egy-két dolgot.
Anyukámnál az emeleten szoktam aludni. Még jó múltkor tisztán kivehetően láttam ott, az egyik sarokban egy fehéres alakot láttam álldogálni. Azt hiszem, sikerült megegyeznem vele, hogy nyugodtan lakhat abba a sarokba, ha nem riogat.
Volt egy másik (nem nevezném szellemnek) lény is. Az a pincében volt, és leginkább egy fekete, karmos magas emberre emlékeztetett, ami folyton vigyorgott (nem láttam, de mindig ilyennek éreztem) Amikor lementem a pincébe, mindig nyomasztó érzésem támadt, és úgy éreztem, el akar kapni, de valahogy mindig a pincéhez volt kötve. Aztán amikor elmentem kórházba, és haza jöttem, a lakásban kezdtem el látni a fekete alakot, és amikor fürödtem, rendszeresen belemart a zuhanyfüggönybe (láttam is a karmokat, úgyhogy nem lehetett az egyik családtagom se). Ez a lény mindenhová követett, és a tárgyainkat is tönkretette. Amikor lementem ezután a pincébe, határozottan nem éreztem a lényt ott lent.
Aztán egy nap, hirtelen eszembe jutott valami. Elkezdtem fennhangon beszélni a pincében, és megengedtem a lénynek, hogy velem legyen, ha nem riogat, nem teszi tönkre a körülöttem lévő embereket, és tárgyakat. Ezután már semmi sem ment tönkre a házban (pedig addig naponta legalább 2 dolog tönkre ment). Néha még megijeszt, de nem igazán csinál semmi duvra dolgot a lény. A jelenlétét még érzem, de az sem már taszító, inkább olyan furcsa.

Utolsó módosítás: Aysa (2017. 08. 20. - 08h11)


https://i.imgur.com/F7UrVAR.gif

Kijelentkezve

#19 2017. 08. 22. - 11h42

Árnyék gárda
Virena
Unikornisok cinkosa
Virena
...
Üzenetek: 306

Volt egy másik (nem nevezném szellemnek) lény is. Az a pincében volt, és leginkább egy fekete, karmos magas emberre emlékeztetett, ami folyton vigyorgott (nem láttam, de mindig ilyennek éreztem) Amikor lementem a pincébe, mindig nyomasztó érzésem támadt, és úgy éreztem, el akar kapni, de valahogy mindig a pincéhez volt kötve. Aztán amikor elmentem kórházba, és haza jöttem, a lakásban kezdtem el látni a fekete alakot, és amikor fürödtem, rendszeresen belemart a zuhanyfüggönybe (láttam is a karmokat, úgyhogy nem lehetett az egyik családtagom se). Ez a lény mindenhová követett, és a tárgyainkat is tönkretette. Amikor lementem ezután a pincébe, határozottan nem éreztem a lényt ott lent.
Aztán egy nap, hirtelen eszembe jutott valami. Elkezdtem fennhangon beszélni a pincében, és megengedtem a lénynek, hogy velem legyen, ha nem riogat, nem teszi tönkre a körülöttem lévő embereket, és tárgyakat. Ezután már semmi sem ment tönkre a házban (pedig addig naponta legalább 2 dolog tönkre ment). Néha még megijeszt, de nem igazán csinál semmi duvra dolgot a lény. A jelenlétét még érzem, de az sem már taszító, inkább olyan furcsa.
Szia! Egy hasonló "valami" a mi pincénkben is lakik, szinte biztos vagyok benne.
Először tavaly nyáron találkoztam "vele", amikor leültem a pincelépcsőre gondolkodni egy kicsit a macskámmal az ölemben. Kezdjük ott, hogy akárhány macskánk van, mind szörnyen írtózik a pincétől. Amint ott ültem, bámulva a sötétbe, szegény cicám mindent megtett, hogy kijusson az ölemből, és minnél messzebb futhasson a pincétől. Ekkor hallottam meg egy furcsa hangot. Olyan volt, mintha egy ember bokáig érő vízbe lépett volna. Ekkor még nem ijedtem meg, azt hittem, hogy valami vízvezeték vagy hasonló zörög, de akkor még egyszer hallottam a hangot. Csak közelebbről. Aztán megint és megint és megint. Egyre közelebbről jött a hang, ezt tisztán hallottam. Hát, ekkor én olya gyorsan megtettem azt a két métert, ami az ajtótól elválasztott, mint még soha. Gyorsan kiszaladtam, az ajtót becsuktam, és azóta is messze elkerülöm a pincét. Mintahogy szegény macskám is.  /static/img/forum/smilies/lol.png
Azóta történt már egy jópár furcsa dolog a közelemben, valamikor majd azokat is leírom.

Kijelentkezve

#20 2017. 08. 23. - 19h16

Obszidián gárda
Nuvola
Legyőzött egy tyúkot
Nuvola
...
Üzenetek: 727

Savarkin írta:

lerajzoltam egyet, amit  anyával bedobtunk a kályhába hogy "megszüntessük"
Azt írtad, hogy ezeket az entitásokat akkor láttad, amikor ki voltál ütve, azt nem említetted, hogy tovább zaklattak volna. Akkor végül is miért akartál ilyen formában megszabadulni tőlük?

Őszintén szólva nem tudom. Nagyon féltem tőle az holtbiztos, talán 10-11 éves én úgy fejtette le a dolgot, hogy a Pokolból jött, és pokol=tűz. De ismételten, nem tudom, zsigerből jött, talán volt valami, amire nem emlékszem, de megmaradt a tudatalattimban. /static/img/forum/smilies/hmm.png
Ezen kívül, néha ,,emlékszem” a jövőre.

Ilyen velem is szokott lenni! /static/img/forum/smilies/lol.png Mondjuk én meg szoktam őket álmodni, és nagyon precízek.
Gyorsan leírok egy példát (remélhetően élvezhető is).
Kb. Két éve elrontották egy tömésemet, és el kellett mennem megjavíttatni. Előtte pár hónappal volt egy álmom, mikor egy fogorvosi székben ültem, és az asszisztens azt mondta az orvosnak, hogy "megnézem a kismotort" és kiviharzott. Értelmetlennek hangzik, mi? Na de vissza a fogorvosi váróhoz. Egy másik emberrel beszélgettem, mikor belépett két elég gyanús otthontalan férfi. Nyugodtan beszélgettünk tovább ne-nézz-a-szemébe taktikát alkalmazva, és hamarosan sor került rám. Már 3/4-ében kész voltak a fogammal, mikor úgy döntöttem megemlítem a két férfit. Mikor megtettem, az asszisztens azt mondta az orvosnak, hogy "megnézem a kismotort" és kiviharzott. Először meg voltam lepődve, mert 1; megálmodtam előre pillanatról pillanatra és 2; nem értettem mi történt. Az orvosnő végül elmondta, hogy ez a két férfi gyerekjátékokat lopkodott a váróteremből, amiket eladnak, és a műanyag gurulós kismotor miatt aggódik az asszisztens. Ne kérdezzétek, hogy ki és miért venne bizonytalan forrástól és az utcáról a gyermekének játékot, de az álmom részletessége is meglepett.

Utolsó módosítás: Nuvola (2017. 08. 23. - 19h18)


https://i.imgur.com/NY6ElPS.gif

Kijelentkezve

#21 2017. 08. 24. - 11h06

Obszidián gárda
Fenreida
Legyőzte a kokatrixet
Savarkin
...
Üzenetek: 38 652

Egész nap ezt a hírt dobálgatta nekem a Facebook. Muszáj volt megnyitnom, mert már kezdett gyanús lenni, hogy minden ismerősöm posztolgatja. Bár alighanem mindennapos itt, úgy tűnik vannak még, akiknek sikerült akarva-akaratlan is lencsevégre kapni ilyesmit.

A Cikk: http://krqe.com/2017/08/23/creepy-image-caught-gliding-across-clovis-surveillance-camera/

Utolsó módosítás: Savarkin (2017. 08. 24. - 11h09)


https://i.imgur.com/FZtU6s2.gif

Kijelentkezve

#22 2017. 08. 27. - 23h12

Abszint gárda
Aksana
Unikornisok cinkosa
Aksana
...
Üzenetek: 329

Virena írta:

Gyorsan kiszaladtam, az ajtót becsuktam, és azóta is messze elkerülöm a pincét. Mintahogy szegény macskám is.  /static/img/forum/smilies/lol.png
Azóta történt már egy jópár furcsa dolog a közelemben, valamikor majd azokat is leírom.


Ez érdekes sztori, mert a mi macskánk sem különösebben szeret lejárkálgatni a pincénkbe... /static/img/forum/smilies/big_smile.png Többször van, hogy hezitál a bejárat előtt és épp csak bekukkant, vagy le se jön a lépcsőn többszöri hívásra sem... Amikor egyszer sikerült nagy nehezen leédesgetni, akkor is minden kis hangra összerezzent... egyszerűen nem tudok rájönni, hogy mi lehet a baja D: Lehetséges, hogy nekünk is van egy hívatlan "vendégünk", csak még nem tudok róla?

Savarkin írta:

Egész nap ezt a hírt dobálgatta nekem a Facebook. Muszáj volt megnyitnom, mert már kezdett gyanús lenni, hogy minden ismerősöm posztolgatja. Bár alighanem mindennapos itt, úgy tűnik vannak még, akiknek sikerült akarva-akaratlan is lencsevégre kapni ilyesmit.

A Cikk: http://krqe.com/2017/08/23/creepy-image-caught-gliding-across-clovis-surveillance-camera/


Szerinted lehet valami valóság alapja? Érdekes egyébként maga a videó, de számomra itt is van pár kétséget keltő dolog... A férfi pont akkor fordult oda a képernyőhöz "véletlenül"...

Kijelentkezve

#23 2017. 10. 06. - 23h28

Obszidián gárda
Fenreida
Legyőzte a kokatrixet
Savarkin
...
Üzenetek: 38 652

RÉGI írta:

Valóság alapja? Van. Hisz ilyen egyébként létező jelenség.

Viszont értem, mire összpontosít a kérdésed, úgyhogy arra reflektálva: Az, hogy az egész megrendezett vagy sem, nem tudom. Manapság szinte mindent, meg lehet animálni, ezért nem egyszerű kiszűrni, melyik a hiteles, manipulálatlan tartalom és melyik manipulált (halad a technika, s mivel a szakmám alapja a 3D animáció, nagyon sokat megtudtam arról, mit hogyan lehet elérni). Apró jelek persze könnyű buktatók lehetnek, de sokan nem feküdnek rá ennyire. Ha pedig ez az egész hír egy előre megjátszott "cikk" akar lenni, akkor nem tudod kivédeni. Vagy elárulják, vagy nem (és tudjuk jól, hogy néha az ember inkább tagad le valamit, vagy hazudik mást csak azért, hogy békén hagyják).

Most újra megnéztem a videót, ugye említetted, hogy a hapsi pont akkor néz oda, amikor az entitás felbukkan. Én úgy látom, hogy már azelőtt is, egy ideje reakció nélkül csak bámulja a készüléket és a jelenés felbukkanása után áll fel, hogy megnézze, mi van.

Azt egyébként megsúgom, hogy ez a "pont akkor nézek oda, amikor történik valami" dolog nem a véletlen műve (ilyen egyébként sincs). Az embernek van érzéke ahhoz, hogy a körülötte történő dolgokra, lényekre pont akkor figyeljen fel, amikor azok felbukkannak, aktivitást mutatnak. Sok mindennek nevezik ezt - a hatodik érzékre is fogható, meg a Harmadik szemre (nem mintha a kettőnek ne lenne pontos köze egymáshoz). Van akinek sokkal jobban megy, aki sokkal fejlettebb eme téren, más kevésbé, és így nem fogja a környezet energiaváltozásainak apró jeleit (ezekre az érzékekre akkor is nagy szükség volt, amikor még az ember a fákon élt, és hatalmas kardfogúak, meg egyéb vadak lestek rájuk is - fontos volt megérezniük a veszélyt időben).

Velem is számtalanszor történt már meg az, hogy akkor néztem az engem szugeráló lény felé, amikor megjelent, és kicsivel később el is tűnt (vagy nem).

Szóval ez a "pont akkor nézett oda" dolog legfeljebb gyanús, de még nem bizonyíték.

Nézelődtem a Ouija táblákkal kapcsolatban a neten, hátha találok egy eladót illetve, ha mást nem, akkor megcsinálom itthon házilag. Végül is működni fog. Aztán persze, hogy belebotlottam néhány cikkbe is.

ZOZO-ról sokat hallottam már és nos igen... úgy tűnik, hogy a tiszteletlenséged egy Démon se értékeli túl nagyra. Abszolút megérdemelte a csaj, amit kapott.


Mindenesetre ahogy tudok, próbálok kapcsolatba lépni Vele.

Utolsó módosítás: Savarkin (2017. 10. 07. - 00h13)


https://i.imgur.com/FZtU6s2.gif

Kijelentkezve

#24 2017. 10. 07. - 16h35

Árnyék gárda
Polluxia
Az éjszaka királynője
Polluxia
...
Üzenetek: 5 154

Savarkin:

Komolyan megpróbálsz kapcsolatba lépni vele?  /static/img/forum/smilies/yikes.png

Sokat hallottam már én is róla - olyanokat is, hogy nála már csak az a rosszabb, ha Luciferként mutatkozik be a jelen lévő entitás.
Állítólag nem jó szándékú - persze kinek mi a jó/rossz szándék. Nyilván a tiszteletlenséget nem fogják jóhiszeműen fogadni, nagy valószínűséggel még a jó szándékúak sem.

Ha engem kérdezel, szerintem benned van annyi spiritualitás, hogy működjön a dolog. Magamat is belesorolom ebbe a kategóriába, de nem mernék ezzel a táblával játszani. XD Mármint, eléggé para lenne átengedni valakit, akit talán nem szeretnék a közelemben tudni, és akit esetleg nem is bírnék kordában, játékon belül tartani.

Azért ha sikerül dobj egy leírást róla! /static/img/forum/smilies/big_smile.png


https://i.imgur.com/PW2vEPN.jpg

Bejelentkezve

#25 2017. 10. 07. - 17h27

Obszidián gárda
Fenreida
Legyőzte a kokatrixet
Savarkin
...
Üzenetek: 38 652

Igen, nagyon szeretnék. Az alapján amit hallottam Róla, rendkívül szimpatikus lett.

Sok tippet olvastam, mit tegyünk akkor, ha Ő jelenik meg, de ezek mindegyikre oda akart kilyukadni, hogy őrizzük meg a nyugalmunk és (szó szerint) azonnal próbáljuk mihamarabb megszakítani a kapcsolatot. Ez alapján pedig alighanem egyértelmű, hogy komoly veszélyt jelenthet. De engem épp ez hoz lázba.

A Lélekhugomat is bevonom majd a dologba, de ő biztos, hogy nagyon fog félni, csak ez az, amiért nagyon rágódom azon, jó ötlet-e? Csak mert velem ellentétben ő igyekszik ezekből kimaradni és attól tart, hogy ZOZO azonnal megérezné a félelmét (ha esetleg Ő jelenne meg - én meg nem nyugszom addig, amíg egyszer Ő maga nem fog, szóval ha ez hónapokba telik, akkor hónapokba, én várni fogom), meg hogy valamely kérdésével, mozzanatával feldühíti.

Ha engem kérdezel, szerintem benned van annyi spiritualitás, hogy működjön a dolog. Magamat is belesorolom ebbe a kategóriába, de nem mernék ezzel a táblával játszani. XD Mármint, eléggé para lenne átengedni valakit, akit talán nem szeretnék a közelemben tudni, és akit esetleg nem is bírnék kordában, játékon belül tartani.
Te is tartasz Tőlük? Vagy volt annyira negatív élményed Velük kapcsolatba, hogy inkább nem is akarsz esélyt adni másikra? :D
~ Nap mint nap fordulnak meg Démonok a szobámba, szóval ha egyel több lenne itt, csak örülnék neki. Úgy se tudnám hol tartani a táblát se, csak valahol itt a kis odvamban, valahol a padlón, vagy egy asztalon. Jó lenne arra kelni, hogy szórakoznak vele. De komolyan, némelyikkel már olyan kapcsolatba vagyok, mintha a haverom lenne.
Talán ez az, ami miatt tarthatnék kisit ZOZO-tól, mert lehet, hogy az itteni "Srácok" eltűrik, ha le "hülye f@sz"-ozom Őket, de meg se fordulna a fejembe ilyet mondani ZOZO-ra.

Hm... a Nevét viszont mindenképp szeretném hegtetoválás formájában magamon tudni. Nem tudom, mit fog reagálni rá, de ezt akkor is, meg kell lépnem!

Ha lesz valami fejlemény, mindenképp írok! :)

Az utóbbi napjaim úgy teltek, hogy a gyertyáimmal szórakoztak, itt-ott tárgyakat dobáltak nekem a pulton, és a lámpákkal "kekeckedtek". Az utolsó nem olyan régi incidens óta még kettőt kiégettek közvetlen mellettem. Bónusz: egy a vállamtól a hajlatomig érő karmolást köszönhetek még az Egyiknek. Azt mondjuk nem tudom miért kaptam, de szerencsére nem fáj.
Egyéb: lila lánggal égő gyertyát még nem láttam. Olyat, ami azt követően teljesen kialudt, s rá 5-10 mp-re újra gyulladt.

Utolsó módosítás: Savarkin (2017. 10. 07. - 17h30)


https://i.imgur.com/FZtU6s2.gif

Kijelentkezve

Oldalak : 1 2 3 ... 9