@Meera Tudnak magyarul is, én általában angolul szoktam, mert többen értenek közülük angolul, mint magyarul, így elméletileg kicsit gyorsabban végére lehet jutni az egésznek. (Ekkor viszont azt, hogy melyik szerveren van a dolog, mindenképp tüntesd fel, mivel alapvetően, ha nincs leírva, akkor a levél nyelvének megfelelő szerverhez párosítják az esetet.) És nincsmit!
Hoztam is a következő adagot az apphoz: (Nagyrészt elírások)
(screenshotok esetében ugyanazt követtem, mint legutóbb.)
-Nem kér megerősítést, mikor röggel szeretnél felgyorsítani dolgokat, pl. felfedezőutakat, és eléggé könnyű akár véletlenül is rámenni ezekre. (14 rögöm bánta ezt a felfedezést, de majd visszajön...)
-A Gem'Bomb minijátékban, néha kettőt lő ki egyszerre és mikor igazítás céljából megyek rá, volt, hogy akkor is lőtt.
-A linkeknél csak a gombokhoz rendeltek működnek. És a 'bejelentés' se működik ott, ahol megjelenik, ami egyedül az üzeneteknél van. (Rámehetsz, de nem történik semmi.)
-A piacon a licitnél csak 1 manával lehet emelni a gomb segítségével a licitet, azaz ha nagyobb ugrást szeretnék, kénytelen vagyok sokszor megnyomni.
A batyu hintje nem mutatja a rögöt, mint nyitható tárgyat, a ritka batyuval illusztrálva, a százalékok stimmelnek, azaz itt az összeg csak 90%, a kategóriamegnevezés és a tárgynév közötti szimpla szóköz meg fura

A kinyitom sokkal jobb szerintem és nagy kérés lenne, hogyha a kategóriák sorrendje a webes verzióéval megegyező lenne?

Akkor most 1 vagy 25 kártya?

Ki kellett lépjek a 'készletem'-ből, ahhoz, hogy a képek helyreálljanak (Ha minden a fiókomhoz tartozónál a birtokos személyrag E/1, akkor itt is lehetne az)

Magyaron is Miiko köszöntött Ezra szövegével, csak arról elfelejtettem képet csinálni, így az amerikain készült ez

Francia szövegek. A tojásoknál. Minden mennyiségben. Meg az a sok 'Egy' előttük. Ha nem stackelődnek, akkor miért kerül oda?

Ez a szöveg a tesztből maradt itt

Én játékosra kerestem rá, nem pedig szóra...

Nem '50-nel'lenne a helyes?

A gallyflore eléggé kitűnik itt és a készletben is, a hideg gombái szintúgy

Hol van a szivecském?

Nem látok itt különlegességet, csak annyit, hogy már van eposzi ritkaság is

A 'senki' egyedül Odüsszeusz esetében volt személy

A fixár szövege eltűnt

Készletem van, nem leltáram, és ott van bőven hely, végtelen a kapacitása. Inkább megszereztem már ebből a maximális mennyiséget.

+Időközben az epizódok megjavultak(?), lehet a windows módszer megoldotta a dolgot. (Appot bezártam, újra beléptem és már el volt kezdve a dolog.)
Ha nem tudnám, hogy tényleg voltak játékosok, akik bétatesztelték, most erősen kételkednék a dologban.*****************************************
Illetve volna még egy dolog, amiről nem tudom, hogy bug-e, de jó eséllyel az: Mostanság egyre több játékostól hallom azt, hogy batyukból szinte csak kártyák jönnek és semmi más, holott a valószínűségeket elnézve, a nyitott mennyiségek arányában a ténylegesek meghatározásával sem kéne ennek lennie.
Például nálam 0.524 a kártya, 0.238 az ital és 0.238 a rög nyitásának esélye, ennek ellenére 37 hétköznapi batyu csak kártyát adott, rögöt meg régóta nem láttam batyuból esni.
Kár, de azért a tudat is, hogy messze tőlem jött a legtöbb is valami. (Mondjuk, ha egy mennyiség fölött járna is érte valami, biztos többen jelentgetnének le hibákat...)
Utolsó módosítás: FräuleinWolfy (2019. 05. 03. - 12h12)
@Laodameia: Gyirmót est une meilleure équipe de football que le FC Barca.