Ismerd meg az Eldarya fantasztikus világát!

Ismerkedj meg Eldarya lakóival és familiárisaival! Kalandban és romantikában lehet részed ebben a fantasztikus világban, ahol a történeted és a kapcsolataid a döntéseidhez igazodnak.

Oldalak : 1 ... 8 9 10

#226 2017. 08. 29. - 20h39

Obszidián gárda
Ŀucifer
A gárda kapitánya
Savarkin
...
Üzenetek: 33 762

Hol is kezdhetném... sok nevem volt már. Ezek általában kapcsolódnak valakihez vagy valamihez, aki/ami nekem fontos. Így aztán nem csoda, hogy ha jön valami változás, akkor ez is átalakul. Már vagy 5-6 névváltást tudhatok magam mögött Eldarya Világában (GabrielaReyes, Sinistra, TheMarionette, Slaanesh, Lawrence) úgy éreztem ideje megkísérelni egy állandó létrehozásában.

Szükségem volt egy névre, ami egyszerre sugároz egyfajta fensőbb érzetet, másfelől titokzatos, elegáns, mégis erőteljes.

Valamennyi "Sa" -val kezdődő név igen előkelő hangzatú, ezért az alap már meg is volt hozzá. Szerettem volna, ha kicsit tovább tudnám ezt fenntartani a hatást, úgyhogy megtoldottam még egy "a" -betűvel, amit egy viszonylag semlegesnek ható "v" előz meg. Itt már a "Sava" hát adott volt. Csöppet sziszegős, "felemelő", tekintélyt parancsoló, talán "nemes". Ám ez még kevés volt, hiányzott belőle valami - az erő. Erő kell bele. Mely betű lehetett volna erőteljesebb, vadabb, egy morgó "R" -nél? "Savar". Hm. Eddig remek - mondtam, és hogyan tovább? Valahogy le is kéne zárni, hisz önmagában kicsit "szűkszavúnak" éreztem. Érzetre könnyedebb, "karcsúbb", kecsesebb, csöppet rejtélyesebb vég után kutattam. A "kin" -re esett a választás. Nem túl gyakori, s talán ettől is misztikusabb - de lehet, csak én érzem annak. Nem szerettem volna túlhalmozni az "A" és "R" betűket sem, ami gyakori jelenség a Fantasy neveknél általában.

Nem is tudjátok, hány ominózus névtől óvott meg titeket ez az egy. :D


https://cdn.discordapp.com/attachments/415638018116943894/611985937655922698/Krisna-Signature-by-Lucifer.gif

Bejelentkezve

#227 2017. 08. 29. - 21h23

Szikrázó gárda
Eruhel
Moderátor
EruhelTheOne
...
Üzenetek: 5 405

Savarkin, azt hiszem, sokak nevében mondhatom, hogy őszintén örülünk, hogy megtaláltad önmagad a fórumos nevedben, és nem kell napokig gondolkoznunk, ki is ez az új csaj ennyi hozzászólással.

A levezetéseden felbuzdulva hadd prezentáljam én is a nevem lebontását, egy rövid allegóriával:
Az Eruhel egyszerre nőies és szilárd hangzású, mégis szúrós, mint a fenyő, mely tűleveleivel tartja távol a nemkívánatos vendégeket, és csak azoknak nyitja meg magát, aki tudja, hogy közelítse meg. Elhullajtott levelei évekig tartó, apró jeleket hagynak maguk után, melyet lehet, lassan iszik be a talaj, mégis nyilvánvaló a jelenléte és a fontossága. Kihasználja a gyökerein élősködőket, melyek széppé teszik koronáját, és nem hajlik meg akármilyen szélnek, mégis mindent túlél, és örökké zöldell.


https://i.imgur.com/WdbZ7dF.png

Kijelentkezve

#228 2017. 09. 03. - 20h20

Árnyék gárda
TKamilla
Manók cinkosa
TKamilla
...
Üzenetek: 7 133

És valóban ez lesz az utolsó Savarkin? /static/img/forum/smilies/big_smile.png ?

Én maradok most már ennél,bár volt egy fórumos nevem anno,amit jobban a magaménak éreztem,de az egy korszakot jelölt számomra amit majdnem 5 éve lezártam. /static/img/forum/smilies/smile.png


https://orig00.deviantart.net/ae8e/f/2019/033/a/2/001_by_chykai-dcyo9dl.gif

Kijelentkezve

#229 2017. 09. 03. - 21h11

Árnyék gárda
MollyMay
A familiárisok barátja
MollyMay
...
Üzenetek: 3 656

Néha én is azt érzem, hogy nevet váltanék, és adnék a karakteremnek valami hiperszuper menő nevet, ami jobban hangzik mint a Molly, de áhh... azt hiszem, maradok Weasley-mama.  /static/img/forum/smilies/cool.png  /static/img/forum/smilies/roll.png Egyébként sem vagyok ezen a téren valami kreatív, a nevekkel, névválasztással (főleg ha sajátot kell kitalálni) mindig meggyűlik a bajom.


https://i.imgur.com/h5Htmhd.gif

Kijelentkezve

#230 2018. 04. 15. - 08h41

Obszidián gárda
GinYume
Fiatal újonc
GinYume
...
Üzenetek: 22

Nálam a névválasztás külön kis szertartás szokott lenni, és sokszor órákat vacilálok egy adott karakter vagy familiáris nevén. Amikor annó regisztráltam Eldaryára, akkor is hasonló volt. Nagyon farkasmániás voltam/vagyok, így valami erre utaló nevet szerettem volna, de addigra az összes szóba jöhető név már foglalt volt. Kicsit elkeseredtem, de nem adtam fel a harcot, segítségül hívtam a google fordító csodálatos erejét, ezt szoktam használni ha már végképp nincsen semmi ihletem. Random beírok pár szót, ami jellemző az adott karakter vagy fami kinézetére, személyiségére, lefordítom pár nyelvre, és azt használom többnyire:) A fordítóval is szórakoztam egy ideig, de mivel nem jött semmi használható, ezért úgy gondoltam hogy próbálkozzunk meg akkor a japán nyelvvel. Kedvelem az animéket, illetve a japán monda és hitvilágot, de eddig sosem adtam japán eredetű nevet egy karakteremnek sem. A név két szó összetételéből jött, szószerinti fordításban a nevem "Szürke álmot" jelent. Vagy mondjuk lehet úgy is fordítani, hogy "Ezüst álom", de a lényege ugyanaz maradt /static/img/forum/smilies/big_smile.png Bár, mostanában erősen gondolkodom azon, hogy lecserélném ezt a nevet is. Mondjuk nálam a karakterkinézet különleges nagyon, amióta az eszemet tudom az összes játékban hófehér hajam, illetve smaragdzöld szemem volt. Ha volt rá lehetőségem, akkor ezt kiegészítettem fehér farkasfülekkel és farokkal is. Hány éve is? Nagyjából már hat éve folyamatosan ezt a karakterkinézetet használom. (Mondjuk most kicsit rendhagyó a dolog, mert jelenleg ghoulnak vagyok öltözve)
A karakterek névválasztása után még a familiárisok névválasztása szokott nagyon nehéz lenni. Első hétköznapi famimat el sem neveztem, az utána következő plumobekemnek a Shiro nevet adtam. Utánna volt egy Luna nevezetű danalasmom, igaz hogy mivel nem én voltam az eredeti gazdája, nem is én neveztem el (őt később továbbadtam barátnőmnek). Ezután következett egy rawist, nála igazán kreatív voltam. Már előre láttam, hogy vagy a Beliar (démon neve), vagy a Famine (éhinség), vagy az Insanity (őrület, tébolyultság) közül döntök, végül az utóbbi lett. Utána jött egy Licht (németül fény) nevű draflayer, akit karácsonyra kaptam barátnőmtől. És most járok ott, hogy van egy Ruru nevű rowtysám, neki nincsen beszélő neve, szimplán a rövidsége és az aranyossága miatt választottam ezt neki.

Kijelentkezve

#231 2018. 06. 01. - 20h26

Obszidián gárda
Daeneris
Unikornisok cinkosa
Daeneris
...
Üzenetek: 384

Hű ez egy nagyon jó téma.
Az én nevem úgy született meg,hogy regisztráltam a játékra ,de valamiért másikat kezdtem el és még egy párszor elkezdtem és kifogytam a nevekből így a Trónok harcából szedtem a nevet a karakteremnek ,de ,hogy "sajátos,, legyen így y helyett i-vel írtam a nevemet  /static/img/forum/smilies/lol.png


~It does not do to dwell on dreams and forget to live~

Kijelentkezve

#232 2018. 06. 01. - 20h41

Obszidián gárda
Ŀucifer
A gárda kapitánya
Maltariel
...
Üzenetek: 33 762

Daeneris írta:

Hű ez egy nagyon jó téma.
Az én nevem úgy született meg,hogy regisztráltam a játékra ,de valamiért másikat kezdtem el és még egy párszor elkezdtem és kifogytam a nevekből így a Trónok harcából szedtem a nevet a karakteremnek ,de ,hogy "sajátos,, legyen így y helyett i-vel írtam a nevemet  :lol:
Külső kép linkje

Külső kép linkje Az ihlethiány gyakran engem is elönt, és már el is felejtettem, hogy létezik ez a téma, akkor kifejthettem volna a 11 nevem eredetét.
Na, de már mindegy, nem igen volna erőm most ehhez, legfeljebb később nekirugaszkodok, noha igen késő lenne már, hisz mikor volt ez a csere? Ó, igen régen!

Azt viszont azért remélem tudod, hogy a többes fiók használata tiltást vonhat maga után.
Merem feltételezni, hogy a nem használt fiókokat törölted a büntetés elkerülése érdekében.Külső kép linkje

Utolsó módosítás: Maltariel (2018. 06. 01. - 20h42)


https://cdn.discordapp.com/attachments/415638018116943894/611985937655922698/Krisna-Signature-by-Lucifer.gif

Bejelentkezve

#233 2018. 06. 01. - 21h27

Obszidián gárda
Daeneris
Unikornisok cinkosa
Daeneris
...
Üzenetek: 384

Igen töröltem


~It does not do to dwell on dreams and forget to live~

Kijelentkezve

#234 2018. 07. 02. - 15h53

Árnyék gárda
charlilsa
Fiatal újonc
charlilsa
...
Üzenetek: 14

nekem a kedvenc animémből van  /static/img/forum/smilies/lol.png

Kijelentkezve

#235 2018. 07. 03. - 21h22

Obszidián gárda
Ŀucifer
A gárda kapitánya
Lleyira
...
Üzenetek: 33 762

https://image.ibb.co/ixJAny/accent_12.png
A közfelháborodást vállalva én újra nevet váltottam. :) Azt hiszem, túlságosan sok maszkom van ahhoz, hogy egyetlen név képes legyen befogadni az összes "Ént", vagy pontosabban a teljes "Én" minden apró szilánkját. Nem. Lehetetlen. Olyan képlékeny vagyok, hogy ez nem megy. Nem tudok sokáig egy név alatt létezni. Nem érzem magam sokáig jól alatta, legalábbis, ha eljön a változás.

Köszönöm az aggódást egyébként az Árnyék gárdában ezért, de a magam kárára megy a sok rög, úgyhogy igazán nem kell. :)

Annak örülök, hogy a legutóbbi (Maltariel) és a mostani a Párom fejéből pattant ki, és én kértem egy alap "szférát" a névnek. Először egy ijesztőt akartam, de hogy a szavaival éljek: Ne erőltesd, nem vagy az. - Úgyhogy ezzel a lendülettel jött a másik feladatom: Az előző éjszakánkból gondolj vissza rám, milyen nevet látsz?

Így jött ez. Szerintem nagyon szép, misztikus, kicsit buja, kicsit... nem is tudni, hogy ejtsd. Mert te döntöd el, hogy áll a szádra. Fejből kapva valószínűleg ez már a tizennegyedik lehet. Azt hiszem.
https://image.ibb.co/kDZY7y/arrowl1.png

https://image.ibb.co/bNAqny/accent_23.png

Utolsó módosítás: Lleyira (2018. 07. 03. - 21h35)


https://cdn.discordapp.com/attachments/415638018116943894/611985937655922698/Krisna-Signature-by-Lucifer.gif

Bejelentkezve

Oldalak : 1 ... 8 9 10