Fórum

Lezárt beszélgetés

Oldalak : 1 2 3 4

#26 2021. 08. 12. - 13h25

Absynthe gárda
Hannah
Just Arrived
Hannah
...
Üzenetek: 6

Köszönjük /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Kijelentkezve

#27 2021. 08. 12. - 13h35

Absynthe gárda
Natalie
Young Recrute
Natalie
...
Üzenetek: 12


https://www.zupimages.net/up/20/48/44v0.png
Köszönjük!

A térkép ismét nagyon szépre sikeredett, izgatottan vetem bele magamat a felfedezésébe!

Ami a szetteket illeti, a Summer Faeryn kívül nem nagyon mozgatott meg egyik sem. Kíváncsi leszek, hogy
külön-külön mennyire lehet majd használni a darabjait, de egybe nagyon tetszik.

Az Orchid Dancer pár darabját használni fogom, de nekem az öv része már túl sok az összes kiegészítővel együtt.
Bár halvány árnyalatban emészthetőbb a "túlzsúfoltsága".

Ami pedig az Aquamarine Diver szettet illeti, az pedig átcsúszott a ló túlsó oldalára sajnos, és kifejezetten unalmasra sikeredett.

A Moth Lady különleges az új bőrnek hála, de annyira nem nyerte el a tetszésemet, hogy be is szerezzem. Meg mondjuk a hideg kiráz attól a szemtől...
^^'

Összességében nem vagyok különösebben elájulva az eventtől (leginkább az ajándékkép milyensége miatt szenvedek),
de kellemes kikapcsólódás lesz a térképes felfedezéssel és a minijátékkal (már amikor nem bugol).

Kellemes eventezést mindenkinek!


https://www.zupimages.net/up/21/19/jx2v.png


https://www.zupimages.net/up/21/19/8kf7.gif

Kijelentkezve

#28 2021. 08. 12. - 13h46

Absynthe gárda
Park_Minseo
Young Recrute
Park_Minseo
...
Üzenetek: 28

Köszönjük szépen az idei eseményt is ^^

Nekem így első ránézésre a szettek nem igazán tetszenek, egyedül a Summer Faery az, amit szerintem használni fogok, ha meglesznek a kívánt színben a darabok. A familiárisok aranyosak, de nem lesz baj, ha nem sikerül megszereznem őket, annyira nem vettek le a lábamról.

Ettől függetlenül tetszik az event, szeretem a térképes eseményeket ^^

Kijelentkezve

#29 2021. 08. 12. - 13h52

Absynthe gárda
Kyara
Rookie
Kyara
...
Üzenetek: 100

Köszönjük!

Nekem kifejezetten kellemes csalódás eddig az esemény. Örülök, hogy a ruhadarabok nem minijátékhoz vannak kötve és egy kivételével lehetőségünk van őket felfedezőútról is megszerezni. A minijáték sem bonyolult, egy kis odafigyeléssel könnyen teljesíthető.
A fizetős szettnek vannak jó elemei, de nem valószínű, hogy beruházom rá, még meglátom mi lesz a sorsa.
Összességében tehát egy egyszerű, könnyen teljesíthető eventet kaptunk, ilyesmit szerettem volna.

Sok sikert mindenkinek!

Utolsó módosítás: Kyara (2021. 08. 12. - 13h52)


https://i.imgur.com/P8pyhHL.gif

https://imgur.com/tsywgN4.gif

Kijelentkezve

#30 2021. 08. 12. - 14h34

Absynthe gárda
Miralys
Rookie
Miralys
...
Üzenetek: 85

Köszönjük!
A mostani szettek nekem nem lesznek a kedvenceim, de a színekre azért kíváncsi vagyok.


Szerk.: A minijáték nagyon nem jön be, eddig csak gépen próbálkoztam, de 4 alkalomból négyszer nem sikerült végigvinni. Pedig nekem aztán van múltam ezzel a kígyós játékkal, évekig nyomtam a kis nyomógombos telefonomon. Még sikerülne is, ha nem háromszor kéne rácsapnom a billentyűre, hogy végre érzékelje, hogy fordulnia kéne. De persze nem jön rá időben, szóval kicsúszik a pályáról.
Nagyon sajnálom hogy a képet csak ezzel lehet megszerezni, mert úgy tűnik így én nem tudom majd megkaparintani.

Utolsó módosítás: Miralys (2021. 08. 12. - 20h42)


https://i.imgur.com/xZDqGUw.gif

Kijelentkezve

#31 2021. 08. 12. - 14h42

Absynthe gárda
Đoloria
Rookie
Đoloria
...
Üzenetek: 101

Köszönjük!
Bár a szettek nem igazán nyertek meg maguknak, de mindegyikben van olyan elem, ami, hát kell :"D
A térkép nagyon szép lett, és kellemeset csalódtam az event menetében is. Örülök, hogy nem a minijátékhoz van kötve minden, és így nem kell egész nap a gép előtt ülni.
Annak pedig külön örülök, hogy most nem csomaghoz van kötve a bankos szett ^^"
Összességében tetszik az evnet, és remélem az ajándékkép i szép lesz! ^^


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/7209f748-9ff2-4ab9-b209-a10a64656280/dfh1ot7-f1c3533b-be26-47e7-b2a6-086a7c14fd8e.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzcyMDlmNzQ4LTlmZjItNGFiOS1iMjA5LWExMGE2NDY1NjI4MFwvZGZoMW90Ny1mMWMzNTMzYi1iZTI2LTQ3ZTctYjJhNi0wODZhN2MxNGZkOGUuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.x9s8zwpOkihhi0wqO3hG42XgudVeNAoGNp3wWJsh3wE

Kijelentkezve

#32 2021. 08. 12. - 15h20

Absynthe gárda
Janelyne
Young Recrute
Janelyne
...
Üzenetek: 23

Köszönjük szépen!  /static/img/forum/smilies/smile.png

Kijelentkezve

#33 2021. 08. 12. - 15h36

Absynthe gárda
JiWoo
Recrute
JiWoo
...
Üzenetek: 56

Köszönjük!

Már nagyon vártam ezt az eseményt és izgatott is voltam miatta.
A Summer Faery nem igazán az én világom első ránézésre, ezért így egyben a szettet valószínűleg nem fogom használni, de több elemet is találok benne, amit szívesen variálok majd más ruhákkal. Szárnyak miatt nagyon hálás vagyok, azokkal úgy vagyok, hogy jöhet bármilyen mennyiségben.  A hajhoz nem igazán tudom még, hogyan viszonyuljak, más színekben talán jobban fog tetszeni. Remélem, hogy össze tudom szedni az egész szettet a térképről, azokban a színekben amik kellenek.
Az Orchid Dancer a kedvencem! *-* Az egész szettet imádom, úgy ahogy van. Bár az öv lehet már kicsit sok, remélem tudom más ruhákkal is kombinálni. Elég valószínű, hogy több színben is szeretném beszerezni (ez esetben lehetséges, hogy a pénztárcám nem fog túlzottan örülni...).
Aquamarine Diver... Nos elég minimalistára sikerült, ami nem feltétlen gond, csak kicsit furcsállom. Butikban már megnéztem és a színvariációk különösen tetszenek, lehetséges, hogy megveszem. A haj viszont... Csak szerintem Karenn hajának lebutított verziója?
A Moth Lady-vel... öhm... engem megvettek? Nagyon tetszik, már csak a színekre vagyok kíváncsi, nem kizárt, hogy több színben beszerzem ezt is. Szegény pénztárcám. >.< Nem terveztem ennyit költeni erre az eventre. >.<
(Megúsztuk a selőket idén! ^^ Bocsi, én ennek örülök, de szerintem még egy páran így vannak vele.)
A térkép szép lett, hangulatos. Kígyós játék... lehet nem lesz meg a kép... Familiárisok aranyosak, de nem hiszem, hogy a mostanit lecserélném miattuk.
Nagyon sok sikert kívánok mindenkinek! :3


https://i.imgur.com/h33NiRy.png

Kijelentkezve

#34 2021. 08. 12. - 15h40

Shadow gárda
West
Young Recrute
Niomesan
...
Üzenetek: 26

Köszönjük!

A jelenlegi visszajelzésem inkább számít első benyomásnak, mint személyes összegzésnek, bár nem hiszem, hogy a magam (Inkább familiárisom) szerencséjén kívül sok más változna, így bátran írok az eseménnyel kapcsolatban akár most is.

Az új térképnek nagyon örültem, habár szokás szerint el vagyok tévedve amiatt, hogy ,,húha, na most akkor hová küldjem, mit kapok, hol van ez, hol van az, egyébként meg lehet csak spontán esik". A kellemes, nyári látvány biztos csillapítani fog az idegeimen, legrosszabb mázli mellett meg maximum piacozás lesz. Evvan.

A Summer Faery szettből talán csak a haj az, amit mindenképp szeretnék megvenni, viszont a többi után nem sírok, ha végül nem érkezik meg. Próbáltam fejben eldönteni, hogy most akkor hiába rózsaszín, más színekben biztos jobban kedvez nekem, de sajnos már ennél az virágruhás sziromsziporkánál elvesztettem a lelkesedésem érte. Habááár a szárnyak és a lábdekoráció talán még tetszenek is. Borzalmas igényeim vannak, tudom.

Ezzel ellentétben, az Orchid Dancer egy kötelező darab lesz a bakancslistámon, mármint, örülnék, ha tényleg jönne minden belőle, színtől függetlenül. A stílusirányzat maga nem áll szívhez közel, viszont hamar megfogott a dús részletesség, ami még ha csak az arany kiegészítőket tartalmazza javában, így is képes volt megkedveltetni magát, kifejezetten. Főként a felső és a lábbeli az, ami megfogta két szememet, így reménykedem, hogy mind a szerencse, mind a macskakocsonyám lesz annyira kegyes, hogy elhozza az event folyamán. Ha pedig nem... *Heves bolti hangok*

Az Aquamarine Diver-nél egy pillanatra nem tudtam eldönteni, hogy ő most egy búvár, aki küzdősportot gyakorol, vagy pedig egy küzdősportot gyakorló személy, aki búvárkodik szabadidejében. Innen csakis a haj vörös változata és talán a lábhoz igazított penge jöhet szóba. Milyen jó, hogy az első évad kivitele alatt bőségesen megnőtt a maana száma. Lehet most látom utoljára, kegyelem nekem.

A familiárisokhoz mindig semlegesen álltam hozzá, megvan, nincs meg, annyira nem szokott érdekelni, főleg mióta a jelenlegi habzsol a profilom képernyőjén. Ettől függetlenül, hogy róla is írjak valamit, tetszik, hogy ennyire élénk. Emellett a tény, hogy rovarról van szó, szintúgy plusz pont. Örülök neki, ha sikerül mindannyiunknak összekaparni, de bús nem leszek, ha mégsem jön össze. Még így is, sok sikert mindannyiunknak! <3

A Moth Lady szett, atya ég. Sír a szemem, sír a tárcám. Még ha nekem nem is lesz meg - Apró kollégista könnyek - másokon látni szintúgy felüdülés. Nagyon aranyos, láttomra pedig szignifikánsan puha szett, az pedig, hogy mindez egy molylepke formájában jelenik meg, levett a lábamról. Nagyon, nagyon gondolkodom.

A minijáték, eddigi egyetlen próbálkozással, egyszerű... a legelején. Ehhez hozzá kell tennem, hogy sosem volt az erősségem, viszont a végefelé már túlságosan gyorsnak éreztem ahhoz, hogy a megfelelő rubrikában nyomjam el a gombot. Próbáltam néhány ötlettel, például hogy eggyel előbbi négyzetet figyelek meg és lesz időm felfogni, hová kanyarodjak, de azt is fel kell fognom, hogy egyáltalán hová kell kanyarodnom, addigra pedig a kígyó odaér, nem fordul, kimegy a pályáról, én pedig végre lenyomnám a gombot, hogy egyébként felfele menjen. Csak nevetek rajta, bár megkérdőjelezem, hogy hosszútávon ennyire vicces lesz ez. Majd kiderül.

Szóval röviden a mondókám után? Igen.
Köszönöm a figyelmet.

Utolsó módosítás: Niomesan (2021. 08. 12. - 16h14)


https://i.imgur.com/s4Pld5R.png

Kijelentkezve

#35 2021. 08. 12. - 15h47

Shadow gárda
Nimue
Young Recrute
Nimue
...
Üzenetek: 16

Köszönjük szépen!  /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Utolsó módosítás: Nimue (2021. 08. 12. - 15h48)

Kijelentkezve

#36 2021. 08. 12. - 16h10

Absynthe gárda
Rayla
Young Recrute
Rayla
...
Üzenetek: 13

Köszönjük szépen!
A ruhák nagyon szépek, csak egy kicsit kár, hogy térképen kell a darabokat megtalálni  /static/img/forum/smilies/hmm.png . A famik aranyosak mint mindig  /static/img/forum/smilies/big_smile.png És a minijáték te jó ég! Egyszerűen imádom! Nem jaj de könnyü, de nem is jaj de nehéz, pont jó.  /static/img/forum/smilies/smile.png


https://i.imgur.com/d7kO82J.png

Kijelentkezve

#37 2021. 08. 12. - 18h09

Shadow gárda
HatsukiYuna
Young Recrute
HatsukiYuna
...
Üzenetek: 22

Köszönjük szépen!

Kijelentkezve

#38 2021. 08. 12. - 18h49

Absynthe gárda
Dehix
Just Arrived
Dehix
...
Üzenetek: 1

Gyönyörűek a szettek! Köszönjük szépen! /static/img/forum/smilies/big_smile.png  /static/img/forum/smilies/big_smile.png


https://64.media.tumblr.com/075b64ff44e7830febe8758aea0031d0/7b76a62d723bc468-a6/s540x810/de30599a949435e2e0b9a9ae053896ab951cfe71.gifv

Kijelentkezve

#39 2021. 08. 12. - 18h53

Absynthe gárda
Kearina
Young Recrute
Kearina
...
Üzenetek: 11

Köszönjük

Kijelentkezve

#40 2021. 08. 12. - 19h03

Absynthe gárda
Sugurin
Young Recrute
Sugurin
...
Üzenetek: 27

Köszönjük! Meg is jött a nyári hangulat. ^^
A tokenek - nálam legalábbis - elég ritkaságnak tűnnek, még eggyel nem találkozott a famim. /static/img/forum/smilies/hmm.png Remélem, nem bug.

Utolsó módosítás: Sugurin (2021. 08. 12. - 19h04)


https://64.media.tumblr.com/cc73053407c3d784278e915a835b62b9/c45e3c8267c1d8c0-7d/s1280x1920/021134c7bc004546923c002cf9095347b27b75f1.gifv

Kijelentkezve

#41 2021. 08. 12. - 19h58

Absynthe gárda
Haewon
Just Arrived
Haewon
...
Üzenetek: 7

Köszönjük szépen! Egész jóra sikeredtek a szettek ^-^

Kijelentkezve

#42 2021. 08. 12. - 20h04

Absynthe gárda
Pusheen
Just Arrived
Pusheen
...
Üzenetek: 9

Köszönjük szépen! Így a nyár végére jó hogy ilyen "lightos" lett! /static/img/forum/smilies/smile.png

Kijelentkezve

#43 2021. 08. 12. - 20h12

Absynthe gárda
Szorina
Recrute
Szorina
...
Üzenetek: 65

Sugurin írta:

Köszönjük! Meg is jött a nyári hangulat. ^^
A tokenek - nálam legalábbis - elég ritkaságnak tűnnek, még eggyel nem találkozott a famim. /static/img/forum/smilies/hmm.png Remélem, nem bug.


Nekem eddig ötöt hozott a famim.

A szettek nagyon jól sikerültek, a feltöltősre is lecsaptam már.
A játék elsőre nehéznek tűnt ( a Nokia 3210 korában sem voltam belőle jó), de mióta egyszer már sikerült, úgy érzem, hogy nem veszett fejsze nyele.

Köszönöm szépen, ezt az egyszerű, de annál kidolgozottabb eventet. /static/img/forum/smilies/big_smile.png


https://kepkuldes.com/images/19e63af46cfa3907f1619130a8e85748.png

Kijelentkezve

#44 2021. 08. 12. - 20h45

Obsidian gárda
CristalFleur
Rookie
CristalFleur
...
Üzenetek: 102

Nos, nem minden szett nyerte el a tetszésemet, de a Summer Feary brutálisan tetszik. A familiarisok viszont már kevésbé/static/img/forum/smilies/hmm.png. Mindenesetre hajtani fogok az eventben. Köszönjük. /static/img/forum/smilies/smile.png


https://64.media.tumblr.com/5c41721421ffaae90921d50e854a4c74/7c82ea8d1dd4c205-f0/s500x750/2be8e44672da85f36776c2002113be68027d64c6.gifv

Kijelentkezve

#45 2021. 08. 12. - 21h20

Shadow gárda
Lunariia
Just Arrived
Lunariia
...
Üzenetek: 9

Köszönjük szépen, nekem sem mindig sikerül a kígyós játék, de így is tetszik! /static/img/forum/smilies/smile.png Annak pedig nagyon örülök, hogy már 11%-on van a mérő.

Kijelentkezve

#46 2021. 08. 12. - 21h34

Obsidian gárda
Alexandra1998
Just Arrived
Alexandra1998
...
Üzenetek: 4

Köszönjük!
Nagyon tetszik az event, a szettek is szépek,de a kígyós játék nekem valamiért nem akar úgy működni ahogy kellene /static/img/forum/smilies/sad.png, sem alkalmazáson belül sem pedig online.

Kijelentkezve

#47 2021. 08. 12. - 21h50

Shadow gárda
Zirailah
Rookie
Zirailah
...
Üzenetek: 94

https://i.imgur.com/Y8ZrfBs.png

Köszönjük szépen! /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Azt hiszem már így az elején tudok átfogóbb képet alkotni a dolgokról egy kis utánajárás és szárny próbálgatás alapján. ^^


Kivitelezés: Egy laza kis térképes event egy olyan minijátékkal, amire sokunk emlékezhet gyermekkorából. Emlékszem mennyire sokat játszottam édesanyám nyomógombos telefonján a kígyó etetős játékkal és imádtam. Úgyhogy kellemes nosztalgiaélmény számomra, ráadásul a térkép miatt nincsen az a görcsös érzésem, hogy amennyiben kevesebb időm jutna az internetre kimaradna valami.

Szettek: Minden szettből akad valami, amelyet hasznosíthatónak találok és valamit mindenképpen keresek a ruhatáramban hozzá csak azért, mert felakarom venni. Igazából az Orchid Dancer kicsit túlzó, de még a legtöbb darab abból tetszik úgy igazán. A legkidolgozottabbnak is azt tartom. Az Aquamarine Driver szerintem sem nyerő és hiába nyári esemény meg víz akkor se tudott megnyerni magának. A Summer Faery nekem nagyon sok, bár más értelemben, mint az Orchid Dancer. ^^' Az a haj, hát nehéz lenne szavakba önteni, meg a virág. Illetve egy részen túl sok található, másik fele meg szinte semmi. Az öltözet a karakteren a két véglet. A Moth Ladyről pedig csak annyit mondanék, hogy megvettem a többi ruha miatt, mert azok közül bizonyosak kilóra megvettek, de maga ez a bónusz nagyon távol áll tőlem.

Minijáték: A gyakorló kört 15/15 ponttal teljesítettem, szóval elsőre azt mondanám sikerült aránylag megugranom az akadályt bár azért hozzátenném lehet a kezdők szerencséje segédkezett ebben. Első benyomás alapján viszont nekem tetszik. Van egy kellemes hangulata. Meglátjuk hogyan alakul, szórakozásnak azért megfelel, ha az ember eltudja engedni az esetleges csalódottságot kevesebb pont esetén és csak spontán játszik.

Illusztráció: Kidolgozottság szempontjából szép, igényes és részletgazdag, de valahogy ez a vonal nekem olyan idegen. Tudom-tudom megint csak nyár meg víz, de nekem a búvár ruha ötlete annyira távol áll Eldaryától és ez elrontja az összhatást. Fantasy világban élünk, ahol az emberek világa fényévnyi távolságban áll a tündérektől. Még mindig.

Térkép: A zene eventen szembesültem először a kifejezetten az eseményekhez kidolgozott térképekkel és azt kell írjam nagyon pozitív ez az irány. Ez a nyári téma tetszetős lett. Újfent. Kellemes pozitívum.

Familiárisok: Az egyik túlzottan rózsaszín, meg habos-babos. Egyébként szeretem a delfineket csak nekem túl csicsás. ^^' Egyiptom miatt a szkarabeusz egészen találó lenne, de azt hiszem maradok a Gallytrotomhoz hűséges, sajnálom bogárkám hagylak elrepülni.

Összegzés: Jelenleg olyan nehézségekkel nem igazán szembesültem, amelyek zavartak volna és ezáltal negatív véleményt fogalmazhatnék meg, sőt inkább a pozitív irányba húz a skála mérője.


https://i.imgur.com/iqAJ7hn.png

Utolsó módosítás: Zirailah (2021. 08. 12. - 21h51)


https://i.imgur.com/ZFzFU4f.gif

Kijelentkezve

#48 2021. 08. 12. - 21h58

Just Arrived
Szilvy08
...
Üzenetek: 6

Mondanám, hogy köszönöm, de úgy érzem, hogy most lett elegem... Én egy magyar nyelvű játékra regisztráltam, nem pedig egy angolra. Nagyon csalódott vagyok, hogy ezt sem sikerült lefordítani. Eddig vártam, hogy érthető nyelvre váltson a játék, de továbbra is az angolt nyomatják, amiből egy mukkot sem értek.
Van még esély rá egyáltalán, hogy visszatértünk a nyelvünkre? Vagy felejtsem el és töröljem a fiókom? :S

Utolsó módosítás: Szilvy08 (2021. 08. 12. - 22h02)


https://i.imgur.com/8iITpyn.gif

Kijelentkezve

#49 2021. 08. 12. - 22h10

Absynthe gárda
Dhekiya
Recrute
Dhekiya
...
Üzenetek: 30

Egyszerűen FENOMENÁLIS! Minden szettből minimum ha van 4 db ami miatt lehidalok! Az ORCHID DANCER-miatt meg elájulok! egyszerűen az a kedvenc-kedvenc! (˶´⚰︎`˵✿)
Bár azzal kicsit egyet kell értenem a többiekkel, hogy eléggé manna-és aranyrög igényes eventnek sikerült.... E miatt kezdem már én is azt érezni, mintha a zsebünk felé nyúlna a szerver." (っ- ‸ – ς)

Mindenesetre nagyon szép a kivitelezés, ebből is látszik hogy volt benne munka!ฅ^•ﻌ•^ฅ

Mindenkinek jó játékot!₍₍ (ง ˙ω˙)ว ⁾⁾

Utolsó módosítás: Dhekiya (2021. 08. 12. - 22h11)

Kijelentkezve

#50 2021. 08. 12. - 22h25

Shadow gárda
vadmacsa
Young Recrute
vadmacsa
...
Üzenetek: 20

Köszönjük!
Mint vártam a szettek kifejezetten elnyerték a tetszésemet, illetve a kis kígyós játékot mindig jó látni.

Kijelentkezve

Lezárt beszélgetés

Oldalak : 1 2 3 4