A név, amin szólíthatunk:Nem a valódi keresztnevem rejtegetése miatt, de Hira, mivel szeretem az online nevemet de hosszú, így mindenki rövidíti.
Miért ezt a nevet választottad?Még régről ragadt rám ez a név, mikor kellett egy online felhasználóhoz de minden foglalt volt, így összehoztam egy olyan betűkombinációt amire rá lehet fogni, hogy név hangzása van.
Nem:Kitalálhatnék ide valami frappáns megfogalmazást, de megteszi a "nő" is, kevesebbet kell gondolkozni.
Kor:18, és még egy ideig az is leszek.
Foglalkozás:Tanulok, és hobbiként táncolok a barátaim idegein.
Horoszkóp:) (alakHol vagy a legtöbbet?Itthon, I guess. Bár az iskola is nagy számot tesz ki a tartózkodási helyeim listáján.
Mi az, ami mindig veled van?Mondanám, hogy telefon, de pont most hétvégén voltam olyan ügyes, hogy egy másik városban hagytam. Igazából nem tudom, bár van egy karkötőm ami mindig rajtam van bármilyen ok nélkül, azt ide sorolhatnám.
Mennyit internetezel?Egyszerűbb lenne a mennyit nem kérdés.
Sokat telefonálsz?Nem, utálok telefonálni, ha tehetem akkor üzenet, vagy ha az nem jó, akkor legalább próbálom személyesen lebeszélni a dolgokat. Valamilyen okból mindig kényelmetlenül érzem magam, amikor telefonon keresztül kell beszélnem.
Milyen ember vagy?NA azt én is szeretném tudni. De a lustaságom olyan hatalmas, hogy elnyom minden személyiségjegyemet, így nehéz megmondani, pontosan milyen is vagyok, vannak több éves barátaim akik még olykor-olykor rácsodálkoznak, hogy én ilyen meg olyan is tudok lenni.
Van barátod/barátnőd?Nincs, nem is volt, nem is hiányzik.
Hiszel a fiú-lány barátságban?Igen, főleg ha belekeverünk az egyenletbe olyan változókat, hogy szexuális identitás, mert így olyan fiú-lány párosok is összekerülhetnek, akik nem vonzódnak egymáshoz, így nem is lehet több köztük barátságnál.
Szerinted létezik szerelem első látásra?Az max vonzalom...
Milyen nyelveket beszélsz / szeretnél megtanulni?Drága anyanyelvemen kívül még angolt és spanyolt, de mivel imádom az országokat és kultúrákat így a nyelveket is, ezért nagyon sokat szeretnék tudni. A gond az, hogy a tanulás részét utálom, és bele se kezdenék. Pedig például norvégul nagyon de nagyon szeretnék tudni *^*
Mi az életcélod?Építőmérnökként olyan híd tervezésében részt venni (ha lehet vezetni azt) ami nem csak egy városban ismert mert átkelhetnek még egy helyen a folyón, hanem mindenki más is megismeri a nevét. Illetve egy olyan építményt tervezni ami valamilyen szempontból lekörözi a jelenlegi leget.
Szereted megtervezni az életed?Az előbb leírtakkal ellentétben, az életemet nem szeretem megtervezni. Úgy sem jutok vele semmire, mert a még fentebb leírtak alapján a lustaságom úgy is beleszól a terveimbe.
Ha tehetnéd, találkozhatnál valamelyik hírességgel, ki lenne az?Nem nagyon van ilyen, akit mondanék, Alexander Rybak, vele már találkoztam, így nagyon nem tudom most ki(k) lenne(nek) a következő "célpont".
Mit szeretsz?Zenét, számokat és vele a matekot/fizikát, építészetet, még zenét és sok zenét, meg mindenfajta zenét, vesztegetni az időmet amit hasznosan tölthetnék, magamat, nem tudom mit írhatnék még ide, mert biztos van még csomó dolog, de az hosszú lenne, a várjatok a macskák még nagyon ide valóak.[/b]
Mit nem szeretsz?Listákat írni, ez a másik oka annak hogy nem folytattam az előző felsorolásomat. Meg még sok mindent, ami közé ide tartozik az emberiség is, és ezt nem úgy értem, hogy minden egyes személyt utálok, amikor valaki abból a nagy masszából kiválik és egyénként jön oda hozzám (vagy megyek oda hozzá vagy rá vagyunk kényszerítve a találkozásra vagy bármi más) akkor semmilyen utálat nincs bennem azokkal a személyekkel kapcsolatban, akiket meg kell ismernem.
Sokat olvasol?Régen erre igen lett volna a válasz, de ma már nem, pedig nagyon szeretnék olvasni, csak sajnos nem haladok semennyit sem könyvekkel, ha a kezembe veszem őket.
Gyakran nézel/olvasol híreket? Tisztában vagy a világ fontosabb eseményeivel?Nem, egyáltalán nem, nem érdekel, hogy mit ügyeskedik nap mint nap az emberiség.
Sok filmet/sorozatot nézel? Ha igen, mely filmeket/sorozatokat kedveled?Élőszereplőseket? Nem nagyon. De nézem a Sherlockot, meg a teen wolfot is ráfoghatjuk, olykor film elé is beülök.
Milyen fajta zenét kedvelsz? Belinkelsz egyet?Milyen fajtát? Azt mondják a halaknak (mint csillagjegy) van a legtágabb zenei ízlésük, és ötletem sincs mennyire igazak az ilyen sztereotípiák, de ez nálam pont érvényesül. Mindent meghallgatok, max azt mondom rá, hogy ez az adott zene nekem nem jön be. Bár a rap az általában mindig nemet kap tőlem, így azt mondhatom, hogy azon kívül bármit. És linkeljek? IDK mit de tessék itt van egy, ha már volt emlegetve Alex R.
Nézel youtube videósokat?Igen-igen, nem is keveset. Kedvenceim Jacksepticeye és Elrubius :3
Melyik az az öt internetes oldal, amit a legtöbbször látogatsz?FB, YT, Eldarya... És oldalak ahol ficeket olvasok. DA, AO3 és Quotev. Jó ez hat, de az utolsó három az kb egy kategóriába tartozik, ötletem sincs melyiket látogatom sűrűbben.
Szeretsz utazni? Ha igen hova mennél szívesen?Igen, nagyon szeretek, és olyan szívesen utaznék el megannyi helyre, csak nincs lehetőség. Mint említettem (de sokat utalok vissza...) nagyon szeretem az országokat és kultúrákat valamint az épületek, megannyi van a világon amit meg szeretnék látogatni.Nagyon sok helyre elmennék, de top célpontok az Norvégia, Olaszország, Spanyolország (ha már tanulom ezt a nyelvet...) meg USA, de csak mert a megannyi épület és híd ami ott van *-* De persze keletre is mennék szívesen, Kína meg Japán Meg Ausztrália. De inkább befejezem most xD
Szereted a mangákat/animéket?Yep, nagy részét teszik ki a mindennapjaimnak.
Játszol számítógépes játékokkal?Itt is yep, de ez ritkább.
Hogy találtál rá az Eldaryára?CsJ
Melyik gárda tagja vagy? Szerinted oda illő vagy?Abszintos vagyok, ha valaki nem nézte volna meg a kis kövecskét a nevem mellett, és nagyon is :3
Miért szereted Eldaryát? Ki a kedvenced?Szerintem rengeteg embernek megegyezik ez a válasza, a képi világ és a történet. Lehetne részletezni, de nem fogom. Kedvenc? Nevra.
Melyik eldaryás karakterrel találkoznál a legszívesebben élőben?Meglepő vagy sem, nem Nevrával. Inkább Ezarellel. Játékban a vámpírka a kedvencem, de valóságban gyorsan megutáltatná magát velem. Eza pedig olyan akivel érzem jól kijönnék
Sokat fórumozol?Néha elmegy a kedvem, de amikor van, akkor igen.
Vannak itteni barátaid?Vannak. Személyesben és nyitottban fórumon is.
Szeretsz itt barátkozni?Igen, a testvéroldalról is összeszedtem olyan barátokat akik már a mindennapjaim szereplői, és ez az oldal is ugyan az, így el nem utasítanám a barátkozás lehetőségét itt
Szívesen levelezel itt Eldaryán? Igen/Nem? Milyen leveleket fogadnál szívesen?Természetesen, ez is a barátkozás része. Bármilyen hosszúságú és témájú megfelel nekem, csak a tartalmatlan csevegés nem, azokkal nem tudok mit kezdeni.
Játszol még más internetes játékkal az Eldaryán kívül? Ha igen, mivel? Milyen típusú játékok foglalkoztatnak?Nem igazán. CsJ-n, de ennyi.
Mit csinálsz most?Leginkább ezt írom, meg zenét hallgatok, meg megetettem a macskákat...
Mire vágysz most?Kajára, csak nem tudom milyenre
Mit viselsz most?Ezeknek a kérdéseknek nagyon nem értem a lényegét...
Mit ettél utoljára?Húsos szendvicset, asszem.
Szerinted mi a legnagyobb butaság a világon?Egy két állam oktatási rendszere, beleértve a miénket is.
Szerinted mi a legjobb dolog a világon?Ummm... ingyen kaja?
Szerinted mi a legrosszabb dolog a világon?Legrosszabb? Nehéz lenne egyet választani...