Ismerd meg az Eldarya fantasztikus világát!

Ismerkedj meg Eldarya lakóival és familiárisaival! Kalandban és romantikában lehet részed ebben a fantasztikus világban, ahol a történeted és a kapcsolataid a döntéseidhez igazodnak.

Oldalak : 1 ... 3 4 5

#101 2018. 04. 15. - 09h58

Árnyék gárda
Yukiko-chan
Legyőzött egy tyúkot
Yukiko-chan
...
Üzenetek: 915

Hejhó drágáim!

Olyan szép dolgokat csináltok. ^^ Jöttem dicsérgetni benneteket.

Mint tudjátok, nincs téma felelősünk. /static/img/forum/smilies/hmm.png Ezért most bátorkodom megkérdezni, hogy elvállalná-e valaki? Ha igen, akkor írjatok privát üzenet. (Én nem igazán tudom kiélni a kreativitásomat, emellett a munka mellett. Ráadásul ti jobban értetek ehhez a témakörhöz. ^^/static/img/forum/smilies/wink.png

Amennyiben nem lesz jelentkező, akkor sincs gond. Onnantól kezdve azt hiszem szabad a pálya és mindent hozhattok, hátha másnak is megjön a kedve. /static/img/forum/smilies/wink.png )

Kijelentkezve

#102 2018. 04. 16. - 12h00

Árnyék gárda
Ryou
A gárda hivatalnoka
Ryou
...
Üzenetek: 1 389

Külső kép linkje

SZIASZTOK!

Mondhatni én is rég jártam erre felé, mert eléggé megcsappant a topicnak az aktivitása. A napokban gondolkodtam is, hogy írok ide már és felhozok egy új témát, hogy le legyen itt annyira kihalt.
Én úgy gondolom, hogy a topic számára az lenne a legmegfelelőbb, ha teljesen nyitott lenne. Úgy, mint az elmúlt hónapokban, bárki közzéteheti azt, hogy éppen mivel foglalkozik, mit készített. c: Ha megmaradna ez, akkor érdemes lenne a topic leírását is módosítani.

LYAH Ez nagyon szép lett!*-* Én nem is tudnám megmondani, hogy utoljára mikor készítettem virágokból koszorút. Arra emlékszem, hogy mindig pitypangból fontam vagy csak láncokat készítettem a szárából.

INVETH Tényleg nagyon jól sikerült, ügyes vagy! c: Mikor még nekem volt technika órám, akkor tanár függő volt, hogy éppen mit csináltunk, mert mindig más tanár tanította. Valamelyikkel mi is olyan dolgokat tanultunk, aminek nem láttam értelmét, mert alapjáraton nem volt köze a technikához se. Következő tanárral pedig minden órán készítettünk valamit, de voltak nagyobb közös projectek is,
mint pl: makett készítés a suli egyik helyszínéről.


Külső kép linkje

Utolsó módosítás: Ryou (2018. 06. 21. - 13h54)


https://i.imgur.com/I66AAXU.gif

Kijelentkezve

#103 2018. 04. 25. - 11h38

Obszidián gárda
Hela
A gárda védelmezője
Hela
...
Üzenetek: 13 877

Sziasztok!

Újoncként a topikban én is arra szavaznék, hogy legyen nyitott a téma. :)

És el sem hiszem, hogy végre elérkezett az a nap, mikor én is fogok ide írni, de hát ezt is megéltük. Vagyis annyi elmúlasztott nap után megosztanék pár apróságot.

Anno, 2014-ben kezdtem el álomfogókat készíteni, s habár az az időszak végül két évet ölelt fel, úgy gondolom, hogy talán visszatérek a régi hobbimhoz.

Előre is bocsánat, de némelyik képem valamiért nem kompaitibilis a képfeltöltővel, ezért az elforgatta őket, úgyhogy telefonos megtekintés esetében csak el kell forgatni, gépnél meg... khm, igen.

Ez persze csak pár darab a kb. 300-400 db közül, amelyeket készítettem, mert nem csak hobbi szinten csináltam végül őket. Ebből volt zsebpénzem...:"D

Kijelentkezve

#104 2018. 04. 25. - 17h50

Szikrázó gárda
Lyah
Moderátor & Eldarya fehér sárkánya
Lyah
...
Üzenetek: 7 854

Nekem eddig fel sen tűnt, hogy amúgy eredetileg miről szól a topik... Nem mintha hú de sokat írtam volna ide... De mostuszály megjegyezzem, hogy Hela, le a kalappal!
Egyébként is imádom az álomfogókat. Lehet tőled rendelni? /static/img/forum/smilies/lol.png Ha újra belekezdesz, lennék az első vevő :3

Ryou,neked meg köszi /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Bejelentkezve

#105 2018. 04. 25. - 18h45

Obszidián gárda
Hela
A gárda védelmezője
Hela
...
Üzenetek: 13 877

Lyah írta:

...Hela, le a kalappal!


Köszi :)

Lehet tőled rendelni?


Lehet. Ingyen. Csak privátban írd meg, milyen színű legyen, gyöngyök, tollak színe, mekkora, stb., aztán mehet a postára :D Egyébként van egy másik meglepetésem számodra, csak annyiszor felejtettem el a mai nap folyamán, hogy inkább meg is doblak gyorsan egy PM-mel...:'D

Utolsó módosítás: Hela (2018. 04. 25. - 18h46)

Kijelentkezve

#106 2018. 05. 05. - 19h32

A familiárisok barátja
Andicsi88
...
Üzenetek: 3 770

Aztaaaa, Hela, most azért kaparom az állam a földről. /static/img/forum/smilies/yikes.png/static/img/forum/smilies/lol.png Azt tudtam, hogy szeretted ezeket csinálni, de hogy ilyen mennyiségben és ennyire profin... Nagyon ügyes vagy, gyönyörű és nagyon egyedi lett mindegyik! *.*


Inveth, nagyon jó lett a keresztöltéses munkád, ügyes vagy! ^^ Mi is tanultuk általánosban ezt a technikát, és szerettem is, de mi valami csúnyácska "virág" díszes könyvjelzővel próbálkoztunk. :'D Később mikor gimisként megtaláltam azt a valamit gyorsan le is bontottam és inkább megpróbáltam valami szép és cuki könyvjelzőt csinálni magamnak ugyanezzel a technikával. 

Ez lett belőle
És ha már tavasz, akkor mutatom én is, hogy mit alkottam Húsvétra. (Jobb később, mint soha, nem igaz? :'D)

Húsvét után meg leszedtem a tojásokat, meg a csibéket róla és azóta csak a virág van rajta. Egyelőre. Lehet készítek még rá néhányat, de eddig nem vitt rá a lélek és az idő sem (eléggé fájt a vágások után a kezem, nehezen vágta az ollóm a vastag réteges papírt).

Utolsó módosítás: Andicsi88 (2018. 05. 05. - 19h35)

Kijelentkezve

#107 2019. 07. 29. - 19h33

Szikrázó gárda
Lyah
Moderátor & Eldarya fehér sárkánya
Lyah
...
Üzenetek: 7 854

Kedves Kreatívkodók!
Mivel a topiknak már nincsen felelőse, aki az eredeti séma szerint vezette volna - amelytől már eléggé el is tértünk -, no meg a kezdőposztra ráfért a felújítás, így hát kicsit átalakítottam.
Mostantól szabadabb lesz a téma, posztolhattok bármiféle DIY kreatívságot, ami a csövön kifér! /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Bejelentkezve

Oldalak : 1 ... 3 4 5