Slaanesh írta:
+Kár hogy csak aranyrögért lehet venni csokit
Valamiből pénzt is kell nyerni, hogy a Játékot fenntarthassák. Én kifejezetten örültem neki.
Oh, erre nem is gondoltam .-. Sorry ><"
Slaanesh írta:
Valamiből pénzt is kell nyerni, hogy a Játékot fenntarthassák. Én kifejezetten örültem neki.
Xetta írta:
Meg is látszik. :DSlaanesh írta:
Elképesztően csodás ez a szetted. ^^
Már megvan az összes ruhadarab, ha szabad érdeklődnöm?
Ezüstróka írta:
A Valkyonos szettből én a fekete-arany párosra mentem rá. Nem különösebben érdekelt, hogy mi az eredeti összeállítás, csak a színeket néztem.
Nevránál az arany-piros ruhadarabokat kezdtem el gyűjteni.
Maradt Ezarel. Nos, ez egy jó kérdés.. A szárnyszerűségeket feketében szeretném mindenképp azt hiszem, majd meglátom mi lesz mellé. :) Van egy olyan sejtésem, hogy ennél az összeállításnál az arany szín ki fog esni a választékból, mivel ha jól sejtem csak fehérrel és rózsaszínnel van összekombinálva. :D
Xetta írta:
Én Nevráéból a feketére megyek, a többit még eldöntöm. :)LilyChiz írta:
Ki milyen színt választ? :D
Annyira szépek, hogy legszívesebben mindre lecsapnék. Majd meglátjuk... a meglepi szettért biztos kell az alap. :3
Utolsó módosítás: LilyChiz (2017. 02. 14. - 15h32)
Sziasztok nekem nagyon tetszik a mostani "Esemény". Igaz az elején nem nagyon érettem, aztán feltaláltam magam. Picit aggódtam, hogy nem fogom megtalálni a Sós cukrot , de többen is mondták hogy a készleteinél találta meg, nos szerencsém volt, mert miután mindent végignéztem tényleg ott volt.
A ruhákat egyenes imádom ♥ mindegyiket sikerült megszereznem. Alapjáratón fehér mániás vagyok, de kivételesen ráálltam a feketére is és iszonyatosan jól néz ki
A meglepetés pedig nagyon meglepett, hiszen nem erre számítottam
Utolsó módosítás: Pancso (2017. 02. 14. - 15h37)
Milyen küldetések vannak? Nem értem.
Slaanesh, erre csak azt tudom mondani, hogy tyűha.
Közben nézegettem a szetteket, az Ezarel-féléből lehet, hogy az általad is istenített fehér lesz a befutó. ^^ A Valkyonosnál meg mondjuk összeválogatnék egy barna-piros szettet.. :3LilyChiz írta:
Xetta írta:
Én Nevráéból a feketére megyek, a többit még eldöntöm.LilyChiz írta:
Ki milyen színt választ?
Annyira szépek, hogy legszívesebben mindre lecsapnék. Majd meglátjuk... a meglepi szettért biztos kell az alap. :3
Megértem az óhajodat! Én is megszerezném az összeset, de ez van és ahogy a mondás tartja, ezt kell szeretni.És, ó én szeretem, de még mennyire!
A meglepire én is nagyon kíváncsi lettem, remélem hamar meg lesznek ezek a kis feladatok...
LilyChiz írta:
Valkyonosból van fekete-arany? Hmm-hmm... Majd kíváncsi leszek milyen. :D
Hajjaj, lehet igazad van... Le kéne mondanom a fehér szín iránti szerelmemről? Ki tudja...
Az arany-rózsaszínt én is láttam! :) Szerintem nem rossz...
Xetta írta:
Most próbálom kiszámolgatni, hogy lesz-e idő a fiúk szettjeinek összegyűjtésére az általam választott színekben, ha „köznapi” tempóban haladok, azaz mindennap belépek és teljesítem a kihívást.
Utolsó módosítás: Ezüstróka (2017. 02. 14. - 15h45)
Sziasztok! Mielőtt megkérdezem: a mostani eseménynél rákérdezhetek, hogy hol van a cukrozott só? vagy ez tiltott? Olvastam, és azt írtátok, hogy a készleteknél van, de ott nem találtam..
Ezüstróka írta:
Xetta írta:
Most próbálom kiszámolgatni, hogy lesz-e idő a fiúk szettjeinek összegyűjtésére az általam választott színekben, ha „köznapi” tempóban haladok, azaz mindennap belépek és teljesítem a kihívást.
Én úgy számoltam, hogy mindenre lesz ideje mindenkinek, hogy ha a napi küldetéseket teljesíti, azaz a napi 4 csokit megszerzi.
piroskaseres írta:
Sziasztok! Mielőtt megkérdezem: a mostani eseménynél rákérdezhetek, hogy hol van a cukrozott só? vagy ez tiltott? Olvastam, és azt írtátok, hogy a készleteknél van, de ott nem találtam..
Szia!piroskaseres írta:
piroskaseres írta:
Sziasztok! Mielőtt megkérdezem: a mostani eseménynél rákérdezhetek, hogy hol van a cukrozott só? vagy ez tiltott? Olvastam, és azt írtátok, hogy a készleteknél van, de ott nem találtam.. :(
Tudom, de már mindenhol legalább 2-ször voltam. Lehet nem voltam elég alapos.. A sós cukor egy kis ikonként jelenik meg?
Csak én nem találom a küldetéseket?
Aliz írta:
Mennyiségi korlát: napi egy.
Szerintem ennélfogva ingyenesen 9 darab jöhet össze vagyis egy teljes szett.
Viszont a napi mennyiségi korláttal 4 csokit kapunk.. ami akkor 4 ruhadarab naponta a szettekből, ahogyan Ezüstróka is mondja.Aliz írta:
Ezüstróka írta:
Xetta írta:
Én úgy számoltam, hogy mindenre lesz ideje mindenkinek, hogy ha a napi küldetéseket teljesíti, azaz a napi 4 csokit megszerzi.
Silera, próbáld meg a kezdőlapon megnyomni az esemény hirdetményt a cserélgető ablakban, az lehet segít.
Ezüstróka írta:
Aliz írta:
Félreértelmezted.Napi egyszer gyűjthetők ki a hozzávalók, amik 4 darab csokihoz elegendőek.
Ha napi 4 csokival számolsz, akkor éppen kijön.És tesztelve is van a dolog, nemcsak úgy mondom, nekem is 4 csokit adott ma.
Sok sikert, Aliz! :) Én még Nevrának tartozom egy csokival, Ezarelnek az összessel, és persze Leiftannak öttel. Remélem, hogy a hátralévő napokban ezzel már nem lesz gondom. ^^
Az ajándékképpel miként álltok csajok? :) Én azt hiszem nem fogok rá plusz energia lötyiket költeni, mivel ma kapásból két részletem is meg lett. :D
Esetleg arról vannak információk, hogy az idei esemény familiáris milyen ritkaságú/szerencséjű?
Érdekelne, hogy mennyire lenne érdemes váltani rá és mondjuk nem egy legendásra várni helyette.
Ajándékkép részlettel még nem futott össze a famim, de már megkukucskáltam a képet és őszintén szólva nem értem, hogy mi van ezekkel az event illusztrációkkal... vagy csak nekem tűnik kissé gnómnak az uraság feje?
Utolsó módosítás: Xetta (2017. 02. 14. - 16h21)
Én mióta ki jött az event a sós cukrot próbálom megszerezni de eddig nég semmi, pedig mar mindenhol megnéztem ><
Nya,számomra vége van az eventnek!
Mindent megszereztem,kivéve az ajándékképeket,de azok engem nem izgatnak.^^
Én még ezeket tervezem összevásárolni, amik kimaradtak. A többi megvan.
Külső kép linkje
Azt hiszem, ma este meg is lesz.
Kezdem feladni a tál bigyó keresését T_T
Persze, hogy nem találom azt a cukorkát, miért is lenne könnyű egyszer.>.< A fórumon is keresni kell egyébként? Mert akkor elidőzök vele, az biztos.