Polluxia írta:
Na, még a végén rászedtek, hogy én is várjak valami mini-epizódot. XD
Mondjuk, ha beindul a "Játékgyár" én nagyon szívesen látnám viszont Jack-et (így hívják a télkirályt vagy herceget, ugye??
), ha lenne valami történet féleség.
Szerintem tök jó karakter lett, én kíváncsi lennék még továbbra is rá így események alatt.
Igen, Jack.

Még mintha viccelődött is volna a karink, hogy "Jack Frost".

(Ahh az egy milyen jó mese!)
Szerintem is jó karakter volt, szívesen látnám viszont. Talán nem is olyan esélytelen, habár a "teóriám" csak reménykedések szülötte, de azért még ott van lehetőségként, hogy kapunk valami ilyesmit.

Ellentében a CSJ-vel, itt jobb szeretem, ha van valami sztori. Meg tényleg nem lenne rossz, ha ezáltal kicsit megismerkedhetnénk az új karakterekkel.
A színek... igen. Nehezükre esik eltalálni. :') Azt elhiszem, hogy sajnálod az ezüstöt, szép szín volt, és egész kelendő. Nem tudom, milyen indíttatásból döntöttek úgy, hogy elvetik a régieket és helyette új, hasonló színeket hoznak...
De a ruháknál is mindig össze-vissza kombinálnak. Halálom, mikor a fehéret zöld vagy rózsaszín dolgokkal rakják egybe (bár a kékes kombóért sem rajongok, de az egy fokkal jobb - a hideg fehér árnyalatokkal még tudok kezdeni valamit). Régen többször rakták össze a fehéret arannyal, vagy ezüsttel, és ezek a darabok mintha sokkal népszerűbbek lettek volna.
De persze mindenki elpanaszolhatná, hogy a saját színeivel mennyire elégedetlen...
Aminek örülnék, ha a hajban levő kiegészítők nem lennének egybe a hajjal. Pl. a nyári kagylós-csigaházas hajnál, vagy most a HW exklúzív hajnál... ezzel kiküszöbölhető lenne, hogy ne tudjunk egyes hajakat használni csak azért, mert valami olyan színű cuccot dobtak rá, amit nem használunk. Szerintem már több dolog népszerűbb lenne, ha ilyen apróságokra odafigyelnének.
De hát ezek mind csak vágyálmok, a legtöbb ilyet elengedtem. Csalódásnak csalódást szoktak okozni, de legfeljebb nem használom. Persze reménykedni még szabad, hogy a jövőben figyelni fognak rá, aztán ki tudja, lehet, pozitív csalódás lesz ez az event.

Az utóbbi szettek, amiket alkottak, nagyon jól sikerültek, meglepően jól.