Ismerd meg az Eldarya fantasztikus világát!

Ismerkedj meg Eldarya lakóival és familiárisaival! Kalandban és romantikában lehet részed ebben a fantasztikus világban, ahol a történeted és a kapcsolataid a döntéseidhez igazodnak.

Oldalak : 1 2 3 ... 7

#1 2017. 02. 10. - 10h38

Tanuló őrző
Wendy
...
Üzenetek: 204

Kedves Őrző!

Ahhoz, hogy megnyithass egy beszélgetést ezen a fórumon, engedélyt kell kérned tőlünk.

Válaszban javasold az újabb beszélgetésre vonatkozó ötletedet!

Ha jóváhagyjuk az ötletet, megnyitunk neked egy beszélgetést. Az első megjegyzés közzététele téged illet. (A más által közzétett hozzászólásokat töröljük.) Ha nincs kellő aktivitás, a beszélgetést lezárjuk.

Köszönjük megértésedet, és várjuk az ötleteket! ^^

Wendy


E szabály célja, hogy logikusan felépített, átlátható fórumon oszthassátok meg gondolataitokat egymással. Így mindenki egyszerűen nyomon tudja követni a témákat és hozzászólásokat.

Ne feledd, a hozzászólásoknak meg kell felenie a Fórum és a játék általános szabályainak, valamint az Általános felhasználói feltételeknek.

A szabályok be nem tartása büntetéssel járhat, a fórumról, súlyosabb esetben a játékról való letiltást vonhatja maga után.

Kijelentkezve

#2 2017. 02. 11. - 14h24

Obszidián gárda
Ŀucifer
A gárda kapitánya
Slaanesh
...
Üzenetek: 33 764

Előzmény: Kattints ide

Warhammer Topikhoz készített Bevezetésünk


Forrás.: Wikipédia, Moly.hu[/spoiler][spoiler='']A történelem azon korszaka, melyben az emberiség felemelkedett, az időszámításunk előtti harmadik évezredtől egészen a Császárig, illetve az Aranykor végéig.

A Császár visszavonult dicső Trónjára, és legdicsőségesebb fiára, Hóruszra bízza a Hadsereg Főparancsnoki címét. Ezzel a lépésével megteremtette az első konfliktust a birodalomban, ugyanis testvérei nem feltétlen fogadták örömmel ezt a lépést.

Az emberiség felemelkedése
Ez az időszak nagyjából a mi mostani korunknak feleltethető meg, és a 40k univerzumában teljesen tisztázatlan. Ekkor a Császár ősi bölcsességét és pszichikus erejét felhasználva az emberiséget egy gyümölcsöző irányba vezette, miközben ő a háttérben maradt, szükség esetére.

Kivándorlás a csillagok közé
Kevéssé ismert időszak, melyben az emberiség először próbálkozott kijutni a mindenségbe, és az első emberi kolóniák is ekkor születtek. A Naprendszert elhagyva a terjeszkedés fájdalmasan lelassult; a hosszú csillagközi utazásokon egész generációk éltek és haltak.

A Technológia Sötét Kora
A hiperhajtómű, illetve a mutáns navigátorok alkalmazásával az emberiség már hihetetlen mértékben terjeszkedni kezdett. A felfedezés ezen korszaka új gazdagságot, és arroganciát hozott; így indult a Technológia Kora. A korszak történelme eléggé titokzatos, de amit tudni lehet róla (főként Cripias műveiből), hogy egy magát Aranyembereknek nevező csoport a Kőemberekre támaszkodva egy hihetetlenül virágzó társadalmat hozott létre, azonban minden vallásosság és kegyelet nélkül. Úgy mondják, a Kőemberek létrehoztak egy harmadik csoportot is, a Vasembereket, melyeket androidoknak neveztek és melyek igazi mesterséges intelligenciával bírtak, hogy segítsenek nekik. A Vasemberek aztán irányíthatatlanná váltak, és egy mindent elpusztító konfliktus robbant ki, melynek eredménye egy technológiai visszaesés volt. Úgy tartják, hogy az emberek és androidok közti háború elképzelhetetlenül pusztító volt, melynek hatásaként még tízezer évvel később is tiltott a mesterséges intelligencia használata. A psykerek megjelenése volt a korszak vége.

A Viszályok Kora (M26-M30)
A Technológia Sötét Kora alatt az emberiség eljutott fejlődése csúcsára. A Standard Sablon Konstrukció (STC) kifejlesztése az emberiség addig soha nem látott terjeszkedéséhez vezetett a galaxisban. Míg az emberiség ezidő alatt az univerzumban terjeszkedett, az eldák ősi faja hanyatlásnak indult. A hiperfejlett elda társadalom dekadenciába és az élet habzsolásába feledkezett bele. Az elda civilizáció lelki degradálódása a hipertérben egy új káoszistenség képében öltött testet, mely hatalmas zavarokat okozott a hipertérben. A galaxist hipertéri viharok szabdalták darabokra, az utazás és kommunikáció lehetetlenné vált, így nagyon sok emberi világ szakadt le a Birodalomról, beleértve Terrát is. A Viszályok Kora következett, melynek során az emberiség megőrült, megszállottá vált, anarchiába és háborúkba süllyedt. A technológia aranykorának pusztító fegyverei egész emberi világokat töröltek el, és változtattak sugárzó pusztasággá, úgy mint például a Baal Secundust. Sok elszigetelt és sebezhető emberi kolónia vált ellenséges fajok, mint például az orkok prédájává. Terrát és a naprendszert iszonyatos hipertéri viharok szigetelték el több ezer évre. A 28. évezredre a terrai civilizáció minden nyoma eltűnt, helyette techno-barbárok harcoltak az ősi kultúra romjain.

A Császár felemelkedése
A Viszályok Korának vége felé a Császár terrai hadúrként emelkedett föl. Genetikailag módosított harcosokat alkalmazva egyesítette a Föld egymással viaskodó frakcióit, majd a galaxis visszahódítására kezdett terveket kovácsolni. Később ezek a harcosok lettek az első Űrgárdisták. Ebben az időszakban hívták életre a primarchákat, akik aztán eltűntek.

Az eldák bukása (M30)
Az elda civilizáció hanyatlásával a hipertérben egy új erő formálódott. Valamikor a 30. évezredben ez az entitás tudatára tért, és a Káosz pantheon negyedik istenségévé vált Slaanesh néven. Születése az egész elda birodalmat a Káosz peremére taszította, és létrehozta az Iszonyat Szemeként ismert kaput, melyben a valós és a hipertér egymásba ér. Slaanesh születésével a hiperviharok elültek, és megindulhatott a Nagy Kereszteshadjárat.

A Nagy Kereszteshadjárat (M30-M31)
Az újjáépítés és újraegyesítés kora, mely a Viszályok Korának végével jöhetett el. Az emberi világokat elválasztó hiperviharok megszűntek és a Császár készen állt űrgárdistái és birodalmi hadserege élén visszahódítani a galaxist. A Császár és a marsi Mechanicum szövetséget kötött, így a birodalmi erők már fejlettebb felszerelésekhez is hozzáférhettek, csatahajókhoz és titánokhoz, és megindulhatott a terjeszkedés a Naprendszeren kívülre. A feltételek tehát adottak voltak a kivándorlás során benépesült bolygók visszaszerzésére.

Eleinte a Császár seregei még kicsik voltak, és a Hadjárat lassan haladt. De minden egyes hódítással a Hadjárat egyre nagyobb lendületre tett szert, ahogy új harcosok csatlakoztak a küzdelemhez. A primarchák is előkerültek, mindegyikük alá rendeltek egyet a húsz űrgárdista légióból. A primarchák segítségével a Nagy Kereszteshadjárat átsöpört az egész galaxison. Az emberi világok felszabadultak az idegen elnyomás alól, a Káosz erői pedig visszaszorultak a Hipertérbe.

Az ullanori hadjárat után a Császár kihirdette, hogy visszatér Terrára, terve új fázisának megvalósítására, és kinevezte Hóruszt legfőbb hadúrrá, vagyis lényegében az összes császári hadsereg parancsnokává. A Birodalom a Hórusz Eretnekségig egyre csak tágult.

A Hórusz Eretnekség (M31)
Hóruszt hatalmába kerítette a Káosz és belülről támadt a Birodalomra. Hórusz árulása a Birodalom felét megfertőzte, kisebb bolygóvédelmi erőktől kezdve egészen kilenc űrgárdista légióig, illetve néhány titán légiót is beleértve. A polgárháború végül Terrán, a Császár palotájának ostromában csúcsosodott ki. 55 napos harc után a háború Hórusz és a Császár párviadalával fejeződött be Hórusz zászlóshajójának fedélzetén. Bár ő maga halálosan megsebesült, a Császár le tudta győzni Hóruszt. A Káosz Légiók visszavonultak az Iszonyat Szemébe, és a Császár összetört testét az Aranytrónusba zárták.[/spoiler][spoiler='']Mintha a Német-Római Birodalmat szorongatnák északról a vikingek, délről a mórok, keletről pedig a kalandozó magyarok. Nem ok nélkül való a hasonlat, hiszen a Warhammer Fantasy kereteit megalapozó 1983-as Warhammer Fantasy Battle legalább annyira támaszkodott a vérzivataros európai történelemre, mint Tolkien, Robert E. Howard és Michael Moorcock műveire. Az emberi frakciókat például játszi könnyedséggel be tudjuk helyettesíteni való életbeli megfelelőjükkel: az Empire a Német-Római Birodalommal, Bretonnia a középkori Franciaország és az Artúr-mondakörbeli Britannia keverékével, Kiszlev a szláv (lengyel, rusz stb.) királyságokkal és fejedelemségekkel, Cathay Kínával, míg Araby az arab-perzsa területekkel állítható párhuzamba. És ebbe a már önmagában is izgalmas mixbe löttyintettek bele különféle elfeket (nemes, erdei, sötét), törpéket, orkokat, goblinokat, patkányfajzat skaveneket, káoszhívőket, démonokat, gyíkembereket, vámpírokat és más élőhalottakat. Egyébként nem kellett sokat várni a szerepjátékos szabályrendszerre sem, alig három évvel később napvilágot látott a Warhammer Fantasy Roleplay, amely már a harmadik, alaposan átdolgozott kiadásánál tart.

Az utóbbi néhány év vízválasztóként vonult be a Warhammer Fantasy történetébe, ugyanis a Games Workshop egy regénysorozattal (The End Times) lényegében megsemmisítette az általunk ismert univerzumot, majd rebootolta azt. Ezzel a Warhammer Fantasy Battle-t hivatalosan is felváltotta a Warhammer: Age of Sigmar (hazánkban 30 ezer forint körül lehet megvenni a kezdőcsomagot), amely a korábban felsorolt frakciókat is újraértelmezi, valamint négy nagy szövetségi hálóba rendszerezi.

Az Order Grand Alliance soraiba tartoznak az emberek, az elfek, a törpék és a frissen bemutatkozott félisteni Stormcast Eternals egyedei. A Chaos Grand Alliance és a Death Grand Alliance frakciók elnevezése önmagáért beszél, míg a Destruction Grand Alliance jellemzően a zöldbőrű népeket (orkok, goblinok stb.) gyűjtötte zászlaja alá. Az újraindítás egyúttal azt is jelenti, hogy az alkotók megpróbálták közelíteni a szabályrendszert a Warhammer 40,000-éhez, hogy egyszerűbb dolgunk legyen az előkészületek során, és a küzdelmek se tartsanak egy örökkévalóságig. Persze még így is előfordulhatnak 6-8 órás partik, mert semmi se tart vissza bennünket attól, hogy továbbra is a megszokott szabályok szerint járjunk el. A Games Workshop pedig megérdemel egy képzeletbeli vállveregetést, amiért szabálykonverziót készített a korábbi miniatúrákhoz, hogy akkor se kelljen nélkülöznünk őket, ha az új rendszerhez tartva magunkat régi figuráinkat vezetnénk csatába.

Noha a téma iránt érdeklődő laikusként több lehetőség is nyitva áll előttünk, érdemes regényekkel vagy a legfrissebb megjelenéseket leszámítva viszonylag olcsón beszerezhető videojátékokkal kezdeni az ismerkedést. Különösen ajánlott a magyar fejlesztésű Warhammer: Mark of Chaos című taktikai játék, valamint annak önállóan futtatható Battlemarch kiegészítője. (Mellesleg a MoC nyitóanimációja hozta el a szintén budapesti Digic Pictures számára a világhírt, és irányította rá olyan meghatározó piaci szereplők figyelmét, mint a Microsoft, a Sony, az Activision, a Ubisoft vagy épp a CD Projekt.) A Black Hole alkotása már csak azért is szerencsés választás, mert átmenetet képez a nagyobb léptékű Total War: Warhammer, valamint a legkiválóbb adaptációk között számon tartott Warhammer: Shadow of the Horned Rat és Warhammer: Dark Omen között.

De szintén érdekes lehet az amerikai foci helyi változatát feldolgozó Blood Bowl sorozat, amennyiben nem bánjuk, hogy a táblás eredetihez hasonló, körökre osztott játékmenetet kapunk. A fejlesztők egyébként már ígérgetik egy ideje a valós idejű opciót is, talán a harmadik résszel annak is elérkezik az ideje. MMO-val viszont sajnos nem szolgálhatunk, mert az elhamarkodottan WoW-gyilkosnak kikiáltott Warhammer: Age of Reckoning a biztató kezdést követően villámgyorsan beállt a földbe, ezért öt, kínlódással teli év után az Electronic Arts 2013 decemberében lekapcsolta a játékot.

Forrás.: GameStar[/spoiler]
Ragadj fegyvert, és csatlakozz a véget nem érő harchoz, immáron Eldarya Fórumán is, 
hogy erősítsd a neked tetsző hatalmakat, kövesd Istened, vagy bizonyítsd törhetetlen lojalitásod a Császár felé!

- Slaanesh & JainZar -

>> FONTOS!
A FÓRUMRA VONATKOZÓ SZABÁLYOK ITT IS ÉRVÉNYESEK!
NEM BETARTÁSUK BÜNTETÉST VONHAT MAGA UTÁN
[/spoiler]

Utolsó módosítás: Slaanesh (2017. 02. 11. - 14h25)


https://cdn.discordapp.com/attachments/415638018116943894/611985937655922698/Krisna-Signature-by-Lucifer.gif

Bejelentkezve

#3 2017. 02. 11. - 16h22

Szikrázó gárda
Doroko
Moderátor & Jamon legnagyobb rajongója
Doroko
...
Üzenetek: 1 453

Nyitva van a téma!


Egy jó játékos ezt a sorrendet mindig ismeri! ⇩⇩⇩
- -
A bannert köszönöm szépen Yareena-nak!
https://i.imgur.com/W8jFoaD.gif

Kijelentkezve

#4 2017. 02. 19. - 08h13

Abszint gárda
FräuleinWolfy
Kristály-díler
Badwolfy
...
Üzenetek: 25 744

Nem nyitunk egy témát "Brit tudósok kimutatták" néven, ahol ilyen áltudományos/tudományos dolgokat lehetne szervezett módon kitárgyalni és ezekről kulturált módon vitatkozni?

Kijelentkezve

#5 2017. 02. 19. - 12h09

Árnyék gárda
Nightwing
Sargousetek cinkosa
Nightwing
...
Üzenetek: 4 948

Ez tetszik. /static/img/forum/smilies/big_smile.png szeretem az ilyeneket /static/img/forum/smilies/smile.png


https://bit.ly/2J14see

Kijelentkezve

#6 2017. 03. 05. - 21h32

Szikrázó gárda
Doroko
Moderátor & Jamon legnagyobb rajongója
Doroko
...
Üzenetek: 1 453

ReginaVampiry ötlete:

Ötlettár- DIY[url URL=http://kepkezelo.com/][img]http://kepkezelo.com/images/ftadtjeb1bcqaz5poqqo.png[/img][/url]
A játék során kitűznénk egy-egy technikát minden hétre. Nektek egy DIY-azaz csináld magad- Eldaryával kapcsolatos tárgyat kéne készítenetek a megadott technikával. Íme egy példa:

ReginaVampiry írta:Ezen a héten a trchnika kollázs készítés. Jó alkotást!

Következő játékos írta:


Íme az én munkám: (berakja a képét, majd leírja a véleményét, és tapasztalatait a technikával kapcsolatban)
[/quote]

[url URL=http://kepkezelo.com/][img]http://kepkezelo.com/images/v2rxv4t5d2bwsqj88x8f.png[/img][/url]


1: Az általános fórum  szabályai itt is vonatkoznak rátok!
2: Mindig légy tisztelettudó, kedves a társaidhoz.
3: Papíron és digitálisan készített rajzzal  is játszhatsz,ha rajz a heti technika.
4: A képed a munkádról nem kötelező spoiler ablakba raknod.
5: A hozzászóládod elején tüntesd fel a heti technikát!
6: Érezd jól magad!


Egy jó játékos ezt a sorrendet mindig ismeri! ⇩⇩⇩
- -
A bannert köszönöm szépen Yareena-nak!
https://i.imgur.com/W8jFoaD.gif

Kijelentkezve

#7 2017. 03. 06. - 21h10

Árnyék gárda
Nightwing
Sargousetek cinkosa
Nightwing
...
Üzenetek: 4 948

Ez nagyon jó! Meg lehetne segítséget kérni/ segíteni egy egy technikával kapcsolatban, ugye? *-*


https://bit.ly/2J14see

Kijelentkezve

#8 2017. 03. 06. - 21h11

A gárda gyalogosa
ReginaVampiry
...
Üzenetek: 1 994

Nightwing írta:

Ez nagyon jó! Meg lehetne segítséget kérni/ segíteni egy egy technikával kapcsolatban, ugye? *-*

Igen, persze. ^-^

Kijelentkezve

#9 2017. 03. 08. - 13h12

Abszint gárda
Silera
Tündérek cinkosa
Silera
...
Üzenetek: 1 125

Nekem tettszik. /static/img/forum/smilies/smile.png

Kijelentkezve

#10 2017. 03. 09. - 10h02

Árnyék gárda
Aliz
Legyőzte a Dahut
Aliz
...
Üzenetek: 2 735

Nagyon kreatív téma, nekem kifejezetten tetszik! :3


https://i.imgur.com/XLqB29D.gif

Bejelentkezve

#11 2017. 03. 12. - 15h07

Árnyék gárda
Aletha
Legyőzött egy tyúkot
xXPrincessXx
...
Üzenetek: 660

Ez nekem is nagyon tetszik *-*  /static/img/forum/smilies/smile.png

Kijelentkezve

#12 2017. 03. 23. - 09h40

Árnyék gárda
Kyara
Farkasok barátja
Kyara
...
Üzenetek: 10 138

Sziasztok! /static/img/forum/smilies/smile.png

Egy új topic ötletével jelentkezem. Szerintem elég sokan imádják Japánt és nem csak az animék és mangák miatt. Arra gondoltam,hogy mi lenne,ha lenne egy Japános topic,hasonló mint a Koreai,amiben mindenről beszélgetnénk,ami Japánhoz kapcsolódik,például zenékről,nyelvtanulásról,kultúráról vagy bármiről,ami szóba jön. Ti mit gondoltok?


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/7209f748-9ff2-4ab9-b209-a10a64656280/ddckufv-33c6e05f-7469-47fb-b130-63228be1df7b.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzcyMDlmNzQ4LTlmZjItNGFiOS1iMjA5LWExMGE2NDY1NjI4MFwvZGRja3Vmdi0zM2M2ZTA1Zi03NDY5LTQ3ZmItYjEzMC02MzIyOGJlMWRmN2IuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.kgwsCw9UFl9BRDqhaOcamsszFR58HEsYK6sqYYv0A54

Bejelentkezve

#13 2017. 03. 26. - 12h57

Obszidián gárda
Stofi
Tündérek cinkosa
Stofi
...
Üzenetek: 950

Kyara írta:

Sziasztok! /static/img/forum/smilies/smile.png

Egy új topic ötletével jelentkezem. Szerintem elég sokan imádják Japánt és nem csak az animék és mangák miatt. Arra gondoltam,hogy mi lenne,ha lenne egy Japános topic,hasonló mint a Koreai,amiben mindenről beszélgetnénk,ami Japánhoz kapcsolódik,például zenékről,nyelvtanulásról,kultúráról vagy bármiről,ami szóba jön. Ti mit gondoltok?

Támogatom

Utolsó módosítás: Stofi (2017. 03. 26. - 13h07)

Kijelentkezve

#14 2017. 03. 27. - 19h11

Árnyék gárda
Kyara
Farkasok barátja
Kyara
...
Üzenetek: 10 138

Köszönöm Stofi,remélem lesz belőle valami /static/img/forum/smilies/smile.png


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/7209f748-9ff2-4ab9-b209-a10a64656280/ddckufv-33c6e05f-7469-47fb-b130-63228be1df7b.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzcyMDlmNzQ4LTlmZjItNGFiOS1iMjA5LWExMGE2NDY1NjI4MFwvZGRja3Vmdi0zM2M2ZTA1Zi03NDY5LTQ3ZmItYjEzMC02MzIyOGJlMWRmN2IuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.kgwsCw9UFl9BRDqhaOcamsszFR58HEsYK6sqYYv0A54

Bejelentkezve

#15 2017. 03. 27. - 20h50

Árnyék gárda
Aletha
Legyőzött egy tyúkot
xXPrincessXx
...
Üzenetek: 660

Én is támogatom! /static/img/forum/smilies/smile.png

Kijelentkezve

#16 2017. 03. 28. - 23h55

Obszidián gárda
Ŀucifer
A gárda kapitánya
Slaanesh
...
Üzenetek: 33 764

Esetleg létre lehetne hozni egy Topikot a Sportnak és az Egészségnek is. Tippeket, tanácsokat gyakran szoktak kérni emberek akár fogyás, akár egészséges táplálkozás terén, és szívesen olvasnak tapasztalatokat azoktól, akiket akár nap mint nap látnak magukkal egy közegben. Szerintem hasznos lehetne. Vagy ha mást nem, akkor a Szépségápolást átnevezni, ill. bővíteni a nevet (pl. Egészség és Szépségápolás).


https://cdn.discordapp.com/attachments/415638018116943894/611985937655922698/Krisna-Signature-by-Lucifer.gif

Bejelentkezve

#17 2017. 03. 29. - 07h31

Árnyék gárda
Yukiko-chan
Legyőzött egy tyúkot
Yukiko-chan
...
Üzenetek: 915

A "Japán" témát támogatom. (tekintve, hogy itt lakom ^^)

Slaanesh ötletét is, de inkább átírnám a Szépségápolásos topikot. (Esetleg a GM táplálkozás is mehetne bele, vagy ilyenre lenne igény? )

Kijelentkezve

#18 2017. 03. 29. - 08h14

Árnyék gárda
Aliz
Legyőzte a Dahut
Aliz
...
Üzenetek: 2 735

Ha kigyűlik a támogatás megcsinálom a Szépségápolás átalakítását. Szerintem is inkább együtt lenne praktikus.


https://i.imgur.com/XLqB29D.gif

Bejelentkezve

#19 2017. 03. 29. - 09h55

Obszidián gárda
Ŀucifer
A gárda kapitánya
Slaanesh
...
Üzenetek: 33 764

Slaanesh ötletét is, de inkább átírnám a Szépségápolásos topikot. (Esetleg a GM táplálkozás is mehetne bele, vagy ilyenre lenne igény? )

Szerintem nem lehet tudni, kinek mi az aktuális érdeklődésének tárgya, vagy amire kíváncsi. A táplálkozás is egészség kérdés, szóval szerintem, miért ne?

Míg lehet, hogy akadnak, akik szívesen csinálnak különféle testformáló Challengeket (lásd, én a Plankot most). Nem lehet tudni akad-e még, aki mondjuk kíváncsi ezeknek az eredményére, de angol nyelvű oldalakban és emberekben nem feltétlenül mer bízni.


https://cdn.discordapp.com/attachments/415638018116943894/611985937655922698/Krisna-Signature-by-Lucifer.gif

Bejelentkezve

#20 2017. 03. 30. - 12h53

Árnyék gárda
Yukiko-chan
Legyőzött egy tyúkot
Yukiko-chan
...
Üzenetek: 915

Slaanesh írta:

Slaanesh ötletét is, de inkább átírnám a Szépségápolásos topikot. (Esetleg a GM táplálkozás is mehetne bele, vagy ilyenre lenne igény? )

Szerintem nem lehet tudni, kinek mi az aktuális érdeklődésének tárgya, vagy amire kíváncsi. A táplálkozás is egészség kérdés, szóval szerintem, miért ne?

Míg lehet, hogy akadnak, akik szívesen csinálnak különféle testformáló Challengeket (lásd, én a Plankot most). Nem lehet tudni akad-e még, aki mondjuk kíváncsi ezeknek az eredményére, de angol nyelvű oldalakban és emberekben nem feltétlenül mer bízni.


Azért írok még, hátha akad támogató. Ismerek két nagyon "fitt" embert is. Mindkettőnek van blogja. Az egyikük rengeteget fogyott és most rettentően szuper recepteket talál ki illetve oszt meg. ^^ A másik szintén nagyon a toppon van. Mindketten a kisvárosomból valók, 100%-ig hitelesek.

Szóval gyertek fiúk-lányok támogatni a topik ötletet. Itt nem reklámozhatok. ^^

Kijelentkezve

#21 2017. 03. 30. - 13h36

Árnyék gárda
Aletha
Legyőzött egy tyúkot
xXPrincessXx
...
Üzenetek: 660

Támogatom,nagyon tetszik az ötlet /static/img/forum/smilies/smile.png
Ha pedig edzésről lenne valamilyen kérdés,segíteni is tudnék /static/img/forum/smilies/smile.png

Utolsó módosítás: xXPrincessXx (2017. 03. 30. - 13h47)

Kijelentkezve

#22 2017. 03. 31. - 23h18

Árnyék gárda
Polluxia
Az éjszaka királynője
Michrima
...
Üzenetek: 4 879

Én is támogatom! Sőt, tudnék is mesélni mind sport és mind egészség szempontjából! /static/img/forum/smilies/smile.png


https://kepkuldes.com/images/f674206a31dbf1446cebec6b81499a07.jpg

Kijelentkezve

#23 2017. 04. 10. - 22h36

Obszidián gárda
Ŀucifer
A gárda kapitánya
Slaanesh
...
Üzenetek: 33 764

Egy új témaötlettel bátorkodtam előállni. Habár esélyes lehet, hogy komolyabb felügyeletet 'kívánna' magának. De, talán lenne érdeklődés felé, noha megeshet, hogy csekély esélye lehet a megnyitásának.

>> Gondolkodom, tehát vagyok - Új Topikötlet
Külső kép linkje
"A jövő ijesztő, de nem mehetsz vissza csak azért a múltba, mert azt már ismered."
Talán mégsem...
S talán, nem elég jól...

Külső kép linkje
Mi emberek nagy figyelmet szentelünk a Jelennek és törekszünk arra, hogy a lehető legjobb esélyekkel ugorhassunk a Jövőnek. Nem csak nagyobb erővel, hanem több tudással, ismerettel is. De, utunk során a sok tapasztalat, melyet melengető boldogság, maró fájdalom és véget nem érő küzdelem során szereztünk, mindig felvet bennünk kérdéseket.

Kérdéseket, melyekre keressük a válaszokat. A Világ, melyben élünk, hatalmas, mi pedig apró porszemek vagyunk a Viharban. Ez a vihar nem köntörfalaz előttünk. Előttünk áll, tártabb karokkal, mint amilyennek azt mi gondoljuk.

Külső kép linkje

A kérdés nem az, hogy választ találunk-e a képzelt zűrzavarban. Hanem az, hogy sikerül e elhessegetni azt fejünkben, s meglátjuk-e, ami már rég előttünk van.

Külső kép linkje
TOPIK TÉMÁJA

A Topik nem másról szól, mint - a filozofálásról. Számtalan kérdés merülhet fel Bennünk, minden bizonnyal sokra találtunk választ, de megeshet, hogy még több marad a tudatlanság és bizonytalanság ködfellege mögött. Olyan dolgokra jöttünk rá, amikre talán egykor sose gondoltunk volna. Az élet jó tanító, de mi éljük a sajátunk ~ diákok és tanárok vagyunk hát egyszerre? Mert mindig van valami új számunkra, s mi mindig taníthatunk valami újat Embertársainknak.

Talán igen, talán nem egészen s lehet, hogy teljes mértékben lehetetlen.

Megeshet, hogy választ tudsz adni valamely Fórumozó kérdésére, melyre egymaga nem jött rá az évek folyamán, melyeket leélt, vagy ellenkezőleg; egy másik lehetőségeket adsz neki véleményeddel, elképzeléseiddel az újabb utak kifürkészésére, erősíted vagy épp haloványabbá satírozod azt a képzetet, mely eddig Benne élt. S ugyanez megtörténhet Veled is.

Lehetőséget Bárkinek adhatsz ~ a tényleges döntés az Ő kezében lesz!

Ne félj a kérdések feltételétől és a válaszok felderítésétől! A Világ nem lehet kevesebb velük, csak teljesebb! Egyesítsük tapasztalataink, hogy ezt a Gigászi képet egy összeműködő Rendszerként próbáljuk kiegészíteni, több szem többet lát alapon!
Külső kép linkje

Egységben az Erő; a Tudás és a Jövő!
Külső kép linkje


https://cdn.discordapp.com/attachments/415638018116943894/611985937655922698/Krisna-Signature-by-Lucifer.gif

Bejelentkezve

#24 2017. 04. 20. - 09h04

Abszint gárda
Appuru
Legyőzött egy tyúkot
Appuru
...
Üzenetek: 919

Sziasztok!

Két topic ötlethez szeretnék hozzá szólni.

Az első a Szépségápolás témakörének kibővítése, ezt mindenképp jónak tartom. Tényleg hitelesebbnek mondható az itteni "pór emberek" személyes tapasztalata.

A második Slaanesh, Gondolkodom, tehát vagyok - Új Topikötletéhez kapcsolódna. Csak "egy gondolat". Maga az elgondolás nagyon tetszik. Ráadásul Slaanesh nagyon szépen és választékosan ír, ami a mai világban sajnos nem mindennapos, így ezzel még egy kis kultúrát, bővebb szókincset is kap az ember. Az elmélkedést, illetve a világban elfoglalt és elfoglalandó helyünkről való töprengést mindig is fontosnak tartottam. Igen is, az emberek ne csak droid módjára éljék az életüket, hanem néha gondolkozzanak el társadalmukban betöltött szerepükről/helyükről. Az önismeret meg pláne fontos.
Viszont itt tényleg elhanyagolhatatlan a moderátorok állandó felügyelete. Biztos vagyok benne, hogy lesznek olyan témák, amik már-már súrolni fogják a szabályzat tabu témáinak határait. Illetve a fiatalabb korosztályt, valljuk be, igen csak lehet befolyásolni. (Tudom, engem is lehetett). Itt csak az a nem mindegy, milyen irányba...

Tulajdon képpen, mindkét téma ötletgazdája Slaanesh volt. /static/img/forum/smilies/smile.png


https://data.whicdn.com/images/66435150/large.jpg

Kijelentkezve

#25 2017. 04. 20. - 09h14

Árnyék gárda
SeIira
Alkimista tanonc
Selira
...
Üzenetek: 15 610

Én is támogatom Slaanesh ötletét (Gondolkodom, tehát vagyok), de leginkább azért, mert érdekelne, hogy mi sülhet ki egy ilyen fórumon egy ilyen témaötletből.


https://1.bp.blogspot.com/-l_TmWBQIbSA/XVEFo6_ip3I/AAAAAAAAAbM/BquCyZmaQloHhuT4nDyAPbUJrGTd0n2YwCLcBGAs/s1600/ddcnu08-003683b0-f6f0-4727-b6e1-ed1f410a85e2.png

Bejelentkezve

Oldalak : 1 2 3 ... 7