Akkor egy ajánlás következik
Milkey-nek.

Remélem tetszenek majd.
Egyébként én is sok mindent hallgatok vegyesen. Általában nem a műfajok vagy az előadók fognak meg, hanem maguk a zenék. Egyedi hangzás, szöveg, tempó... stb.
Ezek között pedig bőven akadnak nálam kedvelt kelta/ír/skót zenék is. Be is linkelek egy-kettőt, ami most hirtelen az eszembe jut:
Zenék
Rumjacks - The Pot & Kettle
Rumjacks - An Irish Pub Song
The Dead South - In Hell I'll Be In Good Company
"Over the Hills and Far Away" - Patty Gurdy
Ez egy Nightwish szám feldolgozva, de ha belehallgatsz, szerintem érteni fogod, hogy miért linkeltem be. 
Simon & Garfunkel - Scarborough Fair
Ezt a számot pl nagyon szeretem. Hangulat szám, de szerintem gyönyörű és zseniális a felépítése mind zeneileg, mind szövegileg.
Heilung | LIFA - Krigsgaldr LIVE
Ez már egy kissé érdekesebb együttes. Egészen különleges hangulatot tudnak teremteni a zenéikkel, de ha olyan vagy, aki megszokta a 2-3 perces blokkokat, akkor nem biztos, hogy tetszeni fog.
The Witcher: Wild Hunt - Lullaby of Woe
Ezt pedig egész egyszerűen csak nem tudtam kihagyni.
Feldobta a lejátszási listám és akkor már muszáj volt itt is megosztani. ^^
Kis váltás:
ORDEN OGAN - The Things We Believe In
Átkanyarodva egy kicsit a metal irányába. 
Ez egy olyan együttes, amiről nagyon sokáig nem is hallottam, aztán egy fesztiválon, élőben lopták bele magukat a szívembe teljesen. Gondoltam megosztom veletek az egyik olyan számukat, ami nagy hatással volt rám.
Éééés azt hiszem most itt abbahagyom, mielőtt nagyon elkanyarodok más irányba. (Pl végtelen mennyiségű Powerwolf, Beast in Black és társai)

Utolsó módosítás: Lúdvérc (2020. 08. 14. - 15h46)

[/URL]