Kirstie írta:
Miracle of Sound-ot ismeri valaki? Mit gondol róluk?
Itt van két zenéjük:
*Jelentkezik*
Ha már ilyen hamar sorra került egy nagy kedvenc, akkor én se maradhatok tovább csöndben.
Nekem az Assassin Creedes zenéi nagy kedvenceim, különösen a Black Flag és a My Revolution.
Aztán ott van a Wolf among us - A dog's life - ami az első szám volt tőle. Hm... mi van még letöltve tőle? Dream of Goodbye,Dream of the sky, sHadow in The Moodnight, Age of the dragon... jah, szóval mondhatni, van egy-két száma, amit hallgatni szoktam. Amiket linkeltél, szintén ismerem.
Hogy mit gondolok róla? Mikor rátaláltam, üdítően hatott az akkori zenéim mellett ez a hangzás. Lassan több mint 2 éve van rajta a lejátszási listáimon. Ma már nem hallgatom olyan gyakran, de még mindig szeretem néha elindítani - vagy csak úgy, véletlenszerűen bekeveri a lejátszó.
Mikor kint jártam Angliában, és a déli sziklák közt sétáltam, akkor például a Black flag szólt a fülesben - ez ösztönzött, hogy a szél és a végeláthatatlan dombokat legyűrjem, hogy láthassam a tengert. Egy olyan kis hangulatos öbölbe jutottunk végül, tökéletes rejtekhelye lett volna egy kalózbandának

Igazság szerint ő extrán is különleges, mivel ritkán hallgatok dalokat. Inkább filmzenéket szoktam hallgatni.
Hans Zimmertől, Joe Hisaishitől, Vangelistől és Ennio Morriconétől
Aztán ott van a Two Steps from hell, ami hihetetlenül nagy kedvencem!
És a klasszikusabbak felé kikacsintva a pianoguys
és a mozart group
Nah, most jól kiírtam magamból a nagy kedvencemet és új kedvenceimet - persze ez is csak a teljesség igénye nélkül, nehogy egyszeribe támadjalak le titeket mindennel xD