Ismerd meg az Eldarya fantasztikus világát!

Ismerkedj meg Eldarya lakóival és familiárisaival! Kalandban és romantikában lehet részed ebben a fantasztikus világban, ahol a történeted és a kapcsolataid a döntéseidhez igazodnak.

Oldalak : 1 2 3 4 5

#51 2018. 08. 03. - 20h45

Árnyék gárda
Michonne
Titokzatos múzsa
Michonne
...
Üzenetek: 4 375

https://i.imgur.com/QJt94V3.png


Beszélgetőpartnerem nemsokkal később csatlakozott hozzánk, de mintha hozzáragadt volna úgy hozta az esőt magával. Mivel frizurám kétség kívül a mai strapát jól bírta ezért egy törttized másodperc múlva én magam is ott voltam a fa oltalmazó lombja alatt.
Láttam, hogy szólásra nyitja a száját, de közbeszóltak a harangok.
- Nem mintha hangulat romboló akarnék lenni, de ezek nem a vészharangjaink? - kérdezte. Azt hittem lesz némi időnk, hiszen körülbelül senkit nem ismerek hiába vagyok itt túl régóta. Ők jóformán mind kezdők ahogy tippeltem. Ha valaki most lesérül vagy meghal hogyan fogunk a többi sárkánnyal megküzdeni? És hol a zsold? Ezért siettem? De mit számít. Bemelegítésnek egy kis csetepaté nem lehetne jobb.
-Úgy látszik nem kell a sárkányok után erednünk. Ők maguk jöttek el hozzánk. Hamar, mennünk kell segíteni a város lakóinak! - mondta egy hölgy aki szembetűnően alacsony, de annál csinosabb. Felfigyeltem rá a teremben már, de Zaen kissé jobban lekötötte a figyelmem.
- Elintézzük őket? - jött az újabb kérdés, egy már újabb jövevénytől.
Előhúztam a lándzsámat és veszélyes, vészjósló mosoly terült szét az arcomon.
- Rajtam nem múlik. Mehetünk!
Elindultam előre, reméltem ez lelket önt beléjük. Nem mintha gyengének gondolnám őket vagy ilyesmi, de mindenkinek kell az a bizonyos lökés és motiváció.


https://i.imgur.com/DGY7wJ0.png


Ennyit az ismerkedésről. Ahogy szemmel tippelnem kéne körülbelül mindenki itt volt.  De ahogy számítani lehetett rá semmi sem a tervek szerint kezdődött. Az eső eleredt a harangok csak szóltak és szóltak, közben azok a félelemtől ittas hangok...Mindenki be volt sózva, tettre készen. Én nem tudtam mit is érzek pontosan. Jómagam is féltem akár a bentiek, hiszen egy olyan csapatba kerültem ahol nem ismeri senki a másikat. Rájuk bízhatom az életem minden feltétel nélkül? Öltem már sárkányt igen. De ott sokkal többen voltunk, és nagyjából ismertem az embereket. Bíztam bennük és hagyták, hogy ha nem is teljes kézből, de vezessek. Itt ezt nem tehetem meg. Húzódjak meg és csak akkor támadjak, ha szükséges? A tőrök már a kezembe voltak. Keményen markoltam őket, az ujjperceim olyan fehérek már akár a hajam.
A vörös hajú férfi előrelépett. Magabiztosnak tűnt. De eddig sem látszott másmilyennek.
- Rajtam nem múlik. Mehetünk! - mondta nekünk. Körbepillantottam, majd melléléptem, és bólintottam. Nincs választásom. Én vállaltam. Mindenért meg fogok dolgozni, és remélem otthon büszke lesz rám a családom.


http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2018/07/24/402michonne_banner_01.gif

Kijelentkezve

#52 2018. 08. 03. - 21h04

Árnyék gárda
Shaylee
Legyőzte a Dahut
Shaylee
...
Üzenetek: 2 901

https://i.imgur.com/mT8BoFf.png


Ahogy kongtak a harangok egyre többen lettünk én pedig észre se vettem, jellemző..
Végül egy vörös hajú lány érkezett meg, oh igen a másik gnome, aki Sarahként mutatkozott be. A hosszú vörös srác előkapta a fegyverét egy mosoly kíséretében, én is megszorítottam az íjam.
- Rajtam nem múlik. Mehetünk!
Előre lépett a fehér hajú lány kíséretében.
Nagyon bátrak, de látszik, hogy senki sem igazán ismeri a másikat, az életét senki sem bízta volna a másra. Nem túl ideális helyzet de azzal kell dolgoznunk amink van.
-Ezt túl kell élnünk srácok, valahogy...és megmentenünk a várost.- Elindulok én is és valamennyire feszültség csillapítás kedvéért hozzáadtam.- Ugyanis van egy gyönyörű nyaklánc elkészülve, ami csak rám vár.

Elővettem az íjam a hátamról és bátorítóan mosolyogtam. "Az eső mindenképpen a mi előnyünkre van a sárkányok tüzével szemben, addig kell támadnunk amíg tart." "Van remény mindig" Ezen gondolatokkal követtem őket.

Utolsó módosítás: Shaylee (2018. 08. 03. - 21h37)


https://i.imgur.com/yY66IdE.gif

Kijelentkezve

#53 2018. 08. 03. - 22h48

Obszidián gárda
Lyah
A gárda járőre
Lyah
...
Üzenetek: 6 818

~ Csak úgy megjegyzem, hogy ma előre be nem tervezett okokból nem tudtam írni. Viszont azt már most mondhatom, hogy holnap sem leszek -> Jöttömre vasárnap számítsatok, pirkadatkor, kelet felől. ~

Kijelentkezve

#54 2018. 08. 03. - 22h56

Abszint gárda
piroskaseres
Manók cinkosa
piroskaseres
...
Üzenetek: 7 439

https://i.imgur.com/5bkerTl.png

Nem várhattunk sokáig. Eszembe jutott, hogy az összes késem balga módon a táskámba szórtam, ezért lekaptam azt a hátamról, és elővettem egy csomót, és az övembe dugdostam őket. Azután egy velőtrázó üvöltést hallottam.. Megérkezett az egyik bestia. Szekér nagyságú, két fejű drágaság. Hogy mit ne mondjak, születésnapomra majd valami szebbet kérek meglepinek. Viszont most nincs idő gondolkozni. Előkaptam rögtön két kést az övből, és a sárkány egyik fejének szemét céloztam. Futottam közben előle, majd eldobtam az egyik, majd a másik kést is. Semmelyik sem találta el a szemét, mert egy laza mozdulattal félrelökte a fegyvereimet.
- Tch. - Tűzzel válaszol. Fürgén elugrok előle, azért a magam 150 centije hozzá képest is kicsi, így sokat kell pattognom. Hagyom, hogy a többiek is támadják, míg én hátrébb állok, és kántálni kezdek. Az újabban elővett kés izzani kezdett, majd mikor eldobtam, plusz löketet adott neki egy tűzcsóva. Nem rontottam el. Ezúttal egy mínusz szemet kipipálhatok. De ezzel még nincsen vége.


Szerepjátékhoz keresek érdeklődőket ^^
http://kepkezelo.com/images/mtaeyownnykm7ypta5yy.gif

Kijelentkezve

#55 2018. 08. 03. - 23h05

Obszidián gárda
ThePscyho
Legyőzte a Dahut
ThePscyho
...
Üzenetek: 2 780

Hali, vicces kérdés, de a sárkányok beszélnek? Csak mert ugye a többférjűeket ha jól emlékszem úgy is legyőzték, hogy vitát szítottak köztük. És ha beszélnek, adhatok a szájukba mondatokat nem?
Nos, egyenlőre ezek alapján írtam meg, ha mégsem beszélhetnek madj javítom.


https://i.imgur.com/YDwxGqG.png

Nos, úgy tűnik harci kedvből nincs hiány, már lépdelnek is elő, hogy megküzdjenek a sárkányokkal. Legalább van bennük bátorság, és nem fognak elfutni. Remélem. Ez már önmagában is jó jel. De ettől függetlenül óvatosságra akartam inteni őket, nem rohanhatunk csak így a sárkányok elé. Persze erről lekéstem, mert természetesen a sárkányok jöttek elénk. Egy kétfejű rontott elő, szépen ordítva mint akinek muszáj. Az első aki reagált az egyik vörös hajú lány, pár tőrt dobott felé, a sárkány meg tűzfürdőben akarta részesíteni, de a lány gyorsabb volt.
Úgy döntöttem itt az ideje egy kis elterelésnek.
- Hé, szépségem! - kiáltok a sárkányra, de csak az egyik feje nézett rám. - Igen, rád gondoltam.
A másik fej azonban a többi támadóját figyelte továbbra is, és ezt morogta:
- Ne figyelj rá, össze akar zavarni.
- Csak féltékeny, mert nem őt találom gyönyörűnek - vontam vállat egyszerűen. Erre már a másik is felém fordítja a fejét, mintha dühös lenne. Azonban a figyelemelterelésem sikeres, a vörös hajú lány kihasználva, hogy nem rá figyelnek egy újabb, ezúttal tűzzel megtoldott tőrt hajít el, és eltalálja a hiszékenyebb fej szemét. A sárkány felordít. A másik fej tüzet köp felém, de olyan lassú, hogy gyerekjáték elkerülni. Viszont úgy tűnik figyelemelterelésben jó vagyok. És ez jó. Figyeljen csak rám, majd a többiek megölik.

Utolsó módosítás: ThePscyho (2018. 08. 03. - 23h17)


http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2018/07/09/468wtnv3.jpg

Kijelentkezve

#56 2018. 08. 03. - 23h16

Árnyék gárda
Helion
A gárda tüzére
Lutte
...
Üzenetek: 4 026

https://i.imgur.com/nrNEXk3.png


Csapattársamat Aerysa-nak hívták, olyan csodás ékszereket viselt, melyekre én mindig is irigykedve néztem, de nem engedhettem meg magamnak. Az évek során megtanultam nem első látásra ítélkezni : szemtanúja voltam már, ahogy egy tízéves forma kislány tőrrel rontott neki a piaci kofának, így egyáltalán nem lepett meg, hogy kézfogása igazán erős. Biztos látta már hasznát, hogy alábecsülték. A bemutatkozásomat követően alig tudtunk pár szót váltani Aerysa-val, halk lépteket nesze ütötte meg a fülem, ahogy valaki csatlakozott hozzánk. A magas, sötét hajú nő volt, aki mellé csak úgy lehuppantam az eligazításon. A gnome kapott az alkalmon, és rögtön előttem be is mutatkozott, roppant udvarias hölgyemény. A nő neve Kendra. Tetszik a neve, könnyen kiejthető és megjegyezhető. Ezúttal igyekezett elkerülni a tekintetével az arcomat, ahogy hozzám beszélt.
Ahogy az várható volt az egész napos pocsék idő után, végre megerednek az ég csatornái, és könnyű, langyos, majd sűrű, jeges víz permetezte be a tájat. De a távolban valami mást is meghallottam : harangzúgás. És nem az a fajta, ami egyszerűen az időt kondítja el mélabúsan. Úgy tűnik, a sárkányok meguntak már ránk várni, és ők jöttek elébünk. Mire észbe kaphattam volna, a társaság, ami körénk gyűlt a harangszó közepette, szétszéledt, egyenesen a bestia felé rohantak. De ebből a buliból én sem maradhattam ki. Ledobtam hátamról a nehéz csomagomat, hogy megkönnyítse a futást, és a többiek után vetettem magam. Kezemet nyugtatóan az oldalamra fűzött rúnáimra simítottam. Ó, igen. Máris hevülni kezdtek, ahogy a mágiám koncentrálódni kezdett bennük, készen arra, hogy szó szerint a földdel tegyünk egyenlővé néhány sárkányt.


http://www.kepfeltolto.eu/images/2018/05/16/lutte_banner_02.gif

Kijelentkezve

#57 2018. 08. 03. - 23h37

Árnyék gárda
Shaylee
Legyőzte a Dahut
Shaylee
...
Üzenetek: 2 901

https://i.imgur.com/mT8BoFf.png


Na persze nem is kellett futással kifárasztanunk magunkat, hiszen a sárkány tényleg előttünk termett. Sarah meg is támadta rögtön aztán a fekete hajú srác ügyesen elterelte a figyelmüket és Sarah varázsigével felerősített tőrökkel ki is szúrta az egyik szemét. Az elterelés jó ötlet lehet.
Odaszóltam a másik gnomenak.
-Sarah muszáj volt pont a szebbiket megtámadni? A másik sokkal rusnyább. Próbáljáok őt célozni, mert nem bírom elviselni a csúnya ábrázatát!-
Ekkor az épp sárkány élesen felém szegezte a tekintetét.
Na jó és most?
Gondoltam folytatom tovább.
- Mi a baj a szépség hiánya nem társul ésszel netán? Nem csak csúfabb vagy de butább is?

Nevettem eggyet és kikerültem egy két tűzcsóvát.
Reméltem, hogy ezzel megkönnyítem a többiek dolgát.

-Szörnyű dolog az irigység...Hogyan is tudtok egy testen osztozni? Én ugyan nem bírnám, ha egy tőlem alsóbb rendű alakkal kéne egy testen osztoznom.

Ettől láttam, hogy a hiányos szemű lenézően tekint az inzultálásom tárgyára.

Utolsó módosítás: Shaylee (2018. 08. 03. - 23h42)


https://i.imgur.com/yY66IdE.gif

Kijelentkezve

#58 2018. 08. 03. - 23h47

Árnyék gárda
Michonne
Titokzatos múzsa
Michonne
...
Üzenetek: 4 375

Remélem Pscyho én is arra alapoztam  :')

https://i.imgur.com/QJt94V3.png


Nos, hát nem kellett sokat várnom.  Milyen tüzesek ezek a kis luvnyák. Se terv se semmi. Lándzsám a kis szemtelennek köszönhetően tippet adva lángba borult. Ha már tűz ellen tűzzel... Zean és a szép lány  addig okosan feltartotta. Nemhiába szimpatikus nekem ez a férfi állat. Közelebb futottam és a sárkány üvöltése közben próbáltam beleszúrni a nyakába kissé eredménytelenül. Még ott is kemény volt a pikkelye.  Mikor meglátta fél szemével milyen közel vagyok suhintott a lábával, de sikerült hárítanom a pajzzsal. Elég erős a bestia. Saját lábam belefúródott a meglazuló föld felszínébe. Bár jó, hogy esik az eső a sárkányok ellen  ez a harcot nekünk megnehezíti   jelentősen lelassulunk,  ha cuppongi fogunk. Nem tudom a többiek mire várnak.
- Hé, te ormótlan! Ne nézd le a másikat. Egyformán csúnyák vagytok! - kiabáltam miközben sikerült elugranom nagy nehezen. Megpróbálom messzebb csalni a kaputól és remélem a többiek veszik a lapot. Mivel érti mit mondunk nem kommunikálhatunk egymással. Szépen lassan hátrálni kezdtem, közbe hogy ingereljem tűz labdákkal ostoroztam.


http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2018/07/24/402michonne_banner_01.gif

Kijelentkezve

#59 2018. 08. 03. - 23h50

Abszint gárda
piroskaseres
Manók cinkosa
piroskaseres
...
Üzenetek: 7 439

https://i.imgur.com/5bkerTl.png

Tökéletes az eddigi csapat munkánk. A szép és a csúnya kérdés mindig beválik.. majdnem mindig. Évek óta egy őszinte mosoly sem hagyta el ajkaimat, de profi módon hozom a színjáték mosolyát, és most sem lett másképp; tökéletes fölényes mosoly terül el az arcomon.
- Hé, fél szemű! Nem hozol szégyent a társadra, hogy hagytad, hogy egy gnome megsebezzen? - kérdem pimaszul, mire az felém fordult, és megpróbált eltalálni néhány tűzcsóvával, de érezhető volt rajta, hogy csak dühből lőtte, gondolkodás nélkül, mert túl könnyű volt kideríteni. Kikacagtam, és felé hajítottam egy újabb kést, ami az orrában landolt a sebes szeműnek.
- Au, ez fájhatott. - mondom a legkisebb sajnálat nélkül. Viszont kellemetlen meglepetésként ért, hogy az egyenlőre épp fej kihasználta, hogy nincs a kezemben fegyver, és felém lőtt egy tűzcsóvát. Állandó mozgásban voltam, de most épp bekerültem a fekete hajú magas nő elé, aki elől ha elugrok, őt találja el a hirtelen jött lángcsóva. Gondolkozni sem volt időm, ezért bal karomat felemelve hárítom a támadást egy félig elmormolt igével, aminek köszönhetően nem gyulladt meg a ruhám, viszont elnyelte a bőröm a lángot. Ami azért nem jó, mert nem volt időm befejezni az igét, és így megégett az alkarom, és ez fáj. Bár a fájdalommal nem törődök, mert nem érdekel, így tovább ugrok, és újabb támadásra készülök. Fél kezem a táskámban, előkapok egy gézt és gyorsan felkötöm a kezemre, hogy ne hátráltasson a seb. Eközben a vörös hajú fickó teli ékszerekkel hátrálni kezd a kapu felé. Veszem a lapot és követem a példáját. Közben játszom a gyávát, arcomra kétségbeesést festek.

Utolsó módosítás: piroskaseres (2018. 08. 03. - 23h53)


Szerepjátékhoz keresek érdeklődőket ^^
http://kepkezelo.com/images/mtaeyownnykm7ypta5yy.gif

Kijelentkezve

#60 2018. 08. 04. - 00h10

Árnyék gárda
Shaylee
Legyőzte a Dahut
Shaylee
...
Üzenetek: 2 901

https://i.imgur.com/mT8BoFf.png


Nagyon ügyesen manővereznek a csapattársaim büszke vagyok rájuk. A szemem sarkából látom, hogy hátrálni kezdenek ketten is, elcsalják őket a kaputól. Jó döntés volt, mert a sárkány magától eltelve el is kezdte őket követni. Én is odébb osontam és amint nem figyelt rám egyik se, előkaptam az íjam és kettő nyilat egyből a szárnyaikra irányítottam nem kis fájdalmat okozva nekik, ugyanis a legtöbb méreggel volt bekenve, ami ugyan nem öl meg egy ekkora sárkányt, de az biztos, hogy nagy fájdalmat tud okozni. Mivel nem felém voltak fordulva ezért sajnos nem tudtam a szemükre célozni, de így is jó lesz egy időre, hogy ne tudjanak repülni.
Már készítettem is a következő nyílvesszőt arra várva, hogy hátha felém fordul és kap egy mérgezett nyilat a szemébe is. De nem fordította felém a tekintetét csak a farkával csapott oda nekem egyet ami épphogy súrolta a hasamat. Még így se volt kellemes érzés.

Elkezdtem egy varázsigét mormolni, hogy a víz és föld segítségével egy hatalmas agyagburába tudjam zárni a fejüket. " Ha megpróbálják tűzzel eltávolítani, az csak megkeményedik."


https://i.imgur.com/yY66IdE.gif

Kijelentkezve

#61 2018. 08. 04. - 00h25

Obszidián gárda
ThePscyho
Legyőzte a Dahut
ThePscyho
...
Üzenetek: 2 780

https://i.imgur.com/YDwxGqG.png

Be kell valljam, eddig nem vészes a csapat, szépen váltogatják a sárkány figyelmét, és zavarják össze őket ahogy csak lehet. Szinte dolgom sincs, csak néha kiabálok oda pár dolgot és élvezem a pár pillanatnyi kapott figyelmet, na meg eltáncolok az esetleges tűz, és egyéb támadások elől. Könnyű dolgom van, a dög lassú, és dühös. És főként az utóbbi jócskán könnyít az egészen. Persze én mindig is büszke voltam a gyorsaságomra. De ez még csak az első sárkány, mázli nap lenne, ha róla lenne szó egyedül. Sajnos viszont ebben kételkedem. Szóval minél hamarabb végeznünk kell vele.
Az eső meg kezd zavarni, a föld egyre inkább csúszóssá válik miatta. Bár hátha ezt az előnyünkre tudnánk fordítani. Ha valahogy elérhetném, hogy elessen…
Megindultam, menet közben pedig egy halkan suttogtam a varázslathoz szükséges szavakat. A sárkány nem rám figyelt, így hátulról megközelíthettem, bár a farkával veszett mód csapkodott, az biztos. De elkerültem, és a sárba becsúszva a lábaihoz kerültem. Akkora a kezembe apró, folyton mozgó penge alakult ki, méghozzá a szélből, magába keverve megannyi apró porszemet, ami csak még veszélyesebbé tette. A szelek erejét sosem érdemes lebecsülni. Amit a kezembe tartottam, az a viharok fákat tépő erejének összesűrített verziója volt, apró, alig húsz centis, nagyobbra nem vagyok képes. De ennyi pont elég. Ugyanis ez a penge élesebb bármelyik kardnál, és ha a használója ügyes, a páncélokat és könnyedén ketté szelné. De én nem ilyesmit céloztam, hanem a sárkány lábát. Könnyedén vágtam át a bőrt, húst, majd inakat, és természetesen az izmokat, pont megfelelő helyen, hogy összerogyjon a lába. Még kettőnél tudtam eljátszani ezt, utána nem bírtam tovább megtartani a pengét, és az semmivé lett. De ennyi bőven elégnek bizonyult, a sárkány ordított, és összerogyott, ráadásul egy másik lány kilőtte a szárnyait, vagyis innen nem megy sehova.


http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2018/07/09/468wtnv3.jpg

Kijelentkezve

#62 2018. 08. 04. - 00h37

Árnyék gárda
Helion
A gárda tüzére
Lutte
...
Üzenetek: 4 026

https://i.imgur.com/nrNEXk3.png


Vigyorogni kezdtem, mikor meghallottam, hogy a többiek milyen válogatott szidalmakkal vették fel a harcot a sárkány ellen - ki gondolta volna, hogy a fejekhez beszélve ilyen jól ki lehet őket billenteni? Az egyik lány úgy pattogott, mint egy mérgezett egér, ügyesen elkerülve a bestia támadásait, de féltem, hogy ilyen tempóval hamar ki fog fáradni, még ha az adrenalin hajtja is egy darabig. A sárkány hirtelen megfordult, ahogy a többiek elterelték a figyelmét a Kapu irányából. Aerysa mögéje lopakodott, és leemelve a válláról az íjat becélozta a fenevadat. Eközben a sötét hajú férfi egyszerűen becsúszott a sárban, és egy apró pengével szinte szétdarabolta a lábait. Egyetlen penge sem képes ilyesmire, biztosra vettem, hogy mágiát használt, de ebből a távolságból nem láttam tisztán, hogy mégis milyen típusút. A harc után meg kell tőle kérdeznem. De a férfi akciójának hatására a sárkány a földre rogyott, és a fejei veszélyesen közel kerültek a sáros talajhoz. Épp időben - a szíjra fűzött rúnáim már égették az oldalamat. Elsuttogtam a varázsigét, aminek hatására a földből kezek nyúltak fel, és megragadták a sárkány fejeit, egyre közelebb és közelebb húzva őket a talajszinthez. Ha még egy kicsit kitartok, és a bestia nem szabadul ki, akkor akár össze is roppanthatom a koponyáját.


http://www.kepfeltolto.eu/images/2018/05/16/lutte_banner_02.gif

Kijelentkezve

#63 2018. 08. 04. - 01h03

Árnyék gárda
Shaylee
Legyőzte a Dahut
Shaylee
...
Üzenetek: 2 901

https://i.imgur.com/mT8BoFf.png


Mire elmondtam a varázs igét a fekete hajú srác egy szélpengével elszelte a sárkény lábát, Sonne pedig lefogta a fejét. Bámulatos!  Nahát épphogy csapattársak lettünk, máris egy rugóra jár az agyunk. Nagyon örültem neki mert így tudtam arra az idegesítő és ormótlan farkára koncentrálni. Az agyagkupacot megnöveltem és a farkára zúdítottam, teljesen betemetve azt. Itt az idő.
-Gyorsan, akinél kard vagy lándzsa van! Van még néhány mérgezett nyíl is a tegezemben, a fehér végűek azok. - Informáltam őket. Ha a méreg bejut a szervezetébe, úgy sokkal hatásosabb.
Csak ennyit mondtam és koncentráltam tovább a hosszú végtag leszorítására. Ők is tudják, hogy végre át tudják szúrni a sárkányt a pikkelyei között ez nem kétség.
Addig én tudtam a mozdulatlanná tételre koncentrálni. "Még akár győzhetünk is"
Talán egy kicsit már is elkezdtem megbízni a társaimban, habár a nagyteremben szedett-vetettnek tűntünk, ez egy nagyon erős csapat lesz.

Utolsó módosítás: Shaylee (2018. 08. 04. - 01h09)


https://i.imgur.com/yY66IdE.gif

Kijelentkezve

#64 2018. 08. 04. - 09h24

Árnyék gárda
Michonne
Titokzatos múzsa
Michonne
...
Üzenetek: 4 375

https://i.imgur.com/DGY7wJ0.png


Amíg a többiek harcoltak fedezékbe bújtam, már amennyire a nyílt terep engedte. Muszáj volt látnom milyenek csapatként, és mikor láttam, hogy minden várakozásomat felülmúlják belekezdtem a varázsigébe.
Sajnos hosszabb időbe telt, míg sikerült összegyűjtenem annyi Fényt, ami elegendő lett, tekintve az időjárásra. Volt nálam egy rúna amiben tároltam az elememből valamennyit, de tudtam, hogy arra amit tenni akarok nem kellő mennyiségű. Hallottam, hogy kiabálnak a kegyelemdöfésre. Előrementem a varázsigét mindvégig mormolva. Kezeimen nem látszott semmi különös, de ahogy hozzáértem a sárkány sima, hűvös pikkelyeihez azok felizzottak egyenként, mígnem az egész bestiát át nem járta a varázslat, majd egyszerűen szétesett.
A gőzölgő hulla szaga rögtön megcsapta az orromat. Muszáj volt hátrébb mennem vagy ...
Elkezdtem kapkodni a levegőt, hogy úrrá legyek a gyomrom tartalmán, de már így is éreztem a mai ebéd egy részét a torkomban. Egyszer csináltam ilyet, akkor sem volt kellemesebb.
Csak sajnos körülbelül egy napra egy nagyobb varázslatot vagyok képes végrehajtani, szóval remélem a többi sárkány nem nagyobb és bajosabb, mint ez volt.
A csapattársaimra néztem.
- Mi legyen a következő lépés? - kérdeztem.

Utolsó módosítás: Michonne (2018. 08. 04. - 18h20)


http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2018/07/24/402michonne_banner_01.gif

Kijelentkezve

#65 2018. 08. 04. - 10h23

Abszint gárda
Wolfy-kaichou
Legyőzte a Boobrit
Wolfy-kaichou
...
Üzenetek: 20 349

https://i.imgur.com/G6mn9E2.png?3


Igen, tudnak beszélni, de nem úgy, mint a többi lény, van nyelvük is ugyan, de jobban preferálják egymás között a gondolatok küldését, amit a sárkányok sajátságos mágiája tesz lehetővé. Egyszerre csak egyvalakivel tudnak így kommunikálni viszont.

Az vörös társuk eleste után taktikát váltottak a többiek, akiknek csak egy feje volt. A kék és a barna pikkelyű elkezdett egy különös táncot járni a levegőben, aminek hatására a talaj, amin a Táncosok eddig küzdöttek, elkezdett megváltozni, az ottani termésben gazdag föld helyén immáron egy szinte áthatolhatatlan mocsár állt, amit a fekete és ezüstszürke magna drachnisok mágiája még veszélyesebbé tett az által, hogy egy sűrű, áthatolhatatlan tejködöt képeztek oda. Ez után csaptak le, egyesével, vigyázva arra, hogy a mocsár és a köd is ott maradjon a helyén, megnehezítve az idegesítő férgek számára, hogy bánthassák őket. Pár perc alatt a kivezényelt táncosok tucatjaival végeztek, a köd függönyén keresztül mindenhol hallani lehetett a fájdalmas üvöltéseiket, ahogy átkerültek az örök vadászmezőkre. A köd lassan terjedni kezdett, a falakon lévő íjászok és mágusok számára is szinte lehetetlenné téve, hogy pár homályos árnyon kívül bármit is kivehessenek, ráadásul az eső is még jobban rákezdett, pillanatok alatt átázott bárki, aki kimerészkedett a fedél alól.
A Halál mindezt rosszkedvűen nézte az egyik őrtorony tetejéről, mára nem tervezett semmi munkát, csak némi iszogatást az egyik kétes hírű kocsmában, erre meg egy kisebb mészárlás történt. Felsóhajtott, felkapta a kaszáját, majd elindult az események sűrűje felé.


Wolfy's Wanted                             Miiko-s ajándékképet!                             Shop & Wolfy
https://i.imgur.com/ZHum5HQ.png

Kijelentkezve

#66 2018. 08. 04. - 13h15

Obszidián gárda
ThePscyho
Legyőzte a Dahut
ThePscyho
...
Üzenetek: 2 780

https://i.imgur.com/YDwxGqG.png

Szóval ott álltunk a szakadó esőbe, a ruháim felső rétege tökéletesen átázott, emellé kellemesen sáros is voltam, na meg épp az előbb robbant szét az arcomba egy sárkány. Ennél mesésebben nem is indulhatna az új küldetésünk. Arról nem is beszélve, hogy még közel sem volt vége. Bár az eső mégis csak jó lett valamire, ugyanis ahogy egyre inkább zuhogott, szépen lemosta rólam a sok mocskot. Viszont ezzel egy időben adott pár plusz kilót is a ruháimhoz. Ehhez jött még, hogy a csizmáim bokáig sülyedtek már a sárba, és lépni is nehéz volt, ráadásképp a távolból mintha köd kúszott volna felénk, ami errefelé, na meg pont most nem a legtermészetesebb jelenség.
Meg ahogy a mi csatazajaink elültek, már hallhattuk a távoliakat, de azok nem ígértek semmi jót. Kiáltások, és közel sem sárkányoké. Arrafelé emberek halnak sorra, ez egyértelmű.
Azt hiszem ez volt a pillanat, mikor visszasírtam a régi, egyszerű bérgyilkos vagy tolvaj létet. Akkor nem kellett ezekkel a dögökkel foglalkoznom, csak a saját zsebemmel. Mennyivel egyszerűbb volt. De most, akár akarom, akár nem, itt vagyok, belekeveredtem ebbe a csapatba, vagyis nehézkes lenne kihúzni magam a harcok alól.
Szóval az arcomra erőltettem, egy a körülményekhez képest igenis hiteles mosolyt, és a többiekhez fordultam.
- Nos, úgy tűnik hatásos kis csapat vagyunk - jegyeztem meg. - De azt hiszem arrafelé szükség lenne ránk - böktem a bíztató, és egyre inkább elhaló kiáltások irányába.

Utolsó módosítás: ThePscyho (2018. 08. 04. - 18h18)


http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2018/07/09/468wtnv3.jpg

Kijelentkezve

#67 2018. 08. 04. - 13h25

Abszint gárda
piroskaseres
Manók cinkosa
piroskaseres
...
Üzenetek: 7 439

https://i.imgur.com/5bkerTl.png

Miközben kezemre tekertem a gézt, a sárkány lábait, farkát, és szárnyát használat képtelenné tették a többiek. Elővettem a kardomat, hogy befejezzük ezt, e a fehér hajú lányka, aki eddig ki tudja hol volt, odament, hozzáért, és a sárkány a darabjaira hullott. Pislogtam egy sort, elvégre ilyet azért nem minden nap lát a gnome, de elismerem, szépen ellopta a legfinomabb részt. Bár még van egy pár sárkány, úgyhogy gond egy szál se. Nemsokára viszont elment a kedvem a pozitivitástól. Üvöltések hallatszottak a városon kívülről és valami fehér izé jött felénk. Csak terjedt és terjedt. Aztán észre vettem, hogy süllyedek. Lenéztem a földre, és elkerekedett a szemem. Mocsár! Ráadásul ami jön az sem lehet valami jó ajándék. Körülnéztem, hogy hová tudnék felmászni a mocsár elől. Kétségtelen, hogy a házak tetejéről egyszerűbb lehet harcolni a sár miatt, de épületeket nincsenek a városon kívül. A cipőmnek annyi, beleragadt a sárba, ezért kiléptem belőle, és a többiek felé fordultam. A fekete hajú magas fickó már a városiakra gondolt és kérdezte megyünk e.
- Menjünk.- bólintok, de hirtelen már nem láttam őket.
- Hogy az a #@11!!?> - eresztek meg egy szép kis káromkodás sort. Hát így érthető! Köd és mocsár. Elég könnyű prédák leszünk így..

Utolsó módosítás: piroskaseres (2018. 08. 04. - 23h49)


Szerepjátékhoz keresek érdeklődőket ^^
http://kepkezelo.com/images/mtaeyownnykm7ypta5yy.gif

Kijelentkezve

#68 2018. 08. 04. - 14h14

Árnyék gárda
Shaylee
Legyőzte a Dahut
Shaylee
...
Üzenetek: 2 901

https://i.imgur.com/mT8BoFf.png


Amikor mozdulatlanná tettük a sárkanyt jött a fehérhajú csapattársunk és a kezét ráhelyezve kivégezte a sárkányt. Nem volt valami szép látvány így becsuktam a szemeim és elfordultam...na meg a szaga sem volt mámorító. Nem volt sok időnk lenyugodni. Az eső csak hevesebben kezdett esni és valami átláthatatlan köd kezdet minket beburkolni. Szerencsére nem nyomok sokat így engem nezezebben kezdett a sár magába szippantani.  Az esőtől szinte alig hallottuk egymást. Gyorsan felugortam a döglött srákány tetemére, hogy ne ragadjak bele a sárba, undorító volt de muszáj. Ha viszont a ködtől nem fogunk látni semmit az baj, főleg ha embereket akarunk menteni. Ha egymást találjuk el véletlenül...az katasztrófa lenne.
Felcsillant a szemem.
-Szélpengés!
Kiáltottam minél hangosabban a srácnak aki elbuktatta a sárkányt
- Meg bárki aki levegő rúnákkal rendelkezik. Próbáljuk kifújni a ködöt a látótérből! Nem szeretnék egy ingoványban fürdeni.
Jobb tervem sajnos nem volt, csak reméltem, hogy valaki valami okosabbal is elő fog állni.
Szerencsére az ékszereimen lévő kristályok és drágakövek rúnákat tartalmaztak. Anyám mindig ragaszkodott hozzá és teljesen jogosan is, hiszen ha már mindennap hordom őket az ne csak a díszelgés miatt legyen.
Készen álltam a varázsigék elkántálására csak jó lett volna tudni, hogy mégis hanyan tudunk levegővel bánni a szélpengésen meg rajtam kívűl.

Utolsó módosítás: Shaylee (2018. 08. 04. - 19h19)


https://i.imgur.com/yY66IdE.gif

Kijelentkezve

#69 2018. 08. 04. - 18h15

Abszint gárda
Wolfy-kaichou
Legyőzte a Boobrit
Wolfy-kaichou
...
Üzenetek: 20 349

https://i.imgur.com/G6mn9E2.png?3

Lányok, a küzdelem a városfalon kívül zajlik! Nincsenek a közelben házak, illetve, ha lennének is, a köd a városfal tetején is erős, azaz ott se érnétek el semmit. Kérlek bennetek, hogy ennek fényében írjátok újra hsz-eitek.
Oh, és még egy apróság: A jövőben, ha mágiát használtok, ügyeljetek arra, hogy ha nincs rúnatárgy, akkor mind az igézés, mind pedig a megfelelő mágikus kör használata is szükséges! (Vagy ha az ahhoz szükséges kör állandó jelleggel ott van a karakter kezén/kesztyűjén, akkor jelezzétek! (Nagyobb erejű varázslatoknál a rúnatárgyak sem működnek, ott kötelező minden elem!))

Utolsó módosítás: Wolfy-kaichou (2018. 08. 04. - 18h23)


Wolfy's Wanted                             Miiko-s ajándékképet!                             Shop & Wolfy
https://i.imgur.com/ZHum5HQ.png

Kijelentkezve

#70 2018. 08. 04. - 18h21

Árnyék gárda
Michonne
Titokzatos múzsa
Michonne
...
Üzenetek: 4 375

Akkor módosítottam a kicsit feljebbit.


http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2018/07/24/402michonne_banner_01.gif

Kijelentkezve

#71 2018. 08. 04. - 18h42

Obszidián gárda
ThePscyho
Legyőzte a Dahut
ThePscyho
...
Üzenetek: 2 780

Szóval, ha mondjuk nincs rúnatárgyam, de elmondom a varázslathoz szükséges szöveget, és mondjuk van rajtam egy olyan mágikus kör, az elég? És ez a kör lehet pl tetoválás?


http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2018/07/09/468wtnv3.jpg

Kijelentkezve

#72 2018. 08. 04. - 18h48

Abszint gárda
Wolfy-kaichou
Legyőzte a Boobrit
Wolfy-kaichou
...
Üzenetek: 20 349

https://i.imgur.com/G6mn9E2.png?3

Igen, az úgy tud működni, de csak kicsivel magasabb szintig, mint a rúnatárgyaknál és a tenyereden kell legyen a kör közepe. Vagyis, lehet máshol is, de a kör közepéből fog kiindulni.

Utolsó módosítás: Wolfy-kaichou (2018. 08. 04. - 18h52)


Wolfy's Wanted                             Miiko-s ajándékképet!                             Shop & Wolfy
https://i.imgur.com/ZHum5HQ.png

Kijelentkezve

#73 2018. 08. 04. - 19h05

Obszidián gárda
ThePscyho
Legyőzte a Dahut
ThePscyho
...
Üzenetek: 2 780

Rendben, akkor lehet Zaen tenyerére varázsolok majd egy ilyet.

Utolsó módosítás: ThePscyho (2018. 08. 04. - 20h09)


http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2018/07/09/468wtnv3.jpg

Kijelentkezve

#74 2018. 08. 04. - 21h04

Árnyék gárda
Helion
A gárda tüzére
Lutte
...
Üzenetek: 4 026

https://i.imgur.com/nrNEXk3.png


Bele sem mertem gondolni, hogy a fehér hajú nő érintése mit tenne egy emberi testtel, ha azon mutatta volna be ezt a produkciót. Látványos, és kellően pusztító hatása volt. A sárkány teteme gőzölögni kezdett, ahogy az egész, egykor pompás, de gyilkos lény enyészetté kezdett válni. Büszke voltam szedett-vedett kis csapatunkra. Néhányuknak - köztük nekem is - ez volt élete legelső harca, amit ezek ellen a bestiák ellen vívtak. De nem örülhettünk. Ez a köd... nem természetes. És persze az eső továbbra is megállás nélkül zuhogott, megnehezítve minden tájékozódási lehetőséget.
- Mi legyen a következő lépés? - kérdezte a fehér hajú nő, ahogy a társaság egy kicsit szorosabb kört zárt be, hogy halljuk egymás szavait. Aerysa a tetem tetejére mászott, és onnan kémlelt körül, hátha további veszélyek leselkedhetnek ránk a ködtenger mögött.
-Nos, úgy tűnik hatásos kis csapat vagyunk -szólt a fekete hajú férfi - De azt hiszem arrafelé szükség lenne ránk.
Ujjával abba az irányba bökött, ahonnan halálsikolyok szűrődtek felénk.
Aerysa csillogó szemekkel kiáltott le nekünk a döglött sárkányról. Remek ötlete támadt - a szél elemű harcosaink oszlassák el a ködöt. De Zaen, a pengével merészen bánó férfinak le kellett törnie a lelkesedését, ugyanis nem állt módjában ekkora erejű mágiát alkalmazni, mint amekkorát a helyzet megkövetelt volna.
-Azt javaslom, nézzük meg, mit tehetünk arra. Nem hagyhatjuk őket magukra. Ha továbbra is ilyen csapatként dolgozunk, és nem egyenként rontunk a szörnyekre, sikerülni fog! - lassan már én is elhittem, amit mondtam. De vajon a többiek is így gondolják?


Akkor most egy kérdés : Shay felvetése, miszerint a szél elemmel bíró karakterek eloszlassák a ködöt az lehetséges? Úgy értem, hogy ez egy mágikus köd, működik az ötlet? Mert ha igen, akkor módosítom ezt a bejegyzést.

UP : Shay, kiégek rajtad /static/img/forum/smilies/lol.png Na, nem bántjuk szegénykét, too precious.
Remélem, nem gond, hogy Pscyho hsz-nek tartalmát így előrevettem, de nem akartam már újba kezdeni, míg mások nem válaszolnak az eddigiekre.

Utolsó módosítás: Lutte (2018. 08. 04. - 22h20)


http://www.kepfeltolto.eu/images/2018/05/16/lutte_banner_02.gif

Kijelentkezve

#75 2018. 08. 04. - 21h28

Árnyék gárda
Shaylee
Legyőzte a Dahut
Shaylee
...
Üzenetek: 2 901

Igaz is. Ez ehy ilyen hiper-varázsos köd ami ellen mi egyszerű kis táncosok nem tehetünk semmit? ^^"
Lutte attól még Aerysa ugyanúgy tanácsolni fogja csak szóltok max, hogy he te csitri ez nem olyan egyszerű... :,D


https://i.imgur.com/yY66IdE.gif

Kijelentkezve

Oldalak : 1 2 3 4 5