Ismerd meg az Eldarya fantasztikus világát!

Ismerkedj meg Eldarya lakóival és familiárisaival! Kalandban és romantikában lehet részed ebben a fantasztikus világban, ahol a történeted és a kapcsolataid a döntéseidhez igazodnak.

Oldalak : 1 2 3 ... 5

#1 2018. 07. 28. - 09h11

Szikrázó gárda
Nimra
Moderátor
Nimra
...
Üzenetek: 259

https://i.imgur.com/W6EyUmV.jpg

Világ
Történet:

Ylæn Ģvyrd szigetén békésen élt egymás mellett a világ többi részét is benépesítő három faj: az emberek a törpök és a tündék. Mindhárom faj előnyeit és képességeit kihasználva egyre jobban fejlődtek, terjeszkedtek a városok. A kontinensről a szigetre való kivándorlásuk után 120 évvel kikiáltották a Hil´n´Tæn Köztársaságot és függetlenítették magukat az anyaföldtől, a kikiáltás napját, Inceriatus havának 18. napja, nemzeti ünneppé nyilvánították. Időközben az északi hegyekben folyó bányászat különös csontokat hozott a felszínre, melyeket a sárkányokéval azonosítottak, ezzel beigazolódott, hogy a több száz évvel ezelőtti legendák róluk igazak lehetnek, de mivel sehol se látták a szigeten élő példánynak nyomát, így kihaltnak nyilvánították őket. Nem is tévedhettek volna nagyobbat. A Köztársaság fennállásának 393. évfordulóját ünnepelték, mikor felbukkant az első sárkány, porig rombolva több falvat is a nyugati országrészben. Visszatértek, hogy újra elfoglalják azt, mi egykoron az övék volt, a szigetet. Ennek immáron 177 éve, azóta folyik az egyre véresebb küzdelem a sárkányok és a három faj között. A Köztársaságot ez idő alatt teljesen elzárták a külvilágtól, csak pár postagalamb és kereskedőhajó képes átjutni a sárkányok blokádján, így külső segítségre nem számíthatnak. Ekkoriban bukkantak fel a sárkányok oldalán is olyanok, kik ellenzik a vérontást és békét kötnének, ám őket kivétel nélkül száműzték soraik közül.

Jelen:

Az évszázados háborúzás során a hadsereg kezdett kettéválni. Az addigi partiőrség és rendfenntartó erők megmaradtak, ám mellettük létrejött egy újabb, a jelenlegi állomány több mint kétharmadát magába foglaló divízió, mely tagjainak a feladata a felbukkanó sárkányok levadászása. A köznyelvben a tánc és a harc szinonimák, innét jött a nevük: Sárkányokkal Táncolók, avagy Táncosok.
Az elmúlt években megszaporodott a magasabb osztályú sárkányok száma, ami révén jelentősen lecsökkent a Táncosok állománya, így újra toborzásba kezdtek, hogy meg tudják védeni a saját földjüket.
Térkép:
https://i.imgur.com/McKb7Wu.png


Mágia:

A világot átjárja a mágia, mely a 6 alapelem köré épül: tűz, víz, levegő, föld, fény és sötét. A legtöbb ember általában csak egy vagy két elemhez rendelkezik affinitással, de megfelelő gyakorlás révén a gyengébb, más elemű varázslatokat is végre tudja hajtani. Egy varázslat három részből áll össze: A varázserő, amely működésbe hozza a folyamatot, az elképzelés, hogy mit szeretnék ezzel csinálni és az ige, amely koncentrálja és az elképzelésnek megfelelően megformázza a varázserőt, amely a zárszó után kiszabadul és megtörténik a varázslat.
Minden varázslat eltérő mennyiségű varázserőt és hosszú igét követel meg, általában minél magasabb szintű, annál több idő és energia kell hozzá. Éppen ezért a mágiákat az ige hossza és a hozzá szükséges varázserő alapján 7 kategóriába sorolták be.
Az egyes egyéneknél rendelkezésre álló varázserő mértéke, az affinitáshoz hasonlóan eltérő, habár a fajoknál egyfajta tendencia kimutatható, azaz az embereknél messze a legmagasabbak az affinitások, míg az elfeknél a rendelkezésre álló varázserő mértéke, a törpök esetében a végrehajtáshoz szükséges energia mennyisége kevesebb.
Természetesen nem mindig szükséges a hosszú igézés, vagy megfelelő affinitás, ha valaki rendelkezik rúnatárggyal, ezek olyan tárgyak, melyekbe előre belevésték a mágia szavait és a tárgy kiválasztásakor megfelelő affinitásút választottak, vagy különböző drágakövekkel érték ezt el. A rúnatárgyakkal legfeljebb hármas szintű varázslatokat lehet végrehajtani.
A drágakövek a mágiában alapvetően kétfajta szerepet tudnak betölteni, ám mindegyik csak az egyikre képes, például az opálban tárolni lehet, addig a rubint növeli a tűz affinitás értéket. Ezek mértéke arányos a kő méretével. Alapvetően a nyers drágakövek nem alkalmasak ilyesmire, ehhez is el kell látni őket a megfelelő rúnákkal, onnantól kezdve rúnakő a nevük.

A Halál:

A Halál egy igencsak különös alak, magas, csontos alak, aki mindig fekete köpenyben jár egy kaszával a kezében, kivéve ha éppen szabadnapos, akkor általában a Hawaii inget és a rövidnadrágot pártolja egy napszemüveg kíséretében. Mivel rengetegen laknak itt, így nem tud mindenkinél megjelenni, ezért személyesen csak a magasabb beosztású személyeknél, illetve a mágusoknál jelenik meg, ez az ő kiváltságuk.
Arra is van lehetőség, hogy a Halált megidézzék, aminek ő nem szokott örülni, tekintve, hogy ekkor vagy egy partiból vagy a munkájából rángattják el. Az ehhez szükséges varázslat hatos szintű és mivel a Halál bármikor dönthet úgy, hogy neki elege van a beszélgetésből, nagyon ritka esetekben idézik meg őt.

Fajok:


Ember:
150-200cm átlagos testmagasság, 70 év várható élettartam
Mérhetetlen kreativitás jellemzi őket, a kíváncsiságukon kívül. A törpékhez hasonló módon bírják az alkoholt, ezen felül a három faj közül a legjobb szakácsnak tartják őket.
A legmagasabb mágikus affinitás értékek náluk figyelhetőek meg.

Tündér:
Hegyes fülek, 170-210cm átlagos testmagasság, 140 év várható élettartam
Nyugodt, megfontolt faj, mindent először legalább három alkalommal végiggondolnak, csak az után hoznak döntést. Egyes szóbeszédek alapján a bürokrácia az ő találmányuk. Nagyon alacsony náluk a születési ráta, épphogy csak stagnál a tündék létszáma a szigeten.
A mágia őket járja át a legjobban, minek következtében a legnagyobb mágikus erő bennük összpontosul.

Törp:
80-130cm átlagos testmagasság, 70 év várható élettartam, nők és férfiak egyformán néznek ki
A törpöket a legkönnyebben a hosszú szakállukról lehet megismerni, ha a magasságuk nem lenne elegendő. Nagyrészt a kocsmában vagy a különböző műhelyekben lelhetőek fel, ahol az emberek ötleteit próbálják meg megvalósítani. A rúnatárgyak legnagyobb készítői.
Az egyes varázslatok elvégzése számukra kevesebb varázserőt igényel, így a nagyobb energiaszükségletű varázslatokat ők szokták általában elvégezni.

A szigeten sok félvér is él, melyek tulajdonságai a szüleiktől is függ, valamilyen szinten mindkét faj sajátosságaival rendelkeznek. A köznyelv adott nevet is nekik: Elfling (Ember-Tündér), Dwarfling (Ember-Törp) és Gnome(Tündér-Törp).

Sárkányok:

A sárkányok, habár nem látszik rajtuk elsőre, kifejezetten intelligens  a méretük alapján 5 osztályba sorolhatóak be, ezen belül a színük ami meghatározó, a legtöbb esetben ez mutatja, hogy a 6 elem közül melyikkel tudnak jól bánni. Időnként felbukkannak olyan sárkányok is, amelyek nem csak egyet tudnak, vagy a színük nem egyezik meg az elemükkel, ám ezek nagyon ritka esetek.
Kevés sebezhető pontjuk van, a testüket pikkelyek borítják, amikről a legtöbb fegyver és mágia lepattan. A szemük és a szárnyuk támadható, illetve miután földre kerültek, a pikkelyek közötti résen át lehet szúrni rajtuk.
Kevéssé ismert tény, hogy a sárkányok képesek emberi alakot is ölteni, erről mindössze páran tudnak a vezetőség sorai közül, az ebből eredő pánik elkerülése végett.

Egyes osztály: Drachnidia
Alig nagyobbak egy lónál, nem jelentenek nagy veszély, egy képzett, tapasztaltabb táncosnak.

Kettes osztály: Wyvern
Gyorsak, képesek gyengébbnek feltüntetni magukat, mint valójában, alig nagyobbak a Drachnidiáknál, legfőbb megkülönböztető jegyük a tüskés állkapocs. Ellenük egy 4-5 fős csapat elegendőnek szokott bizonyulni.

Hármas osztály: Novo Drachnis
Egyedül ebben az osztályban bukkantak fel többfejű példányok is, nagyjából egy szekérrel megegyező a méretük. Többfejű példányok esetében a legegyszerűbb módja az elintézésüknek a fejek veszekedésre való késztetése. Amennyiben nem ez a helyzet, egy nagyobb, közel 30 fős egység szükséges.

Négyes osztály: Magna Drachnis
A legtöbb áldozatot követelő osztály, ellene már a mágikus pajzsok is alig érnek valamit. Méretre eléggé változatosak, egy kocsi és egy ház között mozog. Minimum egy század jól kiképzett táncosra és gyógyító papokra van szükség a vele való harchoz.

Ötös osztály: Archdraconis
Kevés dolog ismert róluk, mindössze egyetlen feljegyzett alkalom van, mikor volt túlélő. Nagyobbak, mint egy ház, eddigi összecsapások során egész századokkal végeztek. Jelenleg azt tanácsolják minden táncosnak, hogy ha ilyen besorolású sárkányt lát és van esélye elmenekülni, tegyen úgy, mert más esetben a biztos halál vár rájuk.Képek

Oplach
https://i.pinimg.com/originals/d7/6b/a1/d76ba1ed6bd6340ccede4c1672fa47ad.jpg
Valenmont
https://i.pinimg.com/originals/3f/ae/ef/3faeefab917eebc7e7e417a753e4d8a8.jpg
Táncosok és egy Magna Drachnis
http://windows10wallpapers.com/dragon-attacking-castle-army-fantasy-1920x1080-wallpaper435763.jpg
A Tanács
http://worldofchaldea.com/wp-content/uploads/2016/04/Council_of_Consuls_1024x578.jpg
valenmonti mágusakadémia
http://features.cgsociety.org/newgallerycrits/g29/337129/337129_1217319169_large.jpg
A Táncosok barakkja
https://i.pinimg.com/originals/75/c3/e7/75c3e76eeeb044ea0b36afc2d5565405.jpg

Karakterlap Sablon
https://i.imgur.com/VZckDXc.png?1

Jelentkezni a Dungeon Mastereknél, Wolfy és Lyah tudtok!


https://static.comicvine.com/uploads/original/11115/111152392/4161593-1367193343-tumbl.gif

Kijelentkezve

#2 2018. 07. 28. - 11h18

Abszint gárda
Wolfy-kaichou
Legyőzte a Boobrit
Wolfy-kaichou
...
Üzenetek: 20 349

Köszönjük a támogatást és a megnyitást!
https://i.imgur.com/G6mn9E2.png?3


Karakterek

https://i.imgur.com/vN2NR3j.png?1

Dungeon Master (Lyah)


https://i.imgur.com/Agx4Dq6.png?2

Dungeon Master (Lyah)


https://i.imgur.com/CzU4mNF.png?1

Dungeon Master (Wolfy)


https://i.imgur.com/yJR4zkO.png?1

Dungeon Master (Wolfy)


https://i.imgur.com/DGY7wJ0.png

Michonne


https://i.imgur.com/ySVcpPI.png

Shaylee


https://i.imgur.com/QJt94V3.png

Michonne


https://i.imgur.com/RkipF0B.png

Hajni


https://i.imgur.com/5bkerTl.png

Piroska


https://i.imgur.com/nrNEXk3.png

Helion


https://i.imgur.com/eJDcC9x.png

Alfakirin


https://i.imgur.com/YDwxGqG.png

ThePscyho


https://i.imgur.com/sIkcw03.png

LovelyPintyMágia II


Mágikus körök:

Ezek mondhatni elengedhetetlen részei a varázslatnak, méretük és összetettségük függ a használt mágia szintjétől, alsó határ van csak. Két fő része van: A rajzolat, amely nem feltétlenül kör, lehet négyzet, csillagötszög, bármi és a rúnák, amelyek bizonyos esetekben elhagyhatóak, viszont ekkor elképzelhető, hogy kicsit más fog történni, ugyanis ezek is a mágia megfelelő koncentrálására szolgálnak. Az ötös vagy annál kisebb szintű köröket lehet állandóra is készíteni, ami meggyorsíthatja a későbbiekben a végrehajtás folyamatát. A mágia végrehajtásához szükséges elemi rúnáknak egy helyen kell lennie, két kör között, vagy legkívül, mellettük más jelentést hordozó rúna nem lehet. (Alsó határok vannak csak írva a legtöbb helyen, felső általában a fölötte lévő szint alsó határa.)
1. szint: Egy egyszerű alakzat, nem tartalmaz önmagát metsző vonalat, fél hüvelyk nagyság is elég neki, a rúna a közepén helyezkedik el.
2. szint: Egy önmagát metsző alakzat, például csillagötszög vagy homokóra, vagy kettő egyszerűbb, amelyek metszhetik is egymást, lehetnek körülötte is rúnák, közepén kötelező, 1-4db, egy hüvelyknél kisebb nem lehet.
3. szint: Legalább négy alakzat, melyeknek legalább két különálló egységet kell képezniük, melyek egyike magába foglalja a másikat. Középen egy, az egységek között növekvő számú rúnák, legalább 3 darab, legfeljebb 5. Három hüvelyk a legkisebb méret, amikor még működik.
4. szint: Legalább kilenc alakzat és három egység, rúnák itt már tetszőlegesen helyezkedhetnek el egyedüli kikötés az az, hogy középen továbbra is csak 1 rúna lehet, 36 a minimálisan szükséges, legfeljebb 53-t tartalmazhat. Méretre a legkisebb 1 könyök (19 hüvelyk) nagyságú.
5. szint: Legalább 3 könyök nagyok, huszonöt alakzat, öt egység és 49-100 rúna alkotja, itt már lehet középen 3 rúna is, de kettő sose.
6. szint: 56 alakzat, melyek közül legalább 23 összetett, 8 egységbe tömörítve, itt az egységeknek nem feltétlen kell egymásba tömörítve lenniük, de nem állhat 8 különálló egységből, vagy egy külső nagyban van a többi, vagy egyenlő nagyságúakra vannak szétosztva, ha valamelyik több részegységből áll, mint a többi, a köré kell a többit elhelyezni. Méretre legalább 1 lépték (11 könyök) nagyságúnak kell lenniük.
7. szint: 98 alakzat, ebből minimum 47 összetett, itt lehet egyetlen nagyobb egység is, ha több különálló van, akkor nincsenek megkötések, csupán annyi, hogy megfelelő rúnákkal kell őket összekapcsolni. Itt már legalább 88 rúna kell legyen és ebből minimum 6 elemi rúna.


Az ige:

Az igézés három főbb részből áll össze, melyeknél a két szélsőt megfelelő tapasztalat és gyakorlás esetén el lehet hagyni, viszont ekkor romolhat a hatékonyság. Magát a kántálást nem kell hangosan kimondani, lehet némán is csinálni, ekkor viszont elképzelhető, hogy semmi se fog történni, ha fog is, akkor sem akkora erővel, mint a hangos kántálás esetén, így ezt csak a lehető legritkábban használják.
Az ige első része azt szolgálja, hogy a megfelelő elemek köré kezdjük el koncentrálni a mágiát, a következő rész a mágikus energia megfelelőre való formázása, hogy azt tegye, amit mi szeretnénk, ez a fázis, amiben a mágikus kör elengedhetetlen, ugyanis az a tál vagy öntőforma, amiben alakot ölt a mágia. A harmadik és utolsó rész a finomítása a varázslatnak, ekkor lehet irányíthatóbbá tenni, vagy jobban összesűríteni, esetleg még több energiát beletölteni, ezzel azonban óvatosan, mert mindegyik varázslatnak megvan a maga kapacitása, egy ilyen mágikus robbanás kiszámíthatatlan eredményekkel járhat. Amint az utolsó szót is kimondta a mágus, a varázslat abban a pillanatban végrehajtásra kerül.


Rúnatárgyak:

A rúnatárgyak legnagyobb előnye az, hogy használatuk tud automatikus lenni, nem kell hozzá se mágikus kör, sem pedig a hosszú igézet, viszont legfeljebb hármas szintű mágiát lehet vele használni. Ami még nehezítés, hogy ezekkel kicsit több energiát kell elhasználni, mint a normál varázsláskor. Van még egy hátrányuk is: Ha az adott varázslathoz, több, mint egy elemi affinitás szükséges, akkor hacsak nem rendelkezel minddel, nem fogod tudni használni, de ha csak egy szükséges, akkor ha nem is rendelkezel azzal, fogod tudni, viszont messze nem annyira hatékonyan, mint azok, akik igen.
Rúnakövekkel nem lehet őket ötvözni, több próbálkozás is volt ezzel, mind sikertelen. Csak úgy lehet, hogy van egy közvetítő a kettő között: a mágus maga.
A rúnatárgyak használata a praktikussága ellenére nem elterjedt, ugyanis körülményes a készítése, ami miatt az ára az egekben van, illetve időnként nem működnek, vagy nem úgy, ahogy nekik kéne, azaz van egy enyhe megbízhatatlanság is bennük.


Rúnakövek:

Mint ahogy korábban is említve volt, a drágakövek vagy mágikus erő tárolására vagy affinitás adására jók. A tárolás és az átadott affinitás mértéke is egyenes arányban növekszik a kő méretével együtt, már egy kicsit nagyobb is jelentős javulást eredményez. A kő hüvelykben mért átmérőjének a négyzetgyöke nagyjából jól közelíti azt az affinitás vagy energia kapacitást, ami az adott szintű varázslathoz szükséges, de az így adott affinitás az eddigi tapasztalatok alapján legfeljebb négyes szintig elegendő. A használatukhoz vagy közvetlenül a mágus bőréhez kell érnie, vagy megfelelő arányban ötvözött arany-ezüst foglalatban kell lennie, mely lehet gyűrű, karkötő vagy akár nyaklánc is, ebben az esetben az áruk még magasabb, ugyanis ezek készítése sokkal körülményesebb. Íme egy lista, hogy mely drágakövek mire is jók: (Nem teljes, a gyakoribbak kerültek leírásra)
Energia tárolása: Opál, Gyémánt, dioptáz, egirin, gyöngy, jade, jáspis, malachit, tigrisszem, sólyomszem, topáz, zafír
Tűz affinitás: Rubin, achát, eudalit, hematit, heulandit, realgár, tűzachát
Víz affinitás: Akvamarin, apatit, fluorit, iolit, lazurit, szodalit, türkiz
Föld affinitás: Smaragd, borostyán, gagát, heliodor, krizoberill, unakit
Levegő affinitás: Kvarc, citrin, fenakit, hialit, szerafinit, skutterudit
Fény affinitás: Ametiszt, brucit, giraszol, hegyikristály, napkő, rhodizit, szelenit
Sötét affinitás: Amfiból, cinnabarit, hipersztén, holdkő, kiasztolit, morion, wolframit


Rúnák és jelentésük:

A varázslatoknál a megfelelő rúna használata elengedhetetlen, a szükséges elemek rúnáit kötelező használni benne. Amikor varázslatban használjuk, a jelentések összeadódnak egy egységen belül, például ᚾᛇᛜ annyit tesz, hogy hamu vagy faszén. Itt fogalmakban kell gondolkodni, nem pedig konkrét jelentésekben.
A rúnák, 'kiejtéssel' és jelentéssel együtt:
ᚠ    /fehu/ terjedés, járvány
ᚢ    /aurchs/ központ, sugár
ᚦ    /isax/ fény
ᚨ    /anz/    Hold
ᚱ    /reaed/    sárkány
ᚲ    /kau/ föld
ᚷ    /rbō/ hideg, fagyok
ᚹ    /wnj/    eső, vihar
ᚺ     /hylaz/ villámlás,
ᚻ    /hyläz/    mennydörgés
ᚾ    /naiz/    tűz
ᛁ    /īzah/    víz
ᛃ    /jēwe/    idő
ᛇ    /e(h)tar/    fa, növényzet
ᛈ    /perl/    Nap
ᛉ    /oguz/    levegő
ᛊ     /uwle/ napszak
ᛋ    /ōwlō/    Sötétség
ᛏ    /(h)īwär/    fém, Jég
ᛒ    /berkanan/ ember, törp, tünde
ᛖ    /enryä/    hátasállat, lovas
ᛗ    /mamr/    érzék
ᛚ    /orre/    élet, kezdet
ᛜ /ejö/ halál, vég
ᛝ    /izew/    étel, főzés
ᛟ    /ōla/    ital, alkohol, részegség
ᛞ    /diiz/    isten, felsőbb hatalom, valami több

A Kalandmesterek 11 kérése

https://i.imgur.com/luU84Qd.png?2

Utolsó módosítás: Wolfy-kaichou (2018. 08. 13. - 15h19)


Wolfy's Wanted                             Miiko-s ajándékképet!                             Shop & Wolfy
https://i.imgur.com/ZHum5HQ.png

Kijelentkezve

#3 2018. 07. 28. - 17h58

Obszidián gárda
Lyah
A gárda járőre
Lyah
...
Üzenetek: 6 818

https://i.imgur.com/G6mn9E2.png?3
Először is, én is megköszönném a támogatásokat és a téma megnyitását, emellett pedig kellemes játékot kívánok minden jövőbeni játékosnak^^
https://i.imgur.com/DcKRCXs.png?2
Felmerült bennem az ötlet, hogy a játék színesítése és egységesítése érdekében - már ami a külsőségeket illeti -, használjunk a játékbeli bejegyzéseink elején személyes, karakterekre szabott fejléceket. Ennek az a célja, hogy mindig lássuk, ki szerepel éppen, és mivel a fejlécek képpel elátottak, nem kell mindig visszakeresnünk a karakterlapok között, hogyan néz ki, akivel játszunk.

Én ezeket a fejléceket megcsinálom minden játékosnak, amint a karakterlapja elfogadásra kerül, a fentebbi hozzzászólásból tudja kimásolni sajátját!

Amikor én, vagy Wolfy Dungeon Masterként, tehát a játék kalandmestereiként írunk bejegyzést, az független mindkettőnk karakterétől, és minden szereplőre kihatóan befolyásolja a történést. Ezeket a bejegyzéseket a fentebb látható fejléccel fogjuk jelezni!
https://i.imgur.com/qoWhNHF.png

Utolsó módosítás: Lyah (2018. 07. 28. - 17h59)

Kijelentkezve

#4 2018. 07. 31. - 09h08

Abszint gárda
Wolfy-kaichou
Legyőzte a Boobrit
Wolfy-kaichou
...
Üzenetek: 20 349

https://i.imgur.com/G6mn9E2.png?3


Ylæn Ģvyrd szigete felett sötét felhők gyülekeztek, borongós félhomályba borítva a vidéket. Ezek teljesen átlagos felhők voltak, ám amióta megjelentek, mindenki kicsit nyugtalanabb lett és volt egy megmagyarázhatatlan rossz érzésük e kapcsán. Ilyen legutoljára 177 éve fordult elő, mikor először támadtak a sárkányok, így sokan elkezdték azt rebesgetni, hogy ez egy még nagyobb gonosz, egy sokkal sötétebb korszak előszele.

https://i.imgur.com/CzU4mNF.png?1


Végigfuttattam a kezem a jelentésen, az elmúlt napokban egyre több támadásról számoltak be, az áldozatok száma is csak növekedett. Előszedtem az állomány adatait tartalmazó könyvet és megállapítottam, hogy kezdünk szűkösen lenni, ha ez így menne tovább, nem lenne elég táncos a nép megvédésére. Mindössze egy megoldást találtam, kockázatosabb küldetéseket is be kell vállalni ahhoz, hogy legyen esélyünk. Kisétáltam az irodámból, a gyakorlótér felé vettem az irányt, kellett egy elit egység, akik sokkal kisebb létszámmal is képesek lennének effektíven harcolni. Már messziről hallottam az ottani küzdelem zaját és éreztem a táncosok izzadtságát. Mikor odaértem, percekig csendben álltam, majd megszólaltam.
- Önként jelentkezőkre volna szükségem egy misszióra. Aki szeretne részt venni benne, az egy óra múlva jelenjen meg az első emeleti nagyteremben.
Ugyanezt megismételtem az étkezdében és a hálókörletekben is, miután végeztem ezzel, leültem a nagyteremben és vártam, hogy felbukkanjanak a táncosok.


Wolfy's Wanted                             Miiko-s ajándékképet!                             Shop & Wolfy
https://i.imgur.com/ZHum5HQ.png

Kijelentkezve

#5 2018. 07. 31. - 09h32

Abszint gárda
piroskaseres
Manók cinkosa
piroskaseres
...
Üzenetek: 7 439

https://i.imgur.com/5bkerTl.png

Reggel, edzéssel kezdtem. Még mindig nem tökéletes a mágia használatom, ezért fáradhatatlanul küzdök azért, hogy jobb legyek. Egyszer csak felbukkant a főparancsnok, Otto, aki csak csendesen állt egy darabig. Mikor épp eltaláltam egy céltáblát, megszólalt. Elmondása szerint szüksége van önkéntesekre, egy küldetésre. Ez szöget ütött a fejemben. Még van egy óra, ezért nem hagyom kárba veszni az időt, elmormolok még egy-két varázslatot, ami úgy ahogy sikerült, azután gyorsan elszaladtam kicsit megmosakodni az izzasztó edzésem után. Jól esett a hideg víz. Fehér ruhámat magamra öltöttem, majd az étkezdébe mentem enni valamit. Az egy óra kezdett letelni, amikor beértem a nagyterembe. Otto már ott volt. Beálltam egy hátsóbb sarokba, ahonnan jól fogok látni és hallani. Nem kell kitűnnöm, vagy túl lelkesen ott pattogni a főparancsnok előtt.


Szerepjátékhoz keresek érdeklődőket ^^
http://kepkezelo.com/images/mtaeyownnykm7ypta5yy.gif

Kijelentkezve

#6 2018. 07. 31. - 10h40

Árnyék gárda
AlfaKirin
Fiatal újonc
AlfaKirin
...
Üzenetek: 13

https://i.imgur.com/eJDcC9x.png


Lassan, de magabiztosan haladtam át a főutcán. Nem akartam feltűnést kelteni, ugyanakkor ha gyanúsan viselkedem, rájönnek, mire is készülök. Semmi ördöngösség. Csupán reménykedtem, hogy a nap végén egy-két plusz falattal leszek gazdagabb.
Hamarosan meg is pillantottam célomat és korgó gyomorral léptem be a helyiségbe. Nagy levegő és máris átjárt az étkezde ínycsiklandozó illata. Nem is húztam az időt, egyből előléptem, hogy kérhessek magamnak valami finomat. Szinte azonnal kémlelő tekintetek szegeződtek rám. Hoppá, ennyire ismernek?
Nagy mosolyt engedtem meg magamnak, majd a tálcával megcéloztam a legtávolabbi asztalt, eggyel több almával, mint azt hitték.
Neki is láttam az ételnek. Mint mindig, most sem csalódtam. Élvezettel falatoztam jutalmam, mikor hirtelen csend lett a teremben. Mindenki megfordult ültében én viszont továbbra is meredtem a fal felé, fülemet hegyezve és valamivel halkabban rágva a lédús gyümölcsöt.
Felismertem a hangot. Otto...Ugyebár? És toborzásról beszélt. Legyen. Lehetett ez a napi jó cselekedetem fizetségbe az éhenkórász életmódomért.
Felálltam, betoltam a székem és indultam is az általa említett helyszínre, ahol gyülekezni kellett, ám előtte az utolsó adag almámat letettem egy random ember asztalára. Hadd legyen jó napja.


https://i.imgur.com/nvMbFv4.png

Kijelentkezve

#7 2018. 07. 31. - 10h56

Obszidián gárda
hajni205
Legyőzött egy tyúkot
hajni205
...
Üzenetek: 785

https://i.imgur.com/RkipF0B.png


Reggel felébredtem,kissé nyújtózkodtam.Felöltöztem indultam arra a helyszínre ahol volt a beszéd,és ahová pontosabban menni kellett mert érdekelt a dolog,útközben néha használgattam a mágiámat.De közben siettem is mert nem akartam elkésni a beszédről.Amikor beléptem azon kaptam magamat,hogy kíváncsi tekintetek néznek engem.
Egy szó nélkül megyek és állok be az egyik sarokba,amit úgy gondoltam,hogy "magamnak teljesen jó lesz hiszen sötét,és jól lehet itt mindent látni,és hallani".
Kicsit unatkoztam,és néha a tenyereim felett varázslatomat használgattam ,hogy legyek edzésben ha sikerül az,hogy engem is bevesznek ebbe az önként jelentkezős harcias dologba.Nagy kíváncsisággal nézelődtem,de semmi izgalmas nem történt,és ez már kezdet engem idegesíteni,és egyre jobban türelmetlenebb is lettem.De ekkor megpillantottam egy lányt,Saraht,eléggé néztem mert kicsit megtetszett,és úgy figyeltem,hogy csak néha vettem le róla kíváncsi szemeimet.

Utolsó módosítás: hajni205 (2018. 07. 31. - 11h13)


Kérlek,menj rá az adatlapomra!/static/img/forum/smilies/sad.png
https://i.imgur.com/f8R21UF.gif

Kijelentkezve

#8 2018. 07. 31. - 10h59

Árnyék gárda
Michonne
Titokzatos múzsa
Michonne
...
Üzenetek: 4 375

https://i.imgur.com/DGY7wJ0.png

Az elmaradhatatlan edzés ami építi a testet, és szellemileg frissít. Legalábbis arra szoktam egy részét használni, hogy a felgyülemlett frusztrációmat levezessem. A Fény mágiája nem mindig hasznosítható fegyverként, ezért edzem állandóan a testem. Kárpótol. Csak azt nem tudom miben.
Szemem sarkából Ottót pillantottam meg. Nem olyan régóta ismerem itt tartózkodásom végett. Vegyes érzelmek kavarogtam bennem iránta, mert olykor kedves volt, de néha megmutatta más oldalát, mikor kicsit többet ivott. Igaz nem velem szemben, én csak ott voltam és láttam.
- Misszió. - motyogtam magam elé, majd befejeztem a gyakorlat sorozatot amit elkezdtem. Fürdés után felvettem szokásos öltözetemet, és köpenyem.
Még volt valamennyi idő az 1 óra lejártáig. Eddig csak egy Vörös hajú lányt láttam Ottón kívül a teremben. Mindenki ennyire elfoglalt lenne?
Leültem egy középen elhelyezkedő székben.


https://i.imgur.com/QJt94V3.png
- Mi...mi a szösz? - álmosan dörzsöltem a szemem. Mély, jól ismert hang rázott fel ágyamból.
- Újabb küldetés? Miért is ne? Egy jó kiadós reggeli után bármi jöhet. - döntöttem el. Lementem, ettem ami csak belém fért. Kicsit nehezebben elgördültem a Nagyterembe.
- Uh - *böffenés* - finom a mai reggeli. - mondtam vigyorogva, majd lepattantam az egyik székbe és Ottót fürkésztem.
Vajon hova kell menni és kikkel leszek együtt? A két kis csaj a teremből egyenlőre nem elég bizalomgerjesztő. Az egyik túl fiatalkának látszik a másik meg mintha morcos lenne. Nem tudom.
De szóval... hova megyünk és melyik sárkány lesz a célpont? Egyáltalán ölnünk kell az ellenséget? Nem lenne rossz. Kicsit felpezsdült a vérem a gondolatra.


https://i.imgur.com/w7qDtv6.png


http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2018/07/24/402michonne_banner_01.gif

Kijelentkezve

#9 2018. 07. 31. - 11h15

Abszint gárda
piroskaseres
Manók cinkosa
piroskaseres
...
Üzenetek: 7 439

https://i.imgur.com/5bkerTl.png

Miközben szállingóztak befelé az emberek, és az egyén lények, lett egy olyan érzésem, hogy valaki néz.
Körbe futtattam hát tekintetem a jelenlévőkön, amikor is összetalálkozott a tekintetem egy fekete hajú, zöld szemű srácéval, aki kíváncsian nézegetett engem. Melleim alatt keresztbe fűztem karjaimat, és mélyen a szemébe néztem. Valamilyen ösztön ez bennem, de ha valaki néz, akkor én is nézem őt. Ki tudja mi történhet ha elveszem róla a tekintetem.
Nincs bennem semmi ellenséges, csupán tartom a szemkontaktust. Bár az emberek nagy része ilyenkor elnéz rólam, a tündérek már nem néznek ilyenkor, a törpök meg... áh, hagyjuk is inkább. Jobban megnézve a fiút magasnak tűnt. Ember lehet, mert nincs hosszúkás füle, és nem alacsony..
Azon filozofáltam, elbújjak e egy sötétebb sarokban, ahol nem lát, vagy menjek e oda hozzá, de nem bírtam dönteni, ezért jobb híján maradtam a helyemen.

Utolsó módosítás: piroskaseres (2018. 07. 31. - 11h17)


Szerepjátékhoz keresek érdeklődőket ^^
http://kepkezelo.com/images/mtaeyownnykm7ypta5yy.gif

Kijelentkezve

#10 2018. 07. 31. - 11h22

Árnyék gárda
Helion
A gárda tüzére
Lutte
...
Üzenetek: 4 026

https://i.imgur.com/nrNEXk3.png


Olvadt viasz, és tinta illata járta át a tüdőmet, ahogy egy asztalka fölé görnyedve lelkesen körmöltem a gondolataimat. Ha akadt némi szabadidőm, akkor rögtön elvonultam egy csendes zugba, hogy írhassak. "Drága Mama". Minden levelem így kezdődött. Néha nem jutottam el odáig, hogy fel is adjam őket. De egy ideje már nem írtam. Pontosan azóta, mióta otthagytam a Testőrséget. Egyszerűen nem akartam elmondani az otthoniaknak. Most mégis, nemrég itt járt Otto a hálókörletekben. Izgalomba jöttem szavaitól.
"Táncos lettem. Épp jelentkezni készülök egy misszióra." De magamban tartottam azt, hogy miért léptem be a sárkányvadászok közé. El fogom neki mondani, de nem most. Végül aláírtam a levelet, és a megtakarított pénzem felét a borítékba raktam. Csak remélni tudtam, hogy elég lesz. Rohanni kezdtem, hogy kerítsek egy futárt, majd mikor sikerrel jártam, meg sem álltam a nagyteremig. Rémülve fedeztem fel, hogy már nagyon sokan ott voltak, de a főparancsnok még sehol. Szuszogva megálltam a tömeg szélén, és igyekeztem elvegyülni a Táncosok között.

Utolsó módosítás: Lutte (2018. 07. 31. - 11h27)


http://www.kepfeltolto.eu/images/2018/05/16/lutte_banner_02.gif

Kijelentkezve

#11 2018. 07. 31. - 11h24

Obszidián gárda
hajni205
Legyőzött egy tyúkot
hajni205
...
Üzenetek: 785

https://i.imgur.com/RkipF0B.png


Néztem a lányt,oda akartam hozzá menni de nem tettem,nem négyszemközt voltunk a teremben.Nem akartam balhét maradtam a helyemen,de nem is vettem le róla a szemeimet,hiszen imádtam a lányok gyönyörű szemeit nézni.De ennél a lánynál máshogy éreztem,mintha megtaláltam volna az igazit.És nála valahogy annyira érdekes volt,mert jobban tettszett mint az eddigi barátnőim.Ezért a tekintetem végigfutott rajta tetőtől talpig,elég kíváncsian.Amint a tekintetem végigment rajta,úgy nem támaszkodtam tovább a falnak,leszögeztem róla a tekintetemet,de valahogy így meg is bántam és vissza pillantottam rá.Eléggé néztem.Majd megyek oda hozzá.És így szólnék hozzá:"te is harcolnál?" persze nem tetem meg,mert úgy álltam hozzá a dolgokhoz,jobb ha nem is szólók hozzá,mert lehet valami probléma lenne belőle,meg amúgy is minek?nem azért jöttem idő,hogy párt keresek magamnak,hanem,hogy harcoljak.És inkább ha lemegy az egész harc az alatt talán jobban meg fogom ismerni,nem erőltetem,még idegenek vagyunk egymás számára.Zsebre rakott kézzel megyek vissza a helyemre.Gondolkodtam,elég jól fel voltam pörögve,mert életek vannak a kezemben,ami azt jelenti,hogy ez valós harc,nem játék.Ez komolyan kell venni,ez nem az amit én hittem,végül is számítható volt,hogy jelent nekem ez a dolog valamit,hiszen van késességem és erőm is,de amit útközben műveltem "edzés" nem is lehetett elég,ezért úgy gondoltam,hallgatok a szövegre is és közben gyakorlok is,hiszen csak nem fog ártani,a sötétben úgy sem fogják látni.Ahogyan varázsolgattam úgy egyre sötétebb lett a körülöttem lévő mindenség,reménykedtem,hogy nem fognak beszólni,mert ha elszakadna nálam a húr akkor sajnos eléggé nagy problémát okoznék,így inkább hagytam és figyeltem,nem unatkoztam,mert gondolkodtam a cseleken,és azon is mikor vegyem igénybe azokat a trükköket amiket már tudok.Persze kicsit izgultam is rá,mert ez az első ilyen harcom,és nem volt még ilyen komoly,és ijesztő  számomra,azon agyaltam,"vajon mi lesz akkor ha véletlen nem sikerül nekem valami?Áh,csak kombinálok..Sikerül,ha hiszek benne,hinnem kell!"Ezért elég sok elszántsággal neki fogtam a figyelésnek,és örültem annak,hogy végre komoly harcban vehetek részt,ami nekem nem is az első harc.

Utolsó módosítás: hajni205 (2018. 08. 07. - 10h37)


Kérlek,menj rá az adatlapomra!/static/img/forum/smilies/sad.png
https://i.imgur.com/f8R21UF.gif

Kijelentkezve

#12 2018. 07. 31. - 11h29

Obszidián gárda
Lyah
A gárda járőre
Lyah
...
Üzenetek: 6 818

https://i.imgur.com/vN2NR3j.png?1

Sötét, baljós felhők, és a rossz előérzet, ami fokozozottan hatalmába kerít.
Igen. ez a nap is csodálatosan kezdődik.
Mint mindig, most is sok időt fordítottam arra, hogy megjelenésem megynerő legyen. Talán abból fakad ez, hogy az emberi külső, bár már régóta használatban van, még mindig kicsit idegen számomra. Nem szeretem, ha emberszagom van, ezért mindig a legkellemesebb parfümöket használom, arról nem is beszélve, hogy annyiszor veszek forrú fürdőt egy nap, ahányszor... nos, szükséges. Mindig ügyelek rá, hogy a ruháim tiszták legyenek. Ruhák? Furcsa szokás, takargatni magukat, de nem lóghatok ki a sorból. Mi büszkén mutogatnánk pikkelyeinket, amit a természet adományozott, de az emberek inkább elrejtik a szépséget...
Fekete selyemruha, combközépig felhasított szoknyával. Ezüst ékszerek, szintén a legfinomabb anyagból készült kesztyű. Csizmám sarka visszhangot ver a Mágusakadémia folyosóján, ahogy végig lépdelek rajta. Nyakamban hermelin fekszik, mintegy sálként simulva bőrömhöz. Szokatlanul csendes minden, amitől a kellemetlen érzés tovább növekszik.
- Valami készül - állapítom meg, ahogy az Akadémia épületének felső emeletén található sszéles balkonra lépek, ahonnan jól belátni a várost. Az azon túl elterülő hegyeket, lényegében mindent. - Leo... mit forgatsz a fejedben?
Erre a költői kérdésre persze nem várok választ, hisz tudom jól, akihez szól, több száz mérföldre van most tőlem. Messze, de nem eléggé. Egy nap majd eljön ide, és romba dönti mindazt, amit itt megszerettem. Emberek, mágusok, Táncosok... rengeteg ellenérzés van bennem irántuk, hiszen gyűlölik a fajtámat és feltett szándékuk megölni őket. Alsóbbrendű, tudatlan lények, ahogy Leoran mondaná.
De mégis megértem őket. A köztük töltött idő alatt sikerült megértsem azt a hihetetlen rakaszkodást a rövid kis életükhöz, a vágyat, hogy szabadon élhessenek, hogy hódolhassanak az egyszerű kis ösztöneiknek, az életben maradás és szaporodás ösztönének. Hogy megértsék a világ működését, és kihozzák mindenből a legjobbat. Az emberek teljesen különböznek tőlünk.
Vajon tényleg jobbak vagyunk náluk? Vagy ez fajtánk legnagyobb tévedése? Mi is nagyot tudunk tévedni, ezt pontosan tudom. Sajnos, talán én vagyok az egyetlen, aki tudja...
- Jó reggelt, Berry - mosolyodom el, ahogy a kis állat felemeli fehér fejecskéjét, s nagyot ásítva körbepillant. - A mai naptól minden megváltozik, tudod? Csak az a kérdés, milyen irányba.
Sarkon fordulok, s hangos kopogással kísérve végig sietek a folyosókon. A Táncosok, a Sárkányölők is biztosan készülnek valamire. Hamarosan itt lesz az idő, hogy eldöntsem, segítek-e nekik. Ez az én nagy vívódásom oka, mert oldalt kell végre foglalnom. Vagy az emberek mellé állok, és a sárkányokról való tudásomat a rendelkezésükre bocsájtom, vagy pedig visszatérek a bátyám oldalára és elpusztítok mindent, amit az évek során itt megismertem és megszerettem. De újra fajtársaim között lehetek, akik végre talán megbékélnek, és újra úgy élhetünk, mint egykoron.
A döntés még várat magára.
Egyelőre az is megfelel, ha a háttérbe húzódva, ámde árgus tekintettel figyelem, mi készülődik.
Hamar leérek egy alsóbb szintre, ahol az akadémia tantermei is vannak. Saját professzori szobámba vesze az irányt, amely mágikus eszközökkel van megpakolva. Asztalomon ott a nagyméretű kristálygömb, amely segítségével látni lehet olyan személyek cselekedeteit, akikkel már találkoztunk. Bonyolult varázsigék sorára van szükség, de tudni szeretném, mit fog most lépni Otto, a Táncosok vezetője.
Valamint, hogy mit fog lépni Leoran.
https://i.imgur.com/qoWhNHF.png

Kijelentkezve

#13 2018. 07. 31. - 12h22

Árnyék gárda
Shaylee
Legyőzte a Dahut
Shaylee
...
Üzenetek: 2 901

https://i.imgur.com/mT8BoFf.png


Az ujjaim éppen csak kicsit, mondhatni kellemesen bizseregnek a majd egy órája tartó edzésem közben az íjjal. Egy újabb nyílvessző után nyúlok készen arra, hogy egy újabb csapást mérjek a bábúra, amikor Ottó hangja átszelte a levegőt mint kés a vajat. Úgy hallom, hogy egy küldetésre szeretne toborozni embereket. Erre felcsillant a szemem. Itt az idő, hogy végre elmenjek egy küldetésre és talán lássak egy nagyobb sárkányt. Még van egy óra, azt érdemes kihasználni. Megfeszült az ideg én pedig útjára engedtem a nyilat. Teli találat!
Elmosolyodok és elindultam összeszedni a nyilakat, hogy más is tudja majd használni ezt a pályát ha szüksége van rá.
Miután elpakoltam kicsit gyakoroltam a mágiát majd gyorsan a szobámba mentem, hogy kicsit rendbe szedjem magam. Hosszú hajamat kifésültem egy levendulás fürdő után és felvettem terephez illő öltözetet.
-Irány a nagyterem!
Amikor odaértem még alig voltak páran. Ezért minél előrébb mentem, hogy lássak is valamit, oldalra a falhoz, hogy ha tömeg lesz, ne tapossanak le. Mindig mindent próbáltam logikusan eldönteni ez az amire anyám tanít gyerekkorom óta.
Kicsit elhalkul a tömeg amint Otto kész a részleteket megadni a misszióhoz.

Utolsó módosítás: Shaylee (2018. 07. 31. - 12h26)


https://i.imgur.com/yY66IdE.gif

Kijelentkezve

#14 2018. 07. 31. - 13h02

Árnyék gárda
AlfaKirin
Fiatal újonc
AlfaKirin
...
Üzenetek: 13

https://i.imgur.com/eJDcC9x.png


Mikor beléptem a helyiségbe, meglepetten tapasztaltam, hogy nem én vagyok az első. Ilyen lassan jöttem volna? Vagy csak csupán az étkező nem az első hely, ahova szóltak. Ez tulajdonképpen nem is nagy dolog.
Szó nélkül elfoglaltam egy helyet és kényelembe helyeztem magam az ülőalkalmatosságon. Túl korán érkeztem. Sosem szerettem várni. Pont ilyenkor telt lassabban az idő.
Hogy elfoglaljam magam addig, míg minden jelentkező meg nem jelenik, széjjel néztem. Még nem voltak sokan, csupán néhányan ültek, a csend szinte már kísérteties volt.
Unatkoztam. Legalább valami nassolni valóval szolgálhattak volna. Tudom, hogy most ettem, de hallottam, hogy gyomrom néha kínosan megkordult. Kellett nekem azt az almát ott hagyni...
Hogy lenyugtassam magam, hátradőltem a támlán és behunytam szemeimet. A napszak ellenére furcsán nehéznek éreztem szemhéjamat. Ha nem nyitom ki, tutira elalszok. De olyan jó érzés...
Szinte megugrottam a széken. Olyan hirtelen vágódott le mellém egy vörös hajú nő, hogy csaknem szívrohamot kaptam.
Nem nézett rám, annak ellenére sem, hogy elég feltűnően figyeltem. A rajta lévő sebek szinte vonzották a tekintetemet.
Nem akartam bunkó lenni, így gyors el is fordultam és örömmel nyugtáztam, hogy ez idő alatt elegen gyűltünk már össze. Hamarosan kezdünk.


https://i.imgur.com/nvMbFv4.png

Kijelentkezve

#15 2018. 07. 31. - 13h24

Árnyék gárda
Michonne
Titokzatos múzsa
Michonne
...
Üzenetek: 4 375

https://i.imgur.com/DGY7wJ0.png

Unottan nézek magam elé. Korán jöttem, de akkor nem foglalhattam volna jó helyet a teremben. Fülelek. Semmi. Még várunk, pedig kezdünk sokan lenni. Mégis síri csönd van. Nem tudom hogyan fogunk csapatban dolgozni, ha ennyire nem ismeri senki a másikat?
Mondjuk én pont nem vagyok az a beszélgetős fajta, nem igen váltottam pár szót senkivel sem mióta itt vagyok.
Végül felemeltem a tekintetem. Körbepásztáztam az arcokat. Kiszúrtam a Vöröst, nem messze állt tőle egy fiatal fiú. Komolyan most akar udvarolni vagy mi a fene? Úgy nézi szegényt, mintha helyben bajt akarna csinálni vele. Ingattam a fejem és hangosan fújtattam egyet. Nem hiszem el, hogy ezzel megy az idő.
Elkezdtem dobolni  az ujjaimmal,  mire páran furcsán néztek rám,  de nem izgatott. Köztük volt a vörös hajú fickó is. Ekkor vettem észre szemeit. Érdekesek.
Rám vigyorgott mire elkaptam a tekintetem. Ha azt hiszi kivált belőlem valamit, nagyon téved.
https://i.imgur.com/w7qDtv6.png

Utolsó módosítás: Michonne (2018. 07. 31. - 18h13)


http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2018/07/24/402michonne_banner_01.gif

Kijelentkezve

#16 2018. 07. 31. - 13h25

Obszidián gárda
ThePscyho
Legyőzte a Dahut
ThePscyho
...
Üzenetek: 2 780

https://i.imgur.com/YDwxGqG.png


Mondjuk úgy, hogy lusta nap volt. Hiába voltam fent már kitudja mióta, semmi hasznosat nem tettem, csak kerülgettem az embereket. Esküszöm, ez a hely tele van céltudatos idiótákkal, akiknek mind valami szentséges cél lebeg a szemük előtt. Nagyon nem idevalósi vagyok az biztos.
Már fél órája bámultam az edzőket az ablakból, mondhatni többségük közelébe sem érek, de hé, ezt eddig is tudtam. Nem is azért vagyok itt, hogy lekörözzem őket. Azért őszintén bevallva kicsit izgalmas nézni a sokféle harcmodort, kíváncsi lennék, hányuk mozdulatait tudnám leutánozni. Kell magamra szedni valami nagyobb harctudást, nem tervezek meghalni egy küldetés közben. Eddig sikeres voltam, és most is szükségem van rá, hogy elmenjek valahova. Kell egy új küldetés, mert ha túl sokat ülök a seggemen, gyanút fog valaki. Jaj, milyen bonyolult is az élet.
De azért meg kell említenem, a megoldás isteni jelként pottyant az ölembe. Otto jelent meg a nagy edzések közepette, és amiről beszélt, pontosan arra volt nekem szükségem. Egy misszió. Egy kis munka.
Szóval a nagyterem felé vettem az irányt. Lehet közbe elkóboroltam kicsit, mert azért mégis ott motoszkált bennem, hogy egy misszióról beszélünk, ahova önkéntesek kellenek. Ennyi erővel mondhatták volna azt is, hé, nem kötelezhetünk senkit a halálra, szóval légyszi jelentkezzetek önként. De nem lesz baj, kihúzom magam a veszélyes helyzetekből, mint mindig. Túléltem már pár apróságot, meg fogom oldani ezt is.
Valahogy ezekkel a gondolatokkal érkeztem meg az adott terembe, és nem túl meglepő mód úgy tűnt szinte már mindenki ott van. Hát lássuk mi lesz ebből. Nekidőltem az egyik falnak, és vártam.

Utolsó módosítás: ThePscyho (2018. 07. 31. - 13h28)


http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2018/07/09/468wtnv3.jpg

Kijelentkezve

#17 2018. 07. 31. - 13h37

Abszint gárda
Wolfy-kaichou
Legyőzte a Boobrit
Wolfy-kaichou
...
Üzenetek: 20 349

https://i.imgur.com/CzU4mNF.png?1


A teremben jóval többen voltak, mint számítottam rá, legalább 50-60 táncos jelenlétét éreztem, de tudtam, hogy mire elmondom, hogy mi is vár rájuk, többen is távozni fognak. Odasétáltam a katedrához, megköszörültem a torkom, majd belekezdtem a helyzet ismertetésébe.
- Az elmúlt hetekben a sárkánytámadások száma jelentősen megnövekedett, csakúgy, mint az áldozatoké. Jelenleg nincs annyi Táncos, hogy az eddigi módon vissza tudjuk őket szorítani - a kijelentésem hatására egy kisebb hangzavar keletkezett, valahogy ezt vártam, hisz ezzel mintha a Köztársaság halálos ítéletét mondtam volna ki. Felemeltem a kezem - Csendet! - utasítottam rendre a társaságot, majd miután elhallgattak, folytattam. - Az egyetlen lehetőségünk, ha az eddigi stratégiánk újragondoljuk és más módon küzdünk tovább. Eddig a magasabb osztályú sárkányok ellen úgy vettük fel a harcot, hogy több Táncos ment egy egységben. Ez az, amit nem engedhetünk meg magunknak. Mostantól kezdve nem a számot növeljük, hanem a csapatba olyanok kerülnek be, akik teljesítménye önmagukban is jobb, mint az átlagé. Benneteket, akik itt jelen vagytok, foglak 25-30 fős egységekbe beosztani. Utána az országot fogjátok járni és legalább hármas osztályú sárkányokkal kell küzdenetek. Aki úgy véli, számára ez sok. - Itt egy rövid szünetet tartottam, székek csikorogtak a padlón, lépések zaja, a társaság legalább fele távozott. Azok számát, akik ott maradtak, nagyjából egy egységnyire becsültem. - Ezek szerint csak bennetek van annyi elszántság, hogy felvegyétek a küzdelmet bármivel, amit az élet elétek dob. Mostantól kezdve folyamatosan sárkányokkal fogtok harcolni. Napnyugtakor indultok északnak, két Magna Drachnist is észleltek a Pedwr-Tys-hegység ormai között. A vezetőtök később fog hozzátok csatlakozni. Van bármi kérdés? - zártam le a tájékoztatót.

https://i.imgur.com/yJR4zkO.png?1


Összegyűrtem a levelet a kezemben. Ez a törp mégis mit képzelt? Csak azért, mert jelenleg ő a felettesem, oda oszt be, ahová csak akar? Nem elég, hogy az összes új mágus egy tehetségtelen idióta, akik hamarabb végeznek egymással, mint egy Drachnida velük, még egy csapat öngyilkos szándékú Táncost is vezessek oda a Halálhoz? Nem normális ez az Otto, csóváltam meg a fejem. De az ő korában... Ez eszembe juttatta, hogy miért is jöttem ide, beszélni szándékoztam Lydiával, hátha neki van bármi elképzelése, hogy lehet ilyen állapotban Otto.
Az akadémia épületében rég jártam, eléggé megváltozott az elmúlt évek során. Sokan innét beálltak a Táncosok közé, hogy rövid úton távozzanak az élők közül. Mostanság egyre gyorsabban is haltak meg az újoncok, egyértelműen romlott az oktatás színvonala. Előttem két fiatalabb fiú párbajozott egymással, elállva a folyosót. Egy gyengébb erőlökettel felkentem őket a falra, hallottam pár reccsenést, eltörhetett valamijük. Föléjük hajoltam, hogy kioktassam őket.
- A folyosón nem használunk mágiát, vagy ha mégis, akkor úgy, hogy a többiek tudjanak közlekedni. Érthető?
- Igen, asszonyom, ez többet nem fog előfordulni - bólogatott rémült tekintettel a páros. Nem foglalkoztam velük többet, már így is több időmet vették el, mint kellett volna. Kivágódott mellettem egy ajtó, egy elf nézett ki rajta, Tryawinn volt az, az akadémia igazgatója személyesen. Benéztem a terembe a válla mögött, éppen rúnaelméletet oktathatott.
- Mi ez a zaj? - kérdezte, majd mikor megpillantott engem és a két diákot, hosszasan rám nézett. - Saeh kisasszony, a diákjaimat kérem, hagyja békén.
- Útban voltak, ebből legalább tanultak is valamit. - feleltem hűvösen.
- Egyáltalán, mit keres itt? Ha jól tudom még nincs közvetlen toborzás innét.
- Mintha kellenének ezek a gyenge és alul képzett szerencsétlenségek. Személyes ügyeim jöttem intézni, igazgató úr. Javasolnám, hogy folytassa az órát - zártam rövidre a beszélgetést. A továbbiakban csak pár kósza diákkal és oktatóval találkoztam, mindannyian a saját dolgukkal foglalkoztak, engem észre se vettek. Lydia szobájához érve kopogás nélkül benyitottam, a sárkány éppen valami megbeszélést nézett a gömbjén keresztül, a törpöt azonnal felismertem.
- Semmi érdekeset nem fog mondani - tértem a lényegre. - Elit egység, én vezetem. Ő annál érdekesebb. Él, pedig nem kéne. Köze lesz ahhoz, amit a bátyáddal való találkozáskor csinált. Mit tudsz arról a varázslatról? Mondott-e Leoran bármit is? A törp nem hajlandó beszélni.


Wolfy's Wanted                             Miiko-s ajándékképet!                             Shop & Wolfy
https://i.imgur.com/ZHum5HQ.png

Kijelentkezve

#18 2018. 07. 31. - 13h53

Abszint gárda
piroskaseres
Manók cinkosa
piroskaseres
...
Üzenetek: 7 439

https://i.imgur.com/5bkerTl.png

A továbbiakban nem törődtem bámulómmal, tekintve, hogy Otto szóra emelkedett, miután már voltunk vagy 50-en. Miközben a katedrához sétált, minden szem rá szegeződött. Eleve csend volt, ezért nem kellett sokat várnia az idős parancsnoknak, hogy belekezdhessen mondandójába.
Nem lepett meg, hogy sok az áldozat, és hogy sok a sárkánytámadás, de ez nem jelent semmit. Ha ez a vég lenne, most nem toboroznának nyugodtan. Ám hangzavar keletkezett; többen is félelemmel teli hanggal suttogtak össze. Otto csendet kért, majd folytatta.
~ 25-30 fő, mi? ~ Körbe néztem. Máris lelécelt egy csomó lény és ember, mert a gyáváknak annyi elég is volt, hogy hármas osztályú sárkányok. Holt itt az elszántság..? Maradtunk nagyjából egy egységnyien. Több nem hiszem, hogy kijönne belőle.
Otto értesített bennünket arról, hogy folyamatosan sárkányokkal fogunk harcolni, és hogy napnyugtakor indulunk. A vezetőnk később csatlakozik. Kíváncsi vagyok, hogy ki lesz az.
- Hol lesz a gyülekező? - kérdem a törpre pillantva. Valahová össze is kell gyűlnünk, hogy együtt indulhassunk majd el.


Szerepjátékhoz keresek érdeklődőket ^^
http://kepkezelo.com/images/mtaeyownnykm7ypta5yy.gif

Kijelentkezve

#19 2018. 07. 31. - 14h01

Obszidián gárda
ThePscyho
Legyőzte a Dahut
ThePscyho
...
Üzenetek: 2 780

https://i.imgur.com/YDwxGqG.png

Ahogy a tömeg a tetőfokára hágott, megjelent a törp. Tökéletes időzítés, a fejem épp azt latolgatta, kezdjen-e borzalmas fejfájásba vagy sem az idegesítő sugdolózásoktól. Ha legalább kiabáltak volna, nem pedig ezt az idegtépő kis zajt adják. Ezer köszönet, hogy ettől megmentett. Persze a hála érzése el is múlt, mikor beszélni is kezdett. Nem mondanám, hogy meglepett a dologgal, ilyesmire számítottam, egy kosárnyi rossz hírre, szépen masnival átkötve az ölünkbe dobva.
A többségnek nem is tetszett, olyan hamar csökkent a létszám, hogy még engem is meglepett. Igazából nekik volt eszük, nem akartak sárkány hami lenni, amit tökéletesen megértek. Nekem is le kellett volna lépnem, ez egyértelmű. Kis csapat a sárkányok ellen? Ne röhögtessetek. Elit csapat? Még mindig nem az igazi. Nem mintha goromba akarnék lenni, de itt senki nem tűnik a legelittebbnek, az élen jómagammal. Viszont az az aprócska félmondat eldöntötte: országot fogjátok járni. A megoldás, a folyamatos mozgás, amire sajnos szükségem van. Így sosem fognak a nyomomra lelni. És ha választanom kell az unalmas börtön, és a némi leleménnyel túlélhető sárkányvadászat között, hát az utóbbi mellett voksolnék. Vagyis maradtam, nem mondanám, hogy sokakkal egyetemben.

Utolsó módosítás: ThePscyho (2018. 07. 31. - 14h01)


http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2018/07/09/468wtnv3.jpg

Kijelentkezve

#20 2018. 07. 31. - 14h38

Szikrázó gárda
Eruhel
Moderátor
Eruhel
...
Üzenetek: 4 742

Sziasztok! Úgy érzem, ideje belejentkezni, mint a topikért felelős egyik moderátor.
Elsőként szeretnék Nektek nagyon jó játékot kívánni!
Másodszor, emlékeztetni szeretnék mindenkit a szerepjátékok általános szabályzatára, azon belül is az alábbi pontokra:
+18-as szerepjáték:
a) Engedélyezett:
- Komolyabb hangvételű szerepjáték. Például olyan történetek kialakítása, amelyben harcok, véres jelenetek találhatók.
- Fiktív vallások és politikai irányultságok, csoportosulások kitalálása, és az azokból következő problémák kijátszása.
- Kisebb szexuális utalások megengedettek. A karakterek pl.: az "intim légyottra" pusztán utalhatnak. Mint cselekedetre, ami éppen meg fog történni, vagy már megtörtént. Azonban ezen történés leírása, részletezése szigorúan tilos!
b) Nem engedélyezett:
- Minden, amit tilt a fórum általános szabályzata! Például szexuális tartalom vagy a valós politikáról folytatott csevegés.
- Olyan karakterek kijátszása, akik már teljesen megőrültek, és például csak a gyilkoláson jár az eszük.
- Karakterek közötti olyan alárendeltségi viszony, amelyben az egyik fél teljesen kiszolgáltatott a másik féllel szemben.

Valamint:
Reagok hosszára vonatkozó szabályok:
+16-os és +18-as szerepjáték:
- Számítógépen 4, telefonon 13 előnézetben kitöltött sor, enterek nélkül - karakterenként.

Köszönöm a figyelmet, a játék természetesen mehet tovább! ^^


https://i.imgur.com/Se7dD6l.jpg

Kijelentkezve

#21 2018. 07. 31. - 15h01

Árnyék gárda
Shaylee
Legyőzte a Dahut
Shaylee
...
Üzenetek: 2 901

https://i.imgur.com/mT8BoFf.png


Nem sokkal később, hogy tele lett a terem Otto máris belekezdett a misszió közlésébe. Szóval 20+ fős csapatokban fogjuk járni az országot és vadászni a sárkányokra. Persze, hogy minél több kitudódott a csapat egy része el is párolgott. Erre horkantottam volna egyet, de az nem lett volna sem illendő, sem nőies. Igaz, mind azért vagyunk itt mert még tanulnunk kell, de valahogy gyakorlatot is kell szereznünk. Jó ideálisabb esetben gyengébb sárkányok ellen kéne küzdenünk, de hát ilyen a sors.  A hazánkat meg kell védeni és valakinek jelentkeznie is kell rá.
Én természetesen maradtam sokkal kevesebben maradtak viszont rajtam kívül mint amennyire számítottam. Kíváncsi vagyok, hogy ki lesz a csapatunk vezetője és kikkel leszek egy csapatban? Azok közül akiket eddig ismertem és barátkoztam, senki sem maradt.
- Ezek szerint csak bennetek van annyi elszántság, hogy felvegyétek a küzdelmet bármivel, amit az élet elétek dob. Mostantól kezdve folyamatosan sárkányokkal fogtok harcolni. Napnyugtakor indultok északnak, két Magna Drachnist is észleltek a Pedwr-Tys-hegység ormai között. A vezetőtök később fog hozzátok csatlakozni. Van bármi kérdés?

"Két Magna Drachnys, te szentséges ég! Ennek már a fele se tréfa."

Nekem nem jutott eszembe semmi, de egy vörös hajú lány-aki ha jól látom szintén egy gnome- feltette a kezét és kérdezett is. Méghozzá, hogy hol lesz a gyülekező, na ez egy jó kérdés. Vissza emeltem a tekintetem a törpre.
Közben elkezdtem a fejemben fogalmazni, hogy mit is mondok majd anyámnak, hogy meggyőzzem, számomra ez a helyes út. Mivel ő is rendkívül erős több mint valószínű, hogy ő már össze is pakolt. Lehet, hogy már otthon se fogom találni, csak egy levelet, hogy elment a társaival sárkány vadászatra. Mindenesetre valahogy szólnom kell majd neki,

Utolsó módosítás: Shaylee (2018. 07. 31. - 17h06)


https://i.imgur.com/yY66IdE.gif

Kijelentkezve

#22 2018. 07. 31. - 15h54

Árnyék gárda
Helion
A gárda tüzére
Lutte
...
Üzenetek: 4 026

https://i.imgur.com/nrNEXk3.png


Csak miután normálisan tudtam venni a levegőt, akkor néztem meg jobban a társaságot, ami összeverődött a teremben. Néhányukról sütött, hogy egyáltalán nem nemes célok vezérlik. Sokkal inkább... Bosszúvágy? Félelem? Megtorlás? Óvatos mosolyra görbültek az ajkaim, mikor megláttam egy sötét hajú férfit, akinek az enyémhez hasonló sebhelye volt arcának bal oldalán. Úgy tűnik, ő jóval szerencsésebben védhette ki a feléje irányuló csapást, mint én. Kíváncsi voltam a történetére. Ekkor megéreztem, mellettem ülő nő feltűnően figyel. Mivel a jobb oldalára vágódtam be percekkel ezelőtt, remek rálátása nyílt az arcomon húzódó hegre. Talán nem ártott volna, ha legalább most felvettem volna a szemfedőmet. Egy idegennek valószínűleg nem nyújt annyira szép látványt a sebhely. De hagytam, nem szóltam rá. Hozzászoktam már, hogy bámulják.
Nyughatatlan érzés fogott el, ahogy vártuk Otto megjelenését. Ennyi idegen ember fog valaha is egy rendezett osztagként, együttes erővel harcolni? Egy csapat sikeres működéséhez bizalom kell, de annyi különböző lény verődött itt össze, és biztos voltam benne, hogy sokak egyáltalán nem rendelkeznek harci tapasztalattal. Nem mintha én vadásztam volna korábban sárkányokra, de úgy éreztem, hogy a Testőrségben lehúzott éveim alatt eléggé sok tapasztalatot szereztem mind közelharcból, mind a mágia használatából.
Hirtelen a halk susmogás is abbamaradt, amint a főparancsnok a katedrára lépett. A hangja, a kisugárzása... Volt benne valami, amitől az ember úgy érezte, hogy semmilyen körülmények között sem szabad vele szembeszállni. Elmondta, hogy mi az, amiért ilyen sürgősen hadjáratot kell indítani a sárkányok ellen. Sokakban felháborodást váltottak ki Otto szavai, ennek hangot is adtak. De miután a törp csendre intette a társaságot, folytatta. Legnagyobb meglepetésemre a tömeg egy nagy része egyszerűen felállt, és elhagyta a termet. Mégis miért? Értetlenül néztem rájuk. Hisz ők is táncosok, nem? Mit hittek, hogy ez a katonai lét csak abból áll, hogy a barakkokban kártyáznak, és néha lemennek az edzőtérre? Csalódottan megcsóváltam a fejemet.Ez az ő döntésük.
-Mostantól kezdve folyamatosan sárkányokkal fogtok harcolni. Napnyugtakor indultok északnak, két Magna Drachnist is észleltek a Pedwr-Tys-hegység ormai között. A vezetőtök később fog hozzátok csatlakozni. Van bármi kérdés? - Otto szavai ott visszhangzottak a fejemben, és mielőtt feltehettem volna a találkozó pontos helyét illető kérdésemet, egy gnome már megelőzött. Így a válaszra várva saját gondolataimba merültem. Talán írnom kellene még egy levelet anyának?


http://www.kepfeltolto.eu/images/2018/05/16/lutte_banner_02.gif

Kijelentkezve

#23 2018. 07. 31. - 18h26

Obszidián gárda
hajni205
Legyőzött egy tyúkot
hajni205
...
Üzenetek: 785


https://i.imgur.com/RkipF0B.png


Kicsit izgatott lettem,és kíváncsi is mert soha életemben nem vadásztam sárkányt,nem,hogy embert.
Otto szavaira felfigyelve azon járt az eszem,hogy "vajon ő is vadászott már ezelőtt,hogy ilyen bölcsen,és tudatosan is mondja a parancsokat".
Nagy részben azon a sárkányokon járt az eszem amikről volt szó,de a másik dolog pedig az volt,hogy vajon ki és mi is lehet valóban az a lány,hogy volt bátorsága felfigyelni rám.Mert az eddigi lányok soha nem figyeltek fel rám,csak balgán bámulás nélkül  elviharoztak előttem.
De Otto és az a vöröske is eléggé érdekesek voltak számomra,hiszen soha nem láttam őket és nem is tudom,kik is lehetnek.
Nem tettem fel egy kérdést sem,mert tartottam tőle,hogy butának néznek vagy mindenki  sikoltva fog nevetni az én kérdésemen.Ezért csendesen álok kiegyenesedve  a törpe harcias magabiztos nép között.
Innen mindent jól láttam hallottam és még talán éreztem is.
Hiszen egy elég magas,karcsú fiatal fiú voltam,aki rá akart jönni mi lehet ez a sárkány harc,és nem ésszel hanem erővel és mágiával szerettem volna ezt végre hajtani.Néhány kérdés felmerült bennem,hogy "hogyan is fogunk mi támadni?,mikor mi nem repülünk,de a sárkányok igen is tudnak,meg ők simán nekünk is tudnának jönni és el is tudnának elég könnyen égetni,persze ha időben észhez térünk lehet nem fog ez megtörténni,nah..Még is csak használnom kell az eszemet nem csak az erőmet és a mágiámat."
Kis mosoly jelent meg ekkor az arcomon,hiszen észbe kaptam és azon gondolkodtam melyik trükkömet használjam a mágia mellé.
Azon is törtem a buksim,hogy"- vajon a szabályokhoz illene e az én mágiám,és cselem..?"
Kérdő tekintettel figyelek,gondolkodva és egyszer csak sóhajtok."Ahh..Lehet,hogy nem fog beválni a tervem.Pedig annyira kiszeretném használni,nem hinném,hogy lenne belőle valami probléma,ha  a kapitányt vagy Ottot is megkérdezném a beszélgetés után,úgy,hogy csak mi hárman halljuk az egészet."
Felteszem a kezem.
-Elnézést,de a mágia mellé lehet cselezéseket és másfajta trükköket is bevetni?-Eközben csillogtattam a szemeim hátha beválik,és így megtudom őket győzni,bár inkább abbahagytam ezt,hiszen lehet,hogy még a végén rosszat hinnének rólam,vagy kinevetnének csapatokban.
Ezért inkább abba hagytam a kérdezősködést és visszabújtam az egyik nekem tetsző kis sarkocskába.

Utolsó módosítás: hajni205 (2018. 07. 31. - 18h27)


Kérlek,menj rá az adatlapomra!/static/img/forum/smilies/sad.png
https://i.imgur.com/f8R21UF.gif

Kijelentkezve

#24 2018. 07. 31. - 22h02

Árnyék gárda
Michonne
Titokzatos múzsa
Michonne
...
Üzenetek: 4 375

https://i.imgur.com/DGY7wJ0.png

Elkezdődött amire eddig vártam/vártunk. Érthető. Valóban volt valami a levegőben, ezt szerintem sokan érezhették. Meg tudom érteni a feljebb valókat. Óvnunk kell szeretet Szigetünket.
De azok akik semmit nem nézve megfutamodtak...hallatlan. Az ilyen gerincteleneknek soha nem tudnék megbocsátani, és rögtön kitenném őket az utcára. Valahol igazságuk van nekik is, hiszen nem akarnak gyorsan meghalni, ha viszont nem véd minket senki akkor ki fog? Így is úgy is meghalna mindenki harc nélkül. A sárkányok rettenetes fölényben vannak, mi meg kevesen elzárva bármiféle segítség nélkül. Ezt édesanyám mesélte kiskoromban. Furcsállom visszagondolva honnan tudhatott ennyi mindent a vadászatról. Persze az egyértelmű, hogy magunkra vagyunk utalva. Talán ideje lenne írnom neki egy levelet, hogy hova csatlakoztam, és hogy ne aggódjon. Arról nem fogok természetesen beszámolni mire készülök. Végtére, ha estig van időm, akkor ezt a lemaradást bepótlom feléje.
Elmélkedésemből nem is egy, hanem rögtön két kérdés riasztott fel. Ezeknek a válaszára kíváncsi lennék jómagam is, így fürkészve néztem Ottóra. Nekem nem volt különösebben kérdésem, inkább már azt vártam, hogy levelet írhassak édes szüleim számára. Csak az jutott eszembe vajon Ottó mit gondol egy ilyen szedett - vetett csapatról? Talán gondolatban már a gyászbeszédét megírta számunkra, testetlen temetésünkre.

https://i.imgur.com/QJt94V3.png

Uncsi, uncsi, uncsi. Kicsit szokatlan a többi alkalomtól, tekintve, hogy kevesebb emberrel leszek együtt, de végtére hát...ez van. Előbb - utóbb bekövetkezett volna. Na és?
Aki okos volt lelépett. Én nem vagyok az. Csöppet sem. Szeretek mozogni, harcolni. Na meg persze gyakorolhatom a mágiám. Kissé berozsdálltam, mert egy ideje inkább a kézzel fogható fegyverekhez nyúlok. Ha meg meghalok akkor így jártam. A nők sírnak a férfiak lehet nem, de kinek hiányoznék pár ágyason kívül? Senkinek. Megúszni meg csak jó érzés nem?  Bezsebelhet egy kis sikerélményt az ember. Talán egyszer belőlem is lehet fontos ember errefelé. Jó erről álmodozni olykor.
De, hogy szórakozzak is...gyorsan körbepásztáztam a termet. Kit cukkolhatnék egy kicsit? Hmmm...
Falnak támaszkodva állt egy férfi cuki kis sebhellyel a szemöldöke felett. Volt valami bódító kisugárzása, ahogy így többet pislogtam rá. Mikor néha-néha körbepillantott és láttam, hogy a szeme esetleg rám siklik dobtam neki egy cuppanós puszit. Persze lehet, hogy nem olyan beállítottságú, mint én, de nincs veszteni valóm, maximum lekoptat és nem nézz rám. Kár lenne érte, de vannak itt még finom falatok.

https://i.imgur.com/w7qDtv6.png

Utolsó módosítás: Michonne (2018. 07. 31. - 22h03)


http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2018/07/24/402michonne_banner_01.gif

Kijelentkezve

#25 2018. 07. 31. - 22h54

Obszidián gárda
Lyah
A gárda járőre
Lyah
...
Üzenetek: 6 818

https://i.imgur.com/vN2NR3j.png?1

Ahogy befejeztem az igézést, mely lehetővé tette, hogy bepillantsak a Táncosok gyűlésébe, hátradőlok magas támlájú székemen, és figyelem a gömböt. Egyik ujjamból egy vékony, fonálszerű fénnyaláb kúszik elő, a kristály körül kígyózva, amivel fenntartom a varázslatot.
- Hm - horkantok fel, ahogy Otto vázolta legújabb tervét. Egy elit Táncos csapat. Egész érdekes, bár magam sem tudom, miért gondolom így. Csak egyfajta megérzés, és az én megérzéseim soha sem csalnak.
Hallom az ajtó nyílását, de nem kell felnéznem ahhoz, hogy tudjam, ki érkezett. Érzékeim sokkalta kifinomultabbak, mint a halandó fajoké, így elég csak megéreznem a nő illatát. Már rég éreztem.
- Üdv, Bäy - üdvözlöm, mielőtt átlépné a küszöböt. Még pár pillanatra legeltetem a tekintetem Ottón éa a körülötte összegyűlt Táncosain, majd feloldom a varázslatot és ujjaimat összefonva ölemben a vendégre nézek.
- Igen, az egy csúnya eset volt - idézem fel a történéseket a múltból, de mindezt olyan hangnemben, mintha csak egy iskolai balesetről, vagy hasonlóról szólnék, nem élet-halál harcról. Ezzel a visszaemlékezéssel Bäy máris belefog a sűrűjébe. Nem teketóriázik, ezt kedvelem benne. - Hidd el, én is szeretném tudni. Még sosem láttam hasonló varázslatot, az igézés, amit használt, hihetetlenül bonyolultnak tűnt, még egy magamfajta vénróka számára is...
Lemondóan legyintek, ahogy felidézem megannyi kudarcomat, ahogy próbáltam megfejteni azt a varázslatot, amit aznap Otto bevetett az ikertestvérem ellen. Akinek az említésére csak egy mosoly kúszik az arcomon.
- Aznap Leoran... nagyon furcsán viselkedett. Mintha kicserélték volna. Senkit nem engedett a közelébe, magában hebegett valamit, és ha piszkálták, a szokottnál is agresszívebb volt. Én elkövettem azt a hibát, hogy megpróbáltam valamiképpen támogatni őt, segíteni rajta... nem sokkal később száműzött, azt mondván, hogy ha az útjába kerülök, a halandókkal együtt halok meg. Azóta nem beszéltünk, és nem is nagyon szándékozom felvenni vele  a kapcsolatot, így ne várj választ ebből az irányból. - Kissé csalódottan tekintek vissza a gömbre, ujjaim begyével finoman végig simítva rajta. Sokszor próbáltam már megidézni magát Leorant, de mágikus akadályok védig a szigetünket. Vagyis, a sárkányok szigetét, amit már nem tudhatok magaménak.
https://i.imgur.com/qoWhNHF.png

Kijelentkezve

Oldalak : 1 2 3 ... 5