Ismerd meg az Eldarya fantasztikus világát!

Ismerkedj meg Eldarya lakóival és familiárisaival! Kalandban és romantikában lehet részed ebben a fantasztikus világban, ahol a történeted és a kapcsolataid a döntéseidhez igazodnak.

Oldalak : 1 2 3 ... 45

#1 2017. 12. 21. - 20h58

Szikrázó gárda
Doroko
Moderátor
Doroko
...
Üzenetek: 1 409

Vocaloid

Kalandmester: Kyara - Piroskaseres

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/72/11/70/7211707114629acf1c8b4d05204759f3.jpg

Téma: Énekes, iskolás szerepjáték

Kategória: Általános

Korhatár: +12

Leírás:

A világ:

Ebben a világban rengeteg emberi faj él. Hogy mire gondolok? Itt az állatok is emberek, csak állati tulajdonságokkal vannak felruházva. Fajainak megnevezése ugyan az. Pl. macska, kutya, gyík, kígyó stb. Emellett az embereket  már "gyártani" is kezdtek, akikből később sztárt akarnak faragni. Ezeket nevezik Vocaloid-oknak. Nekik külön iskolákat építenek. De természetesen vannak olyan iskolák is, ahova mindhárom faj járhat.

Állatok:

Ha állat vagy, azt nem hagyhatod figyelmen kívül, hogy vannak állati ösztöneid és kissé állati külsőd van. Az állati ösztönök előnyösek, de hátrányosak is lehetnek, ezért mindkettőt fel kell tüntetned a karakter lapodon. Állati ösztönnek példa: ha macska vagy, jobban látsz a sötétben, és talpra esel, hátránynak pedig például ott van, hogy a macskák utálják a vizet. Állati külsőnek pedig ha ismét a macskákat vesszük példának, cicafül és cica farkinca kötelező. A belső tulajdonságokhoz visszatérve annyit tennék hozzá, hogy azok is illeszkedjenek valamilyen módon az állatfajhoz. Pl. egy krokodil ne legyen aranyos és segítő.

Vocaloidok:

Mint azt már említettem, őket gépekkel teremtik. Általában már "születéskor" tudják azokat a dolgokat, amik miatt másoknak suliba kell járni. Például írni, olvasni, számolni, mindent. Azonban a jó dolgoknak mindig van hátulütője, és ez itt is igaz. A vocaloidoknak van egy hatalmas hibájuk, ami javíthatatlan. Hiba alatt ezeket értem: meglepően gyorsan felejtés, valamilyen küllemi probléma (ez alatt csonkaságot és ilyesmiket értek: némaság, vakság, valamilyen fogyatékosság). Az ő érzelmeik kicsit tompábbak, sokszor nem tudják magukat kifejezni, vagy akár teljesen máshogy éreznek, mint természetesen kellene lennie.
Ne feledd, csak egy hátrány van!
A vocaloidonak ezentúl vannak kódjaik, amiket legtöbbször a vocaloid bal karjára nyomtatnak. Ez 01-től akár több százig is tarthat.

Emberek:

Emberként normális, szeretettel teljes életet élsz, ahogy jó magad is. Hát ez itt sem különb. Itt az emberek leginkább pozitívak, de annyit még hozzá fűznék, hogy nekik a legkifejezettebbek, legőszintébbek és legnagyobbak az érzéseik. Ha ember vagy kérlek ezt vedd figyelembe.

Sztori:

A karakterek beiratkoznak egy sztárképző iskolába, ahova vocaloidok, állatok, emberek vegyesen járnak. Az osztályt vegyes csoportokba osztják, és minden csoport kap egy sztárt, aki segít nekik a debütálásban. Ugyanis év végén, minden diáknak meg kell mutatnia a tehetségét. A debütálás egy a karrieredhez kapcsolódó nagy esemény, énekesnek koncert, táncosnak előadás és még sorolhatnám. Az esemény egyébként az iskola udvarában zajlik, ami amúgy egy híres fellépő hely a növények gyönyörűsége miatt. A vizsga konkrétan TV-kben is le lesz adva, és élő koncert is lesz egyben. Ha sikeresen debütálsz, belefoghatsz a karrieredbe, ha a sztárok viszont úgy vélik, hogy nem törekedsz eléggé, vagy nem vagy bálványnak való, akkor újabb évet kell az iskolában töltened. A csoportok addig is az iskola kollégiumában laknak, de ez természetesen nem azt jelenti, hogy nem találkozhatnak.

Képek:

Sztárok - Tanárok:

http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2018/01/17/534oie_pUW7lCOjb2e5.jpg
Megurine Luka: Vocaloid, 03-as kód.
Hatsune Miku: Vocaloid, 01-es kód.
Shion Kaito: Vocaloid, 00-ás kód.
Shion Taito: Vocaloid, 00-ás kód.

(A sztori érdekében a kalandmesterek irányítják a sztárokat!)

Az iskola:

https://vignette.wikia.nocookie.net/narutofanon/images/2/22/School_suishogakure.jpg/revision/latest?cb=20121213200502
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/46/ac/82/46ac82435701056682caae43535222a2.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/de/8e/8e/de8e8e3192917eb465558f90c8e51c7f.png

Az iskola egy hatalmas területű épület, melyet sok-sok évvel ezelőtt építettek. Jellegzetessége a szökőkút, melyet még az iskola legkezdetlegesebb, majdhogynem vázának végeztével készítettek.

Az iskola udvara:

https://vignette2.wikia.nocookie.net/swordartonline/images/2/29/SAO_school_garden_1.png/revision/latest?cb=20131222224539

A könyvtár:

http://www.karpatinfo.net/sites/default/files/turizmusgaleria/latnivalok/magyarorszag-budapest-i.kerulet/orszagos-szechenyi-konyvtar-budapest/orszagos-szechenyi-konyvtar-budapest_5.jpg

Az iskola aulája:

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/af/cf/f6/afcff6aff8ba59abbeb721bc19e8cf0a.jpg

Az iskola osztálytermei:

http://i.imgur.com/0FpyDLI.jpg

http://i57.tinypic.com/2mrit5e.jpg

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/6d/65/39/6d6539fb39097bc5c046b34ae7c3827a.jpg

Ülésrend:

https://i.imgur.com/SYtlcvh.png

Orvosi szoba:

https://static.zerochan.net/Collaboration.full.553655.jpg

Kollégiumi szoba, belakva:

https://i.imgur.com/3nzTUnG.jpg

Az iskola alaprajza:

https://i.imgur.com/VVb66ir.png
https://i.imgur.com/zxa1t48.png
https://i.imgur.com/ftT2efY.png

Órarend:
https://i.imgur.com/JsVg1nn.png

KarakterlapHa elakadnál, nyugodtan kérj segítséget a KM-ektől!


Egy jó játékos ezt a sorrendet mindig ismeri! ⇩⇩⇩
- -
A bannert köszönöm szépen Yareena-nak!
https://i.imgur.com/W8jFoaD.gif

Kijelentkezve

#2 2017. 12. 22. - 07h48

Árnyék gárda
Kyara
Farkasok barátja
Kyara
...
Üzenetek: 8 963

Az eddig jelentkezők karaktereinek leírása:

Dr. William Lecter - iskolaorvosShiro Kazame ❣


Sissy Black


Rachel Robin Grayson


Kwang Min Ho ❣


Meni Koshiko


Haruhiko Ichiro


Kurusu Shou


Michiko Saruwatari


Yohioloid


Linnéa ”Nea” Dahl


Yuzu Hotaru


Luna Blackwell


One


Andrew Morgan


Lucas Echo


Lotte Hatogatari


Arai Miyako


Luuk Aakster


Fuusha Zakura


Nariko Kisuma


Yae Sakura


Magnus Blom

Utolsó módosítás: Kyara (2018. 08. 05. - 17h12)


Kijelentkezve

#3 2017. 12. 22. - 12h42

Árnyék gárda
Kyara
Farkasok barátja
Kyara
...
Üzenetek: 8 963


Szobabeosztások
(1-50ig)

Lányok:
- 1es szoba: Robin, Meni, Sissy
- 2es szoba: Luna
- 15ös szoba: Michiko, Lotte
- 24es szoba: Nea, One, Yuzu
- 22es szoba: Noriko
- 9es szoba: Zakura, Sakura

Fiúk:
- 2es szoba: Luciel
- 10es szoba: Shou, Haru
- 15ös szoba: Andy, Lucas
- 24es szoba: Minho
- 27es szoba: Shiro
- 12es szoba: Lucky

Névsor és a feliratkozott szakok listája
(min. 1 szak. Választható: tánc, ének, hangszer/zene)

https://i.imgur.com/ySbrDID.png

Utolsó módosítás: Kyara (2018. 09. 30. - 09h46)


Kijelentkezve

#4 2017. 12. 22. - 13h19

Obszidián gárda
LovelyPinty
Legyőzött egy tyúkot
LovelyPinty
...
Üzenetek: 931

Én kezdem akkor is /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Michiko Saruwatari

Felébredtem nagyon izgatott voltam, hiszen ma megyek az iskolába, igaz anya nagyon ki van akadva, de nem zavar igazán.  Fogtam a fekete kabátomat felvettem majd a táskámat és a gitáromat is.
- Készen vagyok!- ordítom el magam, amire még a szunyókáló bátyám Ichigo felriadt.
- Jó-jó Michike hagyja aludni!- pufogott, erre nem szóltam semmit csak mentem a konyhába, ahol a szüleim éppen reggeliztek, majd én is bekaptam pár falatot és felvettem a csatos csizmámat és már mentünk is a kocsihoz. Minek búcsúzni nálunk nem szokás.
Az iskolához vezető úton semmit nem beszéltünk, fejemre raktam a fejhallgatómat és döngettem a zenét ezerrel. Mikor oda értünk anyu egy csókot adott és átkarolt majd következett apa, aki csak a hátamat veregettem meg és elmentek én meg a nagykapu felé vettem az irányt.  Mikor beértem a kapun csak ámultam majd tovább indultam az iskola aulája felé.  Mikor beértem akkor egy szó hagyta el a számat: „Ejha!”
Gondolkodóba estem, hogy most merre is menjek, de megálltam és ledobtam a táskám, majd kivettem a gitáromat és  játszani kezdtem rajta.

Utolsó módosítás: LovelyPinty (2017. 12. 23. - 15h30)

Kijelentkezve

#5 2017. 12. 22. - 18h04

Obszidián gárda
Foxi13
A gárda katonája
Foxi13
...
Üzenetek: 601

Én akkor folytatnám is. /static/img/forum/smilies/big_smile.png Így (igazi)suliszünetben könnyebben is leszek elérhető^^

Meni Koshiko

Felébredtem. Ez volt az a nap, mikor újra mehetek a suliba. Ne nézzen senki strébernek, csak már kezdtem unni a "szünetet". Na, meg kíváncsi is vagyok, milyen átalakítva a suli. A szüleim már sokszor mondták, hogy ha konyhába is megyek, vigyázzak a tűzzel nagyon. De hát tudok magamra vigyázni. Meg szerintem a másik eset is véletlen volt. Mondjuk részben igazuk van a szüleimnek, jobb félni mint megijedni. Na mindegy. Azt hallottam, sok diák elment, viszont jött pár. Kíváncsi vagyok kik. Remélem nem lesznek ellenszenvesek. És azt is remélem, nem fogok megint lefagyni idegenek előtt. Mint például az első napon. Áhh...miről beszélek?!Legyek pozitív, legyek pozitív! Biztos kedvesek lesznek. Lementem enni, mert eléggé jó illatokat éreztem. Anya csinált forró csokit. És... volt oreo is. Ezt éreztem én! Jól esett ezen a hűvös reggelen. Miután végeztem a mennyei reggelivel, felmentem a szobámba, és rendbe raktam magam. A hajam természetesen kiengedtem. Felvettem egy farmerhatású márványos nadrágot, meg egy fekete-pink kötött pulcsit. Egyik kedvencem. Aztán fogtam a bőröndöm, amit előző este előkészítettem, felvettem a kabátom, és szüleimtől való elköszönés után elindultam gyalog, mivelhogy nem volt annyira messze az iskola. Meg egy kis testmozgás sem árt. A kapun beérve szertenéztem. Nagyon szépen megcsinálták. Főleg az udvart. Szerencsére a szökőkút nem változott. Upsz... Itt a bejárat előtt fogott el az idegesség. Nem merek bemenni. Nemár. Félek. Viszont.. Hallok valami gitárhangot. Akkor valaki az aulában gitározik. Nem merek bemenni. Félek, hogy az a gitározó valaki nem lesz jó kedvében, ha megzavarom. Főleg, hogy nem is tudom, egyáltalán mivel állok szemben...


https://i.pinimg.com/originals/2a/77/ef/2a77efb3c849fff5e6e9291a1780e266.gif

Kijelentkezve

#6 2017. 12. 23. - 13h01

Abszint gárda
piroskaseres
Manók cinkosa
piroskaseres
...
Üzenetek: 7 439

Yumemi

A zongoránál ülök, már vagy két órája. Mikor vissza akartam menni a suliba, kaptam egy értesítést, hogy az iskola leégett, ezért kaptunk egy szünetet. Már nem tudom mennyi idő telt el. Nem mozdultam ki a házból. Általában zenéltem és komponáltam. A függönyök behúzva, az ajtó zárva. Hallom néha a néni hangját. Egy csomó levél volt a padlón is. Felálltam és odasétáltam. Felemeltem a legfelsőt. Az iskolától jött. Remegő kézzel nyitottam ki. Elkerekedett a szemem. Elkészítették, visszamehetek! Elejtettem a levelet és a tükörhöz léptem. Egy holt sápadt, fehér, vékony, de még mindig jó alakú lány nézett vissza rám zöld, szomorú szemeivel. Felemeltem a ruhám és meg néztem a beleégetett jelet. Két kígyó összefonódva. Végighúztam rajta a kezem. Visszamegyek.

Shou

Amíg a suli leégve várta az újjá építését, én ott maradtam az egyik ismerősömnél. Minden nap futottam és közben megnéztem. Szokásos futásom közben elmegyek az iskolához. Ott megpillantottam Menit.
- Meni! - intek neki, majd odafutok hozzá. - Rég láttalak - vigyorgok rá barátságosan. - Vissza lehet jönni? - kérdem az iskolára nézve. Nekem, aki minden nap láthatta a munkákat, nem tűnt fel  hogy kész.


Szerepjátékhoz keresek érdeklődőket ^^
http://kepkezelo.com/images/mtaeyownnykm7ypta5yy.gif

Kijelentkezve

#7 2017. 12. 23. - 13h51

Enciklopédista
ReginaVampiry
...
Üzenetek: 1 994

Svet

Reggel van. Kiugrok az ágyból. Reggeli nélkül falkapom a táskámat és elindulom az új iskolámba. Vajon milyen? Kedvesek lesznek az osztálytársaim? Milyenek a tanárok? És a fiúk? Finom az ebéd? Jól kijövök majd a szobatársaimmal? Ó, mennyi kérdés. Mire végiggondolok mindent, meg is érkezek a kapuhoz. Utoljára megperdülök, majd belépek. De gyönyörű! Ó, egy szökökút! Hm.. mintha az egyik épület új lenne. Gondolataimat egy gitár hangja szakítja félbe. Egy hirtelen ötlettől vezérelve elindulok a hang felé. Hirtelen meglátok két lányt. Az egyikőjük gitározott.
-Sziasztok! Svet vagyok, új tanuló. Nem tudjátok véletlenül, hogy merre vannak a szobák? -kedvesen mosolygok rájuk mondatom végén.


http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/12/31/524789ee0fb4b0f82e019b3dd_tn.jpg

Kijelentkezve

#8 2017. 12. 23. - 14h05

Obszidián gárda
LovelyPinty
Legyőzött egy tyúkot
LovelyPinty
...
Üzenetek: 931

Michiko Saruwatari

-Sziasztok! Svet vagyok, új tanuló. Nem tudjátok véletlenül, hogy merre vannak a szobák? -kedvesen mosolyok
Akkor veszem észre ott van egy róka lány és egy fiú is és ez a Svet vagy ki.
-Üdv.-mondta egyhangúan és elraktam a gitáromat.Majd felkapom a vállamra és csak egy laza mozdulattal felálltam és az ajtófélfának támaszkodva szóltam ismét.- Michiko Saruwatari, én is új vagyok de ez lényegtelen szerintem-egy kissé bunkó stílusában.-Gondolom ti nem óhajtotok bemutatkozni-lazán csípőre vágtam a kezem miközben a farkam összevissza illegeti magát.

Utolsó módosítás: LovelyPinty (2017. 12. 23. - 15h32)

Kijelentkezve

#9 2017. 12. 23. - 15h15

Árnyék gárda
Kyara
Farkasok barátja
Kyara
...
Üzenetek: 8 963

http://www.kephost.com/images/2017/12/23/oie_w9wOFQpYFVpW.png


Mindig is utáltam a papírmunkát. Most, hogy végre ezzel is végeztem, kényelembe helyezem magam a tanáriba az újdonsült íroasztalomon és hanyatt dőlök a székemen. Sosem hittem volna, hogy valaha is tanár leszek. Valahogy ez a szerep nem való hozzám. Ám, a fizetés igencsak kecsegtető, így nem volt kérdés, hogy egy jó darabig tanári pályára lépek. Még egy jó darabig elücsörgöm a székemben, majd úgy döntök, felfedezem ezt a kócerájt. Tegnap átfutóban Rin és Len megmutatták mi hol van, de akkor a legkevésbé sem érdekelt ez az egész. A könyvtár igazán szép, bár nem fogok gyakran ide jönni...a kolesz király, de mivel nem lakom messze, inkább minden reggel bejárok...a zene termek pedig...nos azt hiszem nem rosszak, használhatóak. *Ekkor megcsörren a mobilom* Rápillantok a kijelzőre és Kaito üzent, hogy késik.
~Hmm..milyen meglepő.~
Sajna nem csak ennyiből áll az üzenete, hanem mellé még nekem kell összegyűjtenem a nemrég indult zenetagozat bent lévő diákjait, illetve megbízott még valamivel...
Remek, másra sem vágytam, de komolyan. Visszacsúsztatom a mobilom a zsebeimbe és elindulok az aulába. A táblán jelenleg nincs semmi se kitéve, így kapok az alkalmon és miután egy lapra ráfirkantom, hogy 'minden itt tartózkodó tanulót várok az új előadóteremben', kirakom a lapot a táblára és ezennel letudottnak érzem ezt a feladatot. Nem fogok én holmi diákok után mászkálgatni, na még mit nem...
Az aulából egyenesen át lehet sétálni a terembe, így én se várok tovább. A holmimért és egy káváért visszaszaladok a tanáriba és átcaplatok a terembe, ahol helyet foglalok a zongora melletti asztalhoz majd ekezdem átnyálazni mégegyszer a tanulók névsorát és eddigi teljesítményeiket.


Kijelentkezve

#10 2017. 12. 23. - 15h19

Obszidián gárda
Foxi13
A gárda katonája
Foxi13
...
Üzenetek: 601

Elnézést, de Meni még nem ment be az épület ajtaján az aulába. Ha lehet, légyszi javítsátok. Vagy szóljatok, ha én vagyok eltévedve.

Meni

- Meni! - szólt egy ismerős hang. Shou volt az. Végre valaki ismerős. - Rég láttalak - vigyorgott rám barátságosan. - Vissza lehet jönni? - kérdi.
- Szia! Igen, küldtek egy levelet, hogy már újjáépítették, és az iskola várja a tanulóit. Te talán nem kaptál? - kérdeztem, mert elvileg mindenkinek küldtek.


https://i.pinimg.com/originals/2a/77/ef/2a77efb3c849fff5e6e9291a1780e266.gif

Kijelentkezve

#11 2017. 12. 23. - 15h23

Árnyék gárda
Kyara
Farkasok barátja
Kyara
...
Üzenetek: 8 963

Nincs semmi gond. ^^ Még egyikőtök se ment be, nyugodtan beszélgessetek még kint.


Kijelentkezve

#12 2017. 12. 23. - 15h29

Obszidián gárda
LovelyPinty
Legyőzött egy tyúkot
LovelyPinty
...
Üzenetek: 931

Én voltaképpen bent ülök a falnál szóval én nekem javítanom kell /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Utolsó módosítás: LovelyPinty (2017. 12. 23. - 15h29)

Kijelentkezve

#13 2017. 12. 23. - 15h57

Enciklopédista
ReginaVampiry
...
Üzenetek: 1 994

Svet

-Michiko Saruwatari,  én is új vagyok, de ez lényegtelen szerintem.-veti oda nekem a gitározó lány.
-Hm..  Nos,  Michiko... Nagyon szépen tudsz gitározni.-mosolygok rá kedvesen. Elég furák itt a diákok. Én nem szeretnék ilyen bunkón viselkedni,  mint ahogy ő..  Bár lehet hogy csak rossz napja van.
-Te is koleszos leszel,  vagy be fogsz járni? -kérdezem tőle csillogó szemekkel.


http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/12/31/524789ee0fb4b0f82e019b3dd_tn.jpg

Kijelentkezve

#14 2017. 12. 23. - 16h04

Abszint gárda
Aysa
A gárda gyalogosa
Aysa
...
Üzenetek: 1 851

Nozomi

Mély lélegzettel nyúlok a kocsiajtó felé, hogy kinyissam, de nagybátyám kívülről megelőz. Szinte hasonlít a helyzet az előző alkalomhoz amikor idekerültem, azonban a férfi most nem mosolyog. Szemeiben aggódás ül.
- Nem lesz semmi bajom, tudok magamra vigyázni - nézek a szemébe, mire nagyot sóhajt, majd kivesz az autóból. Egy pillanatig megcsodálom az iskola épületét, mielőtt ismét a nagybátyámra koncentrálnék. - Nem kell aggódnod -mosolygok rá.
- Nem is miattad aggódom - morogja a bajsza alatt, gondolom azt hiszi, nem értem. Felvisz a lépcsőn, majd megáll.
Meniéket rögtön kiszúrom a kapunál.
- Sűrűn hívlak majd titeket - búcsúzom el tőle. Tudom, hogy rettentően fél, hogy nehogy engem is elveszítsen, de el kell engednie.
- Sziasztok! - gurulok oda Meniékhez, miután nagybátyám elment. Egy pillanatig figyelem a guruló autót, majd minden figyelmemet a társaimra szentelem. - Milyen volt a "szünet" - rajzolok képzeletbeli idézőjelet a levegőbe.


https://i.imgur.com/F7UrVAR.gif

Kijelentkezve

#15 2017. 12. 23. - 16h11

Obszidián gárda
LovelyPinty
Legyőzött egy tyúkot
LovelyPinty
...
Üzenetek: 931

Michiko Saruwatari

-Hm..  Nos,  Michiko... Nagyon szépen tudsz gitározni.-mosolyog rám kedvesen.
-Köszi, bár a rokonaim jobban tudnak-mosolygok, már cseppet sem bunkón beszélek nem tudom lehet az hogy ő más mint a tesóim vagy a rokonaim, nem tudom csak azt tudom hogy visszább veszek kicsit.
-Te is koleszos leszel,  vagy be fogsz járni? -kérdezi tőlem  csillogó szemekkel, ami igazándiból zavart.
-Hát mivel a családom mindig mozgásba van így muszáj egy helybe maradni nekem-nevetve és közbe hanyagul ellököm magam és gitárral együtt akrobatásodok egyet. Nem figyelve a többiekre inkább fogtam a táskám és beindultam az aulába.
-Svet jössz?-kérdem, magamon meglepődtem de akkor sem akarok egyedül kóborolni.

Kijelentkezve

#16 2017. 12. 23. - 17h46

Abszint gárda
piroskaseres
Manók cinkosa
piroskaseres
...
Üzenetek: 7 439

Shou

- Áh, lehet hogy kaptam, de mivel általában futok, még nem láttam. - mondom kacarászva, majd megfordulok, mert feltűnik a színen a tolószékes lány.
- Szia. - köszönök neki. - Jó volt, én sokat énekeltem és edzettem - mondom büszkén vigyorogva - Ja, még be sem mutatkoztam. Shou vagyok. Veled még csak látásból találkoztam. - mondom.

Miku

Jó kedvűen dalolászva ugrálok le az aulába. Megnézem a táblát.
- Hmmm? Ez a Shion... Ki fogja így látni? - mondom rosszallóan mosolyogva, de nem teszek semmit. Nekem még van papír munkám, de nem bírom megállni és benézek az egyik terembe. - Há! Megvagy! - mondom nevetősen, amikor megpillantom. Kaito és a többiek? - kérdem körülnézve. - Azt hittem itt lesznek.


Szerepjátékhoz keresek érdeklődőket ^^
http://kepkezelo.com/images/mtaeyownnykm7ypta5yy.gif

Kijelentkezve

#17 2017. 12. 23. - 17h56

Árnyék gárda
Nightwing
A gárda tüzére
Nightwing
...
Üzenetek: 4 170

http://p.coldline.hu/2017/12/23/2723487-20171223-37EriO.png
Mikor a  suli leégett, nem volt hol laknom,
mert az árvaházból való megszökés után...sokat költöztem. Kössz Lin és Minho, majd meghálálom.
Így hát beköltöztem abba a kis nyaralóba, aminek a címét megadtam jelentkezéskor. A tulajtól nem kértem engedélyt. Nem is tudom, kié lehetett a ház. Most az enyém.
Megörültem, amikor megláttam a postást megállni a postaláda előtt. Kicsivel később pedig kevés cuccommal együtt elhagytam a házat, mintha ott se jártam volna.
Mókás lenne, ha valaki megkérdezné, hogy hol laktam a szünetben. Talán nem is olvasták az ujságot, vagy fel sem ismerték a fiatalabb énemet.
A suli bejárata felé repülve egyből megpillantottam Menit és Nozomit. Vigyorogva lassan lejjebb ereszkedtem, majd leszálltam.
-Sziasztoook! Hiányoztam?

Kijelentkezve

#18 2017. 12. 23. - 18h07

Árnyék gárda
Kyara
Farkasok barátja
Kyara
...
Üzenetek: 8 963

http://www.kephost.com/images/2017/12/23/oie_w9wOFQpYFVpW.png


Nagy ásítozások közepedte hunyom le a szemem. Már vagy háromszor átnyálaztam a papírokat és a kávémat is elkortyoltam. Nem hittem volna, hogy ennyire unalmas felügyelni, de addig jó, míg ilyen sokan tartózkodnak jelenleg a teremben. Az édeskés parfüm illatára elfanyalodom és tudom...Miku a közelben van és nem tévedtem sokat.
- Há! Megvagy! - kacak önfeledten. - Kaito és a többiek? Azt hittem itt lesznek. - kémleli az üres termet.
- Hát amint látod, teljes a létszám. - elvigyorodok. - Kaito késik, a többiekről meg nem tudok. De nem is nagyon érdekel. - vonom meg a vállam és inkább előveszek egy üres lapot, amire elkezdek jegyzetelni:
1. Késés - ezt korrigálni és büntetni
- Amúgy veled mi van? -kérdem, hátha megtudok valami fontos infót.


Kijelentkezve

#19 2017. 12. 23. - 18h27

Abszint gárda
piroskaseres
Manók cinkosa
piroskaseres
...
Üzenetek: 7 439

Miku

Csalódottan lebiggyesztem az ajkam.
- Késik? - Gyorsan elmosolyodom kérdésére - Hááát, este lesz egy koncertem, ezért kereslek titeket. De mivel csak te vagy itt, rád bíznám a papírmunkát - mosolygok angyalian. Közben befut Luka. Besétál a terembe, majd a zongoraszékre ül.
- Luka! - ugrálok oda hozzá. - Milyen volt a szüneted?
- Nyugis. - félreéthetetlen számomra, hogy hangos vagyok neki. Bocsánat kérőn mosolygok, majd az ajtóhoz "röppenek." - Megnézem a diákokat! - ezzel eltűnök az ajtóban.

Shou

- Szia Robin. - köszönök a lánynak. Vele sem beszéltem még, bár sokat hallottam róla. Illetve az újságban is benne volt. - Najó, hazamegyek a dolgaimért, sziasztok addig is! - mondom, majd megfordulok és haza futok. Meg is találom a levelet, amit Meni említett, s miután elolvasom, bemegyek, átöltözöm, a fejembe nyomom egy elhagyhatatlan kalapom, összedobálom a dolgaim és a bőrönddel visszaindultam a sulihoz, bár út közben bementem az egyik boltba, mert megtetszett az egyik kalap.

Yumemi

Bementem a szobámba és elkezdetem összepakolni. Szépen, rendezetten tettem bele a zöld ruhákat és egyéb dolgokat a bőröndbe. Összehúztam azt, amikor végeztem, majd felálltam és kihúztam az egyik függönyt. Elvakított a fény. Eddig mindig félhomályban, vagy sötétben voltam, elszoktam a világosságtól. Kezembe vettem a hajkefémet, és kifésültem hajamat. Sóhajtva nyitom ki a bejárati ajtót, amit vissza is zárok amint kiléptem rajta, majd utam az állomásra indult.


Szerepjátékhoz keresek érdeklődőket ^^
http://kepkezelo.com/images/mtaeyownnykm7ypta5yy.gif

Kijelentkezve

#20 2017. 12. 24. - 09h56

Enciklopédista
ReginaVampiry
...
Üzenetek: 1 994

Svet

Hm.. Michiko mostmár teljesen más. Lehet hogy tényleg csak rosszabb kedve volt.
-Svet jössz? -szegezi felém a kérdést.
-Igen,  szívesen! De.. Hova is megyünk pontosan? -kérdezem tőle nevetve a saját informálatlanságomon.


http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/12/31/524789ee0fb4b0f82e019b3dd_tn.jpg

Kijelentkezve

#21 2017. 12. 24. - 10h17

Obszidián gárda
LovelyPinty
Legyőzött egy tyúkot
LovelyPinty
...
Üzenetek: 931

Michiko Saruwatari

-Hogy hová, nem is tudom felfedezni a sulit-nevetve- és mivel látom a többiek nem óhajtanak VELÜNK FOGLALKOZNI-ordítom az utolsó két szót a többeknek. Mert cseppet sem tetszett ez a láthatatlanság.
Elindultam be az aulába és csak néztem a épületnek a falait mikor észre vettem egy hirdető táblát.

Kijelentkezve

#22 2017. 12. 24. - 10h26

Árnyék gárda
Kyara
Farkasok barátja
Kyara
...
Üzenetek: 8 963

http://www.kephost.com/images/2017/12/23/oie_w9wOFQpYFVpW.png


-Papírmunkát? Ez megtisztelő... - sziszegem a fogaim közt és elhúzott szájjal veszem magam elé a halmokban tornyosuló papírkupacot. ~Ilyen nincs, hogy eddig senki se volt képes ezt megcsinálni...~ - duzzogok magamban. Luka is felbukkant, úgyhogy szerencsémre Miku őt kezdte el csesztetni. Egy nagy sóhaj után megvakargatom a fejem és elkezdem átböngészni ezeket a papírokat is.


Kijelentkezve

#23 2017. 12. 24. - 10h56

Abszint gárda
Aysa
A gárda gyalogosa
Aysa
...
Üzenetek: 1 851

LovelyPity, Michiko Nozomiéknak ordított? (Ha igen, javítom majd a reagom ^^

Nozomi

Mielőtt Meni válaszolhatna, a szőke hajú fiú lelkesen kezd el mesélni, majd Shou-ként bemutatkozik. Mielőtt én is reagálhatnék, Robin jelenik meg a... levegővől. Shou köszön neki, majd elsétál.
-Sziasztoook! - nyújtja el a köszönést a lány, mire gye mosoly szökik az arcomra. - Hiányoztam? -kérdi, mire majdnem lelkesen bólogatni kezdek, de sikerül komolyságot erőltetnem az arcomra.
- Nem ez a kérdés hogy hiányoztál-e nekünk. Hanem hogy én hiányoztam e neked - mondatom végére majdnem elnevetem magam. - Lassan teljes a kommandós csapatunk. (Nozomi nem tud Linről)


https://i.imgur.com/F7UrVAR.gif

Kijelentkezve

#24 2017. 12. 24. - 10h59

Obszidián gárda
LovelyPinty
Legyőzött egy tyúkot
LovelyPinty
...
Üzenetek: 931

Elvileg ott állnak az aula előtti ajtónál nem? Szóval nekik de ha nem akkor én kérek bocsánatot /static/img/forum/smilies/smile.png

Kijelentkezve

#25 2017. 12. 24. - 22h32

Abszint gárda
piroskaseres
Manók cinkosa
piroskaseres
...
Üzenetek: 7 439

Luka

Sóhajtva támaszkodok a zongorára. Végre elment. Szokásos, nyugodt arcommal nézek Shionra.
- Sajnállak. - mondom együttérzőn. Én sem szeretem a papírmunkát és örülök, hogy nem nekem adta ki. Felnyitottam a zongorát. Végigsimítottam ujjaimmal a billentyűket.
- Zavarnálak ha játszanék? - kérdem felpillantva.

Miku

Jókedvűen ugrálva értem el az aulát. ~ Véégre újra megtelik a suli diákokkal. Fúú de várom már ~ Lelkendezek, majd megállok egy tetőtől talpig rózsaszínbe öltözött lány előtt.
- Oh. - lepődök meg. Mintha egy cukorerdőt látnék. - Új vagy? Körbevezesselek? Miku vagyok! - támadom le nem túl tanáriasan.

Yumemi

Az állomásra vezető utat hosszúnak és fárasztónak éreztem. Ennek az oka az, hogy szinte alig mozogtam és nem ettem rengeteget. A fény is erős volt nekem; felvettem egy napszemüveget és egy kalapot is a fejembe nyomtam. Bőröndömet magam után húzva haladtam az állomás felé. Az állomáson vártam 15 percet, s amint megérkezett a vonat, felszálltam rá. Beültem egy üres fülkébe és meredtem a kinti tájra. A zöld szántók és rétek sorra suhantak el mellettem.


Szerepjátékhoz keresek érdeklődőket ^^
http://kepkezelo.com/images/mtaeyownnykm7ypta5yy.gif

Kijelentkezve

Oldalak : 1 2 3 ... 45