Fórum

Oldalak : 1 ... 28 29 30

#726 2024. 02. 25. - 19h36

Absynthe gárda
Madelline
Recrute
Madelline
...
Üzenetek: 44

♡ M A D E L L I N E ♡

Hellóka mindenkinek!

Gondoltam kiírok magamból egy kis life update-t, ahelyett, hogy holnapra készülnék.

A januári vizsgákkal sikeresen túléltem életem első egyetemi félévét, egy egész jó eredménnyel. A 2. félévről kb az első hét felénél kiderült, hogy ez bizony szóró félév lesz, így most jobban koncentrálnom kell majd a tanulmányokra. Egyelőre még nyugis minden, aztán szép lassan úgyis beindul. Viszont, ez a félév tárgyak szempontjából sokkal jobban bejön, mint az előző.

Az egyik szemináriumon kifogtam egy brutál jó oktatót, akihez nem volt szerencsém az előző félévben, viszont máris imádom az óráját.

Ezen kívül 2 szemináriumom van, ott is kifejezetten jó oktatókra esett a választásom. Az órarendemet jobban szeretem szintén, így igazából összességében nem élem meg túl negatívan, hogy nehezedett a dolog.

Emellett most tervezgetünk egy kisebb utazást néhány barátnőmmel, májusra (félretéve minden pénzünket erre az egy útra xd). Remélem az össze fog jönni, legalábbis mindenkinek lesz rá ideje, stb.


───────────────────────────────────

A NewGennel sajnos nem jártam sikerrel, nem kerültem be a béta tesztelők közé. Viszont amit olvastam, az leginkább pozitív. Elvileg az AP rendszer most még elég aggasztó, ha jól értelmeztem, de remélhetőleg hallgatnak a visszajelzésre, és változtatnak valamit rajta.

Igazából mint a legtöbben, én is már kíváncsian várom, hogy milyen lesz. Love Interest mellett még nem döntöttem, de jelenleg esküszöm Jason tűnik a legjobb választásnak. :') Valószínűleg azért, mert az ő személyiségéből nem sokat láttunk a különleges epizódban CsJ-n, a többiek meg nem fogtak meg. Szóval, kicsit dilemmában vagyok egyelőre ezzel kapcsolatban.

Utolsó módosítás: Madelline (2024. 02. 25. - 19h37)


https://i.imgur.com/6NUXsvy.png

───────────────────────────────────
are we the creations, or are we the creators?
───────────────────────────────────

Kijelentkezve

Oldalak : 1 ... 28 29 30